دوستان عزیز کجا میشه برنامه های مخصوص 480 را پیدا کرد ؟ (برنامه یا بازی هست که لمسی باشه ؟ )
Printable View
دوستان عزیز کجا میشه برنامه های مخصوص 480 را پیدا کرد ؟ (برنامه یا بازی هست که لمسی باشه ؟ )
سلام دوست عزیز
سایت زیر مخصوص بازیهای تاچ :
کد:http://www.mygreatphone.com/forum/games/3186-official-touch-screen-game-thread.html
samsung جان دستت درد نکنه (دکمه تشکر نمیبینم وگر نه ازون طریق تشکر میکردم)
می خوام سیم کارتمو عوض کنم ولی نمی تونم پشت گوشی رو باز کنم.روش خاصی داره ؟؟ چون می ترسم بعدا درش لق بشه
انگشت شصتت رو بزار بالای در باطری فشار بده بعدش بده پاییننقل قول:
هیچیش نمیشه با خیال راحت بازش کن
سلام دوستان.
1-در حال حاضر توی بازار f480 با چه قیمتی هست و با چه گارانتی ای؟
2-فکر می کنید چقدر دیگه افت قیمت داشته باشه و تا چند ماه دیگه ؟
3-اینکه کیبورد qwerty مجازی نداره , سرعت اس ام اس زدن باهاش کم نیست ؟آخه لااقل وقتی با دکمه های یه موبایل غیر تاچ اس ام اس می زنیم میشه بعد از زدن هر حرف , جوی استیک رو به یه جهت حرکت بدیم تا اون حرف تثبیت بشه سریع تر بشه تایپ کرد (می دونین چجوری منظورمه؟) , تو این گوشی اینکارو میشه کرد؟
سلام......
قیمتش 420__40
گارانتیشم که ماکروتل تنها گارانتی معتبر سامسونگ در ایرانه
قیمتشم که معلوم نمی کنه ولی شااااااید تا 340__50 هم برسه تا 2 ماه دیگه
samsung جان frimware هست که فارسی ساپورت کنه ؟
سرعت SMS که اصلا کم نیست تا دگمه لمس میشه واکنش سریع میده .نقل قول:
3-اینکه کیبورد qwerty مجازی نداره , سرعت اس ام اس زدن باهاش کم نیست ؟آخه لااقل وقتی با دکمه های یه موبایل غیر تاچ اس ام اس می زنیم میشه بعد از زدن هر حرف , جوی استیک رو به یه جهت حرکت بدیم تا اون حرف تثبیت بشه سریع تر بشه تایپ کرد (می دونین چجوری منظورمه؟) , تو این گوشی اینکارو میشه کرد؟
بله عزیز . توی پستهای 2 روز پیش گذاشتم .نقل قول:
samsung جان frimware هست که فارسی ساپورت کنه ؟
samsung جان من اون frimware آخری که گذاشتی رو ریختم رو گوشی گزینه های اضافه شده به widget خیلی خوب بود ولی هر کاری کردم مثل اون عکسهایی که گذاشتی نتونستم بگیرم .
کیفیتش تو گوشی من زیاد فرقی نکرد !!!!!!!
samsung جان من اون frimware آخری که گذاشتی رو ریختم رو گوشی گزینه های اضافه شده به widget خیلی خوب بود ولی هر کاری کردم مثل اون عکسهایی که گذاشتی نتونستم بگیرم .
کیفیتش تو گوشی من زیاد فرقی نکرد !!!!!!!
یه کم با تنظیماتش کار کن مطمئنا بهتر میشه ولی واسها متحان کردنش در هوای آزاد عکس بگیر و بریز توی کامپیوتر .
یه فریمور تایوانی الان روی گوشیم هستش که فقط دوربین بهتر شده .
انشاالله فریمور ماه بعدی همه این باگها رو حل میکنه.
مخلصیم .
سلام
دیروز بد خورد توی ذوقم یکی از دوستام f480 چینی خریده 160 تومن دقیقا عین اصلش
افتضاحه...
این چینی ها همه چیز رو کپی می کنند .
من که دیگه بیخیال f480 شدم از فردا خز میشه میریزه توی خیابون...
اگه اینجوری باشه که افتضاحهنقل قول:
همین فردا گوشی رو میفروشم
حدود 2 ماه هستش که این گوشی از کمپانی چینی Jinpeng با اسم 488 وارد بازار شده !
ظاهر رو کپی کرده ! ببینید :
کمپانی CECT هم Fake این گوشی رو با مدل F480i وارد بازار کرده !کد:http://www.youtube.com/watch?v=bf9EbDGPLTQ
حالا خوبه شرکت بالا جعبه رو از خودش ساخته ! این شرکت جعبه گوشی هم کپی F480 زده !!!
خواهشا به اسم هر 2 شرکت که روی گوشی هک شده توجه کنین :31:کد:http://www.youtube.com/watch?v=3etppbklL4I&feature=related
اینترفیس رو نگاه کنید ! حال آدم بد میشه !!! از توی ویدیو معلومه جنس این گوشی از چیه !
مخلصیم .
برنامه همراه بانک ملت f480 فونت فارسی چپ به راسته چکار کنم
samsung جان دمت گرم . میخواستم گوشی رو با این اوصاف بفروشم .
گوشی های تابلویی هستن معلومه دربو داغونه .
کاری نمیشه کرد عزیز .نقل قول:
مگر اینکه نسخه دیگه این برنامه پیدا بشه .
منم دیکشنری نصب کردم اینطوریه .
مخلصیم .
سلام اقایون
من f480دیروز رفتم گارانتیشم ماکروتل هست
عکس که میگیرم کیفیتش خوبه ولی تو گالری عکس تارمیشه عکسوسند میکنمم عکس بازم تاره
ولی فیلمبرداریش خویه
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز .
مبارک باشه ، گوشی فوق العاده عالی و زیبائی خریدین .
دوربین این گوشی رزولوشن 1920×2560 پیکسل داره ، حالا این رزولوشن میخواد روی رزولوشن 320×240 پیکسل صفحه نمایش نمایش داده بشه مسلما تار نشون میده .
واسه اثباتش هم میتونین روی عکس زوم کنین تا ببینید کیفیت بهتر میشه و یا رزولوشن دوربین رو به 480×640 کم کنین تا دیگه این تاری عکس نباشه .
البته توی کامپیوتر این مشکل نیست .
مخلصیم .
سلام.................
قیمت امروز 375 هزار تومن .............
gooshishop
روی تمام رزولوشن ها تار میشه تو گوشی دیگه هم ریختم تار بودنقل قول:
وقتی عکس میگیری برای 1 ثانیه عکسو خوب نشون میده ولی وقتی می خواد save بشه کیفیتش میاد پایین.
نمیشه یه ترفند زد که همون جوری بمونه؟؟؟؟
وقتی تو کامپیوتر عکس رو باز میکنید عکس تاره؟نقل قول:
وقتی عکس میگیری برای 1 ثانیه عکسو خوب نشون میده ولی وقتی می خواد save بشه کیفیتش میاد پایین.
نمیشه یه ترفند زد که همون جوری بمونه؟؟؟؟
اگه تار نباشه که مشکلی نیست
مشکل تاری عکس تو این ال سی دی ها عدم پروسس کردن افکت anti aliasing (هموار کننده لبه ها) در گرافیک پروسسور این گوشی و خیلی از گوشی های دیگه سامسونگ هستش و این معضل بوجود میاد.
چینی های این گوشی هم دیروز زیاد بود و با اصلش مو نمیزنه.
دوستان الان از یکی از دوستان که با گوشی کارکرده بود مطلع شدم که برای اس ام اس دادن یکمقدار عملکرد تاچش کنده
یعنی مثلا برای فشردن r سه بار دکمه رو باید با مکث زد و اونجوری نیست که بمحض اینکه بزنیم تو متن ظاهر بشه درسته؟
سلام سامسونگ جان منتظر frimwareنوابر هستيم.
مرسي.
دوستان من چند تا پست تو این تاپیک دادم ولی هیچکدومش نیست
نه اصلا همچین مشکلی نیست دوست عزیز .نقل قول:
دوستان الان از یکی از دوستان که با گوشی کارکرده بود مطلع شدم که برای اس ام اس دادن یکمقدار عملکرد تاچش کنده
یعنی مثلا برای فشردن r سه بار دکمه رو باید با مکث زد و اونجوری نیست که بمحض اینکه بزنیم تو متن ظاهر بشه درسته؟
بلافاصله با لمس شدن دگمه حروف ظاهر میشن .
مثل اینکه 10 روز دیگه میاد بیرون .نقل قول:
سلام سامسونگ جان منتظر frimwareنوابر هستيم.
مرسي.
حتما میزارم .
مخلصیم .
با سلام .میخواستم بپرسم بین 480و 490 کدومو پیشنهاد می کنید؟البته دوریین واسم مهمه.و این سوال که:اگه عکسای کرفته شده رو به کامپیوترانتقال بدیم یه عکس با کیفیت 5 مگا داریم؟چون با ال س دی گوشی عکسش جالب دیده نمیشه
والا ، اسپورت جان........
فرق 480 و 490 میشه گفت :
تفارت رابط کاربری ( که در اصل توی 480 سیستم عامل گوشی ورژن جدید و بهبود یافته ی 490 هست).
490 ، پورته 3.5 داره (به نظرم مزیت خوبیه).
دوربین 480 ، امکانات کامل تری داره (مثل تشخیص صورت ، اگر اشتباه نکرده باشم لبخند).
490 باطری قوی تری داره.
درباره ، سوال آخر....... خیالت راحت........ 480 شاخیه... عکساش توی ال سی دیش کمی تو ذوق میزنه... ولی توی پی سی خفنه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...!!
و من ، 480 رو پیشنهاد میدم........!!
ببخشید میشه اسم سیستم عامل اف 490رو بگید؟
Raptor 2009 @
اگه اشتباه نکرده باشم.......!!
Corxis یا یه چیزی تو این ماییه ها....... اول تاپیک امیر ازش اسم برده.....!! خیلی ها میگن این یه پوستس نه سیستم عامل که تحت شل جاوا کار میکنه......!! ولی من میگم ، یه سیستم عامله که یه جاهایی با جاوا شباهت داره......!! همین.
مرسی پرجیکشن(اگه اسمتون رو اشتاه نوشتم ببخشید)بنظرتون 480 انتخاب خوبیه .با این مشخصات از برندهای دیگه یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟(لمسی .نازک و یه دوربین 5مگا)
به نظر من سیستم عامل نیست.خوده جاوا سیستم عامل حساب نمیشه چه برسه به این
کوریکس ممکنه با جاوا نوشته شده باشه..خیلی چیزا با جاوا نوشته میشن.مث اکثر قابلیتای فایر فاکس یا مثلا همین گجت های ویندوز و ..
sparts @
خواهش ، شما هرچی دوست داری صدام کن..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..!!! رضام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....!!
یه داستانه طولانی هست..... بین 480 و Viewty........ که خیلی میپرسن کدوم بهتره....... و هر کی یه نظر میگه.......!!
شما برو مشخصات Viewt رو هم ببین..... شاید خودت تونستی یکی رو انتخاب کنی.......!!
Raptor 2009 @
یه نظرم خود جاوا میتونه سیستم عامل باشه..... اصولا هم تمامی وسائل الکتریکی که از پردازنده استفاده میکنن باید از یک نرم افزار جامع برای کارکردن بهره ببرن.... مرز اینکه جاوا یک پلتفرم معمولیه یا همون نرم افزار سود منده یا یک سیستم عالمه داستانیه که خیلیا دارن روش کار میکنن.....!!
ولی من میگم ، جاوا یه سیستم عامله....... که میتونه خیلی کارامدتر از اینکه الان هست بشه.... البته همون کوربکس با جاوا نوشته شده....... و اکشنهای لازم رو به جاوا میده.... ولی به نظرم گوشی های سامسونگ بیس سیستم عاملیشون جاوا نیست.......!
سلام لطفا یه راهنمایی کنید که کجا میشه برنامه های مخصوص touch رو پیدا کرد؟
یه سوال دیگه بازی ها یا برنامه ها full screen نمیشن؟ من هر چی بازی که 320 * 240 بود ریختم پایین گوشی جهت ها مییاد !!
سلام .
برنامه های کاریردی رو میتونی از سایت زیر دانلود کنین .
چندتا بازی اینجا هستش بببین به کارت میاد .کد:http://www.getjar.com/software
کد:http://www.4shared.com/dir/9328033/2416408/Games_for_Samsung_F480__Actually_working_.html
سلام دوستان
من میخوام هندزفری این گوشی رو عوض کنم چون با اینکه کیفیت صدا توش خوبه ولی چون واسه گوش من یه کم بزرگه مدام بیرون میفته و یا بعد یه مدت گوشمو درد میاره.واسه همین می خوام یه رابط تبدیل جک 3.5 میلیمتری بخرم. میشه راهنمایی کنین از کجا می تونم چنین چیزی رو به انضمام هندزفری مدل گوشی هایی مثل F400 یا G400 یا I450 و غیره یا یک هدفون با کیفیت سامسونگ گیر بیارم؟
سلام به همه
اقا من میخوام بین دو گوشی nokia 5800 که لمسی هستش و این موبایل یکی رو بخرم حالا نظر شماها چیه کدوم بهتره ؟!
درضمن قیمت اخر این موبایل هم تو ایران و خارج کشور ( امریکا ) چنده ؟!