چقدر طول کشید واست نصب کردن؟!
Printable View
چقدر طول کشید واست نصب کردن؟!
من 6ماه پيش نصب كردم . يه 6 يا 7 روز طول كشيد.
از الانش خبر ندارم چقدر طول ميكشه.
ممنون راستی سرعت چند گرفتی؟
قیمت؟
ممنون.
نقل قول:کد:http://sabin.ir/adsl/
128kbنقل قول:
3ماهه 37000تومان.
من یه بار نشستم کل پست های تایپیکو خوندم.یه عده می گفتن سابین کلاه بردار هست و ....شما چی میگی؟نقل قول:
کد:http://sabin.ir/adsl/
3 ماه ماهی 37000 تومن دیگه؟!نقل قول:
128kb
3ماهه 37000تومان.
من خودم از سابين اشتراك دارم.نقل قول:
كلاهبردار كه نميشه گفت... شايد يكم بدقول باشند.
هر چي باشه نماينده رسمي صبانت است. تو سايت خودِ صبانت هم اسمش هست.
يك نكته اي هم در نظر داشته باش: هر وقت خواستي با اين شركت تماس بگيري، بگو مي خواهم با كشميري ( رئيس شركت) صحبت كنم.
براي اينكه كارمنداش خصوصا اون خانومه، يكم گيج اند و ممكنه بهت چرت و پرت تحويل دهند!
ممنون.......
نه عزيز 3ماه كامل 37000 با محدوديت حجمي 10گيگ.نقل قول:
کسی در مورد شرکت hessa اطلاعات داره؟
سرعتش چطوره؟
تو کل 3 ماه 10 گیگ؟نقل قول:
نه عزيز 3ماه كامل 37000 با محدوديت حجمي 10گيگ.
من بدون محدودیت می خوام.چنده؟
اصلا صبانت و بيخيال شو . چون اين روزا خيلي داره اذيت ميكنه. يه بار قطعه يه بار سرعتش كم ميشه كلا خيلي افتضاح شده.نقل قول:
بدون محدوديتم فكر نكنم تو مشهد داشته باشه. (صبانت)
ممنون.
یعنی الان این طوری نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشهنقل قول:
خوب پس کجا واسه مرکز انقلاب خوبه؟128 بدون محدودیت زود هم وصل کنند و قطعی کم یا اصلا نباشه.
الان اينطوريه:نقل قول:
صبانت كاربراش زياد شده ديگه نميتونه جوابگو باشه.
سراغ هر شركتي ميخواي برو غير از صبانت.
این هم سرویس من . 64 سه ماهه . فن آوا گستر توس
دوستانی که اطلاعاتی دارند لطفا بگید که اون اعداد میانگین رو نشون میدن یا بهترین حالت رو ؟
اخرين حالت ممكن رو نشون ميده
آقا من هرچی search کردم نتونستم بفهمم که از آخر ADSL2 با سرعت 5mb تو مشهد داده میشه یا نه.
بدون محدودیت قیمتش چقدره.
اگر یک نفر اینو به من بگه واقعا ممنون میشم.
سرعت دانلود 107 با 64 ؟!!!!!نقل قول:
این هم سرویس من . 64 سه ماهه . فن آوا گستر توس
دوستانی که اطلاعاتی دارند لطفا بگید که اون اعداد میانگین رو نشون میدن یا بهترین حالت رو ؟
عجب!!!
البته من adsl ندارم ولی فکر کنم زیاده!
البته فکر کنم پینگ باید زیر 200 باشه!
البته توجه داشته باشید که اون سرعت بر حسب بیت هست ن بایت .اگه بر حسب بایت حساب کنیم میشه حدود 13KB.نقل قول:
یه سوالی که من داشتم در همین مورد هست .مثلا وقتی میگن پهنای باند 64 . این 64 بر حسب بیت هست یا بایت ؟
دوستان درمورد عدد تست سرعت دانلود فن آوا که گفته بودین، فن آوا برای ایجاد جذابیت دوبل سرعت قرارداد رو میده یعنی 64 بگیری 128 میده، 128 بگیری 256 میده و 256 بگیری 512 میده.
1- تو این سایت speedtest چطور سرعتمو تست کنم؟آموزش کامل لطفا.
2- فن آوا نماینده صبانته؟میگن صبانت زیاد خوب نیست که ...!
1- تو این سایت speedtest چطور سرعتمو تست کنم؟آموزش کامل لطفا.
2- فن آوا نماینده صبانته؟میگن صبانت زیاد خوب نیست که ...!
اولش بگم از آواتارت خیلی خوشم اومد حال کردم ، دیوونه کارتونای ژاپونیم، رفتم 14 گیگ دژ فضایی دانلود کردم...نقل قول:
خوب اما:
1 - فن آوا نمایندگی صبانت نیست، فن آوای مشهدنمایندگی فن آوای تهرانهکد:www.fanavagt.com
2 - درمورد اسپید تست، دوست من راه بهتری هست، بیا این لینک رو بگذار با فلش گت (flashget) یا IDM دانلود شه، تو یکساعت حجم دانلود شده رو یادداشت کن، اینکارو یکبارصبح، یکبار شب و تو سه روز اول وسط و آخر هفته انجام بده، پس 2x3=6 تا عدد بدست میاری متوسطشون رو بگیر( باهم جمع کن به 6 تقسیم کن ) بعد عدد رو به 3600 تقسیم کن، اگه عملیات رو برحسب مگابایت انجام دادی حاصل رودر 1024ضرب کن نتیجه عدد کیلو بایت بر ثانیه رو نشون میده ، مال من 45 مگابایت درساعت متوسط دانلودمه که میشه تقریبا 12 کیلوبایت برثانیه. speedtest رو هم ول کن چون مثلا با صبانت اول سرعت بالاست بعد میاد پایین! دوستان عزیز درصبانت سرspeedtest رو هم گول مالیدن! ( گول زدن+ شیره مالیدن=> گول مالیدن)کد:www.fanava.com
اینم لینک از سایت مایکروسافت که ثبات و بالا بودن سرعتش قابل اطمینانه:
سرویس پک 3 ویندوز XP آخرین ورژنش:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=en&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2fe%2fe%2f9%2fee9d0116-c9fe-4fc2-b59c-406cbfb6d515%2fxpsp3_5512.080413-2113_usa_x86fre_spcd.iso
من با دیال آپ بشینم این کارا رو بکنم؟!
آواتار هم ناقابله.
با speedtest چجور سرعتو بفهمم؟
واسه فن آوا ممنون.
آخه کی با دایال آپ اسپید تست میگیره؟!!نقل قول:
به هر حال میریبدون پ ر و ک س ی یا ف ی ل ت ر ش ک ن یا v p n، سرور باکو یا ایروان رو انتخاب کن یعنی کلیک کن ، اون هرمای آبی که ول ول میزنن، کنار دریای مازندران هستن تقریبا.کد:http://speedtest.net
کلیک که کردی تست شروع میشه اول پینگ بعد دانلود بعد آپلود. میشینی نگاه میکنی تا تموم شه یا میتونی بری سر یخچال یه آلویی سیبی یه قاچ خربزه مشهدی بخری تا تموم شه. وقتی تموم شد بازم زرده بکش تا صفحه عوض شه تو صفحه جدید اسم شرکت اصلی که پهنای باند اینترنتت مال اونه هم اضاف میشه مثلا برا من مینویسه
ISP: AzadnetResaneh که نتیجه میگیریم فن آوا مال آزادنته پهنای باندش و چهره اصلی مرد پشت پرده نمایان میشه:8:
با با برو از هر شركتي كه شده adsl بگير. ديال اپ كه زجرت ميده ميخواد يه صفحه باز كنه.نقل قول:
اين صبانت صبحها كه اغلب قطعه زنگم ميزنم به شركتشون نامردا گوشي رو برنميدارن. معلومه خودشون خبر دارن از گند كاريشون.
خیلی ممنون از اطلاعاتی که به من دادید دوستان!!!
من :دینقل قول:
آخه کی با دایال آپ اسپید تست میگیره؟!!
می خوام ببینم بعد که adsl گرفتم سرعتم چقدر فرق می کنه!
ممنون.برم ببینم.
سلام.
اینم تست من!:
با این حساب سرعت دانلود من 4.25 بایت و سرعت آپلودم 12.25 بایت و پینگ من 619 ms هست.درسته؟
خوب واسه دیال آپ خوبه یا بد؟
تصحیح می کنم:نقل قول:
با این حساب سرعت دانلود من 4.25 کیلو بایت در ثانیه و سرعت آپلودم 12.25 کیلوبایت در ثانیه و پینگ من 619 ms هست.
چه ارسال خوبی داره!!!!!(دایل اپ کجاست؟
ممنون بابت تصحیح.
مال شرکت هسا هست.
5 مگابيت؟:18:نقل قول:
از كجا اين لغت 5 مگابيت رو درآورديد؟
اونهم تو كشوري كه سرعتِ بيشتر از 128 كيلو بيت قدغن است!
آخه من الان384 نامحدود دارم.گفتن ADSL2 می دن. کمی گشتم دیدم سرعتش چند مگابیته.نقل قول:
گفتم خوب اگر اومده حتما چند مگابیته دیگه.
اگر کسی اطلاعاتی در مورد سرعت ADSL2 در ایران داره ممنون میشم بگه.
از كجا؟
Adsl2 هنوز تو ايران ساپورت نميشه.
ADSL2+ 512K از ماهانه 9900 توماننقل قول:
ADSL2+ 512 Kbps با کیفیت عالی و ارزان قیمت فقط 9900 تومان در ماه .
سرعت دانلود در کلیه سرویسها برابر 50 کیلو بایت در ثانیه می باشد.( تضمینی )
هر 1 مگابایت در 15 الی 20 ثانیه دانلود می شود.
(برای مشاهده قیمتها به سایت مراجعه نمایید. )
کدوم سایت؟