برای من که پیش نیومدهنقل قول:
فک کنم مشکل با ویندوز عوض کردن حل بشه
ولی قبلش اینم امتحان کن شاید جواب بده
فایر وال و هر چی آنتی ویروس داری رو غیر فعال کن بعد بازی رو اجرا کن
موفق باشی :10:
Printable View
برای من که پیش نیومدهنقل قول:
فک کنم مشکل با ویندوز عوض کردن حل بشه
ولی قبلش اینم امتحان کن شاید جواب بده
فایر وال و هر چی آنتی ویروس داری رو غیر فعال کن بعد بازی رو اجرا کن
موفق باشی :10:
مرسي علي جان ميخواستم بدون خونريزي قضيه تموم شه ويندوز نزنم چون اگه بزنم مصيبته باز نصب و بازيش ميرم پيشنهاد دومتو
عمل كنم ببينم جواب ميده يا نه مرسي
سلام
من یه مشکلی دارم و اون اینه که هر وقت از بازی میام بیرون تمام سیوهای که داشتم از بین میره و باید از اول شروع کنم .مشکل از چیه
کمک کنید ممنون میشم
فك كنم يه بار گفتن يه بارم من ميگم بايد يه پروفايل برا خودت درست كني بعد هر مرحله كه ميره خودش سيو ميكنه
موفق باشي
سلام Mist
من برای خودم پروفایل ساختم ولی باز هیچ اتفاقی نیفتاد .اون پروفایلی که ساختم تو کدوم مسیر ذخیره میشه
واگه میشه بگو چجور پروفایل بسازم توی این بازی شاید من اشتباه میسازم
شما با استفاده از دکمه F1 باید پروفایل بسازیدنقل قول:
-----------------------------
من امروز بازی رو خریدم و نصب کردم عجب بازی باحال و قشنگیه البته فقط تا چک پوینت اول رفتم که چون پروفایل نساخته بودم پرید فعلا هم بازی نمیکنم تا پچش رو نصب کردم
من هم پچ شماره یک و هم شماره 2 رو دانلود کردم ولی هر دو موقع نصب این پیغام رو میدند که تو عکس میبینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/P30world/gears%20of%20war%20Patch%20error.jpg
------------------
من بازی رو با مشخصات 2 گیگ رم و گرافیک 8400 و سی پی یو 3000 به صورت High اجرا میکنم ولی گذاشتم رو Medum که مشکلی دیگه نداشته باشه
از همون اول کلی باهاش حال کردم Microsoft ترکونده
ممنون
:20:
من فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاستنقل قول:
قبل از اینکه بازی رو کرک کنیم باید این پچ رو نصب کنیم ولی من این دی وی دی که خریدم خود شرکت بازی رو کرک کرده یعنی احتیاجی نیست من کرکش کنم به همین دلیل اون فایل اصلی رو من ندارم به همین خاطر ارور میده
حالا خواهشم اینه که یکی از دوستان فایل کرک نشدش رو برای من rar کنه میشه 6 مگ اون رو برام آپلود کنه تو یه سروری که بتونم بگیرم واقعا ممنونتون میشم
مردشور این شرکتها رو ببرم که فکر این جاها رو نمیکنند خودشون کرک میکنند بازی رو
دمتون گرم مشکل من رو حل کنید
با تشکر
:11:
ببخشید کسانی که این بازی رو تمام کردن هیچ مشکلی نداشتن؟؟
برای من هر از چند گاهی می پره بیرون دیگه اعصابم رو خورد کرد تو تاپیک حل مشکلات عنوان کردم ولی جوابی دریافت نشد
اینم عکس اروری که هست:
کد:http://www.4shared.com/file/55015550/3a204c9a/eror.html?
شما با استفاده از دکمه F1 باید پروفایل بسازید
-----------------------------
سلام با F1 دو تا پروفایل ساختم ولی فایده ای نداشت بعد از اینکه از بازی میومدم بیرون تمام سیو هام میپرید
چکاری میتونم انجام بدم تا همچین اتفاقی نیفته ...در ضمن پروفایلی که ساختم تو کدوم مسیر ذخیره میشه
کمک کنید ممنون میشم
من این مشکل را با xp داشتمنقل قول:
بعدش xp رو پاک کردم ویستا نصب کردم دیگه مشکل نداشت
من تو ویستا هم همین مشکل رو دارم اونجا که دیگه ارور نمیده یک دفعه می پره بیروننقل قول:
ویستای شما معمولیه یا پک1
مال من سرویس پک 1نقل قول:
من اون پیغام را در xp داشتم....دقیقا همونو
ولی توی ویستا دیگه مشکل نداشتم
سلام خدمت بروبکس گرامی
اقا ما به لطف شما بچه های باحال کلا بیخیال پچ نصب کردن شدیم و دارم همینطوری باهاش حال میکنم
من کلا شانس ندارم تا یه بازی رو میام شروع کنم بچه ها یک سال پیش تمومش کردند به خاطر همین تاپیکهای این بازی ها میخوابه اصولا
خلاصه من همون اوایل سر اولین غول گیر کردم این یارو غوله که نوک داره تو زمین هم گیر کرده هر چند ثانیه یه بار هم یه چیزی تو هوا تف میکنه
اینم عکسش
این رو باید چکارش کنم؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/P30world/GOW/gow1.jpg
کلی بهش تیر و نارنجک و از این جور چیزا بهش زدم خفه شد دیگه تکون نمیخوره ولی یه صدایی از خودش در میکنه آدم میترسه ولی رفتم بهش دست زدم مرده بود برو بچ با فرمانده اون پشت قایم شدند راستی تو این بازی فرمانده کیه؟ هی هم اون موقع میگه:
Fire your Weapon Soldier
خوب اینی که الان این میگه این یعنی چیه؟
خلاصه این که بگید من باید چکار کنم؟
راستی بین خودمون باشه ولی با ترینر میرم جلو خیلی حال میده برا همین رفتم به غوله دست مالیدم
ممنون از شما
سلام حامد جاننقل قول:
این غول هارو باید با یه اسلحه لیزری(اسمش خاطرم نیست) بکشی... که حتما قبل از رسیدن به غول میتونی پیداش بکنی. کارش هم به این صورته که نشانه گر اسلحه رو باید چند ثانیه روی غول نگه داری تا یه صدایی بده و از آسمون یه شلیک لیزری قوی به سمت همون نقطه ای که نشانه گرفتی شلیک بشه... با چند شلیک به راحتی از پا درمیاد. البته از این سلاح فقط در محیط های باز میشه استفاده کرد. برای کشتن لوکاس های بزرگ(بازم اسمش خاطرم نیست که با سرعت به سمتت حرکت میکنن(قد بلند و گردن کشیده ای دارن) هم از همین سلاح باید استفاده بکنی.
در این بازی فرمانده شما(مارکوس فینیکس) هستید که میتونید چند دستور ساده و ابتدایی مثل کاور و آتش بدید مثل همینی که خودت گذاشتی...کلا خیلی کاربرد نداره و نمیشه گقت یه بازی تاکتیکیه(در بخش یک نفره)
سلامنقل قول:
مرسی از توضیحات
اتفافا من قبل از اینکه برسم اونجا این تفنگ لیزری رو بداشتم فکر کردم به درد نمیخوره انداختمش دور :31:
پس به درد میخورد :27:
برم سراغ بازی ببینم چی میشه
چاکرم
آقا رفتم لیزر رو برداشتم پدرش رو در آوردم و اومدم بیرون
دمتون گرم
سلامی دوباره
خواستم بپرسم اگه بخواهیم سیو های بازی رو برداریم ادرسش همینه؟
C:\Documents and Settings\hamed\Application Data\Microsoft Games\Gears of War
آخه فایلهای داخلش هیچ شباهتی به سیو نداره
اگه این نیست لطفا بگید سیو اصلی کجاست چون من دارم هی از اینا کپی میگیرم
ممنون
دوستان سلام!نقل قول:
من اين بازي رو 4 روزه تمام كردم!
خيلي عاليه يعني محشره آدم لذت ميبره از اين بازي!
در جواب دوستي كه گفته بود آيا با گرافيك 256 انجام ميشه بايد بگم:
بله، من خودم با گرافيك جي فورس 7300 انويديا 256 بازي كردم وكلي هم لذت بردم!
البته اگه گرافيكت بالا باشه كه خيلي بهتره ولي با اين گرافيك هم ميشه بازي كرد!
در ضمن بايد منتظر بازي سري جديدش هم بود چون در پايان بازي يكي از اين موجودات زنده نميمونه كه ميتونه دليلي بر اين ادعا باشه!
سلام
آقا مثل اینکه کسی جواب ما رو نمیده
حالا اونها به درک این یکی رو جواب بدید
باز توی یه مرحله گیر کردم
یه جا هست بعد از اونجا که یه فیلم خفن نشون میده که اون بده یکی از دوستامون رو میکشه بعد فیلم وارد یه جا میشیم که این غوله دیوار رو مشکونه میاد بیرون بعد میدوه به طرف ما ما باید جا خالی بدیم خوب من با جا خالی دادنش مشکل ندارم چطوری باید بکشمش؟
ایا باید جلوی جایی وایسم که اون وقتی حمله کنه بخوره به اونجا و بمیره؟ اگه اینطوره خوب من کجا باید وایسم؟
ممنون از شما
سلام *hamedkhatar*
برو طرف درها تا اون بتو حمله کنه وهروقت حمله کرد جا خالی بده تا اون در ها رو بشکنه .فکر کنم 3 تا در رو باید بشکنه اون وقت تو ودوستت وارد یک محوطه باز میشید که تو این لحظه تو باید با کمک اون اسلحه لیزری که داری رو اون با لیزر فیکس بشی تا از بالای سر اون غول زبون نفهم یک چیزی مثل صاعقه بهش اصابت کنه و تو این لحظه رفیقت به طرف اون شلیک میکنه .بعد ازاینکه چند بار اینکار رو انجام دادی اون غول لعنتی به درک واصل میشه.
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ
اون مرحله رو رد کردم حالا رسیدم به اون ماشینه که سوارش میشیم بعد باید یه مسیر رو بریم هی این خفاشها حمله میکنند
من این E رو میزنم و نور رو میگرم به طرف خفاشها تا حدودی هم خفاشها دور میشند ولی قبل از اینکه دور بشند کلی از جون ماشین رفته چکار کنم که سالم برسم به مقصد؟
ممنون از شما
وقتی eرو زدی باید کلیک کنی تا اونا بسوزن انقدر این کار رو بکن تا همشون بمیرن زیاد سخت نیست البته پشت سر هم کلیک کننقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان
آقا من اون مراحل رو رد کردم اون غوله که شبیه عنکبوت بود رو هم کشتم همون که کلی پا داشت
حالا برای بار دوم به اون غوله که میدوه دنبالمون رسیدم اینجا چند تا در رو رد کردم و به یه محیط رسیدم که دیگه در نداره که برم جلوش و جا خالی بدم اینجا م باید چکار کنم؟
تو این محوطه یه جاش هم آتیش روشنه به طرف آتیش هم کشوندمش اتفاقی نیفتاد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
دوست عزیز اگه درست فهمیده باشم .شما باید اون غوله رو به یک فضای باز برسونین. همه ی در هارو بشکنیین بعدش به یه فضای بازی می رسین تفنگ hammer of down را در بیاورید همونی که از اسمان لیزر می زنه و بزنینش این اسلحه فقط تو فضای
باز کار می کنه.درضمن این غول کوره واز روی صدا و بوی شما پیداتون می کنه.
ممنون از راهنماییتون
ردش کردم
راستی چقدر دیگه به آخر بازی مونده؟
منم دقیقا نمی دونم ولی من رویxbox 360 بازی می کنم و تا اونجا که می دونم خیلی مونده.
من تازه رسیدم به مرحله ی کارخونه.
سلام
کارخونه دیگه کجاست؟
من دیگه رسیدم به این غول بزرگه که تو دستاش اسلحه داره
منظورم این عکسه
البته هنوز با هم درگیر نشدیم ولی ما این طرفیم اون هم اونطرف فکر کنم چند تا چکپوینت دیگه باید بکشمش
راستی قبل از اینکه برسم بهش یکی بگه چطوری باید بکشمش؟ :31:
آخه اینقدر گنده و وحشتناکه که مطمعنم نمیتونم بکشمش
و اینکه این غوله دیگه آخرین غوله؟ یعنی این رو بکشم بازی تمومه؟ چه حالی میده
ممنون
کارخونه همون مرحله ای که بارون میاد.من رسیدم به مرحله ی قطار.شما به قطار رسیدین؟؟
بله قطار رو در کردم خیلی آسون بود
پس من جلو تر از شما هستم
آقا کشتمش
کشتن این از اون قوله که حمله میکنه راحت تر بود که این مرد و بازی تموم نشد.
آقا اون مرحله قطار که گفتید فکر کنم تازه رسیدم شما مرحله قطار بعد از کشتن اون غوله رو میگید؟ یا قبلش رو؟ اگه بعدش رو میگید پس شما از من جلو ترید چون من کارخونه یادم نمیاد
این غول قسمت آخر کسی ازش عکس نداره برای ما بگذاره؟
ممنون
بازی من تموم شد!!!
غول آخر ته قطار می اد.اسمش ژنرال Raam هست.
بازی خیلی توپی بود به همه توصیه می کنم.به امید شماره ی دومش.
قراره فیلمی هم ساخته بشه.
آقا منم تموم شد
کشتم بی پدر رو
فیلم آخرش هم خیلی قشنگ بود
فقط اون یکی فرار کرد که انشا... تو Gears Of War 2 اون رو هم میکشیم
ممنون از همه برو بکس که ما رو تو رد کردن مراحل کمک کردند
خداییش هم گرافیکش عالی بود هم Gameplay که واقعا محشر بود مخصوصا وقتی که سنگر میگرفت
با تشکر از شما
اون یکی که صداش یه کم نازک تره و آخر بازی نطق می کنه ملکه لوکاست هاست مثلا!نقل قول:
فقط اون یکی فرار کرد که انشا... تو Gears Of War 2 اون رو هم میکشیم
اگه بمیره که داستان تمومه ولی گفتن بازی حالا حالا ها براش دنباله میاد!
دوستان ، بالاخره بعد از ماهها من تونستم این بازی رو البته با سیستم جدیدم به انتها برسونم .
اگه می شه فقط بگید اون غول مرحله آخر رو روی قطار باید چه جوری کشت .
تا راه می رم و یه ذره تاریک می شه اون خفاشها حمله می کنن . همه جا هم که روشن نیست تا اونجا وایستم .
در پست های 299 و 300 جواب سوال شما داده شده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2275291&postcount=299
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2275326&postcount=300
سلام دوستان
ببخشید من یه جایی بازی گیر کردم
اونجایی که یه قوله عنکبوتی میاید بعد با تیر می زنمش هی میره عقب هی میره عقب اخرش یه جا وای می ایسته دیگه هر چقدر تیره دیگه بهش بزنم روش اثر نداره باید چه کار کنم کسی نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟:20:
aشما دقیقا کجا گیر کردی اگه تو زیر زمین و بر روی سنگ هایی که روی مواد مذاب هستند گیر کردید.باید بزنین به نقطه های ضعیف شکمش.نقل قول:
اگه نه یه غول دیگه است تفنگ hammer of dawn رابیاورید همانی که از اسمان لیزر می زنه و بزنینش.
سلام
باید دو ست عزیز با اسلحه لیزی به طر فش نشونه بری و بعدش خود اسله از اسمون یه اشعه می چا پونه کارشو می سازه روش
باید قفل کنی تموم شد رفت اگه او ن اسلحه رو نداری همون دو رو برا بگرد پیدا می کنی .
من تو بازي gears of war مشكل دارم :34: دكمه هاي home , f1 واسم پروفايل نميسازن با موسم هر چي روش كليك مي كنم نمي سازه .كمك كنيد.:28:
مشکل پروفایل سازی در این بازی به خاطر نبود برنامه LIVE هست که در بعضی اوقات به همراه بازی ارائه نشده...نقل قول:
دریافت Games for Windows - LIVE Redistributable 1.2 از این آدرس:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=d6a69b9f-2aef-4125-b162-edf0ae922caf