نه . منظورم اینه دیگه قدرتش خیلی زیاد میشه .نقل قول:
این یعنی چی؟ شکست ناپذیز به معنای واقعی(God Mode) و یا قدرت فوق العاده؟
چون اگه توی دمو ها توجه کرده باشی برای اینکه این موضوع رو از بقیه پنهان کنه خودش مصدوم نشون میده .
Printable View
نه . منظورم اینه دیگه قدرتش خیلی زیاد میشه .نقل قول:
این یعنی چی؟ شکست ناپذیز به معنای واقعی(God Mode) و یا قدرت فوق العاده؟
چون اگه توی دمو ها توجه کرده باشی برای اینکه این موضوع رو از بقیه پنهان کنه خودش مصدوم نشون میده .
آقا من شنیدم ئانته همون پدر نرو از آب در اومده!به همین خاطر شبیه همن! شایعه است؟؟؟
منم شنیدم که سازنده اش گفته قدرت دست و شمشیر با هم ادغام میشه و نیروهای جدیدی رو به نرو میده . در ضمن قراره که از شخصیت نرو تو نسخه های اینده هم به کار برده بشه. گفته بودند که ابتدا خود نرو فکر میکرد که دستش دچار یک نوع عفونت شده و اون رو به وسیله ی یک پارچه از دید عموم پوشونده بود ولی بعد کم کم میبینه که دستش یه نیرو های خاصی رو بهش میده و از اون برای نابود کردن نیروهای اهریمنی استفاده میکنه.
حالا کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم مگه دانته با کسی ازدواج کرده ؟!نقل قول:
آقا من شنیدم ئانته همون پدر نرو از آب در اومده!به همین خاطر شبیه همن! شایعه است؟؟؟
آره دیگه ! اینم همونی بود که بنده گفتم .نقل قول:
منم شنیدم که سازنده اش گفته قدرت دست و شمشیر با هم ادغام میشه و نیروهای جدیدی رو به نرو میده . در ضمن قراره که از شخصیت نرو تو نسخه های اینده هم به کار برده بشه. گفته بودند که ابتدا خود نرو فکر میکرد که دستش دچار یک نوع عفونت شده و اون رو به وسیله ی یک پارچه از دید عموم پوشونده بود ولی بعد کم کم میبینه که دستش یه نیرو های خاصی رو بهش میده و از اون برای نابود کردن نیروهای اهریمنی استفاده میکنه.
چهار ماه دیگه ! قرار بود این هفته بیاد که افتاد به چهار ماه دیگه ...نقل قول:
حالا کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها سطح سختی این بازی چطوریه؟
واسه من که خیلی حرفه ای نیستم و حوصله ندارم سرمو درد بیارم به درد میخوره؟
دوست عزیز این بازی در صورتی قشنگه که شما داستانش رو بدونی .
به نظر من شما برو از اول شروع کن .
یا حداقل ورژن 3 که برای کامپیوتر هست رو بازی کن داستانش دستت بیاد .
برای قشنگ بودنش که میشه گفت عالیه !
یه بازی شمشیر زنی + تفنگ !
راستي من توي يه دمو ديدم كه نرو با عجله ميدوه تا خودشو به يه دختره توكليسا برسونه در ضمن دستش هم تو گج بود دارم نرو رو ميگم. خواستم بدونم اون دختره كيه؟
فکر کنم اون دختر معشوقه ی نرو باشه البته فکر می کنم
ببینم این ویرجیل تو بازی هست یا نه
سلام به همه ...
دوستان عزيز من جزو پيشكسوت هاي اين بازي هستم و تمام نسخه هاشو بازي كردم ...
همونطور كه ميدونيد داستان هاي بازي طوريه كه مثلا چيزي رو كه در DMC1 نمي دوني در DMC2 مي فهمي
يعني اينكه داستاناش طوري بهم وصلند خب حالا من چندتا سوال دارم كه اگه ميدونيد جواب بديد البته بيشتر شبيه نظرسنجيه چون بازي كه براي PC نيومده تا بازي كنيمش و ازش سردربياريم اما :
1- شما ميدونيد كه در DMC3 دانته خيلي قدرتمند بود و شاهكارهاش رو در مبارزه ديديد .
اون كسي بود تونست ورجيل كه خود گيم اسپات در زندگي داستاني بازي به اون لقب
Invincible Sword Masterداده رو شكست بده و دروازه ي تاريكي رو ببنده ...
من تمام دموهاي اين بازي رو ديدم و متاسفانه مشاهده كردم كه در اغلب صحنه ها نرو داره دانته رو ميزنه و هر مزخرف ديگه ... آخه دانته با اون همه قدرتش چطور ميتونه در برابر نرو شكست بخوره و يا در برابر حركات اون به اين راحتي كتك بخوره ...
به نظر شما اين كپكام احمق فكر اينو نكرده كه طرفداران ميليوني دانته در دنياي بازي ها با اين اوضاع اصلا از بازي زده ميشن و ديگه ميلي به اين سري نخواهند داشت و آيا كپكام به قول ضرب المثل معروف كه ميگه
تازه كه آمد به بازار .................... كهنه ميشه دل آزار
چنين سياستي رو در نظر گرفته
به نظر من دنبال كردن سري DMC به اين شكل اصلا درست نيست ...
چطور زماني كهDMC3 قرار بود بياد اين كپكام عوضي اين همه تبليغ مي كرد كه دانته قدرت برتر و داراي فلان تكنيك و قدرت و هر چيزي ديگه اي و دانته رو اسطوره ي بازي هاي DMC قرار داده بود اما در اين نسخه شخصي بنام نرو مياد دانته رو ميزنه ( حداقل در دموها اينطوريه )
اين چيزي نيست كه با عقل جور در بياد مگر با مغزهاي خراب كپكامي ها ....
بهتره بقيه سوال هامو نپرسم در ضمن ببخشيد دوستان كه اينطوري حرف زدم من واقعا اعصابم خورد شده كه ميام هر دمويي رو مي بينم دانته داره توش كتك ميخوره و نتونستم جلوي خودمو بگيرم ....
خداكنه داستان بازي DMC4 دانته رو ضعيف نكرده باشه ... خدا كنه و من چنين آرزويي مي كنم
و اگرنه خاك تو سر كپكام و مطمئن باشيد اين حركت از طرف كپكام باعث سقوط فوق العاده سريع خانواده DMC در بين بازي كنندگان خواهد شد كه البته سرو صداش هم از همين الان در فروم هاي خارجي در اومده ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوشحال ميشم نظر شمارو هم بدونم
به احتمال زياد شايد اون هم حضور داشته باشه.
منظورت كيه ؟نقل قول:
منظورم ويرجله
عجب تيكه اي اومدي!!! بنده خدا كجا ازدواج كرده ما خبر نداريم؟نقل قول:
عزیزم مگه دانته با کسی ازدواج کرده ؟!
اي بابا بذار بازي بازي كني بعد نظرتو بگو.با دمو و تريلر كه چيزي معلوم نميشه.براي بار هزارم ميگم اين كاپكام كاري نميكنه كه يك شخصيت دوست داشتني خراب بشه.كارش درسته عزيز. ميگي نه نيگاه كن. اين خط اين نشون. (-)نقل قول:
شايد تا اخر بازي ايني كه ميگي باشه ولي يهويي ديدي توي يه سكانس همه چيز تغيير كرد(مثل فيلم هندي):46:
اره در اخر دانته گريه كنه و اينبار نرو اون جمله معروف رو بگه ( شيطان هم ميگريد )
ميگي نه نگاه كن.
نقل قول:
عزیزم مگه دانته با کسی ازدواج کرده ؟!
lنقل قول:
عجب تيكه اي اومدي!!! بنده خدا كجا ازدواج كرده ما خبر نداريم؟
مگه تو خارج قبل از بچه دار شدن ازدواج میکنن؟ :دی
خوب بابا بنده خدا يه حرفي زده ديگه چرا انقدر به روش مياريد
این بنده خدا که می گی خود منم!:31:نقل قول:
خوب بابا بنده خدا يه حرفي زده ديگه چرا انقدر به روش مياريد
اگه کسی عاقد می خواست ما همه جوره هستیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیگه بی خیال Dmc4 شدم
وسط امتحان های خرداد میاد هیچ !
تازه توش باید بگیریم دانته رو هم بزنیم !
بیخیال من نشستم دارم دوباره Dmc3 رو بازی می کنم فقط Dante
مگه ميشه به اين سادگي ازش گذشت اون هم با اون همه قدرتي كه نرو داره
به نظر من اين بازي خوب در نمياد!
چون تريلرهاش خيلي مذخرف بودن من ترجيح ميدم Farcry2 را بخرم بازي كنم تازه Assassins Creadهم هست.
ولي سبك اونا كه شبيه Dmc نيست در ضمن ازو تريلر هم قضاوت نكنيد
آقا سليمان
ميخوام يه چيزي رو بهتون بگم
درسته كه نرو ممكنه چنين قدرت هايي داشته باشه اما دانته يكي از اساطير بازي هاي كامپيوتري هستش
اگر دانته در طول داستان Dmc4 ذره اي ضعيف شده باشد مطمئن باش خانواده ي Dmc از همين الان شكست خواهد خورد و اين را خود كپكام هم حتما خوب مي داند
و احساس مي كنم برخلاف تريلرها داستان بازي جور ديگه اي خواهد بود
دانته قدرت برتره و نرو فقط با سياست مزخرف كپكام ميتونه دانته رو شكست بده
بهتره كمي فكر كني ....
ضعيف شدن ذره اي از شخصيت بي نظير دانته آواكان يعني نابودي كلي خانادن Dmc
آقا دانته کیلو چنده؟ فقط نروووووووو.(شوخی بید عزیزان. نزنین منو لتوپار کنین حالا!)
من طرفدار قدرت برترم.هر کدوم قویتر باشه همونو قبول دارم.حالا میخواد نرو باشه یا دانته یا ویرجیل. البته کلون هم بد نیست!!!
ببخشید سوء تفاهم نشه . من که به دانته اهانت نکردم در ضمن من خودم از طرفدارهای پروپاقرص دانته هستم و علاقه زیادی هم بهش دارم.نقل قول:
عزيز من آخه داستان بازي را هم درنظر بگيرنقل قول:
متاسفانه شما مثل اينكه بازي خور نيستيد
يك بازي خور به كسي نميگن كه بشينه ي پاي بازي و اون بازي رو روي Very Hard تموم كنه
بلكه يه بازي خور بايد داستان بازي رو بفهمه و درك كنه
اگه بخوايم بر اساس افكار شما تصميمي بگيريم و هر شخصيت جديدي كه بياد قوي تر از قبليا باشه كه اينطوري مثلا اگه در DMC5 ورجيل بياد اون بايد شكست ناپذير باشه
البته شكست ناپذير به معناي واقعي كه در دنياي بازي ها بهش Invincible Power ميگن
نه اين درست نيست
امكان نداره دانته ذره اي ضعيف شده باشه و مطمئنم اين تريلرهاي بازي فقط و فقط براي علاقه مند كردن بازي خورها هستش
دليل اين حرفم اينه كه من ديشب داشتم با يه شخصي در فيلادلفيا چت مي كردم
اون مي گفت كه بازي رو انجام داده البته روي XBOX ...
ازش تمام سوالاتي كه اينجا پرسيده بودم پرسيدم
جواب اون منو شوكه كرد
اون گفت برعكس تريلرها كه دانته رو ضعيف نشون داده در واقع اين دانته است كه بقيه رو نجات ميده
و در طول بازي 3 بار جون نرو رو نجات ميده
و در ضمن اگه يادتون باشه قدرت Sylek'd كه در DMC3 وجود داره در وجود دانته هست و اون پسره مي گفت كه اين قدرت در ميانه هاي بازي آزاد مي شود
و دانته ازش استفاده مي كنه ....
اون گفت مبارزه هاي دانته و نرو يك بار با شكست دانته يه بار با شكست نرو تموم ميشه
اما در مبارزه ي نهايي دانته با وجود اينكه در مبارزه با يكي از رئيس هاي بازي به شدت زخمي ميشه اونم به دليل نجات نرو اما وقتي با اهانت نرو به پدرش روبرو ميشه و ديگه قاطي مي كنه و پدر نرو رو درمياره اما بازم اونو نمي كشه
بهتره كه بقيه شو نگم و متاسفم كه تا همينجاشم گفتم بقيه بازي كنيم و حالشو ببريم
به همه طرفداران دانته آواكان ميگم دانته ضعيف نشده و تمام اين بلايايي كه بر سر شخصيت محبوب DMC ميافته بر اساس اتفاقات و اينكه دلش در بعضي جاها به رحم مياد اما هر سه بار بهش خيانت مي كنن و نارو مي زنن
عزيزم من اينا رو 10 دفعه توي همين تاپيك به اشكال مختلف گفتم. ولي شما هي اومدين گفتين خاك بر سر كاپكام كه دانته رو ضعيف كرده.به پستهاي قبلي يه نگاه بندازي مي فهمي.شخصيت پردازي كاپكام حرف نداره.نقل قول:
اون گفت برعكس تريلرها كه دانته رو ضعيف نشون داده در واقع اين دانته است كه بقيه رو نجات ميده
امكان نداره دانته ذره اي ضعيف شده باشه و مطمئنم اين تريلرهاي بازي فقط و فقط براي علاقه مند كردن بازي خورها هستش
در ضمن من آخرين پستم شوخي بود . چون ديدم شما به هيچ صراتي مستقيم نميشين كه دانته ضعيف نشده.
ميخواي يه يكي از دوستامو آيديش رو بدم تو همين ايران خودمون ، بازي رو تا اخرش رفته،از اونم يه سوال سوال كن.نقل قول:
من ديشب داشتم با يه شخصي در فيلادلفيا چت مي كردم
خو منم فهميدم ديگه.نقل قول:
بلكه يه بازي خور بايد داستان بازي رو بفهمه و درك كنه
اينم كل داستان DMC :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2080988&postcount=81
خوب دوستان بزاريد يه سوال ازتون بپرسم
شما دانته رو براي چي دوست دارود؟
چون هم خوشتیپه ، هم حرکاتش خیلی جالبه و با خاطر روحیه شوخش .
چون معمولا شخصیت ها خیلی خشک هستند .
مثلا همین Prince Of Persia یا Kratos در God Of War .
سليمان دانته رو دوست داريم چون بهترينه
و در ضمن دوسته عزيز hmr007
حق با شماست من نبايد زود قضاوت مي كردم
دانته بهترينه بازم بهترينه و نرو هم حالا كه فكر مي كنم شخصيت بدي نمي تونه باشه
اما دانته بهترينه
آقا اخرين اطلاعات از اين بازي به گفته دوستم كه رفته تا اخرش:
1- 20 قسمت داره بازي
2- 11 تاش رو با نرو بياد بري و 9 تاشم با دانته
3- قدرت هر دو تقريبا در يه حده ولي دانته كمي قويتره
4- دانته براي نجات نرو خودشو نزديك بوده به كشتن بده.
پس خيال هه راحت شد چون هم ميتونيد با دانته بازي كنيد و هم اينكه دانته و نرو با هم دوستند طوري كه براي همديگه جونشون رو به خطر ميندازن.
راستي در اين نسخه دانته ميتونه از قدرت شيطانيش استفاده كنه. يا اون سلاحهاي نسخه ي قبل رو كه از نابود كردن اون باس ها بدست اورده بود رو داره يا نه؟
خوبه . پس میشه با دانته هم بازی کرد .
ولی حیف تاریخ انتشارش خیلی افتاد عقب .
یک تقلید کورکورانه از Metal Gear Solid 2 هست که اصلا خوب از آب در نیومده.نقل قول:
رِیدن 360 درجه با سالید اسنیک فرق داشت. هم از لحاظ اخلاقی هم از لحاظ تکنیکی. حالا این نرو کپی دانته از ویریجیل هم بهش شبیه تره.:13:
نقل قول:تريلرdmc4 از طرف gametrailers.com بهترين تريلر سال شده.:8:
خيال منم راحت شد
حالا اين كپكام چرا اين بازي رو عقب انداخته
شيطوني ميگه بزنم داغونش كنم
همه با هم در انتظار Dmc4 بهترين بازي نقش آفريني سال
اخه مگه Dmc4 نقش افرینی هست
پس نرو چه كاره هست اونجانقل قول:
نقش آفريني به اين ميگن كه شخصيت جديدي رو به دنياي بازي ها معرفي كنه
نرو هم شخصيت جديديه البته از يه بعد بازي نقش آفريه