نه اونم تو فريمور مناطق مخصوصه فك كنم فقط براي فريمور اروپاس تو فريمور خاورميانه بازم قطع نميشه
Printable View
نه اونم تو فريمور مناطق مخصوصه فك كنم فقط براي فريمور اروپاس تو فريمور خاورميانه بازم قطع نميشه
اينو ميتونين باور كنين؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Nok-N82
معععععع!مگه میشه؟خیلی ارزون شده
ولی توی gsm نوشته 650.000
بله چطور نمیشه واقعا افت قیمت خوبی داشته برای اولین بار هستش یه نوکیا رو می بینم که اینجوری افت قیمت داشته که چند دلیل داره.نقل قول:
اول اینکه این گوشی تقریبا چی جدیدی نسبت به 8گیگ و معمولی نداره.
و قابل رقابت با ان95 هشت گیگ نیست.
در ثانی توی یه پستم قبلا گفته بودم که این گوشی به خاطر طراحیش استقبال خوبی ازش نشد.البته بگم که استقبال شد اما خیلی ها گوشی هاشون رو برای فروش گذاشتن.زمانی که ان73 یا کا800 و یا ان95 و یا هر گوشی دیگه ای که به بازار اومد با استقبال خوبی مواجه شدن اما اگه دقت میکردین دست دوم اونا رو توی دو سه ماه نمیتنستی پیدا کنی مگه اینکه شانس می آوردی.
الان من توی این سایتهای تبلیغاتی نگاه میکردم با اینکه دو سه هفته ای نمیشه این گوشی به بازار اومده باور کنید خیلی ها این گوشی رو برای فروش گذاشتن اکثرا هم مطمئنا به خاطر طراحیش بوده
ثالثا این گوشی رو بعضی ها فکر میکردن که ان73 دوم هستش از لحاظ بلندی صدا اما صدای این گوشی به ان95 معمولی هم نرسید.
در کل به این قیمت می ارزه
يه زحمت بكشين تو تهران قيمت بگيرين من كه خودم باور نمي كنم
هفته قبل تو مشهد قيمت گرفتم گفت 700!!!!!!!!!!!!!!! البته يه جا هم بيشتر نداشت!!
نقل قول:
من زیر 660 ندیدم:13:
به نظرتون قیمت هاش واقعیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ده روز پیش توی قم 600 تومان قیمت داشتمنقل قول:
تازه توی قمی که گوشیهای جدید از تهران و علاالدین گرونتره.
من تهران دیروز 512000 قیمت دارم
بقيه ش كه درسته اينم تا پريروز 568 بود.نقل قول:
آقا جدي ميگي ؟ دقيقا از كجا قيمت داري؟نقل قول:
علی جون برق از سرم پروندی !!!!!!!!:18:نقل قول:
درسته قیمت ها روی این روال میچرخن
که خیلی خیلی می ارزه(ولی برای من نه)
اول تو یه سایت دیدم باورم نشد
بعد یه زنگ زدم به یکی از دوستام که موبایل فروشه اونم تایید کردکد:http://www.smobilest.com/smobilest/mainsite/index.asp
فردا می خوام یه کارکرده بگیرم 420 به نظر شما خوبه میارزه؟
تمیز باشه اره می ارزه.
زیکما جان در حد اکبنده.
خوب پس خیلی می ارزه
:31:اونکه معلومه در حد آکبنده این گوشی به تازگی به بازار اومده حدود دو هفته الی سه هفته میشه:31:اره واقعا می ارزه ولی مواظب باشا پس فردا نگی بی ریخت بود من خوشم نیومد:31:نقل قول:
مگه چند وقته که اومده؟هنوز هیچی نشده دست دوم؟؟؟بدبخت مثل کاظم چه ضرری میکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی چند پستم ذکر کرده بودم که این گوشی اول با استقبال خوبی مواجه شد اونم به خاطر فلاش زنونش و سی پی یو قوی همه فکر میکردن ان73 دوم دیگه اومده اما به دلایلی که توی اون پستام گفتم که مهمترین دلیلش ساختار ظاهری این گوشی بودش خیلی ها اقدام به فروشش کردن.:41:و همچنین صدای معمولینقل قول:
بابا قيلفه رو ول كن تو كارايي كه يكه
جدا شكاره !
تو ریویو های Canon خونده بودم... البته فقط برای دوربین های جیبی. نه دیگه تو اون دوربینی که تو امضام نوشتم!نقل قول:
اصلان جان چرا مشکل گوشی رو به قانون تبدیل میکنی
تو فریمور های جدید صدای گوشی بسته میشه
آخرین قیمتی که خودتون قیمت کردین چقدره بچه ها ؟؟
بعلت برف و سرما ما خونه نشین شدیم !!!
در مورد صدای شاتر در هنگام عکسبرداری قبلا هم گفتم بازم میگم. تو پروداکت کد خاورمیانه و شمال آفریقا با سایلنت کردن صدای شاتر قطع نمیشه اما تو پروداکت اروپا قطع میشه دلیلشم نمیدونم. بقیه پروداکت کد ها رو هم تست نکردم.
منم از قول شما قبلا همينجا همينو گفتمنقل قول:
من واقعا متاسف شدم. شما كجا هستي؟ (امضامم به زبون خارجي!! حرف منه)نقل قول:
ما که امیدی به این دولت نداریم خواهشا شما درجه بخاری تون رو یه کمی کم کنید تا به ما هم گاز برسه. به خدا ما تو این یخبندان گاز نداریم از سرما مردیم. من شبا با سشوار خودمو گرم میکنم. کامپیوترم یخ زده بود روشن نمیشد. دمای cpu یک درجه بود. با سشوار گرمش کردم روشن شد. زندگی اینجا یخ زده همین !!!
صدای این گوشی در چه حدیه؟کیفیتش چطوره؟هندسفری چطوره؟
قائمشهر...نقل قول:
من واقعا متاسف شدم. شما كجا هستي؟ (امضامم به زبون خارجي!! حرف منه)
بابا اینجا 100 درصد گاز قطعه.... ما شب و روز بندری میزنیم... من الان با کاپشن نشستم پشت سیستم.
من خوب درکتون میکنم واقعا سخته ما از اون وقت به بعد یه بخاریمون رو خاموش کردیم.:31:نقل قول:
دوسال پیش هم گاز ما قطع شد ولی هوا انقدر سرد نبود باور کنید جونمون به لبمون رسیده بود.
باید قدر گاز رو دونست الان خیلی از کشورها گاز ندارند حتی کشورهای اروپایی و با بخاری چوبی خودشون رو گرم میکنن پس باید قدرش رو دونست.
متالیکا جان شنیدم از اقای رییس جمهور هم استقبال گرمی کردید:31::31::31::27:نقل قول:
آقای رئیس جمهور برای دو دقیقه اومد جلو فرمانداری و یه سانتی متر شیشه ماشینش رو داد پایین و بعد گازش رو گرفت رفت حالا چرا با این عجله جریان داره که اینجا جاش نیست تعریف کنم. اما در کل بگم امسال زمستان بدترین زمستان عمرم بود. شکنجه شدیم.
تاپیک منحرف شد.بگذریم...
سلام دوستان..
امروز 82 من هم رسید! 520 ت گرفتم.
اونقدرها هم که فکر می کردم زشت نیست!!برعکس به دلم نشست!
دوستان اگه سوالی دارین..بفرمایید.
یه دو روزی که باهاش کار کردم میام یه رویو کوچیک ازش میزارم..
باتشکر نیما
مرد حسابي ما دومين كشور از لحاظ منابع گازيم. اين ضعف مديريت ماست. اين ضعف اين كله گنده هاست كه فقط و فقط فك مي زنن و ملت عام رو شيره به سر ! ميكنن. خداييش گندشو دراوردن ديگه. جون من يكي كه به لبم رسيده. روزي هزار بار اين عتيقه ها رو نفرين ميكنم كه مارو در سطح همون عرباي دوران جاهليت ميخوان نگردارن با علم اسلام. آبروي اسلامم بردن. خيلي دلم پره. من نمدونم اين عزيزان ما با اين سرما چجور تحمل ميكنن بابا يه حركتي يه صدايي!!! خب ولش كن. همه ولش كردن اينا فقط رو مخ ما ميره. برين سر بحث خود تاپيك.نقل قول:
آقا كسي خودش از علا لادين قيمت گرفته ؟ آدرسشم بگين شايد گفتم يه آشنا برام بيگيره.
ا دمت گرم من داشتم پست قبلي رو مينوشتم. ببين صداي شاترش هيچ جور قطع نميشه ؟!نقل قول:
از كجا گرفتي؟
صدای اسپیکرش چجوریه ؟ کیفیت ؟ بلندی ؟
نه متاسفانه..رو تمام پروفایلها هم امتحان کردم نشد..نقل قول:
ببين صداي شاترش هيچ جور قطع نميشه ؟!
از كجا گرفتي؟
تو قسمت تنظیماتش چند تا صدای دیگه هم هست که متاسفانه اونا هم بلند هستن!
و تهران نیستم.ولی این مغازه که ازش گرفتم از تهران میاره.اگه رفتم طرفش ازش میپرسم
از 5700 که داشتم کیفیتش یخورده بیشتره..بلندیش هم یکم بیشتره..ولی راستش فکر می کنم که از حداکثر قدرت اسپیکرها استفاده نکردن...چون وقتی میزارم روی 100 ، اصلا یخورده فشار هم نسبت ولومهای پایینتر رو اسپیکر احساس نمیشه...نقل قول:
صدای اسپیکرش چجوریه ؟ کیفیت ؟ بلندی ؟
ولی متاسفانه ظاهرا ، هنزفری من مشکل داره..موقعی که وصلش می کنم یه خش میندازه تو صدا.
اگه کسی خواست بگیره این رو هم تست کنه حتما.
کابل tv ، کابل usb ، شارژر ، خشاب مموری هم چینی هستن..خوده گوشی هم که فنلانده.
کاور محافظ دوربین هم خیلی نرم باز و بسته میشه..سرعت کشیدن کاور تا اماده شدن دوربین هم خیلی کمه. سرعت فوکوس و ذخیره عکس هم خیلی کمه و کلا نسبت به n95 معمولی خیلی کمتر شده.
ببخشید نیما جون یه سوال
روی کیبردش اثر انگشت نمیمونه؟
کلا کجاش اثر انگشت میمونه؟
ممنون
جدی میگی ؟ همه میگن صداش ضعیفه که. اگه از 5700 بیشتر باشه که عالیه.نقل قول:
از 5700 که داشتم کیفیتش یخورده بیشتره..بلندیش هم یکم بیشتره..ولی راستش فکر می کنم که از حداکثر قدرت اسپیکرها استفاده نکردن...چون وقتی میزارم روی 100 ، اصلا یخورده فشار هم نسبت ولومهای پایینتر رو اسپیکر احساس نمیشه...
ولی متاسفانه ظاهرا ، هنزفری من مشکل داره..موقعی که وصلش می کنم یه خش میندازه تو صدا.
اگه کسی خواست بگیره این رو هم تست کنه حتما.
کابل tv ، کابل usb ، شارژر ، خشاب مموری هم چینی هستن..خوده گوشی هم که فنلانده.
کاور محافظ دوربین هم خیلی نرم باز و بسته میشه..سرعت کشیدن کاور تا اماده شدن دوربین هم خیلی کمه. سرعت فوکوس و ذخیره عکس هم خیلی کمه و کلا نسبت به n95 معمولی خیلی کمتر شده.
یه سوال؟:ایا ان82 مانند ان95 8 گیگ دارای 2 سی پی یو و 3d accelerator و قابلیت n gage2 هست؟؟؟میشه مقایسه ی چیپ گرافیک این گوشی رو با ان95 8 گیگ در اینجا بزارید!!در یکی از تاپیکها یکی از دوستان از سایت موبایل ریویو مقایسه ی چیپ گرافیک ان95 8 گیگ و ان81 8 گیگ رو گذاشته بود و ان95 8 گیگ بسیار برتر و پر قدرت تر بود!
در ضمن متالیک جان در مورد امضاتون باید بگم که همونطور که ما در گرمای 60 درجه ی تابستون برق نداریم حالا شما هم باید بی گازی رو تحمل کنید!!انقلاب کردیم داریم حال میکنیم!!
ما سر گور پدرمون تانگو رقصیده باشیم اگه انقلاب کردیم. اون موقع نطفه ما هم منعقد نشده بود. منتها حال رو باهات هستم. واقعا تو سرمای زیر صفر بندری رقصیدن و با کاپشن خوابیدن تو خونه کلی حال میده.
دقیقا با هم یکیند دوستان از نظر سرعت و گرافیک:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو صدا و کیفیتش موبایل ریویو میگه از N95 8GB و N81 پایین تره.
n95 و n82 تقریبا تو همه موارد یکی اند...
حیف شدنقل قول: