دریافت پچ ورژن 1.06 بازی Command & Conquer: Red Alert 3 و کرک از این آدرس:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3458012&postcount=347
Printable View
دریافت پچ ورژن 1.06 بازی Command & Conquer: Red Alert 3 و کرک از این آدرس:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3458012&postcount=347
سلام
دوست عزیز این لینک دومش که واسه کرکش گذاشتید آنتی ویروس سیستمم اونو بعنوان سایت ویروسی یا یه چیزی تویه این مایه ها میدونه و اجازه باز شدنشو نمیده میتونم غیر فعالش کنم ولی میترسم سایتش واقعا مشکل داشته باشه میشه یه چک کنید ببینید مشکل سایتش چیه؟مچکرم
با سلام
دوستاني كه هنوز اين بازي رو نخريدند و يا دانلود نكردن !!! ( اين علامت هاي تعجب ماله ما دايال آپي هاست )
ميتونن مستقيما از فروشگاه همين سايت به آدرس :
مراجعه كنن و بازي رو با تمام فيلم هاش و كرك همراهش تهيه كنند .کد:http://shop.p30world.com/products/010000.php
من خودم از اينجا گرفتم و مشكلاتي كه دوستان دارند رو ندارم .
كسي آنلاين اين گيم را بازي كرده ؟
اصلا چقدر سرعت ميخواد ؟
با سلام
دوستان فرق RED ALERT3 با Red Alert 3 - Uprising چيه ؟
-- ويرايش
به اينگيليش اين ميشه :
Command & Conquer Red Alert 3: Uprising is an upcoming single-player stand-alone expansion to Command & Conquer: Red Alert 3. It is currently planned to only be released for Microsoft Windows and will be offered as a digital download. It will not require Red Alert 3 to play. It will feature about 30 new maps for traditional skirmish with many of these take place in new environments. It will not contain any multiplayer elements such as cooperative play or online play.
Need more info, go to wikipedia or just google it.
سلام
دوستان كرك و پچ ورژن 1.05 بازی Red Alert 3 مي خواستم .
دومی یه dlc هست که مرحله های جدید و.. اضافه میکنهنقل قول:
با سلام
دوستان فرق red alert3 با red alert 3 - uprising چيه ؟
سلامنقل قول:
من اینو دانلود کردم حالا باید چیکار کنم؟
از حالت فشرده خارج کن بعد بریز توی Data جایی که بازی رو نصب کردی ;)نقل قول:
سلام
من اینو دانلود کردم حالا باید چیکار کنم؟
حالا یک سوال وقتی این پچ رو ریختی چه اتفاقی می افته
یعنی می ارزه دانلود کرد ؟
مچکر :27:
آقا این Uprising عجب بازی هستش. پیشنهاد میکنم هرچه زودتر بازی کنید. هرچند فکر نکنم هنوز تو بازار ایران باشه ولی اگه اینترنت پر سرعت دارین Torrentش اومده. من دانلود کردم 5 روز طول کشید. ولی ارزششو داشت. خیلی عالیه. واسه اونایی که منتقد Ra3 بودن توسیه میکنم حتما اینو بازی کنن. محشره. البته اینم بگم منتظر ورژن ایرانیش نباشین. چون اینا RA3 رو به خاطر یکی دوتا صحنه ... که خیلی هم ... نبودن کل بازی رو بهم زده بودن. هزار تا پچ ریختم روش تا درست شد. ولی این Uprising توپه توپ کار میکنه.
Camping هاش محشره. یه کمپینگ مخصوص فقط واسه یوریکو داره. Chalengeش که دیگه غوغا میکنه. دیگه تعریف نمی کنم خودتون برین بازی کنین.
کی میاد توی بازار ایران؟؟؟؟؟؟
5 روز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من دانلود کردم 5 روز طول کشید
مگه جند گیگ بود؟؟
سلام
یکی کمک کنه
هر کاری کردم آپدیتها نصب نمیشن
چیکار کنم
کمک کمک کم کک کمک کم کم کم کم کمک کمک کمک من من مک مک مک کمک
با سلام به همه اقا این اخرین کرک بازی رو کی میتونه بزاره با هر تیمی که میری از بازی میپره !!!
الان دیگه فکر کنم اومده من تبلیغاتشو دیدمنقل قول:
5 گیگ ظرفیت داشت.
Command and Conquer Red Alert 3: Prima Official Game Guide
Paperback: 192 pages | Publisher: Prima Games (October 27, 2008) | Language: English
ISBN-10: 0761560300 | ISBN-13: 978-0761560302
Product Description:
• In-depth faction stats and descriptions reveal health, attacks, damage, and defensive values for all units and structures, with data on unit special abilities
• Comprehensive control scheme analysis teaches the fundamentals of commanding forces with speed and mastery on both PC and Xbox 360
• Step-by-step walkthroughs for all 27 Campaign missions, complete with labeled battlefield maps for each stage
• Dedicated multiplayer section provides introductory strategies for C&C beginners and advanced faction-specific tactics for veterans
• Quick-reference appendix tables for swift cross-faction unit and structure comparisons
• Covers both PC and Xbox 360 versions of Red Alert 3
کد:http://rapidshare.com/files/159224510/akhareshe.info_CC-R-A-3_Official_Game_Guide.rar
سلام!
برای این موضوع یه تاپیک زدم که قفلش کردن و گفتن توی تاپیک خودش بگو! من هم مجبور شدم اینجا منتقلش کنم:
من بازی Command & Conquer: Red Alert 3 رو با پچ 1.04 از شرکت پردیس گیمز خریدم و به راحتی نصب و اجراش هم کردم.
ولی یه مشکلی که هست اینه که اصلا فیلم های بازی اجرا نمیشن!
یعنی وقتی به قسمت VIDEO ARCHIVE بازی میرم وقتی که روی فیلم کلیک میکنم و PLAY میزنم هیچ اتفاقی نمیفته! و فیلم پخش نمیشه! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع لود بازی هم فیلمی که درباره مرحله توضیح میده نمیاد! :
حتی توی بازی که یه قسمت داره به اسم Unit Profile :
که همون طوری که خودش میگه وقتی روش کلیک کنی از اون واحد یه فیلم راهنما نشون میده ولی وقتی روش کلیک میکنم فقط صداست و باز هم هیچ فیلمی نشون نمیده! :
میخاستم بدونم به نظر شما مشکل از چیه آیا سیدی پردیس گیمز مشکل داره (چون شنیدم به خاطر این دخترها که توشن ارشاد مجبورشون کرده یه خورده فیلمها رو سانسور بکنن!) یا یه برنامه ای مثل Flash Player چیزی باید نصب کرد؟!
سیستم:
CPU: 3.60GHz
VGA: 8500
RAM: 1GB (میدونم کمه!)
در ضمن یکی از دوستان گفت حجم بازی نصب شده باید حدود 6GB باشه ولی حجم بازی نصب شده من حدود 4GB هست:
و پوشه Movies موجود در دایرکتوری هم خالیست!
میخاستم بدونم کسایی که این مشکلو ندارن از کدوم شرکت بازی رو گرفتن.
ممنون:40:
میبینم که هنوز کسی جواب نداده!
ولی اشکال نداره مشکلم حل شد!
ایراد از سیدی پردیس گیمز بود
بی انصاف تمام فیلم های بازی رو که حدود 2 گیگ بود رو کامل حذف کرده!
من هم رفتم پسش دادم و از سرزمین رایانه گرفتمش 2 دی وی دی بود فیلم هاش رو هم کامل هست!
پیشنهاد میکنم شما هم از سرزمین رایانه خرید کنید و بازی های پردیس گیمز رو نخرید که همش سانسوره!
این وزارت ارشاد فقط توی بازی وارد نشده بود که از این به بعد با ورودش فاتحه بازی ها رو باید خوند!
منم نمیدونم کرکش رو از کجا گیر بیارم چون 1 مرحله بیشتر نمیتونم بازی کنم
من موفق شدم دستون درد نکنه
کسی که گذاشتش طریقه استفادشم لطفا بگه
نقل قول:
میشه یکبار دیگه آپلودش کنید؟ چون در این آدرس نیستش!!
نقل قول:
توی Data یا جایی که بازیو نصب کردم آخرررررر؟؟؟؟؟
دیگه بازی اجرا نمیشه! بفکر کنم مشکل داره کرک! :41:نقل قول:
مطمئن باشین کرک هیچ گونه مشکلی نداره... خودم چک کرده بودم.نقل قول:
با دیسک بازی اجرا میشه!نقل قول:
این بازی رو من نصب کردم.اما وقنی میریم تو قسمت campain تیم اول وقتی مرحله 6 تموم میشه بازی اتوماتیک خارج میشه و باید از نو بازی بیاد. چکار کتم؟
برای حل این مشکل از فایلهای کرک اضافی رو از آدرس زیر دریافت کنین و در محل نصب بازی کپی کنین:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/ra/rld-ra3fx.rar
دوستان اون مرحله که با هواپیما می ریم و فقط یک خرس و سرباز می مونه و باید امپراطور رو بکشیم باید چی کار کنم؟
چون تعداد نیروهای دشمن زیاده و نمی شه کاری کرد!
در ضمن تو مرحله های روسیه!
کمپین Soviet - ماموریت 7 - Mt. Fujiنقل قول:
در حین حرکت فقط باید فاصلتون رو از نیروهای دشمن حفظ کنین. اما مسیر حرکت:
- به سمت جنوب شرقی حرکت کنین اما پایین نرین.
- سپس به سمت جنوب غربی حرکت کنین و فاصلتون رو از نیروهای دیوار شمالی حفظ کنین.
- حالا به پایین برین و بعد مسیر شمال شرقی (مسیر پایین دیوارهای باغ) رو پیش بگیرین.
- بشکه اطراف ساختمون پایین رو هدف بگیرین.
- حالا از طریق دیوار خراب شده به داخل باغ برین و امپراطور رو بکشین...
باحاله ارزش تجربه کردن رو داره
سلام
من پارسال این بازی رو تموم کردم
حالا دوباره نصب کردم ولی توی کمپین هاش میپره بیرون
قبلا خودم یه فایل چند کیلو بایتی رو از همین تاپیک دانلود کردم ولی حالا نیستش
اگه میشه اون فایل را بذارید
اسمشم اینه:
Grass.tga file
راستی دایال اپیم اگه میشه حجمش کم باشه
کسی نیست کمک کنه؟؟؟
ببخشید من راهنما(آموزش) این بازی رو میخوام لطفا راهنمایی کنید
کسی میتونه این فایل را اپ کنه یا برم دوباره بازی رو بخرمنقل قول:
هوس جان شما چرا کمک نمیکنی؟؟؟!!!:19:
سلام ،
بچه ها من یه مشکلی دارم وقتی که با سویت بازی میکنم اونجا که باید گروکف همون ژنراله خودی رو بزنیم مرحله که تموم میشه میپره بیرون ، با الاید هم توی مرحه 3 وقتی تموم میشه میپره بیرون ، چی کارش کنم درست شه ؟
نقل قول:برای حل این مشکل از فایلهای کرک اضافی رو از آدرس زیر دریافت کنین و در محل نصب بازی کپی کنین:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/ra/rld-ra3fx.rar
منم این مشکل رو داشتم برای حل این مشکل رفتم نسخه فارسی شده این بازیو خریدم که 1 dvd بود سیو ایننقل قول:
بازیو گذاشتم توی اون اونجارو رد کردم بعد برگشتم سیو رو گذاشتم روی این یکی نسخه
نسخه فارسی سکانسهای فیلم حذف شده بود بخوای واست سیواشو بزارم.
من نسخه فارسی از کجا بیارم آخه :((نقل قول:
خوب من گفتم یا بخوای سیواشو بزارم از مرحله بعدیش برو ...
یا همین کرک بالایی رو دان کن حله رفیق.
آها ....نقل قول:
آره دمت گرم سیواشو میدی ؟
بیا رفیخ چون حجمش زیاد بود واسه همین من گلچین کردم سیواشو شما بزار ...حله
کد:http://www.plunder.com/-download-512489fa3e.htm
آقا این پچ رو باید کجا بریزم ؟ توی خودبازی همچین فایلی نیست :(