دوستان به جای این حرفا از داستان این کارتون هم یه چیزایی بگید تا ما که نمیتونبم دانلود کنیم هم یه فیضی ببریم:31:
:46: ممنون از همه بچهای این تایپیک:10::11:
Printable View
دوستان به جای این حرفا از داستان این کارتون هم یه چیزایی بگید تا ما که نمیتونبم دانلود کنیم هم یه فیضی ببریم:31:
:46: ممنون از همه بچهای این تایپیک:10::11:
به نظر من هم وقتی ناروتو هدبندشو ور میداره خیلی خوشگل میشه :11:
آقا راستی یه چیزی اگه یه وقت crunchyroll عشقش کشید دیگه قسمت جدید نشون نده ما چیکار کنیم ؟:41:
بالاخره ما باید از یه سایت دیگه هم در دسترسمون باشه:27: بقیه نمیخوان بگن کی رو دوست دارن؟ فقط من و حامد و محمد نوشتیم کسی که داره این متن و میخونه و ننوشته خواهش میکنم بنویس دیگه ما میخوایم بدونیم تو کی رو دوست داری:21: خب حالا درباره ی چی حرف بزنیم؟:10::5::8:
منم يه جورايي با آقا وهاب موافقم.بعد از ناروتو کاکاشي رو از همه بيشتر دوست دارم.طرز جنگيدن همينطوري نيست و با فکر ميجنگه.من واقعا جنگيدنشو قبول دارم.کارش خيلي درسته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وقتي مانکينگو شارينگانش رو ديدم بدجوري ازش خوشم اومده.به نظر من که از مانکينگوي ايتاچي قويتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تا حالا نديدم ايتاچي غير از بي هوش کردن کاکاشي و شکنجه روحي افراد کار ديگه اي با شارينگانش کرده باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستاني که مانگا خوندن سوال دارم که آيا غير از اين کار با شارينگانش تکنيک ديگه اي هم زده؟؟؟(مثلا تو مبارزه با ساسوکه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي کاکاشي با شارينگانش راحت ميتونه سر يه نفر رو از تنش جدا کنه .حيف که ديدارا تو آسمون بود و در حال حرکت وگرنه حتما مي مرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محمد Asalbano خانوم هستن.و يکي از سرسخت ترين مديراي اينجا.مثل آقاي Amin.که البته من از نحوه مديريتشون خيلي خوشم مياد.چون به هيچکس رو نميدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم از خماري مي ميرم.الان 8 روز از اومدن 51-52 گذشته ولي هنوز سايت crunchyroll آپلودش نکرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هيچ سايت ديگه اي رو سراغ ندارين که ادامه دانلود داشته باشه؟؟اونم هميشگي نه فقط چند ساعت.
به خدا من چند بار از سايتهايي مثل mediafire و اون يکي ديگه که الان اسمش يادم نيست تا 70 درصد دانلود هم رفتم يعني مثلا 35 مگ از 50 مگ دانلود کردم ولي بعدش ديگه نميشه ادامه دانلود کرد چون وقتش تموم شده و ميگه بايد از اول دانلود کني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي crunchyroll با تمام دردسراش و بي کيفيتيش ادامه دانلودش هميشگيه.و اين با ارزش ترين چيز براي ما زغاليا هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .واقعا بايد از دوست خوبم آقا هومن بخاطر معرفيه اين سايت و طريقه دانلودش تشکر کنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------
در حواب آقاي vista_vz بايد بگم که ناروتو داستان يک شينوبي(نينجاهاي پرقدرت افسانه هاي ژاپني)هست که از بچگي پدر مادرش رو از دست داده و هميشه تا وقتي که به مدرسه نينجايي بره هيچ دوستي نداشته.
پدرش هوکاگه(رعيس دهکده) برگ سبز(کونوها)بوده و طي حمله يه روباه 9 دم شيطاني بنام کيوبي مجبور ميشه که با استفاده از يک تکنيک پرقدرت نينجايي اون روباه رو درن بدن ناروتو زنداني کنه.و خودش هم بعد از انجام اين کار مي ميره.
به همين دليل هيچکس به ناروتو محل نميذاشته چون اون روباه شيطاني رو در بدنش داشته.در مدرسه نينجايي 2 تا دوست و همگروهي پيدا ميکنه که براي انجام ماموريت هاي نينجايي بايد با هم کار کنند.دوستانش يک پسر(ساسوکه) و يک دختر(ساکورا) بودن که يک استاد بنام هاتاکه کاکاشي به اونا تعليم ميداده.
خلاصه اينکه اتفاقات خوب و بد زيادي براش ميفته که گفتنش وقت ميبره.طي اين اتفاقات ساسوکه که بهترين دوستش هست از گروه اونا جدا ميشه و براي ياد گرفتن تکنيک هاي بيشتر و پرقدرت تر پيش اوروچيمارو يکي از بدترين دشمنان ناروتو و کونوها ميره.که هدفش از ياد گرفتن اين تکنيکا کشتن برادرش ايتاچي هست که تمام خانوادشو کشته و ساسوکه مي خواد انتقام اونا رو بگيره.
در بين دهکده هاي مختلف که نينجاهاي مختلف داره چند تا از بهترين نينجاهاي دهکده ها به سرپرستيه يک نفر يک گروهي رو تشکيل ميدن بنام آکاتسوکي.هدف اين گروه تسلط برتمام نينجاها هست.اعضاي اين گروه به سختي دنبال ناروتو هستن که اون روباه شيطاني رو از بدنش بکشن بيرون و ازقدرتش براي خودشون استفاده کنن که البته با اين کار ناروتو خواهد مرد.
و................ديگه حوصلم نشد توضيح بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من حتي 1 درصد هم از تمام اتفاقات و شخصيت هاي اصلي اين انيمه(کارتون) نگفتم.چون يکي دوتا نيستن و خيلي وقت مي خواد تا نوضيح بدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واقعا مي خواين از ناروتو با خبر بشين من به شما پيشنهاد ميکنم که يه سري به سايت ويکي پديا بزنين و ناروتو رو سرچ کنين.
يا اگه خيلي بيشتر مي خواين اطلاعات کسب کنين به اين تاپيک مراجعه کنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکرکد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=130292
من برعکس بعد از ناروتو عاشق یاماتو هستم:11:
بابا قدرت چوبش خیلی با حاله:43:
آقای vista_vz یاماتو استاد جدید ناروتو و ساکورا و سای در شیپودن است:20:
راستی یه چیزی بگم دو ساعت در کف بمانید:
کاکاشی رازنگان بلده:18::18::18::18::18:
البته هر کی مانگا خون باشه مثل خودم میدونه:31:
ناروتو وقتی دید دو ساعت تمام در کف متلق بود:31:
بله رازنگان بلد می شه چون کپی نینجا و 1000 تا تکنیک کپی کرده حتی چیدوری هم کپی کرده این کپی نینجاها هر چیزی رو رااحت تر از طرف استفاده می کنند مگه یادتون نیست توی جنگ کاکشی و زابوزانقل قول:
این قسمتی که کاکاشی می گه این رازنگان ناروتو می گه من کلی تمرین کرده ببینید رازنگان ناروتو خیلی قوی تر و اصیل اماماله کاکشی کپی و قدرت واقعی رو نداره در ضمن توی این قسمت ها کاکاشی و کاپیتان یاماتو به ناروتو یک تکنیک جدا با رازنگان یادش می دن (ولی از غافله عقبه ها ساسوکه چیدوری دستش رو به chidori full body تبدیل کرد و حتی چیدوری رو به شمشیرشم می ده:40:) خیلی حال کردم با این چیدوری فول بادی ولی تکنیک جدید ناروتو زیاد کمکش نمی کنه حتی توی دوتا جنگ هر دوشم با اعضای اکاتسوکی یک بار با اونایی که اسوما رو کشتند یک بار هم با توبی راستی من اگه این فیلمم تموم بشه که گذاشتم برای دانلود یک جا رو معرفی کنید من 51 و 52 رو می زارم من هاست رایگانی نمیشناستم که 60 مگابایت سریع آپبلود کنم حالا خودمم می گردم اما اگه شما هم میشناسید بگید
اما به narutocenteral.com سر بزنید لینک 3 تا سایت و حتی تورنتشو می زاره من همیشه از اون می گیرم لینک megaupload & mediafire &rapidshare می زاره موقعه دانلود هیچکاری نکنید فقط بزارید دانلود کنه اصلا قطع نمی شه من مطمئن هستم بابا منم با دیال آپ فرقیی ندارم 64k دارم اما راحت می گیرم موقعه دانلود هیچ صفحه ای باز نمی کنم این هفته که 53 54 نمی یاد رفته برای هفته بعد اما حداقل شنبه مانگا جدید می خونیم
اصلا مانگا حال نمیده همه چی سیاه سفید و نا معلوم( اما برای اطلا عات عمومی خوبه:27:)
فقط انیم رو بچسب:20: راستی این هفته مانگا ی جدید میاد :26:دیگه جنگ ساسوکه و ایتاچی خدا رو شکر تموم شد و بر میگردیم پیش تیم یاماتو و کاکاشی:25: راستی یه سوال از مانگا خونا:
تو مانگا تا حالا ناروتو توی جنگی از رازنگان پیشرفتش استفاده کره؟ همون رازنگان خفنه ( من خودم مو به مو ی مانگا رو میدونم ولی انقدر زیاد هست بعضی وقت ها آدم یادش میره:10:)
وای .........واااااااااااای ....... !
شما با این چیزائی که دارید میگید پدر منو در آوردید آخه من هنوز حتی یک قسمت هم از شیپودن رو ندیدم :34::13: البته قراره حدوده 50 قسمتش رو برام پست کنن ولی فکر کنم تا زمانی که به دستم برسن من دیگه در حسرت دیداره ناروتو شیپودن آواره ترین شده باشم :45:
در مورده چیدوری کاکاشی باید بگم که به نظره من کاکاشی این تکنیک رو کپی نکرده بلکه خودش اونو ابداع کرده
چون زمانی که داشت با زابوزا مبارزه میکرد زابوزا به حالت تمسخر به کاکاشی گفت که تو فقط بلدی تکنیک کپی کنی کاکاشی هم که بهش برخورده بود یک چیدوری درست کرد و به زابوزا گفت این تکنیک اصلیه منه و بعد به زابوزا حمله کرد البته من زبان اینگلیسیم زیاد قوی نیست ولی اینجور متوجه شدم حلا اگه اشتباه فهمیدم لطفا توضیح بدید تا رفع شبهه بشه :question:
fswteam
عکس 4 امی من را یاد هوکاگه چهارم (پدر ناروتو فکر کنم) می اندازه.
این کسی که ساکورا رو نقد کرده بنظرم بی انصاف بوده
ساکورا که بعضی موقع ها یک کارا می کنه ادم می مونه ناروتو قویتر است یا ساکورا
( کاکاشی هم قیافش موقعی که ساکورا از داخل زمین کشیدش بیرون دیدنی بود( تو قسمت 3) خیلی قیافه ساکورا ترسناک بود)
شخصیتش هم موقعی که عصبانی میشه دیدنی است.(اگر طرف زنده بمونه )(تو قسمت اول شیپون یا قسمت 26 که از دست ساسوری عصبانی میشه )
کی گفته این اصلا تو جنگها کار زیادی نمیکنه و نقش کلیدی نداره؟؟؟:18:
این که حساب این یارو ساسوری که تو اون گروه 10 نفره بود و اون همه ادمک رو کنترل می کرد رو رسید:18:
دوستان مگه قرار نشد در مورد مانگا اينجا چيزي نگين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
کسي جواب اين سوال من رو نميده:
از دوستاني که مانگا خوندن سوال دارم که آيا ايتاچي غير از اين کار(همين کاري که با کاکاشي و ساسوکه کوچولو و بقيه کرد) با شارينگانش تکنيک ديگه اي هم زده؟؟؟(مثلا تو مبارزه با ساسوکه بزرگه)
دوستان ميشه يکي به من بگه که چيدوري چيه؟؟؟(مثلا بگين که چيدوري کاکاشي و ساسوکه کدومه)
آقا محمد narutocenteral.com هيچکدوم از لينکاش مستقيم نيست.فقط mediafire &rapidshare چند ساعت ادامه دانلود دارن که نميشه يکجا 60 مگ دانلود کرد.
بخاطر عکساي قشنگتون هم ممنون.
من يک سايتي رو سراغ دارم که 5 گيگ فضا رايگان ميده که ميشه همه چيز توش بريزي.از اون مهم تر اينکه لينکاش مستقيمه و ادامه دانلود داره.فقط کافيه که يک ايميل داشته باشين براي ثبتنام که هيچ مشکلي نيست و نمي خواد به ايميلتون هم سر بزنيد.ولي سرعت آپلودش رو نميدونم چطوريه:
آقاي zed2 اين مطالبي که خوندين فکر کنم در مورد ناروتو يک هست و نه شيپودن.تو ناروتو يک ساکورا ضعيفترين نينجا از بين تمام گروه ها بود.ولي تو شيپودن از تمام دخترا زرنگتر شده.(واقعا که ساکورا رو زيادي قوي کردن.)کد:http://boxstr.com
حامد تا دلت بخواد ایتاچی غیر از این تکنیک های بچگونه تکنیک زده:40:نقل قول:
یعنی اصلا این ایتاچیی رو که تو بچگی ناروتو است ببوسین بذارین کنار یک تکنیک هایی این دو برادر اوچیهایی زدن فیل رو از پا در میاره:18::18:
بعدشم شما واقعا نمیدونین چیدروری چیه؟:18: تو جنگ زابوزا و کاکاشی یادتون هست کاکاشی یه برقی زد به زابوزا اسم این تکنیک چیدوری هست چیدوری ساسکه هم تو جنگ گارا و ساسوکه هست در اصل ساسوکه چیدوری رو از کاکاشی یاد گر فته(همون طور که هممون میدونیم)
سلام این دفعه یه سری عکس می زارم که دیدنش ضرر نداره :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینم یه لینک توپ از نارتو -18
کد:http://www.naruto-hentai-xxx.com/
اگه سایزش بزرگه ببخشید ولی ارزششو داره :8:
دوست عزیز midi jon potter لازم نبود انقدر زحمت بکشی نصف صفحه پر شد:27:
راستی حامد از معرفی کردن سایتت برای مانگا باز هم تشکر :11: هیچ سایتی مانگا 395 رو نداشت اما یکی از سایت هایی که تو گفته بودی داشت :10:
و دیگه حرفی ندارم:31:
narutocentral.com هر هفته شنبه مانگای جدید می زارهنقل قول:
در ضمن برای این اخر هم باید بگی و دیگر هیچ....:11: قافیش راستیک میشه
پس کارای دیگه ای هم بلده با شارینگانش.حالا کو تا جنگ این 2 تا. فکر کنم 1 سال طول بکشه تا اون موقع.
شما مطمئنین که اسم اون تکنیک چیدوری هست(همونی که ساسوکه تو جنگ با ناروتو هم زد و بعدش ناروتو یه دم در آورد دیگه؟)؟؟
آخه من همین الان رفتم قسمت 15شیپودن که ایتاچی با ناروتو و کاکاشی میجنگید رو دیدم. اسم اون تکنیک رو این نوشته بود و خود کاکاشی هم گفت:رایکیری (Raikiri:Lightning Edge)
آقای midi jon potter ممنون بخاطر عکساتون.فقط ممکنه مدیرا بهتون گیر بدن.
خانوم jangel girl قابلی نداشت.خوب بالاخره ما هم دوستانی داریم که مثل شما مانگا می خونین و این سایتا رو هم اونا گفته بودن.
اسم مستعار استاد جدید ناروتو یاماتو هست.می خواستم بدونم کسی اسم اصلیشو نمیدونه؟؟؟کسی میدونه چطوریه که تکنیکای هوکاگه اول روبلده؟؟نسبتی باهاش نداره؟؟
اسم اون تکنیک ایتاچی که آتش سیاه هست(همونی که تا حالا تو انیمه درست ندیدیم)چیه؟؟؟خودش اختراع کرده؟؟؟
هنوز ساسوکه تو مانگای جدیده آدم نشده؟؟
من میدونم که ساسوکه با سه نفر دیگه یه گروه تشکیل داده.می خواستم بدونم که اسم اون سه نفر چیه؟؟قدرتشون چطوریه؟؟؟کی انیمه به اونجاها میرسه؟؟؟
ببخشین که این همه سوال کردم.هنوز کلی سوال دارم که باید یکی یکی بپرسم.
یعنی میشه فردا صبح که اومدم تو نت سایت crunchyroll قسمت 51-52 رو گذاشته باشه؟؟؟آخه چرا این قسمتی که از روز اولی که شیپودن رو دیدم تو کفش بودم باید اینطوری بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب دوستان حالا در مورد چی بحث کنیم؟یه موضوع باحال سراغ ندارین؟
کلی سوال بعضی ها رو می تونم جواب بدمنقل قول:
ببین برای شارینگان توی شیپودن معلوم چند نفر هیپنوتیزم می کنه و بعد به شکل خودشون در میاره تا با ناروتو اینا و یکی هم به شکل یارش می فرسته برای مبارزه با تیم لی
بله اون تکنیک چیدوری هستش اگه مبارزه ناروتو و ساسوکه رو توی ناروتوی اولی دارید قسمت های 129 تا 134 اخر مبارزشون که خیلی قوی شدن و ناروتو با رازنگان می ره و ساسوکه با پیدوری جفتشون می گن
در مورد یاماتو هم بگم اوروچیمارو یک مدت دی ان ای یک سری رو داشته مثلینکه و چون یا ما تو دی ان ای هوکاگه اول رو داره در ضمن ما با اینش کاری نداریم اون گردنبندی که ناروتو داره اونو هوکاگه اول به سوناده هدیه داده و حالا گردن ناروتو و چون یاماتو دی ان ای هوکاگه اول داره می تونه ناروتو رو که موقعی از چاکرا کیوبی زیاد استفاده کرده و از 3 دم گذشته رو کنترل کنه و به حالت اول بر گردونه همه اینا دلیل بر اینه که یاماتو رو بر گزینند
اون تکنیک سیاه هم اره خود ایتاچی اختراع کرده جیرایا هم خودش مونده بود چون مثلینکه سمی هستش
والا هنوز ساسوکه رو نشون نداده بعد از جنگ ایتاچی و ساسوکه فعلا جنگ کونوهاییا با توبی هستش و در 396 که بیاد ککاشی می فهمه که اون توبی هستش اما نمی دونم عکس العملش چیه
اون گروهی که ساسوکه تشکیل داده رو اسماشونو نمی دونم یعنی راستشو بخوای من یک روزه از 300 تا 390 مانگا رو خوندم البته نخوندما فقط تصویری دیدم اخه خیلی چشم ها رو اذیت می کنه ولی قدرتشون بگم خیلی خوب یکیشون که انگار هرکاری باهاش بکنی به حالت اول بر می گرده مثلا دستشو قطع کنی دست در میاره یکی دگشونم مثل ساسوکه انگار طلسم اوروچمارو رو داره اما والا دختره رو نفهمیدم چی کار می کنه اگه کسی در مورد گروه ساسوکه چیزی م دونه خیلی خوشحال میشم بگه
اقا هنوز کلی شخصیت دیگه مونده شما نمی خواید نقد کنید؟ خودم بقیشونو نقد کنم
آقا محمد خیلی خیلی ممنون بخاطر جواباتون.
والا من آخر نفهمیدم که اسم تکنیک چیدوری هست یا رایکیری؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اسم اون آتش سیاه ایتاچی رو کسی نمی دونه؟؟؟خیلی دوست دارم بدونم آخه اسمش خیلی باحاله ولی یادم نیست.
آخه تو قسمت 15 شیپودن خود کاکاشی میگه و اون بالا هم مینویسه رایکیری.
آقا محمد شما خودتون یه شخصیت معرفی منین تا بحث کنیم در موردش.
اقا این همه شخصیت یکی دوتا نیست مثلا من خودم شینو رو می گمنقل قول:
شینو خیلی کم حرف و قوی هستش والا زیاد مبارزه هاشو نشون نمی ده اما واقعا قوی هستشا وقتی یک نفر چاکرا نداشتده باشه چی طوری می تونه در برابرش مبارزه کنه اون حشره ها چاکرا را می بلعند و طرف اگه تایجوتسو بلد باشه هم شاید بتونه کاری کنه اما شینو با کپی کردن خودش به حالت حشره ای فنا ناپذیر به نظر من خیلی قوی اما مظلوم واقع شده کاش یک کم این شخصیت ها رو بیشتر نشون بدن و مبارزه هاشونو اگه بازیش بود ادم راحت می فهمید کی قوی
ساسوکه در برابر شینو دوست داشتم می دیدم چی می شد
توی مانگا ی 395 همش شینو داره با آکاتسوکی ها میجنگه:27: جنگ سختیه :18:
ولی ایتاچی تو جنگشون با سوسکه خیلی تکنیک های جدید زده:20: اگر ببینید میفهمید ایتاچی واقعا حتی میشه گفت از اوروچیمارو هم قویتره :18:
یه چیز تازه درباره مرگ ناروتو فهمیدم
همون طور که میدونیم آکاتسوکی ها ناروتو رو پرت میکنن تو دره ولی این طور نیست اون دختر که ناروتو باید ناروتو ازش محافظت میکنن رو آکاتسوکی ها پرت میکنن تو دره:18: و بعد ناروتو دست دختر رو میگیره و بعدش دو تایی پرت میشن تو دره............................................ ........:40::40::40::40:
راستی درباره چی حرف بزنیم؟
راستی ایتاچی غیر از این تکنیک ها سه تکنیک هم داره که فقط مخصوص خودش و فقط خودش بلده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی از معرفی سایت مانگا ممنون fswteam
amaterasu (خدای خورشید درمذهب شینتو)
آماتراسو (Heavenly Illumination=اشعه آسمانی) یک نوع Ninjutsu بسیار قوی با برد نزدیک که فرد می تونه هر چیزی رو با آتش سیاه رنگی که از چشمش خارج میشه بسوزونه و سوراخ کنه که این آتش مدتها شعلور میمونه و میسوزه ، برای خاموش کردنش باید از طلسم خاصی استفاده کرد که جیرایا این طلسم رو بلد بود
البته برای اجرای این جوتسوو اول باید مانگیکیو شارینگان فعال بشه
شینو عضو طایفه Aburame (آبورام) هسته این طایفه از همان لحظه تولد به نوعی از حشره که به حشرات نابود کننده معروف هستند اجازه استفاده همیشگی از چاکراه های خودشون رو میدن :2: در مقابل این حشرات هم مطیع میزبان خودخواهند بود :42:
شینو معمولا با پرت کردن حواس دشمن به طریق مختلف مثل اجرا کردن چند تای جوتسو زمینه را برای حمله حشرات و غافلگیر کردن دشمن فراهم میکند :47:
از خصوصیات اخلاقی شینو میتونیم به این موارد اشاره کنیم (( کم حرف ، خونسرد ، زیرک ، مرموز )) :5:
راستی اسم همتیمی های جدیده ساسوکه دو تا پسر به نامهای Suigetsu و Jugo و یک دختر به اسم karin
آقا محمد سوژه بسيار خوبي معرفي کردين.از بس که نديدمش اسمشو يادم رفته بود.هي ميگفتم شينو ديگه کيه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يکجا خوندم که شينو تا حالا تو مبارزاتش شکست نخورده.واقعا با فکر ميجنگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا وهاب خيلي خيلي ممنون که جواب سوالامو دادين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آماتراسو.گفتم اسمش خيلي باحاله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز من يه بيوگرافي در مورد Jugo خوندم.اونطور که يادمه نوشته بود براي اين رفته تو گروه ساسوکه چون فقط ساسوکه ميتونه جلوي آدم کشيش رو بگيره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود که انگار کارايي که ميکنه دست خودش نيست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اينکه زير نظر اوروچيمارو بوده و اون کسي که تو ناروتو 1 تکنيکاش همش استخوني(فکر کنم اسمش کيميمارو بود) بود و با ناروتو - گارا و لي جنگيد بهترين دوستش بوده.و اينکه معتقد روح اون درون ساسوکه هم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تکنيکاش هم نوشته بود که کف دست چپش يه علامت پرانتز مانند داره که هنوز معلوم نيست به چه دردي مي خوره(نوشته بود شايد کف دست راستشم داشته باشه).و اينکه ميتونه دستاشو به هر شکلي در بياره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم گروه ساسوکه هم مار(Snake)هست.
دوستان کسي ميدونه که قويترين تکنيک از بين تمام تکنيکاي افراد چيه و مال کيه؟
من آخرش نفهميدم که اوروچيمارو مرده يا نه؟؟؟سر کابوتو چه بلايي اومده؟؟
ديدارا هنوز زندست؟؟اگه نيست کي کشتتش؟؟؟
توبي تا حالا تکنيک خاصي با شارينگانش نزده؟اصلا شارينگانشو تا حالا نشون داده؟؟
ممنون ميشم جواب اين سوالامم بدين.بقيشم بعدا ميپرسم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينطور که بوش مياد فکر کنم بايد تا هفته ديگه منتظر 51-52 بمونيم.خيلي نامرديه که يا بايد از تورنت با حجم 275 مگ دانلود کنيم و يا بايد منتظر crunchyroll بمونيم.بقيه سايتا با اينترنت زغالي امرا نميشه دانلود کرد چون ادامه دانلود ندارن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 روز ديگه 53-54 مياد و ما بايد حصرت 51-52 رو بخوريم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------
دوستان نظر بدين که در مورد چي بحث کنيم؟؟؟؟
بايد يه چيزي باشه که حالا حالا ها سر اون موضوع بحث کنيم.من که مخم تعطيله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام حامد جان.
درمورد سوالتون:(تا اونجایی که من میدونم و طبق آمار به خدمتم رسیده):31:
قویترین تکنیک ماله خاندان اوچیهاست (که اسمش هم خدای ماه خنونین ) یا همون تسو کنومین هست !!!همونی که یک لحظه در دنیای مجازی به اندازه ی چند ماه یا شایدم سال میگذره و شخص استفاده کنند توانایی انجام هر کاری رو در اونجا داره که کاکاشی هم یکبار در این تکنیک ایتاچی گرفتار شده .......!!!
اوروچیمارو به احتمال 99 در صد دیگه مرده (اگه بخوای از رویه ضرب المثل قدیمی ها حساب کنیم:یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک و..........:31: )الان دیگه باید توسط ایتاچی کشته شده باشه )
.
.
.
حداقل اینطوری براش افتخاری که توسط ایتاچی کبیر کشته شده باشه!!!:31:
درمورد:دیدادرا توسط خودش در جنگ ساسوکه کشته شد (چون دید که نمی تونه ساسوکه رو شکست بده و هر فنی میزنه توسط شارینگانش دفع میشه و برایه ساسوکه قابل پیشبینی هست و چون از قدیم می خواستش که ایتاچی رو شکست بده ولی خب یا تا حالا نتونسته و یا افتخار جنگیدن باهاش رو نداشته خواست تا با کشتن ساسوکه که برادر ایتاچی هست به آرزو هاش برسه و با منفجر کردن خودش که شبیه یه بمب اتم و به صورت قارچی شکل بود به زندگیش پایان داد در صورتی که ساسوکه زیاد زخمی نشد (تا اونجایی که یادم هست):27:
.
.
.
توبی :شارینگانش رو تو چند قسمت مانگا نشون داده ولی تا بحال یاد ندارم که ازش استفاده کرده باشه!!!
در مورد اینکه در مورد چه چیزی بحث کنیم....
.
.
.
من میگم در مورد اینکه داستان ناروتو چه جوری تموم میشه و چه پایانی داره حرف بزنیم ....(حداقل برایه من جذاب هم هست که بدون نطر بقیه درمورد پایان داستان و کاراکترهاش از دید شما چه جوری!!!
.
.
.
درضمن:حامد جان اگه بازم سوال داشتید در خدمتیم دی: دی: دی:
بله درست است قوی ترین تکنیک خدای ماه خونین است:27:
تا حالا فقط ایتاچی تونسته این کار رو بکنه:11:
البته برای مادارا مثل آب خوردنه:5:
من هم چیزی به فکرم نمیرسه که درباره اش بحث کنیم:41::13:
راستی انگار این عکس جدید هست تو هر سایتی میرم هست عرضش دیدن داره نگاه کنید:
عکسش مطمئنن راستکی ناروتو جونم هوکاگه ست:11::11::11::40::40::40::40:
اره اوروچی مارو نصفش مرد موقعی که به حالت مار شد گرفتار آتش سیاه ایتاچی شد تا اونجا که فهمیدم اما اون نصفه که توی کابوتو هست رو نمی دونمنقل قول:
توبی تازه شارینگانشو فکر کنم نشون داد یا فقط کاکشی فهمید اخه ببینید شینو یک تکنیک مخفی زد و توبی بیرون اومد ازش و همه تعجب کردند بعدش انگار کاکاشی فهمید
اقای Genjo و بقیه دوستان انقدر گفتید در مورد چی بحث کنیم دارم کفری می شم اصلا هر چی دوست دارید والا هر چی می گیم یک سری توانشو ندارند مانگا فقط چند تایی هستیم می خونیم بحث شخصیت ها خیلی خوب بود خیلی ها جا زدند
jangel girl جان خیلی ممنون از عکس منم داشتم این عکس اما کوچیک اما فکر کنم اگه واقعی باشه یه 2 سال دیگه بشه هووکاگه شایدم 4 سال والا تا الانش فکر کنم 4 سال شده ناروتو 2003 اومد یا 2004 ؟
راستی یک سووال در مورد همین عکس البته فکر نکنم کسی بتونه جواب بده
دست چپ ناروتو رو ببینید یک طناب بسته شده انگار طلسم اگه کسی گفت که این طلسم برای چی هستش من جایزه می دم خودم فکر کنم جوابشو بلدم اما می خوام بدونم کیا مثل من فکر می کنند
اگه بخوای از حالت فلسفه ای به این موضوع نگاه کنی که این طناب سبزی که بسته نشون میده وقتی که هوکاگه شده متوجه این موضوع میشه که یا از پدر و یا مادر سید بوده !!!!.........:27::31:
.
.
.
.
ولی شاید این رو بخاطر اینکه ساسوکه در آخر داستان کشته میشه و باعث پیروز شدن ناروتو و دهکده ی پنهان برگ شده .....هوکاگه ناروتو هم با بستن این طلسم همیشه ساسوکه رو در خاطرش داره:21:
.
.
.
.
و یا:می خواد نشون بده که این طلسم در آرنج ناروتو بسته شده و اگه دقت کنید میبینید که دقیقا با آرنج ساکورا همسان.....ولی قدشون یکی نیست ساکورا از لحاظ نژادی یکم مشکل داره:31: و قدش از شکم به بالا زیاد رشد نکرده پس می خواد سوتی دادن خوده نقاش رو نشون بده ....در حالی که قدش جفتشون تقریبا هم اندازه ست !!!:27:
.
.
.
و یا:ممکنه از اون موقعه ای که هوکاگه شده یه حس عجیبی بهش میگه که تلافی این همه سال که ساکورا تورو مورد ضرب شتم قرار داده رو دربیآرخ...........ولی می خواد بگه دلش نمیاد:18:
.
.
.
.
و یا:این طلسم که سبز رنگ هم هست رو به نشانه احترام به جیرایا کبیر بسته :46:
.
.
.
.
و یا:برایه اینکه دست چپ ساکورا هم چیزی کشیدن ....و بدین ترتیب برایه خالی نبودنه عریضه طراح این نقاشی کشیده شده باشه:20:
.
.
.
.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!:5:
بچه تو قسمت 38 و 39 تو شیپون شکل پل را در تصاویر اول از کنار قوسی می بینید ولی وسط اش قوس پل غیب میشه .
این دیگه چه مدلی است.:13:
اخرش هم که پل می خواد خراب شده شکل خرابه هاش حالت قوسی اصلا نداره .
دقت کنید
اممممم:13:نقل قول:
شاید طلسم دوستی ابدیت است :20:
ولی خودت بگو ناروتو شبیه هوکاگه چهارم نشده . ساکورا هم عین هوکاگه پنجم (ناروتو بهش چی میگه:31:)؟
شکل لباسشم شبیه اینو شده.
همه چیزو گفتی الا اصل کاریه اصلا این چیزایی که گفتی ربط زیادی به ناروتو نداره این طلسم برای اینه که چاکرا کیوبی برای هیچ موقعی فعال نشه و ناروتو فقط از چاکرا خودش استفاده کنه چون اگه ناروتو در اون زمان می خواست از چاکرا کیوبی استفاده کنه مطمئن هستم که دیگه 5 دم رد می کرد چون شاهد بودیم که ناروتو هر چه بزرگتر شد نیازش با چاکرا کیوبی بیشتر شد و در شیپودن می بینیم که همیشه از کمترین قدرت کیوبی استفاده می کنه تا اینکه به ماراحل ارتقا دم می رسه به همین دلیل این طلسم بسته حالا انشاللله معلوم می شه ناروتو به اینجا می رسه یا توهمه :27::18:نقل قول:
راستی اره شبیه هوکاگه چهارم اما خیلی خوشگل تر این چشماش به سمت بادومی رفته خیلی خوشم اومد ساکورا رو هم که در همون شیپودن بهش می گن سوناده دوم دیگه بزرگ هم می شه که دیگه می شه خود سوناده اما استعدادش فکر کنم از سوناده بیشتر باشه
آقا رایان و آقا محمد خیلی خیلی ممنون که جواب دادین.:11::40:
یعنی واقعا اون تکنیک ایتاچی قویترین تکنیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18: :18::2::2::2:
مگه این تکنیک غیر از شکنجه روحی افراد کار دیگه ای هم میکنه.یعنی کشندس؟؟؟؟؟پس چرا کاکاشی نمرد؟؟
به نظر من که مال کاکاشی قویتره چون سریع میکشه .:40:
این طور که شما ها میگین انگار ساسوکه قویترین نینجای این داستان شده.:19:نکنه رویین تن شده و ما خبر نداریم.:27:
آقا محمد انیمه ناروتو 2002 اومده فکر کنم.:46:
در مورد طنابم اگه به او عکس کناریش نگاه کنین میبینین که با فلش بهش اشاره کرده و نوشته (seal) که تو قسمت اول شیپودن وقتی که ناروتو داره با کیوبی حرف میزنه روی اون میله های زندانش همین کلمه (seal) رو نوشته و مانع عبور کیوبی میشه.
من میگم آخر داستان ساسوکه به دست ناوتو کشته میشه و ساکورا هم با ناروتو ازدواج میکنه و ناروتو هم هوکاگه میشه.:21:
---------------------------------------
ساسوکه تا حالا با کیا جنگیده و پیروز شده؟؟؟(بعد از کشتن اوروچیمارو)
از کابوتو تو مانگا هیچ خبری نیست؟؟؟
ناروتو تا حالا هیچ شخصیت مهمی رو شکست نداده؟؟؟(یعنی نکشته کسی رو)
شما ها چطور مانگا می خونین؟؟؟؟؟یعنی همتون انگلیسیتون خوفه؟؟؟؟؟؟؟:5:
به من در مورد مانگا خوندن چه پیشنهادی میکنین؟؟؟(بخونم یا نه؟انیمه برام جذاب میشه یا نه؟:31:)
دوستان فعلا بگین که به نظر شما آخر داستان چطوری تموم میشه؟؟؟
آقا رایان پیشنهاد خیلی خوبی دادن.:10:
مشالله به روده چه قدر سوال ببین همین موتنم بگم بشین مانگا رو بگیر و فقط شکلی ببین اصلا نخون انگلیسی هاشو از همون تصاویر هم می شه فهمید در مورد اون طناب هم فکر کنم نظر من ز همه بهتره اما فکر نکنم ناروتو ساسوکه رو بکشه نگران نباشید ساسوکه من همیشه در خدمت هستش انشالله خوب می شهنقل قول:
محمد جان:البته اون هم ممکنه ولی چون نوشته بود Seal و به معنایه طلسم هست اصلا یادم نبود که اول داستان هم یه چیزی به همین عنوان رو دروازه ای که کیوبی نگه داری میشه زده بودن!:27: (ولی احتمال اینکه سید باشه خیلی بیشتر از این حرفاست ):31::31::31:
.
.
.
.
حامد:خواهش می کنم :46:
.
.
.
.
و اما در مورد خوندن مانگا:بنظر من با این تفاسیر که انیمه ناروتو خیلی دیر تر از مانگاش میاد و برایه من خوندن جلوتر داستان بیشتر از داستانی که 20 دقیقه یا فوقش 40 باشه و هر هفته و گاها هر دوهفته یک بار بیاد بیشتر فاز میده:27:
.
.
من هم از شکلاش نگاه می کنم و هم تا اونجایی که بتونم از متنش استفاده می کنم(بعضی موقعه ها دیالوگ های خیلی قشنگی رو می نویسند ):20:
.
.
.
فکر کنم آخر داستان ساسوکه به شدت زخمی میشه تا جایی که داره نفس های اخرش رو میزنه و ناروتو برایه کمک به ساسوکه نهایت تلاشش رو می کنه ولی موفق نمیشه :21: خلاصه ساسوکه جفت چشاش رو برایه مقابله با مادارا و توبی و یا همون لیدر آکاتسوکی به ناروتو میده که باعث برنده شدن کاراکتر های + انیمه میشه:27:
.
.
.
چون بدون شک بدون داشتن شارینگان نمی تونند با مادارا یا توبی بجنگن:46: .....و ناروتو به احتمال زیاد با هیناتا ازدواج می کنه:40: چون باعث به وجود آمدن یک نژاد جدید در کونوهاما میشه:8:
.
.
دقیقا مثله قوم اوچیها که با ازدواج جدشون (الان اسمش رو در خاطرم نیست) با یکی از بیاگوکانی ها :5:
.
.
.
خلاصه اینکه باید ته داستان یکم گریه داشته باشه:10:(همه چی به خوبی و خوشی تموم شه مدت کثیری در خاطره ها باقی نمی مونه ):27: ..............
.
.
.
پس نتیجه میگیرم که ساسوکه باید حتما بمیره (چون ایتاچی رو کشته):19:
پاورقی:کل این تفاسیر یه طرف اون قسمت کشته شدنه ساسوکه یه طرف دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....اصلا هم از رویه تعصب به این ماجرا نگاه نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هم اون طناب بدون شک برای مهار کردن کیوبی بسته شده ولی نه به این معنا که ناروتو نتونه از چاکرای کیوبی استفاده کنه چون ناروتو بدون کیوبی قدرت چندانی نداره
در مورده پایان داستان هم باید بگم معمولا این جور انیمه ها با پایانی خوب و بیننده پسند تموم میشن مخصوصا وقی که اکثر بیننده های اون نوجوان باشن برای همین من بعید میدونم ساسوکه کشته بشه چون اون یکی از پر ترفدارترین کارکترهای این انیمه هسته در نتیجه برای جلب رضایت ترفداران ساسوکه کمی بعید میدونم سازندگان این انیمه گزینه مرگ رو برای ساسوکه در نظر داشته باشن :13: البته این موضع کاملا به دیدگاه سازندگان این اثر بستگی داره شاید اونها جور دیگه به قضیه نگاه کنن و پایانی همراه با مرگ برای ساسوکه در نظر گرفته باشن در مورده سایره کارکترهای اصلی هم باید بگم که کاملا روشنه چی میشه اگه بخوام پایان کاره اونها رو در دو کلمه خلاصه کنم باید بگم (( فیلم هندی )) :31:
در مورده اینکه کدوم تکنیک از همه قویتره باید بگم این بستگی به لوله ( level ) هر تکنیک داره برای همین نمیشه نظر دقیقی در این مورد ارائه کرد :41: اما بین قابلییت ها و صلاح ها به نظره من بهترین قابلییتی که یک نینجا میتونه داشته باشه چیزی نیست جز شارینگان هرچند که همین هم حدود و لول های مختلف داره
در هر حال اگه بخوام بگم قویترین تکنیک کدومه باید به تکنیکه ---- جوتسو ناروتو اشاره کنم به جان خودم از این قویتر دیگه وجود نداره باید یادتو باشه که چتور توی قسمتهای اولیه داستان ناروتو با همین تکنیک هوکاگه سوم رو کله پا کرد :31: