نه!
یعنی هنوز نه!
اما دقت کنید که مثلا اگه من به آدمین اون سایت بگم که یه همچین ترینری هست خوب اونم یه راهکاری برای مقابله با اون داره دیگه!
حالا کی گفته خدا میدونه!
Printable View
نه!
یعنی هنوز نه!
اما دقت کنید که مثلا اگه من به آدمین اون سایت بگم که یه همچین ترینری هست خوب اونم یه راهکاری برای مقابله با اون داره دیگه!
حالا کی گفته خدا میدونه!
همانا ترینر 3 که Tomisback ساخته بود بهترینه!(من یه بار هم بن نشدم)
ولی حیف که من گمش کردم...
ببینم مگه تو ممبری؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18:نقل قول:
در جواب سوالت بگم فقط برو ماهیگیری کن.:27::27::27::27::27:
قدیمی!!!!!:27::27::27::27::27:نقل قول:
دیگه کار نمیکنه!!!!!:5::5::5::5::5:
در ضمن تو همین تاپیک ترینر 2 همونی که شما میگی!!!!!:20::20::20::20::20:
ولی اصلا خوب نیست!!!!!:41::41::41::41::41:
کار نمیکنه:13::13::13::13::13:
ببین من ممبر نیستم وه شما اکه فکر می کنی ماهیگیری بهترین کاره اشتباه می کونی در زم من اونو برای مثلا گفتم همکنون تمام وسایل که میشه خرید رو دارم و 3000 سکه دارم
بهترین کار اون بهترین کار کار با اون ماشین زیر دریاهی هست که در 5 دیقه 500 سکه در میار
راستی من ترینر 3 رو هم گزاشتم
کاری نداره که برای یه بار از همون ترینری که داره کار میکنه استفاده کنید و از منوی make money 5000 رو بنویسید بعد صبر کنید در عرض یک دقیقه 30000 تا پول میگیرین که براتون باقی میمونه من هم همین کار رو کردم و الآن بدون ترینر خیلی پول دارم !!!
امیر میشه بگی چیزای قابل خرید و همچنین قابل هک چیه؟
لوزیم که میتونیم بخریم رنگ ها عکس های پشت صرت میزاری (پش زمینه ) دو پافل قرمز و ابی
ایتم های که قابل گرفتن با ترینر هستن مدال های سکورتی کلاه تور یه سری لوازم که همیشه تو بازی هست مسل اون دست بند رنگی
وسایل قابل هک در بازی پول ممبرشدن انواه لباس ها و صدای که تو اتاق های مختلف پخش می شه مثل اهنگ ها
من دیگه از این بازی خسته شدم.
نه یه ترینر درست حسابی داره نه یه تحولی!
ما بریم سر همون تریبال.
خداحافظ.
تا چند وقت دی گه راکاهور بر می گرده
اونوقت بازی خیلی تحول می کنه
من اصلا انگلیسی بلد نیستم راپورت بدم:d
'گفتم از ترینر استفاده نکنید! از رو تجربه میگم خودم قبلا این کارو میکردم بن شدم!
آقا همه یوزراشونو بنویسن
دوستانی که از اون ترینر استفاده کردن میشه یه عکس از اون اتاق مخصوصی که حجت میگه بزارین ببینم چه شکلیه اونجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کودم اتاق اتاق سکورتی
من نمیدونم فقط یه بار حجت گفته بود اتاق مخصوص بازرس مازرساس اونو بزارین یه عکس ازش ببینم اونجا که میگن ارزش داره یه 30 روز صب کنم براش ؟
لازم نیست 30روز صبر کنید میتونید با ترینر خودتون رو 10000 روزه هم بکنید
لان عکس میزارم صبر کن
برای دیدن عکس به لینک برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://s3.supload.com/free/3123123213.png/view/
جالبه چه جوری میرین اونجا توی مپ هستش؟؟؟؟؟؟
نه یه بیسیم داری روش میکلیکی بعد روی ویزیت اچ-کیو میکلیکی !!!
خب به زودی راپورت یه سری دوستانو میدم فعلا مال امیرو میخوام بدم
برای ورود به اتاق میشه رفت به اونجایی که فروشگاه ورزشی روی پرده کلیک کرد!
منم توی آیسبرگ هستم و خیلی هم خوشتیپ شدم بیا ببین !!!
شدی که شدی؟! چرا دیگران نباید بشند؟
راپورت امیر رو به یکی از مدیرا دادم! امیدوارم رسیدگی کنه
خالی نبند !!! چرا منو از توی فرند هات پاک کردی ؟؟؟
به خدا راپورتشو دادم! نوشتم که این پنگوئن از ترینر استفاده میکنه حواستونو جمع کنید! یادت نره من یه سکرت هستم!
شما رو هم دستم خورد پاک شد! الانم نمیتونم پیدات کنم:(
والا ما که هر چی باهات حرف زدم نشنیدی! یعنی منظورم اینه که نمیرسید! حالا بگو کجایی بیام یه بار دیگه تست کنم اگه نرسید به ادمین راپورت باگ رو بدم!
من تو town هستم بیا ببین تازه خیلی هم خوش تیپم !!!
راست میگی ؟نقل قول:
حداقل نیا تو فروم بگو ، چرا خودتون رو از چشم دیگران میندازی ؟
این بازی مجانیه؟
بلهنقل قول:
البته فکر نکنم امیر با آیدی خودش وارد ترینر شده باشه! اگرم شده باشه فاتحه! گفتم که بدونید ترینر استفاده نکنید! یادتون باشه من یه سکرت اجنت هستم!
آیس برگ شلوغه نمیتونم بیام
خوب منم الآن همینی که گفتید هستم !!نقل قول:
یادتون باشه من یه سکرت اجنت هستم!
افرین :33::33::33:نقل قول:
برای دونست دوستا اگه دلت می خواد راپرت بدی بده من 10 اکانت تو این بازی دارم که از همه باهم استفاده می کنم و فقط 2 تا شو شما می شناسی :5::5::5::5::21::21::21::evil::evil::evil::evil::2 1:
هر کار دلت می خواد بکون
راستی من هنوز بن نشدم یکم بیشتر باید برای بن کردن من تلاش کنی
من چنتا برنامه زد بن برای پنکونم استفاده می کنم که استفاده برای عموم ازاد نیست
به خواتر همین اینجا چیزی نکوفتم حلا برو بیشتر تالاش کن شاید بتونی منو بین کنی (مدیر بازی نمیتونه منو بن کنه):34::34::16::16::16::16::16:
سلام
من نمیتونم وارد بازی بشم
این پیغامو میده
clear your cache
شما اکانت ساختی؟
شما اکانت که ساختی کامل تا ته رفت ینی اون ستاره که بالای صفحه هست نه اخر رسی؟
شما اکانت خودتو از تو ایملی که فرستاده فعال کردی؟
راستش من خودم تا حالا با این مشگل بر خورد نکردم
حلا احتمال داره زیاد یکی از گوزینه های بالاه باشه
من تو سرور South pole تلپم. دو تا پنگوئن دارم Safeway67 و Gholamali
راستي. من شنيدم ترينر ها ديگه هيچ كدومشون كار نمي كنن
نه کی گفته کار نمی کنه کار می کنه خیلی هم خوب کار می کنه
دوستان منم از این بازی خسته شدم ، شاید سلیقه من اینجوری هست دیگه تکراری شده برای من زیاد جذابیت نداره همش کارای تکراری و ...
خداحافظ Pini66
به خاطر زیاد شدن ادم فروش ها یه اموزش برای زمان بن شدن می زارم که شمارو از بن بودن در میاره و میتونین سرور بهم بریزین
The Ultimate Club Penguin Trainer Beta 2.exe بعد از اجرای این ترینر و زمانی که شما لو رفتین و یه پیقام بن شدن به شما میده
شما میتونین اون ok رو بزنین و از بازی خارج بشین ولی این تنها کاری نیست که شما میتونین تو این ترینر و ترینر های دیگه بکونید
میرین روی گوزینه edit و بعد close error رو انتخاب می کنید و اون ارور بن شدن از بین می ره یا هر ارور دیگه سرور
خوب اگه تا یه مدت کوتاه پنگونتون ر ونگه دارین و نزارین از بین بره شما راکاهور رو می بینید و یه چنتا لوزم جدید و بعد از اون راکا هو میره و یه سمینار جدید و دوباره لوازم جدید
نه عزیز به نظر من تریبال خیلی سرتر هست شما اگه اکانت نداری برای یک هفته بازی کن ببین چه جوری هست ...