سلامنقل قول:
1- چک کن کابل شبکه cross باشه.
2- درایورهای کارت شبکه ها رو دوباره نصب کن.
3- شبکه سیستم ها رو دوباره پیکر بندی کن.
4- اگر یه لپتاپ در دسترس داری با اون چک کن ببین مشکل سخت افزار نداشته باشی.
Printable View
سلامنقل قول:
1- چک کن کابل شبکه cross باشه.
2- درایورهای کارت شبکه ها رو دوباره نصب کن.
3- شبکه سیستم ها رو دوباره پیکر بندی کن.
4- اگر یه لپتاپ در دسترس داری با اون چک کن ببین مشکل سخت افزار نداشته باشی.
بابا يكي كه چيزي ميدونه جواب بده ديگه !!!نقل قول:
من مودم adsl را وصل کردم به لپ ناپ dellنقل قول:
ومی خوام که بطور وایرلس اینترنت را بین 3 کامپیوتر دیگر شیر کنم
بدون access point میشه؟اگه میشه چه جوری؟
من تونستم روی 1 دونه شیر کنم اما کام 2 را که وصل می خوتم بکنمip conflict میده.در ضمن من ip را اتوماتیک گذاشته ام
باتشکر
دوست عزیز ممنون از توجهتوننقل قول:
روی هر کدوم از سیستمهام فقط یه کارت شبکه آنبرد وجود داره
این مساله رو هم در نظر دارم که LED روشن نمیشه ، چون جایی که بردم کابل رو امتحان کردم ، طرف بلافاصله بعد ازینکه کابل رو وصل کرد، چراغ کارت شبکه ها روشن شدند ، ولی با خودم گفتم شاید مال من led نداره اخه بعید میبینم هم مال این سیستم خراب باشه هم اون یکی
من تا حالا از این کارت شبکه این دو تا سیستممون استفاده نکردم ولی همیشه که خیلی موفقیت آمیز از طرف ویندوز شناسایی میشد و دراورش نصب و همه پیغام های device manager درباره network adapter حاکی از صحت این قطعه هست. و فقط به دلیل این که این مشکل برای هر دوتا سیستم عینن وجود داره (شناسایی نشدن کابل ) بعید میبینم مورد سخت افزاری باشه
کمک
اموزش از صفحه اول برداشتید؟ چرا؟
یکی اموزشش رو بده
ممنون
دوستان یه نگاهی به تاریخ این پست بندازید.نقل قول:
ممنونم:11:
هنوز کسی جواب نداده
ص33
نقل قول:
اموزش از صفحه اول برداشتید؟ چرا؟
یکی اموزشش رو بده
ممنون
چه آموزشی نیاز دارید دقیقا ؟نقل قول:
صفحه اول خنده دار شده ، منم در به در دنبال آموزش شبکه هستم.
پست اول آپدیت شد
خب میتونید دستی آی پی متفاوت بدید و آی پی یکی از اونها رو ( سرور ) رو به عنوان gateway و dns بدیدنقل قول:
من تونستم روی 1 دونه شیر کنم اما کام 2 را که وصل می خوتم بکنمip conflict میده.در ضمن من ip را اتوماتیک گذاشته ام
نقل قول:
چطوری میتونم بعد از اینکه تنظیمات شبکه را انجام دادم.بدون اینکه کابل را به دو تاسیستم وصل کنم مطمین شم تنظیمات درست انجام دادم .روشی برای تست است؟اخه از کابلم شک دارم؟سیستها را شناسایی نمیکند.(قبلا وصل می شدن)
حد اقلش آدرس آی پی خودتون رو یا 127.0.0.1 رو پینگ کنید ببینید مشکلی هست یا نه !باید ریپلای داشته باشید .نقل قول:
نقل قول:
روی هر کدوم از سیستمهام فقط یه کارت شبکه آنبرد وجود داره
اگه امکانش هست رو یه سیستم دیگه تست کنید چون اگه یکی از کارت شبکه ها مشکل داشته باشند همین پیغام رو نشون میده .نقل قول:
این مساله رو هم در نظر دارم که LED روشن نمیشه ، چون جایی که بردم کابل رو امتحان کردم ، طرف بلافاصله بعد ازینکه کابل رو وصل کرد، چراغ کارت شبکه ها روشن شدند ، ولی با خودم گفتم شاید مال من led نداره اخه بعید میبینم هم مال این سیستم خراب باشه هم اون یکی
من تا حالا از این کارت شبکه این دو تا سیستممون استفاده نکردم ولی همیشه که خیلی موفقیت آمیز از طرف ویندوز شناسایی میشد و دراورش نصب و همه پیغام های device manager درباره network adapter حاکی از صحت این قطعه هست. و فقط به دلیل این که این مشکل برای هر دوتا سیستم عینن وجود داره (شناسایی نشدن کابل ) بعید میبینم مورد سخت افزاری باشه
فرقی نمی کنه مودم رو به کدوم سیتستم وصل کنی مهم اینه که کانکت بشه. بعد از اون شما بسته به قابلیت access point مبتونی با چند تا سیستم به اینترنت وصل بشی.نقل قول:
بدون access point نمیشه. بهترین حالت استفاده از همون مودمهایی هست که access point هم هستند.
برای conflict هم باید روی تنظیمات مودمت کار کنی. چه مودمی داری؟!
وقتی شما اتصالی نداری چجوری می خوای تست کنی؟!نقل قول:
همونطور که دوستان بالا گفتن می تونی IP خودت رو Ping کنی ولی این دلیل بر درست بودن همه چیز نیست. شرط کافی نیست ولی لازمه! :31:
مودم Adsl من مارکش aflex هستنقل قول:
سلام. مرسی از جواب . چون چند روز از سوالم گذشته بود دیگه نیمدم چک کنم.نقل قول:
نه تقریبا همون سیستمی که میخواد فایلو بگیره هنگ می کنه یا اینکه احتمالا یه مدت خیلی طولانی طول میکشه تا بشه یه فایل کوچیکو بگیرم.
سیمش نزدیکه 25 متره و فکر کنم جنس خوبی هم نباشه.(متری 250 تومن خریدن)
البته کار اصلی ای که باهاش می کنیم بازیه که تو اون تقریبان مشکلی نداره.
با معذرت...! تاحالا با این مودم کار نکردم نمی دونم setting ش چجوریه!؟نقل قول:
خودت اگر یکم توی منوهاش بگردی احتمالا بتونی پیدا کنی. سعی کن بهش Static IP بدی.به client ها هم همینطور احتمالا مشکل حل بشه.
ولی بازم می گم بدون access point نمیشه.
خواهش می کنمنقل قول:
به متراژ سیم ربطی نداره چون تا 90 متر استانداردش هست.
احتمال خیلی زیاد آنتی ویروست به فایل گیر میده و می خواد چکش کنه. آنتی ویروسو غیر فعال کن شاید درست شد.
مشکلم با راهکار این دوست عزیز حل شدنقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز ميشه يكم بيشتر توضيح دهيد ژينگ كرد يعني چيكاركنم.
آموزش ping کردن یک IP:نقل قول:
1- در start->Run دستور cmd رو وارد کنید
2- دستور زیر را وارد کنید، بجای <IP> شماره IP مورد نظر رو وارد کنید:
ping <IP> -t
پس از انجام این کار سیستم شما در زمانهای مشخص سیگنال هایی رو به شماره IP که پینگ می کنید می فرسته. در صورتی که پاسخ از دستگاه مقصد دریافت بشه شما توی صفحه یه همچین پیامی میبینید:Reply from <IP>: byte=32 time<1ms ttl
Reply from <IP>: byte=32 time<1ms ttl
Reply from <IP>: byte=32 time<1ms ttlاعداد به نسبت تنظیمات شبکه متفاوت هست. پیام بالا رو reply دادن یا پینگ دادن می گن.
اگر بجای پیام بالا بنویسه:request time out
request time out
request time outیعنی ارتباط برقرار نمی شه که می تونه دلایل مختلفی داشته باشه. به این می گن پینگ ندادن یا تایم آوت دادن
موفق باشید
سلام دوستان.
آیا میشه 2 لپ تاب که 1ی xp و دیگری vista است با هم از طریق WLan شبکه کرد؟
چگونگی این کار رو هم بفرمایید.
نقل قول:
بله می شه فقط باید رنج IP که می دی یکی باشه و جفتتون جزو یک workgroup باشید
اگه باز هم توضیح خواستی در خدمتم
اینارو میدونم من با کابل کراس این کارو انجام دادم ولی با وایرلس لن نتوستم.نقل قول:
آیا باید تنظیمات خاصی انجام داد؟
آیا برای XP و Vista متفاوت است؟
متشکرم.
شما باید wirless ها رو روی مود adhoc تنظیم کنی تا دو تا سیستم بصورت مستقیم با هم ارتباط برقرار کنند.نقل قول:
به سیستمها هم بصورت دستی IP بده. باقی چیزها رو هم به نظر میاد بلدی ( چون گفتی با croos شبکه کردی)
موفق باشی
سلام
من دو تا کامپیوتر رو با هم شبکه کردم. اسم اولی رو گذاشتم سرور و اسم دومی را گذاشتم ترمینال. اما تنظیمات هر دو به این صورت بود که اینترنت مجزا از دیگری داشته باشند و از اینترنت یکدیگر استفاده نکنند ولی امکان File & Printer Sharing داشته باشند. حالا دو تا مشکل با این شبکه دارم:
1- وقتی چاپگری را که به سیستم سرور وصل هست، Share می کنم اسم آن در سیستم ترمینال ظاهر می شود ولی نمی توانم هیچ چیزی با آن پرینت کنم. (هر دو کامپیوتر روشن هستَ)
2- وقتی فایل یا پوشه یا پرینتری را در سیستم ترمینال Share می کنم اسم آن در سیستم سرور در قسمت My Network Places یا Printers & Faxes ظاهر نمی شود. باید چکار کنم؟
سلامنقل قول:
اول ببین این دو تا ارتباطشون برقراره (با ping کردن مطمئن شو)
برای سوال اولت ببین دسترسی دادی؟
اگه ندادی احتمال داره که مشکل از اونجا باشه من خودم یک بار به همچین مشکلی برخوردم که تونستم با دسترسی دادن حلش کنم
برای سوال دومت تو سرور تو run تایپ کن Ip\\ یا terminal\\ باید بتونی فایل ها و پرینتر share شده رو ببینی برای اون هم دسترسی یادت نره که به مشکل اول بر بخوری
با تشکر از شمانقل قول:
منظور از «دسترسی» را نمی فهمم. پینگ کردن هم بلد نیستم.
من تنها کاری که کردم اینه که دو تا سیستم را با کابل Lan به هم وصل کردم. یعنی بهتر بگم، قبلاً با کابل Lan به هم وصل کرده بودم، اما حالا هر دو تاشونو با کابل Lan به یک مودم ADSL وصل کردم. اما در هر دو حالت، ارتباطشون به صورت یکطرفه برقرار هست. یعنی:
فولدرها و پرینترهایی را که از سرور Share می کنم از ترمینال قابل دسترسی هستند ولی آنهایی را که از ترمینال Share می کنم از سرور قابل دسترسی نیستند.
ضمناً پرینتری که از سرور Share کنم از ترمینال قابل مشاهده است از طریق ترمینال، پرینت نمی گیرد.
لطفاً واضح تر و به زبان زیر دیپلم توضیح دهید.
متشکرم
من این کار رو کردم اما این پیغام رو میده : the system cannot find the file specifiedنقل قول:
کسی جواب منو نداده
محمد دوست عزیز دستت در نکنه
سلام
من یک یو اس بی وایرلس دیلینک خریدم و به پی سی وصل کردم تونستم اون را ه یک لپ تاب ویستا شبکه کنم و اینترنت داشته باشم الان دو تا مشکل دارم اولا اینکه فقط اینترنت دارم و هر کاری کردم نتونستم فایل های شیر شده تو هر دو کاکمپیوتر رو ببینم
دوم اینکه کارت شبکه بیسم پی سی فقط میتونه به یک لپ تاپ وصل بشه و اگه به لپ تاپ دوم وصل کنم اولی دیکانکت میشه و مجبور شدم لپ تاپ دوم رو به لپ تاپ اول ولص کنم تا اینترنت داشته باشم مگه نمیشه از یک کارت شبکه بی سیم به دو یا سه تا پی سی یا لپ تاپ وصل شد مثل کارت شبکه لپ تاپ ها
سلام
من 1 مشکل دارم
2تا سیستم رو با Wlam را به هم شبکه کردم .(یکی vista و دیگری XP)
هردو به هم connect هستند.
drive مورد نظر رو هم share کردم ولی دست رسی ندارم.
در قسمت Local Area connection آی پی ورژن 4 , local رو نشون میده.
آیا باید workGroup بسازم؟
مشکل کجاست؟
با سلام خدمت دوستان،
من میخوام PC رو که ویستا روش نصبه با لپ تاپ که XP SP3 هست شبکه کنم و قابلیت اشتراک فایل رو بینشون فعال کنم ولی هر چی گشتم بیشتر مطالب مربوط میشه به اشتراک اینترنت.
PC به یه Wireless Router از نوع D-Link وصله و اتصال اینترنتم از همین طریق بدون مشکل با لپ تاپ برقراره ولی نمیدونم چطوری یه فولدر رو بینشون share کنم.
اگه یه راهنمایی کامل بکنید مطمئنا جواب سوالات خیلی از کاربرای دیگه رو هم دادید.
با تشکر
سلام من کامپیوترمو تو ساختمون از راه مودم adsl شبکه کردم با دو تا کامپیوتر دیگه . یهنی در کل 3 تا pc .
من از ویندوز 7 استفاده میکنم و دو تا دیگه از xp . من وقتی یه فایلی رو برای کامپیوترای دیگه شیر میکنم فایلی که شیر کردم رو وقتی که کامپیوترای دیگه میخوان باز کنن ازشون پسورد میخواد و نمیتونن بپیرم این پسورد چیه؟
من این پسورد رو وقتی xp نصب میکنم دیگه ندارم ولی وقتی vista یا 7 نصب میکنم این پسورد میاد . چی کار باید بگنم که پسورد نخواد؟
سلام دوستان خوب
من یک لپ تاب acer aspire3690 دارم اولا" می خوام بدونم اسم درایو شبکه چیه که اونو نصب کنم و ثانیا" اصلا از کجا بفهمم لپ تابم کارت شبکه داره یا نه و ثالثا" میخوام لپ تابم رو به شبکه اینترنت ispوصل کنم و از این طریق به اینترنت وصل بشم ، چیکار کنم؟
منون میشم کمکم کنین
چه ویندوزی روش نصبه؟
laptop شما دارای کارت شبکه broadcom هست که فعلا فقط روی ویندوز xp نصب میشه و درایورش رو میتونی از لینک زیر دریافت کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیزنقل قول:
مبشه آموزش اینکه چطور به شبکه isp وصل بشم
من درایو نصب کردم حالا آموزشش رو میخوام
خیلی خیلی ممنون:40:
خوب حالا نکته بعدی
یعنی چی که به isp وصل بشی؟؟ adsl؟ یا خطوط data؟ یا چیزه دیگه ای؟ دقیقا منظورت از وصل شدن چیه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ما در شهرمون تازه isp اوردن که مال دوستم و لی چون از منزل سرعت نت 33 بیشتر نیست دوستم گفت که بیا همین مرکز ispکه سرعتش تا 100kb/sهم میرسه تا اون چه میخوام رو دانلود کنم و این مقدور در صورتی که لپ تابم رو ببرم اونجا و به شبکه اون وصل کنم
حالا من آموزش این ارتباط به شبکه رو می خوام
بازم ازت ممنونم
راستی یه نرم افزار می شناسی که با شناسائی چهره پسورد رو کنترل کنه یعنی بجا پسورد چهره رو شناسائی کنه و بشه logon شد و با وبکم لپ تاب کار کنه
شرمنده اینو اینجا مطرح کردم
شاد باشین:40:
کسی من رو راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
aban جان
شما باید ببینی اگه isp سرویس adsl ارائه میکنه شما هم یک مودم وایرلس بگیری و از اون استفاده کنی. راه دیگه ای هم هست که اگه isp سرویس data داره یک router بگیری که این کار هزینه اش خیلی زیادتره.
behrad جان
طریقه نصب pc به laptop چجوریه؟
با کابل وصل کردی یا میخوای از همون وایرلس استفاده کنی؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
خط نت اینجا dataهستش،خوب در اتاق اصلی ispکه روتر هم اونجاست چند pcبه هم متصلا بوسیله شبکه که خوب چون مرکز isp هست سرعت نت بالاست من میخوام لپ تابم رو به این شبکه وصل کنم تا استفاده کنم
برا همین آموزش اینکار رو میخوام الان کارت شبکه رو نصب کردم فقط برم اونجا و با پورت شبکه کابل رو وصل کنم؟
آموزش خواستی نداره
کتابی میشناسین که شبکه رو یاد بده از مبتدی شروع کنه؟