تو اینجا؟ لوله من یکم زیادی یوزر دارم هرهرهرهرهر البته از ایپی نمیتونید بیابید فقط 2 3 نفر ایدی هامو میدونن:31:نقل قول:
Printable View
تو اینجا؟ لوله من یکم زیادی یوزر دارم هرهرهرهرهر البته از ایپی نمیتونید بیابید فقط 2 3 نفر ایدی هامو میدونن:31:نقل قول:
مواظب باش اینجا همه انتن هستن و فورا گزارش میدننقل قول:
اره مواظب باش هم اینجا و هم تو بازی هزار تا چهره وجود داره.یه وقت گولشونو نخوری.نقل قول:
ما گرگا حسابشونو میرسیم
چرا اونایی که تازه دارن ثبت نام می کنند میرن سرور 2 ؟
همه سرور 1 بیان
خوب من میخوام بیام سرور 1 میخوام خون اشام هم بردارم (به خاطر کتاب دارن شان):31::31:
درباره ی یوزر هم اگه لو برن مشکلی نیست چون نمیتونن حالا ریپورت بدید(بعضی ها میدونن چرا:19:)
باز از بچه ها ممنون
حالا کسی هست مارو به طایفش دعوت کنه اگه هست بگه ایدی مو بدم
هاهر هور خوب عضو شدم به اسم
VampireLeopard
منو به طایفتون بدعوتید:31:
s1
ما باید با گرگها صلح کنیم:31::31::31::31::31:
آقا وقتی تایمر بازی داره میره شما هم ساعت کامپیوترتون و جلو عقب بکشید تایمره تغییر می کنه ولی دوباره بر می گرده به حالت عادی نمی دونم چشه!
نه نه نه! صلح افت داره .... منتظر حمله ی گرگنما ها باشیید!!!!
آقا اینا راپورت منو دادن واسه من یک ایمیل از پلیس --------- اومد.
راستی آیدی من S.H.M هست .بیاید تو طایفه ی Iranian Blood-Suckers
اینم آدرس وبلاگ طایفه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اقا قویترین طایفه هم مال گرگها و هم مال خون اشم ها چیه ؟!!!!
من رسیدم لول سه هنوز نمیتونم بیام تو طایفتون؟
میشه تو سرور 1 خون آشام بود تو سرور 2 گرگنما؟
چه ایمیلی اومد از پلیس ؟
که بن میشی ؟
اگه مردی متن ایمیلو بذار .
Time بازی های آنلاین بر اساس زمان سروره !!!!!!!!! و این کاری که شما می کنی روی زمان صفحه ی آفلاین انجام می دی !!!!!!!! برای این که زمان به صورت ثانیه ای بره از سیستم ساعت ویندوز استفاده می کنن !!!!!!! ولی در اصل بازی زمان ، زمان سروره !!!نقل قول:
Time هایی که می بینید مال درصد پر شدن انرژی زندگانی شماست.
من فعلا مرحلم 2 هستش 5 شد میام طبق گفتتون اشکالی که نداره؟نقل قول:
نوشته شده توسط S.H.M_ExcellentBoy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول 4 شدم یکی منو به یه طایفه دعوت کنه افسرده میشما
دوستان
طایفه son of deadهمیشه راه رو واسه تمام گرگ مرد ها باز گذاشته تا بیان عضو شن(برای تمام لول ها):31:
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم:10:
راستی شما چی رو راپورت می دید؟
هان
سلام به همه من لولم 6 هستش و عضو طایفه 252 هستم هرکس میخواد بیاد و مثل من عضو این گروه بشه جای خیلی توپیه !!!!
خون آشام یا گرگینه؟نقل قول:
سلام به همه من لولم 6 هستش و عضو طایفه 252 هستم هرکس میخواد بیاد و مثل من عضو این گروه بشه جای خیلی توپیه !!!!
چه دعوايي ميكنين اينجا ،راستي چرا s.m.h دوباره يوزر ساختي
بچه ها كسي طايفه خوبي كه به من بخوره(مرحله2 كه بزودي 3ميشم) سراغ نداره اين طايفه اي كه هستم اصلا حال نميده
یعنی S.h.m بن شده ؟ :8:
اخی خیلی دوست دارهنقل قول:
نه بن نشده
هر کی قویتر شدی بیا به طایفه مانقل قول:
دیدم بدک نبودنقل قول:
دوستان
طایفه son of deadهمیشه راه رو واسه تمام گرگ مرد ها باز گذاشته تا بیان عضو شن(برای تمام لول ها) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=============================================نقل قول:
عزیز ما گرگیم .
================================================== ===========نقل قول:
میشه بگی چی هستی؟
اگه گرگی به طایفه 252 بیا جای بدی نیست با همه اعضا p30world هستم واقعا جای بدی نیست !!!.
ali-07 تو را گاز گرفت و تا کنون لیتر خون از دست داده ای.نقل قول:
برادر ایشون خون آشامن !!!!:27::27:
[quote=kratos1;2090181]
می خوام بازی --------- رو معرفی کنم.
یه بازی آنلاین RPG باحاله و خوبیش اینه که به صورت browser-based هست و نیاز به دانلود نداره.
شما تو این بازی میتونید انتخاب کنین که یک خون آشام:4: یا گرگنما:1: باشین و به جنگ با دشمن ها یا به شکار آدم ها برین.
میتونین با دوست هاتون یا هم نژادهای دیگه تو بازی گروه تشکیل بدین و گروهی به دشمنها حمله کنین.
میتونین قدرت هاتون رو ارتقا بدین و زره و شمشیرهاتون رو آپگرید و خرید و فروش کنین.
کلا بازیه جالبیه.
باسلام به دوستان
مي خواستم بدونم browser-based يعني چي و بايد بازي رو نصب كنيم ؟
========================================نقل قول:
عزیز بیخودی شایعه نده بیرون کسی منو گاز نگرفته .
همین جمعه یعنی امروز خودم به تنهایی کل طایفه BiteFighters [BF] رو بردم .
از همه هم دعوت میکنم به ما ملحق بشن به تمامی گرگ ها !.
طایفه 252 منتظر شماست .
!!!!! بابا من وارد لینکش شدم !!!!!!!!!! اونم این جمله رو نوشت !!!!!!!!! من می خواستم طی این معادلات ثابت کنم که این ali-07 یک خون آشامه !!!!!:27::21::27::21:نقل قول:
بچه ها چه طوری سلاحی که خریداری شده رو بفروشیم؟
من هر کار می کنم که بفروشم می نویسه فروشی نیست ؟
خوب منم بهش می گم ؟؟؟؟ مال خودمه به توچه می خوام بفروشم؟
کمک یکی بگه چه کنم؟؟؟
تو کاسب که راحت میتونی روی فروش بزنی و بفروشی
اما توی مرکز بازار باید اول یک سلاح دیگه بخری و اونو فعال کنی بعد اینی که غیرفعاله بزاری واسه فروش
(من هیچ وقت تو مرکز بازار نمی فروشم.درسته پول خوبی گیر میاد ولی معلوم نیست کی بخرن)
اينكارا چيه خوب من خودم ميومدم ميگفتم كه خون اشامم ديگه لازم به گاز گرفتن هم نبود!:13::46:نقل قول:
راستي بچه ها به من حمله نكنيد ها هنوز اوايل راهم:20:
انتقام گرفتن خيلي حال ميده:21:
راستي چرا اسم بهضي ها تو جستجو نيست من هرچي ميزنم ميگه:نتیجهای وجود ندارد
چرا مگه مهمه براتنقل قول:
نقل قول:
اصلحه ای که از تو بازار میخری فقط دیگه نمیتونی بفروشی تو بازار قفط به خودش اونم با قیمت پایین
یه نامه خیلی مهم از مدیر سایت بازی
دوستانِ عزيزم سلام
در حال حاضر بعضى ها با فرستادن لينك به بعضى از افراد سايت اخطار ميدهند كه اگر كليك نكنيد اکانت شما بسته خواهد شد!
1-خواهشمند هستم اگر لينك فرستاده شد سريعا به من اطلاع بِدهید.
2-تحت هيچ عنوان رو لينك كليك نكنید ما هيچ زمان اکانتی را با ارسال لينك نخواهيم بست.
با تشكر
مدیر سایت
بنده طایفه ی قدرتمند alone رو تشکیل دادم!
نام کاربری من هم Sanr می باشد.گرگ مرد هم هستم!!!
کسانی که مرحله ی هفت به بالا هستند می تونند به طایفه ما ملحق شوند.الان 6 نفر هستیم و 3 نفر دیگه رو می تونیم به تیم ملحق کنیم.اگه خواستین سریعا درخواست بدین تا دیر نشده!