سلام
کسی می دونه این قسمت رو چجوری باید رد کنم؟(دور جایی که خط کشیدم)منظورش از apc چیه؟
کد:http://kodo.us/userfiles/davoodf/prototypef%202009-07-13%2015-51-07-35.jpg
Printable View
سلام
کسی می دونه این قسمت رو چجوری باید رد کنم؟(دور جایی که خط کشیدم)منظورش از apc چیه؟
کد:http://kodo.us/userfiles/davoodf/prototypef%202009-07-13%2015-51-07-35.jpg
گفته باید برو خونه ی اون زنه.نقل قول:
خوشبختانه به یاری شما بازی رو به اتمام رسوندم
من رفتم خونه ی اون زنه وقتی میام بیرون میگه باید یه apc پیدا کنم تا اون زنه رو انتقال بدم.
تا حالا کسی از دوستان به این مرحله رسیده؟!
باید شمشیر و زره رو برداری بعد اگه پشت سر هم بتونی 3-4 تا ضربه بهش بزنی می افته رو زمین و میتونی بپری رو پشتش که بزنی تو گردنش.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون فقط می خواستم ببینم این غوله تو مرحله ی آخر خودش یهو وایمیسه یا اینکه باید دو یا سه تا ضربش بزنیم در ضمن با کدام قدرت الکس برم سراغش بهتره آخه هر کدوم رو میارم سریع گارد میگره و هیچی از جونش نمیره
با تشکر
فکر کنم باید یه تانک پیدا کنینقل قول:
این بهم میگه باید خودمو به شکل یه سرباز در بیارم و برم به پایگاه.منم این کار رو می کنم ولی وقتی که می خوام برم میگه Return to infected zone و بعد یه خورده ی دیگه که میرم جلو پیغام Mission Failed روی صفحه ظاهر میشه.همه ی اون کارهایی رو که میگه درست انجام میدم ولی نمی دونم چرا بازم بهم گیر میده!
در ضمن من ماموریت 5 هستم.تو رو خدا یکی به داد ما برسه اعصاب برام نموند.
اینم از بازی بلاخره تمومش کردم ولی افت فریم سرویسم کرد
واسه شرکتهای ایرانی متاسفم که یه بازی رو نمی تونن درستو حسابی کپی کنن بدن دست ملت
من تو چند صفحه ی قبل آموزش کامل گذاشتم.ببین به دردت میخوره.نقل قول:
حاج مجید از قدیم گفتن مستی و راستی
بابا من الان مستم و غیر مستی هم حال این مرحله هلیکوپتری رو ندارم یه سایت آپلود بگو تا من آپ کنم و دوستان این مرحله رو واسم رد کنن
خدایی ستم هست یه مرحله فکر کنم به آخر بیخیال بازی بشم
عزیزم شما بهتره بی خیال بازی بشی بهتره
ای بابا.نقل قول:
نمیشه که.
بعدا میخوای چیکار کنی؟؟؟
میتونی تو
rapidshare.com
2shared.com
اپلود کنی.
با توجه به راهنمای مراحلش میدونم این مرحله یکی مونده به آخر هست
اینم لینک دانلود
کد:http://rapidshare.com/files/255600490/Prototype.rar.html
مشکل صدا رو پیا کردم باید اول برید تو کنترل پنل بعد برید تو سیستم از گزینه های بالایی hardware رو انتخاب بکنید بعد باید برید سراغ device manager بعد باید روی عکس بلندگو برید و روی به علاوه ی سمت چپش کلیک کنید و در اخر روی گزینه ی Unimodem Full-Duplex Audio Device راست کلیک کنید وگزینه ی Disable رو بزنید بعدش برید بازی کنید و کیف کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
سلام دوستان من تازه بازی را شروع کردم...
توی اون مرحله که باید منبع آب را نابود کنی تا اون مستطیل بالا پر شود بعد باید به طرف آن ساختمان برویم... آنجا باید چه کار کنیم...
وقتی مشغول مبارزه هستم اون مستطیل زود پر میشود و ساختمان خراب میشود و میسوزد و من بازی را می بازم...
آیا ما باید اون ساختمان را زودتر نابود کنیم یا نه...
خسته نباشي:5:نقل قول:
دوستان اون جایی که مشکل دارم اینجاست...
بعد از اینکه بشکه ها را از بین بردم باید با این ساختمان چه کار کنم وقتی در حال مبارزه هستم آتش می گیرد و من بازی را از دست می دهم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این بازی رو با easy تموم کردم حالا هم دارم با medium می رم واقعا بازی عالییه من که هنوز ازش سیر نشدم
به کسانی که این بازی تموم کردم توصیه می کنم که اگر دوست دارن یک بار دیگه این بازی برن البته با medium (چه با کد تقلب و چه بدون کد تقلب که به نظر من بدون کد تقلب باشه خیلی بهتره و بازی هم جذاب تره)
با تشکر
من که با هارد بازی کردم(میتونی تصور کنی چه بلایی سرم آوردن)مخصوصا اون غول آخری.:31:نقل قول:
یه چیزهای زردی هست.تو عکستم معلومه.اونارو بخور.نقل قول:
مجید جون جون خودتون یکی این رو برام رد کنه و سیو کنه تا مرحله بعد رو خودم برمنقل قول:
دوست عزیز من اونها را میخورم ولی تا چه قدر...نقل قول:
بعد از چند دقیقه ساختمان منفجر میشود و بازی تمام میشود...
عزیز باید زیاد بخوری اونقدر که نوار بالا سمت راست پرشه.سریع باید بخوری.نقل قول:
من این بازیو نصب کردم اما صدا نداره چه کنم ؟
تو چند صفحه قبل هم پچاش هست هم راهنماییهاش.نقل قول:
لطفا مدیران محترم راه حل های رفع مشکلات صدا و مشکلات دیگررو بذارن صفحه اول.
سلام
دوستان یک کمک به این بنده خدا بکنید. می خواستم بدونم بعد از اینکه برای اولین بار سوار هلیکوپتر میشم باید چه کار کنم.؟
من میرم دو سه تا از این خونه های آلوده رو خراب میکنم وبعد مسیر منو به سمت این رادارا هدایت میکنه که سه تاس ولی هرچی تیر میزنم نابود نمی شن. لطفا بگید باید چه کار کنم. ؟
با تشکر...
شرمنده. من چند وقته بازی رو تموم کردم و پاکش کردم.نقل قول:
مجید جون جون خودتون یکی این رو برام رد کنه و سیو کنه تا مرحله بعد رو خودم برم
الان من نمیدونم کجا رو میگین ولی اگه ماموریتتون نابود کردن جایی هست ولی هرچی تیر میزنین نابود نمیشه باید اون مرحله رو از اول برین چون قاط زده.نقل قول:
سلام
دوستان یک کمک به این بنده خدا بکنید. می خواستم بدونم بعد از اینکه برای اولین بار سوار هلیکوپتر میشم باید چه کار کنم.؟
من میرم دو سه تا از این خونه های آلوده رو خراب میکنم وبعد مسیر منو به سمت این رادارا هدایت میکنه که سه تاس ولی هرچی تیر میزنم نابود نمی شن. لطفا بگید باید چه کار کنم. ؟
با تشکر...
برای من هم همچین اتفاقی پیش اومد.
سلام
من این مرحله رو بدون اینکه خودم بفهمم چی شد رد کردم :27::27::20::20::27:
منم خودم مشکل شما رو داشتم ولی خوشبختانه ردش کردم
فکر کنم شما باید یک جوری بالای اونها قرار بگیرید تا وقتی tab رو میزنید همشون نشانه گیری بشن اونمبه طور سریع (یعنی سریع تک تک و پشت سر هم شما با ید اونا را با tab نشونه بگیرید):46::46:
با تشکر
من فعلا یه مرحلشو تموم کردم
بازی کلا چند مرحلس و اینکه چند ساعت طول می کشه تمومش کنی؟
منم تو سومي هر چي ميزدم خونش كم نميشد ارتفاع هلي كوپتر رو بالا پايين كردم درست شدنقل قول:
سلام
با تشکر...
بستگي به خودت داره ، حالت داستاني كلا 31 مرحله هست كه كمتر از 10 ساعت هم ميشه تموم كرد ولي توصيه ميشه كه با آزاد شدن Event ها ( مراحل فرعي ) اونارو هم براي به دست اوردن EP انجام بدي ، همچنين ميشه برخي جمع شدني هم جمع كرد و يا 150 نفر مخصوص رو Consume كرد يا آزادانه تو شهر گشت و ... الان من با 13 ساعت و 2 دقيقه و 22 ثانيه 28 مرحله ي اصلي و اكثر Event ها رو انجام دادم . هنوز چند تا آپگريد مونده و بايد تو همه ي Event ها حد اقل مدال بگيرم و قصد دارم همه ي قدرت هام رو روي شهروندان و غير شهروندان تمرين كنم كه به دليل بي شمار بودن حركات و قدرت هاي آلكس بسيار هم لذت بخش هست .نقل قول:
من فعلا یه مرحلشو تموم کردم
بازی کلا چند مرحلس و اینکه چند ساعت طول می کشه تمومش کنی؟
بازم ميگم به خودت بستگي داره ...
دوستان راهي هست كه با دسته بازي كرد
واقعا مسخرست! با هزار زحمت تو مرحله ي 29م 8 تا ----- رو نابود كردم و اومدم با خيال راحت فيلمشو ببينم كه از شانس بد وسط پخش فيلم بازي فريز شد !! مجبور شدم با Task Manager از بازي بيام بيرون و بازي هم سيو نشد . اولم فكر كردم اتفاقي شده و دوباره با زحمت چند برابر مرحله رو از اول رفتم و اينبار هم درست تو همون نقطه فريز شد .
واقعا متاسفم ؛ هم براي خودم ، هم براي باعث اين مشكلات و هم براي PC ...
آره من هم 2 بار همچین مشکلی برام پیش اومد.نقل قول:
اون هم 2 تا مرحله سخت که دهنم سرویس شده بود تا ردش کردم.
ولی شما دیگه خیلی ضد حال بوده که 2 بار توی 1 جا فریز شده :دي
خب چطوري حل شد ؟نقل قول:
آره من هم 2 بار همچین مشکلی برام پیش اومد.
اون هم 2 تا مرحله سخت که دهنم سرویس شده بود تا ردش کردم.
ولی شما دیگه خیلی ضد حال بوده که 2 بار توی 1 جا فریز شده :دي
کار خاصی نمیخوادنقل قول:
باید ار اول بری :دي
و شانس بیاری که فریز نشه.
دوباره امتحان کن احتمالا باید درست بشه دیگه.
اگه تمام اونت ها رو مدال طلا بگیریم چی میشه؟
اول بازی یه چیزی گفت ولی یادم نیست
باعث میشه امتیاز بیشتری بگیری و سریعتر آپگرید کنی.نقل قول:
کلا دیگه تو pc بازی کردن دردسر شده.من که خودم 1 2 ماهه ایکس باکس میگیرم.خیلی هم بهتره.باگ نداره.همه بازیها براش میان.لازم نیست هی سخت افزار عوض کنم.نقل قول:
این کار رو تقریبا میشه گفت غیر ممکنه.هر کی تونسته همش رو طلا بگیره واقعا دمش گرم.نقل قول:
من که هر کاری کردم فکر کنم 4 تاش بود که نتونستم طلا بگیرم.
یکیش بود که اصلا مدال نمیتونستم بگرم.
دیگه نزدیک بود کیبورد رو خورد کنم :دي
من تا حالا اصلا اونت نگرفتم.یکشو رفتم هر چی سرباز بود زدم نقره داد.اعصابم داغون شد دیگه نرفتم.نقل قول: