بچه ها کسی می تونه کمکم کنه؟
من می خوام jbl 953 بخرم اما ساخت ویتنام هست می گه 110 تومن
همه jbl ها که اکثرامردم می خرن ساخت ویتنامه؟
من اینو بخرم؟
بچه ها کسی می تونه کمکم کنه؟
من می خوام jbl 953 بخرم اما ساخت ویتنام هست می گه 110 تومن
همه jbl ها که اکثرامردم می خرن ساخت ویتنامه؟
من اینو بخرم؟
كسي مي تونه كمك كنه؟
من يك ضبط بايونير تا قيمت 200 تومان مي خوام.به نظر شما جه ضبطي بكيرم؟
باندام jvc cs-fx6902
امبم jbl cs60-4
jbl در اصل فکر کنم ساخت آمریکا باشه. چینی هم داره. البته این باند هایی که توی بازار هستن آمریکایی توشون نیست. ولی دقیقا هم نمیدونم که ویتنامی هستن یا نه. قیمتشون که تقریبا همگی 953 ها همین حدود هاست.نقل قول:
6950 و 6050 و 5050نقل قول:
خوبن.
البته فکر کنم 6050 کمی بالاتر باشه. ولی خوب از دوتای دیگه هر کدوم رو خوشت اومد میتونی بگیری ( کمی هم ارزونترن)
:12:
قيمت اين ضبط ها رو مي دونين؟
6050
6950
5050
سلام ، ارزون ترین ضبط با قابلیت پخش سی دی mp3 که بهش usb و aux (چجوری تلفظ می کنند؟) بخوره چیه ؟ البته مارک تخیلی نباشه ،مارک درست حسابی اما جز مدل های ارزون باشه.
man to pakhsh ha paioneer 6050 ro pishnehad midam to bandha cadence az keyfiate kheyli balaii barkhordare vaman cadence ro pishnehad mikonam
قیمتشم میشه لطف کنی ؟نقل قول:
فکر نکنم خیلی ارزون باشه ، قرار بود ارزون بگی ، طرفای 150
سلام من قیمت یه پخش پایونیر میخوام که مانیتورش به صورت کشویی در بیاد و بشه روی پراید هم بست!!!
اکثرا" به این شکلن ! چه قیمتی میخوای !؟نقل قول:
سلام من قیمت یه پخش پایونیر میخوام که مانیتورش به صورت کشویی در بیاد و بشه روی پراید هم بست!!!
اگه تا 300 - 400 جور شه خیلی عالیه!!!
ولی بعید میدونم!!!
?؟?؟?؟?؟?؟نقل قول:
سلام به دوستان گلم
راستش یکی از دوستام روی آزراش یه ضبط کار گذاشته که این مزایا رو داره:
3 عدد ال سی دی دو تا عقب(پشت صندلی) و یکی هم جلو(جای ضبط)
کیت کامل بلوتوث(ترانسفر و تلفن)
تیونر تلویزیون
صفحه تاچ اسکرین
dvd و...
البته این معایب رو هم نسبت به ضبط فابریکش داره:
بجای 6 تا دی وی دی 1 دی وی دی میخوره(البته اینو مطمئن نیستم یعنی نمیدونم ضبط فابریک آزرا 6 تا میخوره یا یکی)
gps نداره
حالا میخواستم بدونم قیمت این ضبط ها چنده
خودش گفت 1،5 خریدم ولی من باورم نشد
آخه با این پول میشه...!
میخواستم این ضبط رو روی سوناتا 2009 ببندم
لطفا کمکم کنید
سلام دوستان.
ميخواستم بدونم به جز مدل 3050 ub پايونير، مدل ديگهاي از پايونير هست كه usb خورش از جلو باشه، و كابل نخواد؟
سلام به همه بچه های قسمت تیونینگ ، آقا یه لطفی کنین من زیاد نمیرسم برم بپرسم ، یه سیستم خوب برای 405 شامل 1 ضبط مناسب که usb از جلو بخوره و یه جفت بلندگوی مناسب که با آمپلی فایر 222 وات سونی راحت و بدون مشکل کار کنه و حداکثر بازده رو داشته باشه معرفی کنین ، حتی الامکان سونی باشه چون هم دوست دارم هم اینکه یه جفت سونی بلندگویی دیگه دارم میخوام ست یشه نهایت قیمت 200 هزار تومن بشه ، خیلی خیلی ممنون ...
سلام.نقل قول:
نقل قول:
پایونیر 3050 ub
jbl 953نقل قول:
kenwood 718
البته حداکثر توان رو تنها با این آمپ (222 وات) نمیتونی بگیری. ولی خوب با این دو برند باندی که گفتم تقریبا به ایده آل خیلی نزدیک میشی
برای بلند گوهای دیگه آمپ جدا داری یا میخوای از همین استفاده کنی؟؟نقل قول:
چون این آمپ اولا توانش برای 4 تا کمه دوما بعید میدونم 4 کاناله باشه.
قیمت پخش فکر کنم حدودای 140 باشه. باند هم اگه کنود 718 بگیری میشه حدود 70-80 تومن.
یعنی حداقل حداقل باشد 10 تومن بذاری روی پولت ( دسمزد و ... بماند)
=============
ولی اگه میخوای از همین آمپ برای 4 تا استفاده کنی که نمیشه و پیشنهاد من اینه برای 718 یه آمپ کنوود 360 وات بخری. قیمتش هم حدود 55-65 تومن هست.
============
ضمنا شاید بتونی برای اون یکی باند هات آمپ استفاده نکنی ولی به شرطی که توان مصرفی بالایی نداشته باشن.
==========
اصلا یه سوال: از بسته های x-plod خریدی؟
ضمنا زیاد به فکر استفاده از یه مارک نباش. چرا که هر مارکی در برخی چیزا قوی هست و در برخی دیگه ضعیف.
مثلا همگی میدونیم پایونیر سر هر چی پخش هست، ولی به نظر من ساب هاش زیاد هم خود نیست. در عوض ساب های آلپین عالیه به نظرم و همچنین مثلا آمپ های سانداستریوم و کنوود و ...
از جنبه دیگه هم بعضی موقع ها نیازه از چند برند استفاده کنیم تا یه صدای همه چی تموم داشته باشیم. مثلا از 2 تا ساب آلپین و یه ساب پایونیر و یا مثلا از یه جفت باند مارشال و یه جفت باند پایونیر
سلام
من یه ضبط معمولی (نه خیلی خفن) واسه ماشینم (پراید) میخواستم بگیرم، بانداشم نمیخواستم عوض کنم- همون باندا خودش هستن، مدل 82) - این ضبطمم میخواستم usb بخوره (bluetooth ام اگه داشته باشه خوب خیلی بهتره ولی اگه اختلاف قیمتش خیلی میشه نمیخواد) چون خیلی نمیخوام خرج کنم!!! ماکزیمم با هزینه نصب و این کارا بشه 200
این بالا که مدل پایونیر 3050 ub پیشنهاد شده چجوریه؟ آخه پایونیر کلا برند گرونی هست این یکی چطور اینقدر ارزونه؟!!! ساخت کجاست؟ کیفیت صداش چطوره؟!!
به نظر شما من که یه ضبط معمولی میخوام بهتر نیست یه صبظ JVC بگیرم؟!!!! (یکی از دوستام اینو بهم پیشنهاد داد!!!)
کلا من زیاد در این موردا چیزی نمیدونم، اگه کلا یه اطلاعات جامع از این سیستما بهم بدین که قیمتشون به چه چیزایی بستگی داره ممنون میشم
با سلام خدمت تمام دوستان
من در مورد سیستم برای peugeot glx سوال دارم
به نظر شما این سیستم چطوره
speaker ts6975
پخش pioneer 6950 دمو دار
آمپیلی بوشمن 1300
تیوتر s20 pioneer
کابل rc
ساب pioneer 305 c
این سیستم رو ماشین یکی از دوستانمه که خیلی خوب و باکیفیته
میخوام ببینم به نظر شما اینها با هم مچ هست یا نه
لطفا قیمتش رو هم بذارید
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیزنقل قول:
6050 رو من دیروز قیمت گرفتم
واقعا پخش عالیه
قیمتش هم هر کس یه قیمت میداد
از 210تومان تا 220 تومان
جواب منو کسی نمیده؟!!! فردا میخواستم برم بگیرم!!!نقل قول:
نقل قول:
3050 اصلا پخش بدی نیست. خیلی هم خوبه. من پخش دیگه ای از پایونیر الان توی ذهنم نیست که از جلو usb بخوره.
ولی اگه میخوایید از همون باند های کمپانی استفاده کنید پیشنهاد دوستتون هم پیشنهاد خوبه و میتونید از اون هم استفاده کنید ( نمیدونم چرا کد مدل های jvc یادم میره)
سیستم خوبیه.نقل قول:
ولی به نظر من بهتره اسپیکر رو JBL 953 بندازید. البته 6975 هم واقعا خوبه.
ساب رو هم آلپین R تیپ و 12 اینچ ( اگه جا داشت بیشتر هم شاید بتونید بندازید)
تیوتر هم نمیخواد به نظر من ولی اگه علاقه دارید مانعی نداره.
قیمت آمپ رو هم بگید و بگید چند کاناله هست و خلاصه مشخصات بیشتری ازش بگید.
ولی در یک کلام اگه این سیتم دوستتون رو خیلی قبول دارید و خوشتون میاد میتونید خودتون هم کپی این رو ببندید.
سلام
من یه pioneer 6050 خریدم ولی تنظیمات بخش audio خیلی زیاده و بعضیا شو من تا حالا ندیدم کسی می تونه یه راهنمایی از تنظیمات این بخش بده که هر کدوم چه تاثیری روی صدا داره البته تنظیمای ساب رو نمی خوام در ضمن گیرنده تیونر رادیوش خوبه ولی وقتی از بغل ماشین یه موتور یا یه ماشین گرازه رد میشه روش پارازیت میفته راهی برای جلوگیری از این پارازیت افتادن وجود داره چون پخش قبلی ماشینم که فابریک 405 بود اصلا روش پارازیت نمی افتاد.
سلام
آقا فرشاد این آمپیلی 4 کاناله هست
این دوست من نزدیک به 1 سال پیش 650000 تومان این رو جمع کرد
ولی حالا قیمتش رو نمیدونم چون تو این چند وقت میگن قیمتها پایین اومده
ممنون میشم در مورد قیمت کمکم کنید
دوست من احتمالا ماشین شما گاز سوز هستنقل قول:
البته من زیاد سر در نمیارم
ولی یه با از یه مغازه دار برای جمع کردن سیستم که سوال کردم گفت روی ماشین های گاز سوز پارازیت میفته و باید box برای ساب درست کنی
ولی من زیاد سر در نمیارم
دوستان ميشه يه سيستم خوب تا قيمت 950 تا 1 ميليون تومن رو پيشنهاد بديد !!!
اين پسر خالم تازه يه ال90 گرفته حالا ميخواد واسش سيستم ببنده !!!
به نظرتون ميشه با اين پول سيستم بست ؟؟؟
اگه ميشه قطعاتي رو كه پيشنهاد ميديد يه عكسي ازش بزاريد !!! ( اگه زحمت نيست )
سلام
من یه ضبط میخوام این مشخصات رو داشته باشه :
mp3 , wma , vcd رو پشتیبانی کنه ... رم خور هم باشه ...قیمتشم بین 100 تا 150 باشه ... فردا بعد از ظهر میخوام برم بخرم پیشنهاد شما چیه ؟ ... راهنمایی کنید ممنون میشم
یه نکته داخل پرانتز هم فقط ماله آقا فرشاده:( منم بچه خرم آبادم .. جایی رو بلدی که ضبط بفروشه ضبط خودمو هم برداره ؟ خودم 405 دارم, ضبط ایرانخودرو روشه الان ...چند جا رفتم ضبط خودمو برنمیداشتن... اگه آدرس جایی رو بلدی بده بهمون حاجی دمت گرم)
ماشينم گاز سوز نيست ساب هم ندارم . البته پارازيت خود ماشين روش نمي افته از ماشيناي ديگه روش پارازيت مي افته.نقل قول:
سلام خوشحال ميشم يكي از دوستان به سوالات من جواب بده فوري
1-من ميخوام چهارشنبه يه ضبط + يه جفت باندبراي ماشين 206تيپ 2 خودم بخرم حدود 170تومان پول دارم ميخوام usp بخوره من هيچ اطلاعي ازضبط ماشين ندارم چه مارك و مدلي را پيشنهاد ميكنيد ؟ درصورت امكان مدلي را معرفي كنيد كه بتوان از كنترل روي فرمان هم استفاده منم
2 - اگر باندها را داخل دربهاي عقب بزارم چطوره ؟
3- اگر امكان داره آدرس يه مغازه خوش انصاف رو در تهران بديد .
لطفا تا چهارشنبه صبح مرا راهنمايي كنيد
سلامنقل قول:
پیشاپیش مبارکه
اولا خرید یه یونیت خوب بستگی به انتضار شما از سیستم داره چون پخشها در حال حاضر هم USB و AUX و BT را پشتیبانی میکنند برای داشتن کیفیت مناسب در پخش پایونیر و آلپاین حرف اول رو میزنه از لحاظ اپتیک جی وی سی خوبه اما برای کنترل فرمان هیچ ضبطی مستقیما با اون کار نمیکنه مگر مدلهای اروپایی پایونیر که به 00 ختم میشن اونم برای اینکه کار کنه باید یه اینترفیس بخری که خودش از 25 تا 80 تومان قیمت داره الان پایونیر مدل 6000ub و 7000ub هستن که هم خروجیهای مناسب دارند هم دمو و... 6000 فکر کنم دوروبر 180 باشه .
خرید بلندگو برای داخل درب 2 انتخاب را برات به همراه داره میتونی کامپوننت بخری و هم میتونی بلندگوهای کواکسیال بخری کامپوننت آمپ میخواد و .... بلندگوهای ساده با پخشت مچ میشن
اما بهای پرداختی رو من متوجه نشدم برای بلندگوو و پخش میخوای یا فقط برای پخش ولی یک چیزو بهت پیشنهاد میکنم همشه کار آخرو اول انجام بده سیستم ارزون کار راه بندازه ولی دلچسب نیست اگه پول کم داری صبر کن به بودجه مناسبت برسی
شاد باشی
ببخشید اساتید من جسارت کردم :8:
لوگان بجز که تیپ 2 که بطور فابریک جای بلند گوی عقب دارند،تیپ های پایین تر جای بلندگو را دارند یا باید حتما هم سینی و طاقچه عقب برش بخوره؟:41:
آیا کامپوننت 4 اهمی که بشه بدون نیاز به آمپ راه انداخت وجود داره؟یعنی بشه با همون پخش راه انداخت
:11:
یه تاپیک جدا بزنید. پروژه خوبیه :46:نقل قول:
تو مارک های پایونیر که با این قیمت اینجور چیزی پیدا نمیشه. ولی توی jvc ها پیدا میشه که متاسفانه من هم از jvc ها زیاد سر در نمیارم ولی نمایندگی و ... هم توی خرم آباد داره فکر کنم.نقل قول:
در مورد آدرس من یه نفر رو بهتون پیشنهاد میدم که به نظرم در خرم آباد خوبه مخصوصا سیستم بستنش از بقیه بهتره. دقیقا روبروی راهنمایی و رانندگی در اول خیابان شریعتی هست. 100 متر بالاتر هم یه مغازه هست که محصولات متنوعی داره. ( بالاتر منظورم به طرف شمال هست)
امری هم بود خودم در خدمتم و با هم میتونیم بریم.
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟نقل قول:
این 6050 خودش بلوتوث نداره ولی میگن میشه بلوتوث بهش وصل کرد کسی می دونه چجوری وصل میشه قیمت بلوتوثی که باید بهش وصل شه حدودا چنده.من یه کنترل فرمان براش گرفتم ولی یه کم ضعیفه .همه کنترل فرمانا اینجوری هستن؟
آقا مرسی مجدد .. پیغام خصوصی فرستادم :10:نقل قول:
سلام
می خوام برای سمند lx سیستم ببندم
پنلش که فکر کنم پایونیر از او usb خوراش خوب باشه
امپلی و ساب چی بگیرم ؟ 400 تومن براش بسه ؟
سلام دوست من کامپوننت ها بیشتر 4 اهم هستند اما کامپوننتی که آمپ نخواد سری e از آلپاین میباشد:8:نقل قول:
400 برای آمپ و ساب یا 400 برای همش؟نقل قول:
اگه 400 برای همش هست که:
پخش : 3050ub
باند: کنوود 718
آمپ: ساند استریوم 680.4 یا 720.4
ساب هم بستگی داره چجور بیسی بخوایید ولی میتونید 306 پایونیر رو انتخاب کنید که ارزونه. ( 65 تومن فکر کنم).
( حالا اگه بخوایید همه اینا رو بخرید ممکنه 100 تومن کم داشته باشید ولی اگه فقط ساب و آمپ منظورتون هست که پولتون کافیه و حتی میتونید یه ساب آلپین بگیرید)
دو تا بلندگو برای عقب پراید میخوام....حدودا 100 تومن باشه
بیش از هر چیزی ، کیفیت برام مهمه
بچه ها کسی میدونه چطوری ساعت ضبط پایونیر 4050 رو میشه تنظیم کرد ؟!
مال من 6050 هه برای تنظیم ساعت باید به منوی initial برید توی 6050 اینجوری که دستگاه پخش رو خاموش میکنید و دکمه ولوم رو که حالت جوی استیک داره رو فشار داده و نگه می دارید تا وارد این منو شوید اون جا تنظیمای ساعت و تاریخ و خیلی چیزای دیگه هست .نقل قول:
این که تنظیمش توی منوی initial هست شکی نیست ولی اگه رو دستگاه شما با این روش وارد این منو نشد باید دفترچه راهنماش رو بخونید تا راه ورود به منویinitial رو یاد بگیرید.مال من دفترچه راهنماش توی یه سی دی بود به صورت یه فایل pdf .
اگه jbl 953 توی این قیمت پیدا کردی همونو بگیر اگه هم نکردی کنوود 718نقل قول:
هر دوتا توی این قیمت خیلی خوبن.
سلام مهندس
باند earthqake vtek 693 چطوره؟کیفیتش عالی هست؟ امپ چی می خواد؟ soundsteram pca 2.520 واسش خوبه؟