هم جت آديو اين كار را ميكنه هم مديا پلير 10 - با مديا پلير روي قسمت Rip كليك كن ديگه باقيه اش ساده اسنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
هم جت آديو اين كار را ميكنه هم مديا پلير 10 - با مديا پلير روي قسمت Rip كليك كن ديگه باقيه اش ساده اسنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه CD دارم که قفل داره و وقتی می خواهم با Clone CD رایت کنم خیلی طول می کشه و درصدش جلو نمیره. برنامه ای هست که بتونه سریع رایتش کنه؟ بهترین برنامه برای رایت چنین دیسک هایی چیه؟
متشکرم
سلام دوستان
من سه تا dvd با کیفیت اصلی دارم که همش تبلیغاته دارای صدا و کیفیت تصویر بالا حالا می خوام اینا رو بر روی 1dvd رایت کنم چون حجمشون بالا نیست
1:اگه قراره اول اینا رو رو هارد بریزم بعد با نرو رایت بزنم چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدید که کیفیت رو تا حد امکان پایین نیاره
2:من اگه بخوام یه منو زیبا هم درست کنم چه نرم افزاری رو پیشهاد میدید بجز نرو
ممنون
کسی از اینجا گذر نمیکنه جواب ما رو بده
من فیلم دی وی دی را میریزم در هارد و درست پخش مکنه بعد در دی وی دی که رایت میکنم بعضی تراک ها صدا ندارد و زیر نویس هم غیر فعال است با نرو 7 رایت میکنم تا حالا 2 تا 3 باری اینطور شده است مشکل چیست؟
سلام دوستان .من برنامه اي رو از ماهواره با كارت تي وي ضبط كردم با فرمت dvd و حالا ميخوام اونو روي dvd رايت كنم. ولي با برنامه nero و حتي clone اين كار صورت نگرفت. يعني فرمت فايل رو بايد تغيير ميدادم. كه اين كار زمان زيادي ميبره چون برنامه اي كه ضبط كردم طولاني هست و حجم بالايي داره به اين دليل نميخوام كانورتش كنم. حالا شما يه راهي رو جلوي پاي من بزاريد يا يك نرم افزاري معرفي كنيد كه بتوننم مستقيم با همون فرمت mpge رايت كنم روي dvd بدون اينكه بخوام كانورت كنم. چون كانورت كردن زمان زيادي ميبره. فايل كوچيكي نيست.
آيا نرم افزار خاصي هست كه بتونه اين فايل منو به صورت DVD در بياره چون ميخوام روي دستگاه dvd player ببينم.
لطفا" كامل و دقيق راهنمايي كنيد ... ممنون ميشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جواب من چي شد؟ قرار شد راهنمايي كنيد... من منتظرم. موضوع يكي بالايي رو بخونيد.
چرا اينقدر بي ميلي ميكنيد نسبت به اين تاپيك؟! من از شما سوال كردم. كي ميخواييد جواب منو بديد. تازه من اين تاپيك رو اشتباهاي جاي ديگه زده بودم مدير همون بخش اومد و اعتراض كرد و گفت : اينجا جاي بحث اين تاپيك نيست. خوب شما كه گفتيد اينجا جاي بحث اين تاپيك نيست و منو راهنمايي كرديد كه بيام اينجا. خب چرا كسي اينجا جواب منو نميده؟ شايد اگه اونجا تاپيك منو قفل نميكرديد تا حالا جواب كاملي گرفته بودم. درسته؟!
اينطوري اصلا درست نيست... نزاشتيد من به جواب خودم برسم.
سلام
من یه کارتون دانلود کردم که فرمتش avi ولی وقتی با نرو رایتش می کنم یا با win avi converter به vcd تبدیل می کنم و بعد رایت می کنم توی دستگاه پخش vcd خش دار نشون میده و بعضی وقتا صدا جلوتر از تصویر پخش میشه در حالیکه توی کامپیوتر درست پخش میشه . چند تا فیلم دیگه هم همین مشکلو دارن ولی وقتی فیلمای با فرمت wmv رایت می کنم درست پخش میشن . مشکل چیه ؟
با سلام
من می خوام فیلم های داخل کامپیوتر را طوری رایت بزنم که با دستگاه cd dvd player منزل هم قابل پخش باشه . من nero 6 رو روی سیستم دارم . اگه ممکنه راهنماییم کنید.
ممنون
به عقیده بنده نرو 8 لایت بهتر از نرو کامل است به چند دلیل:
سریع نصب میشه - حجم کمی داره - کار راه انداز است
من از نرو 9 اصلا خوشم نمیاد نصبش خیلی کنده
کد:http://rapidshare.com/files/151500171/Nero.Lite.8.3.6.0.rar
ویرایش شد. لطفا حذف کنید. شرمنده.
به صورت vcdنقل قول:
با عرض سلام و وقت بخیر
می خواهم چندین فیلم - مثلاً 16 تا - رو توی DVD رایت کنم (divx کنم)...
با کدوم نرم افزار این کار رو بکنم بهتره (از لحاظ کیفیت و سرعت) و لطف کنید آموزش اون رو هم بذارید!
بی نهایت سپاسگذارم
با سلام
من یه دی وی دی رایتر pioneer خریدم ..به قولی از بهترین هاست در رایتر ها....
چند وقت پیش 150 تا دی وی دی خام خریدم مدل princo dvd-r 16x
اولیش خراب بود
یه حدود 6و7 تا رایت کردم و جواب داد
3 روز پیش اومدم دوباره چند تا فیلم رایت کنم با نرم افزار نرو که وسطاش ارور داد و دی وی دی پرید
رفتم از یه درایو دیگه چند تا فیلم دیگه(نه قبلیا) رایت کنم یه دی وی دی دیگمم پرید
فکر کردم از رایتر رفتم دیدم firmware جدیدترین و دیگه از این بیشتر آپدیت نمیشه
یه دی وی دی rw داشتم با اون فیلما رو زدم با نرو رایت شد!
حدس زدم از دی وی دی خاماست که این بلا سرم اومده
الات کلی دی وی دی خام دارم..نمیدونم مشکلم کجاست
وقتی دی وی دی خام دیگه رو میزارم (از این princo هام نه) یا دی وی دی نمیزارم میشه فیلمام رو کپی و پیست کنم از طریق ویندوز توی درایو دی وی دی رام
اما زمانی که این دی وی دی ها رو میزارم و کپی میکنم ارور زیر میاد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا ندیده بودم همچین چیزی
میدونید مشکل کجاست؟نکنه باید کاری کنم که نمیدونم
زدن retry هم فایده نداره
16 تا فیلم میخوای کیفیت خوبم داشته باشی؟
با دروود
با چه نرمافزاری می شود چنیدن امیج را بر روی یک سی دی رات کرد؟
سلام دوستان
رفقا من دی وی دی رایت می کنم تو بعضی سیستم ها می خونه تو بعضی ها نمی خونه؟؟ با نرو هم رایت می کنم.
قضیه چیه؟؟
باید با نرم افزاری دیگه ای رایت کنم ؟؟
سلام:
چه جوری میشه بازی هائی که به صورت dvd 9 هستند رو به دو تا dvd 4.7 تبدیل کرد؟
نمیخوام فایل ها به صورت rar فشرده بشه و روی 2 تا dvd رایت بشه.
من میخوام مثل بازی هائی بشه که دو تا dvd هستندو برای نصب کردن ابتدا dvd اول رو میزاریم و بعد dvd دوم.
نمیخوام 2 تا dvd اول روی سیستم اکسترکت بشه و بعد نصب کنیم.
ممنون میشم راهنمائی کنید.
چرا این تاپیک اینقدر سوت کور ؟نقل قول:
این قسمت مدیر نداره که اشکالات بچه هارو رفع کنه ؟
:19:
من در مورد این سئوالی که داشتم یک تاپیک جداگانه زدم ولی مدیر این انجمن تاپیک بست و گفت که تو این قسمت پست بدم . اینجا هم که اصلا کسی جواب نمیده :41:
سلام
خسته نباشید!
راستش وقتی من فیلم های VCD رو در پلیر ها خونگی میبینم دارای رنگ و کیفیت بهتری هستن تا نسبت به نمایش اونا در کامپیوتر!!
دلیلش چیه؟
پلیرهایی که امتحان کردم و راضی کننده نبود:
media player-power dvd-media player classic و ...
چه کار کنم؟
سلام
چطوري فيلم هاي DVD با پسوند Divx رو كپي كنم ؟ آيا واسه اين كار نرمافزار خاصي لازمه يا نه ؟ در ضمن براي اجرا بايد از چه نرمافزار هايي بجز POWER DVD استفاده كنم ؟
اگه از هارد به دیویدی میخواین رایت کنین که باید دیتا بزنین اگه از دیویدی به هارد هم میخواین بزنین باید کپی پیست کرد کاره خاصی نداره مگر اینگه بخواین برای رایت فیلم تو سیدی که دستگاه های معمولی بتونن بخونن فک کنم باید از Make Video Cd یا Crate A Video Cd استفاده کنین که تو برنامه های رایت چنین چیزایی وجود داره برای دیویدی هم همینطور
اين ها هم مثل هر فايل ديگه اي هستند و براي كپي گرفتن لازم نيست كار خاصي انجام بدهيد. مگر اينكه روي CD اي كه شما داري قفل گذاشته باشند.نقل قول:
البته بعضي وقتها كه ويندوز مشكل پيدا مي كنه ارور هاي الكي هم ميده. براي اطمينان از اينكه CD قفل نداره ازش image بگير.
در ضمن براي اجراي اون ها حتما نبايد از KMPlayer استفاده كني.
اگر شما مجموعه Codecهايي مثل ccc code را داشته باشيد يا حتي فقط Codec لازم را داشته باشيد با هر Playerي اجرا ميشه...
کسی چیزی نمی داند..؟؟:19:نقل قول:
سلام
سرعت رایت دی وی دی من خیلی پایینه برای رایت dvd به dvd حدود 20 دقیقه و رایت از روی hard به دی وی دی 55 دقیقه طول میکشه.
اگه کسی میدونه چطوری سرعتش را بالا ببرم کمکم کنه
ممنون
نقل قول:
دی وی دی ها دارای فرمتهای dvd+r و dvd-r و dvd+rw و dvd-rw و ... می باشد که دی وی دی رایتر و دی وی وی رام های قدیمی از تمامی این فرمتها پشتیبانی نمی کردند و بنابراین مثلا dvd+r در یک سیستم خوانده میشد و در یک سیستم خوانده نمیشد.
اگردر سیستمی که در آن دی وی دی رام های جدید هست و امتحان کردی و نشد شاید با سرعتی بالاتر از سرعتdvd rom رایت زده باشی.
سلام
من نميتونم dvd هامو البته بعضي شون رو باز كنم.يعني ويندوز پيغام ميده dvd بزار تو رام.ولي با nero express كه باز ميكنم ميتونم محتوياتشو ببينم.
از همون نوع dvd بازم دارم ولي مشكلي نداره و به راحتي باز ميشه.
دستگاه dvd player هم اونا رو نشون ميده و ميشكلي نيست.
كسي ميدونه من بايد چيكار كنم؟
با dvd rom هاي مختلفي هم امتحان كردم نشد.
هيچكس نيست جواب مارو بده؟
باز شدن دی وی دی
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
امروز یه دی وی دی گذاشتم از جت ادیو بالا اومد و پرسید
ایا دی فالت برنامه دی وی دی بشه منم بله رو زدم از اون به بعد هر چی دی وی دی میزارم با جت
ادیو باز میشه چکار کنم با همون قبلی ( دی وی دی )باز بشه
ممنون از کمکتون
سلام دوست عزیزنقل قول:
روی درایو راست کلیک کنید /پراپرتیس/تب اتوپلی/گزینه ی ریسیت دیفالت
.
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من کلی ایمیج dvd با کلون سی دی گرفتم که لیبل دارن
حالا میخوام اینا رو روی dvd رایت کنم ولی نمیخوام این لیبل باشه.
یعنی میخوام قبل رایت لیبلشون رو عوض کنم
آیا نرم افزاری واسه اینکار هست؟
ممنونم
سلامنقل قول:
این کارو کردم اما جواب نداد. دیگه چه راهی هست؟
ممنون
با سلام
من 2 تا ويندوز xp دارم كه يكش و خودم اديت كردم و دومي هم اورجينال هست
مي خواستم يه بوت درست كنم كه هركي خواست ويندوز نصب كنه اون ويندوزي و كه ميخواد انتخاب و نصب كنه
مي خواستم بدونم چه جوري مستونم بوت راه انداز درست كنم !!!!!
مثل mrt يا كينگ پرند درست كنم !!!!!
ممنون
من یه فابل 390 مگی با فرمت mpeg را می خواستم روی سی دی با فرمت vcd رایت کنم با نرو
اما حجمش میشه 710 مگ و نمیشه روی یک سی دی رایت کرد
آیا راهی داره که یه جوری روی 1 سی دی جاش داد؟
ممنون
به نظر شما علت طولاني شدن زمان رايت از چي ميتونه باشه ؟
مثلا 40 دقيقه يا بيشتر ؟ با هر نوع نرم افزار رايت ( نرو - كلون و ..)
كسي نبود !!!!!!!نقل قول:
با نرم افزار نرو Burning Rom برو قسمت Option و در قسمت Expert featuers عدد 82 رو بیتشر کن.مثلا کنش 85نقل قول: