فنی - سال 85-86نقل قول:
نقل قول:
بله
من کاردانی رو شبانه خوندم
و کارشناسی رو غیرانتفاعی دارم میخونم
فنی - سال 85-86نقل قول:
نقل قول:
بله
من کاردانی رو شبانه خوندم
و کارشناسی رو غیرانتفاعی دارم میخونم
سلام دوستان
من دیپلم ریاضی سال 86 (سوم دبیرستان) رو دارم ولی از درس های پیش دانشگاهیم هنوز تعدادی واحد مونده!
دیپلمم رو با توجه به شرایط اون سالم خیلی با معدل کمی گرفتم و حالا هم خیلی پشیمونم ولی خب کار از کار گذشته!!
بعضی درس ها رو با تک ماده و نمره های مستمر قبول شدم ولی معدل کتبی دیپلمم رو خیلیییییییی پایینه برای همین خواستم بدونم اگر بخوام یک دیپلم دیگه (مثلا تجربی) بگیرم برای اینکه معدلم بالاتر بره (تا دی) و بعد از دی هم درس های باقیمانده پیش رو بخونم شرایطش چی هست و نظر شما چیه؟؟
ضمنا انجمن یا وبلاگی یا هر چیزی رو تو نت سراغ دارید که مشاوره تحصیلی خوبی بده ؟ (مثل همین سوال من یا چیزای مشابه؟؟) :n12:
سلامنقل قول:
اگر برای شرکت در کنکور میخواهد معدلتون را بالا ببرید چون تاثیر معدل به صورت مثبت بوده لازم نیست ...
در مجموع اگر بخواهد دیپلم دیگری بگیرید باید دروس اون رشته رو امتحان بدهد تا بتونید برای دیپلم جدید معدل بالاییرو کسب کنید ....
به نظر من اول شما به فکر گرفتن مدرک پیش دانشگاهی باشید ....
موفق باشید
سلام اولا واقعا رقابت تو رشته تجربی خیلی سخت تره تا رشته ریاضی اینو منی که رشته ریاضی بودم میگم چون واقعا با تلاشی که تو رشته ریاضی انجام بدی خیلی راحت تر نتیجه میگری ثانیا الان به نظر من بخوای تجربی بری واقعا پشتکار زیادی میخواد مخصوصا برای درسی مثه زیست که تو اصن هیچی نخوندینقل قول:
پیام نور رو با دانشگاه های دولتی مگه تطبیق میدن ؟نقل قول:
من فکر میکردم فقط آزاد و پیام نور اینجوریه ، پس میشه شبانه هم انتخاب کرد و دوباره کنکور داد درسته ؟
ويرايش شد.....
بله تطبیق میدهند ....نقل قول:
ويرايش شد.....
سلام به همه، به نظرتون با توجه به این قانونی که تو دفترچه امسال عوض شده بود و به مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر اجازه شرکت تو کنکور سراسری رو نمی دادن و این مساله که کنکور دانشگاه آزاد و سراسری با هم ادغام شد، الان کسی که مدرکِ بالاتر از کارشناسی داشته باشه حتی نمی تونه تو دانشگاه آزاد هم ادامه تحصیل تو رشته های یر شاخه پزشکی بده؟ یا امکانش هست؟
سلام به همه خسته نباشید
من رشته نقشه کشی معماری کاردانی رو تموم کردم تاریخ 30.11.91 و الان میخام بدون ازمون در مقطع کارشناسی تودانشگاه ازاد ثبت نام کنم ثبت نام ها شروع شده و الان در قسمت جدول نام و کد رشته ها رشته ما نیست فقط یه دونه هست نوشته علمی کاربردی معماری که شهر خودمون هم داره می خام بدونم چه فرقی با نقشه کشی معماری داره ایا همون رشته خودمونه یا نه
کسی که کارشناسی رشته فنی رو داره هم میتونه برای پزشکی عمومی امتحان بده ؟
سلام بدون در نظر گرفتن نوع مدرک میتونید هر رشته ای کنکور بدهید ...نقل قول:
موفق باشید
سلام دوستان.
نمیدونم کسی جواب منو میده یا نه .
من الان کارشناسی ناپیوسته عمران میخونم .
و قصد دارم تا ارشد هم ادامه بدم .
میخواستم بدونم بعد از گرفتن مدرک کارشناسی ارشد . میتونم دوباره کنکور بدم و در رشته کامپیوتر هم تحصیلات داشته باشم . درضمن من دیپلم کامپیوتر از هنرستان دارم . (البته اگه تا اون موقع کنکوری باشه )
ممنون میشم جواب بدین
سلام بله با داشتن مدرک کاردانیتون میتونید کنکور شرکت کنید ...نقل قول:
سلام یه سوال
اگه بدون در نظر گرفتن فوق لیسانس بودن خودمون آزمون سراسری بدیم از کجا متوجه میشن؟؟ اصلا متوجه می شن؟؟؟
شما فوق ليسانستونو توي ايارن گرفتين ديگه ؟ توي ايران هم ميخواين بازم كنكور بدين ديگه ؟ فكر نميكنم نيازي باشه كه بگيم از كجا ميفهمن !
کاش این شرط رو بردارند، حالا که هر کی کنکور میده مجاز به انتخاب رشته هست و هر کی هم که کنکور نده بازم حق انتخاب داره معلومه که دیگه کمبود ظرفیت نیست تو دانشگاه ها، حتی ظرفیت اضافی هست، اگه تعداد معدودی با مدرک ارشد بازم کنکور کارشناسی بدن مشکلی ایجاد نمی کنه. چون اکثرا کسی حاضر نیست بعد از ارشد دوباره کنکور بده.نقل قول:
سلام
درس بخونید
سلام.به نظرم شما چون باهوش هستید و مطمئنید هرجایی برید موفق میشید این باعث شده وسوسه بشید در کنار ارشدتون پزشکی هم داشته باشید که البته حق هم دارید چون هر کسی دوست داره از سرمایش بیشترین استفاده رو کنه (که برای شما سرمایه ذهنیتونه)نقل قول:
سلام دوستان من یه سوالی داشتم لطف کنید اگه میدونید راهنماییم کنید:n25:
من دانشجوی کارشناسی ارشد برق-قدرت دانشکده فنی دانشگاه تهران هستم و با توجه به علاقه شدیدی که یهو به پزشکی پیدا کردم قصد دارم کنکور تجربی بدم و چون تا حالا کنکور های سخت زیاد دادم کنکور تجربی برام یجور ایی بچه بازیهالان فهمیدم که ارشد داشته باشم نمیشه کنکور بدم پزشکی بخونم ,بنظرتون میشه این یه سالی که از ارشدم مونده رو (فقط پروژه) مونده رو یجوری کش بدم و خودمو برای کنکور تجربی آماده کنم بعد که پزشکی قبول شدم ارشدمو انصراف بدم؟بنظرتون حیف نیست آخه من رتبه 18 ارشد برق شدم:n27:لیسانسم هم رتبه 300 شدم ومطمئنم تجربی هم رتبم خوب میشه.مشکل شهریه هم ندارم.
و یه سوال مهم دیگه اینکه با توجه به اینکه من دیپلمم ریاضی بوده میتونم الان بدون تغییر رشته کنکور بدم؟ بعدا خفتممو نمیگیرن؟ لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.ایشالا خیر ببینی
از نظر من حیفه از ارشد انصراف بدید .ارشد رو بگیرید و بعد خارج از کشور یا دانشگاه آزاد پزشکی بخونید اون وقت میتونید توی مباحث مهندسی پزشکی بسیار صاحب نظر و موفق بشید
با بچه جوننقل قول:
سلام عزیزان پی سی ورلدی،امیدوارم حالتون خوب باشه
من رشته ی کاردانیم مکانیک خودرو هست و کارشناسی رو تصمیم گرفتم تغییر رشته بدم،ثبت نام کارشناسی بدون کنکور علمی کاربردی آغاز شده و میخوام ثبت نام کنم
دو تا سوال:
1-آیا تغییر رشته بدم یا همین خودرو رو ادامه بدم و کارشناسیش رو بگیرم
2-اگه بخوام تغییر رشته بدم کدوم یک از رشته های زیر رو پیشنهاد میکنین؟با توجه به آسون بودن دروسش بیشتر و بازار کار آیندش
مهندسی فناوري اطلاعات - تجارت الکترونیک
مهندسی فناوري اطلاعات - فناوري اطلاعات
مهندسی فناوري مکانیک - ماشین افزار
مهندسی فناوري صنایع شیمیایی
مهندسی فناوري آسانسور و بالابرها
مهندسی فناوري کنترل - ابزار دقیق
پیشاپیش ممنون از پیشنهاداتتون
سلام
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
من کارشناسی مهندسی مکانیک دارم
الان میخوام اگر امکانش باشه کارشناسی ارشد تغییر رشته بدم به به رشته های دیگه که علاقه دارم
و یا اینکه از اول دوباره کارشناسی بخونم
میخوام رشته روانشناسی و یا فلسفه رو بخونم ولی اطلاعات زیادی ندارم
دوستان لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
ارشد هر چی بخواید می تونید امتحان بدید...نقل قول:
ولی انصافا خیلی سخب میشه ها....:n04:
میکانیک با فلسفه...
البته روانشناسی آسونه...احتمالش زیاده که بتونید
موفق باشید
دوستان اگه ایشون بخوان دوباره کارشناسی بخونن مشمول سربازی نمیشه ؟نقل قول:
دوستان سخنی،مشورتی؟راهنمایی ای چیزی ندارین؟:n16:نقل قول:
از چه لحاظ سخت میشه؟کنکور یا خوده تحصیل؟نقل قول:
اگر کنکور منظورتون هست میشه توضیح بدین دباره کنکور این رشته چه دولتی چه ازاد
ولی تحصیل بدون شک مشکلی نخواهم داشت با توجه به تجربم
من میخوام یا فلسفه غرب و یا فلسفه علم رو بخونم
حالا به نظرتون چطور اقدام کنم بهتر خواهد بود و اصلا چه دانشگاه های این رشته رو دارن اصلا؟
ولی روانشناسی اگر بخوام بخونم به نظرتون با مدرک مکانیک و ارشد روانشناسی به مشکل نخواهم خورد؟
بهتر نیست از کارشناسی شروع کنم دوباره ولی خب 4سال هم کم نیست
برای سربازی مشکلی ندارم چون پایان خدمت دارمنقل قول:
ولی یه سوال دیگه دارم اینه من کاردانی از دانشگاه دولتی گرفتم و کارشناسی از ازاد
حالا برای پذیرش در دوره کارشناسی مجدد در دانشگاه دولتی وضعیت چطور خواهد بود؟
اگر سر کلاس روانشناسی بالینی ارشد برید (علوم تحقیقات) حدود 20 درصدشون اصلا روانشناسی نخوندن...مثلا مورد هایی که خودم دیدم:نقل قول:
طرف افسری خونده ارشد داره روانشناسی میخونه...طرف حسابداری یا علوم سیاسی خونده داره روانشناسی بالینی می خونه...
شما هم هر چی بخواید می تونید فقط آزمونش یک کم سخته...یعنی قبولیش سخته با تراز 6300 علوم تحقیقات ساوه قبول میشید با تراز 7200 به بالا هم علوم تحقیقات تهران...
روانشناسی مقطع کارشناسیش خیلی آسونه...از مقطع ارشد و دکترا سخت میشه...چون بیشتر وارد مباحث دارویی و بیماری های روانی میشه...
به نظرم شما اگر از پس آزمون ارشدش بر میایید لازم نیست از طریق آزمون سراسری اقدام کنید...
سلام دوست عزیزنقل قول:
از چه لحاظ سخت میشه؟کنکور یا خوده تحصیل؟
اگر کنکور منظورتون هست میشه توضیح بدین دباره کنکور این رشته چه دولتی چه ازاد
ولی تحصیل بدون شک مشکلی نخواهم داشت با توجه به تجربم
من میخوام یا فلسفه غرب و یا فلسفه علم رو بخونم
حالا به نظرتون چطور اقدام کنم بهتر خواهد بود و اصلا چه دانشگاه های این رشته رو دارن اصلا؟
ولی روانشناسی اگر بخوام بخونم به نظرتون با مدرک مکانیک و ارشد روانشناسی به مشکل نخواهم خورد؟
بهتر نیست از کارشناسی شروع کنم دوباره ولی خب 4سال هم کم نیست
از لحاظ کنکور مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد
من خودم مکانیک میخوندم ولی دوباره کنکور انسانی دادم و بدون کلاس رفتن تونستم رتبه خوبی هم بیارم.
( در کنکور کارشناسی )
پس ازین لحاظ مشکلی نیست.
+ اینکه شما هر رشته ای دوست دارید می تونید برای ارشد بخونید.
و در این صورت باز هم من میشناسم، از اساتید خودمون هستند
که مهندسی دارند ولی در ادامه برای ارشد کنکور یکی از شاخه های انسانی دادند و مدرک ارشدشون با کارشناسیشون متفاوت هست.
موفق باشید
سلام وخسته نباشید
یه سوال داشتم اون اینکه از رشته مکانیک و یا اقتصاد می خواستم بدونم میشه کنکور هنر داد و به رشته گرافیک رفت ؟
اگر میشه باید چیکار کنم ؟
دوستان هیچ رقمه راه نداره من رو راهنمایی کنین؟نقل قول:
نقل قول:من خودم هم کاردانی مکانیک گرفتم و هم ارشناسی مکانیک البته گرایش متفاوت با گرایش شمانقل قول:
اینکه تغییر رشته بدین یا نه به علاقه و توانایی و بازار کار هدفی که برای خودتون در نظر گرفتین بستگی داره
علاقه و توانایی فقط خودتون باید بررسی کنید ولی بازار کار در حال حاظر وضعیت صنعت و بازار کار رشته های مهندسی بخصوص مکانیک واقعا بد هست البته همه رشته ها این وضعیت رو دارن ولی رشته های مرتبط با صنعت وضعیت بدتر هست
البته اینده رو نمیشه نظر داد و ممکنه تغییراتی ایجاد بشه
پس در رشته خودتون اگر بحث علاقه خودتون مهم هست و اینکه ببینید بازار کاری در دسترس دارید یا نه
در مورد رشته هایی که خودتون گفتین از نظر من و وضعیت بازار کار 2رشته اخر بسیار میتونن خوب باشن اگر علاقه داشته باشین و تخصص پیدا کنین
ولی بازم از نظر من حتما و حتما برین دنبال علاقه و خواسته خودتون چون بهترین رشته از هر نظر هم برین اگر علاقه وجود نداشته باشه موفق نمیشین
خیلی ممنون ازتون دوست عزیز،من نظرم روی کامپیوتر نرم افزار بود که متاسفانه شهر ما نداره این رشته رو،منم نظرم رو همین دو تای آخر هست،اما خب نمیدونم دروسشون شامل چه مباحثی میشه،کلا از دروس مهندسی مثل استاتیک و مقاومت و دینامیک و اجزای ماشین متنفرمنقل قول:
سلام
من قصد دارم کاردانی عمران-راهسازی بخونم.
میخوام بدونم ادامه ی این رشته در کارشناسی چیه؟
چون هرچی گشتم در مقطع کارشناسی رشته ی عمران-راهسازی ندیدم،پس اگه اینجوری باشه باید تغییر گرایش بدم؟
سواله دیگم اینه:
برای تغییر گرایش باید واحدهای پیش نیاز پاس کنم؟
اگر اینطوره حداکثر واحد برای پیش نیاز چقدره؟
با تشکر
سلام
خواهشا راهنمایی کنید
ببخشید اینجا میپرسم نمیدونستم کجا باید پرسید
من الان مهندسی سخت افزار قبول شدم ولی میخوام یه جورایی اگه بشه برم آی تی حالا میخوام کمک کنید کار وبیه یا نه و اینکه ادامه تحصیل سخت افزار برا ارشد چجوریاس و اگه خواستم تغییر بدم آی تی بهتره یا نرم افزار؟
کدوم ازینا برای کشور های خارجی بهتره ؟ و پذیرشش راحتتره؟
با سلام
دو ستان من قصد دارم کارشناسی پیوسته مهندسی نرم افزار بخونم . الان هم کاردانی ناپیوسته عمران دارم سوالم اینه که میشه اینکار؟ از نظر نظام وظیفه که الان کاردانی رو تموم کردم و میخوام کارشناسی پیوسته مهندسی نرم افزار بخونم مشکلی پیش نمییاد؟ کسی هست که تا حالا کاردانی رو تموم کرده باشه بعد کارشناسی پیوسته مهندسی خونده باشه؟
از فیزیک میشه رفت مهندسی برق? تو کارشناسی دانشگاه ازاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمایی برای تغییر رشته از علوم کامپیوتر به IT در ازمون ارشد
سلام دوستان من علوم کامپیوتر امیر کبیر قبول شدم و میخواستم وقتی کارشناسی تموم شد برای ارشد برم IT
فقط اختلاف واحدشون خیلی زیاده ؟ یعنی من شانسی دارم برای قبول شدن تو امیرکبیر یا دانشگاه بهتر در مقطع ارشد ؟ و من چطوری باید اون واحد هایی رو که علوم کامپیوتر نداره رو بخونم ؟ ایا دانشگاهمون این اجازه رو میده که من اون هارو هم شرکت کنم کلاس هاشو ؟
و اگر نمیده باید چطوری بخونم ؟
کلا پیشنهاد شما چیه به نظرتون چیکار کنم ؟ اگه میشه راهنماییم کنین چون اینده ی من هستش و موندم چیکار کنم .
سلامنقل قول:
به نظر بنده اگه شما پایه قوی تو رشته ریاضی داشته باشین نسبت به تجربی ها راحت تر میتونین قبول شین اما باز به اراده و همت شخصیتون بستگی داره اما ارزششو داره:n06:
سلام میشه راجع به بند 2 بیشتر توضیح بدین؟؟؟ آیا من که از منطقه 3 هستم و در کنکور کارشناسی به عنوان سهمیه مناطق وارد دانشکاه شدم دیگه نمیتونم شرکت کنم؟ البته رشته ای که قبول شدم کشوری بود ورتبه ی کشوری در پذیرشش لحاظ میشد.
از اونجایی که تاپیک بحث در باره انتخاب رشته خوابیده من اینحا سوالم رو میپرسم.
من الان دانش اموز سوم هنرستان رشته فنی هستم.خواستم بدونم میشه امسال که تموم شد برم پیش دانشگاهی رشته ریاضی؟البته توی امتحان تغییر رشته هم شرکت کنم.؟؟اگه اره چه نوع پیش دانشگاهی ؟حضوری میتونم یا حتما باید غیر حضوری شرکت کنم؟