بازی من برای تیوای گیم هست وهیچ ایرادی نداره
در ضمن کافی شاپ که می گفتن چی شد؟
یا مصاحبه بازیکن؟
چی کار کنم بازیم یه کم تند تر اجراشه؟
Printable View
بازی من برای تیوای گیم هست وهیچ ایرادی نداره
در ضمن کافی شاپ که می گفتن چی شد؟
یا مصاحبه بازیکن؟
چی کار کنم بازیم یه کم تند تر اجراشه؟
emrooz be tor rasmi bazi montasher shod
2 , 3 rooze dige sabr konid orginal bazi ro bekharid
کسی نمیدونه من باید چقدر خرج کنم سیستممو برای این بازی ارتقاع بدم؟
ram:256
cpu:2.80
graphic:128 fx-5200
اینا چرا حداقل اسم ایرانیا رو هم یاد نمیگیرن درس بنویسن؟؟؟
سلام من می خوام این بازی رو از اینترنت دانلود کنم.
مسئله اینجاست که سیستم من
Vga:128
Ram:512
Cpu:2.66
هستش آیا باز می کنه تو کامپیوتر من با این مشخصات...
اگه آره من زود برم از تورنت دانلود کنم.
خواهش می کنم.
با تشکر.
از همه مهمتر رو نگفتی!مادربوردت رم DDr2 و گرافیک pci میخوره یا نه؟نقل قول:
اگه می خوره یا یک گرافیک 60 70 تومنی و یک رم 40 تومنیه 1 گیگ حله.اگرم مادربوردت قدیمی باشه خیلی خرج داری تا بازی رو روون اجرا کنه.:46:هارد و رم و گرافیک و سیپی یو و خود مادربورد رو باید عوض کنی!اگرم این کار رو نکنی باید یک رم 512 بخری و یک گرافیک 5500 که 256 هست.خرجت کمه اما بازی خیلی بد اجرا میشه!
تازه شاید الانم اجرا میشه.میبینی که یکی از بچه ها گفته داره با رم 256 بازی میکنه:46:
بگیر.اجرا میشه.یکی میگه با گرافیک 64 اجرا کرده تو چرا نتونی؟:46:نقل قول:
نقل قول:
وقتی صورت می سازین فایل اون با نام " PES2008_FACE01 " ذخیره می شود؟
هر کی صورت جدید ساخته فایلشو به ما بده......
PES2008_FACE01 و...
چشم دوست عزیز
کاظمیان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید طالب لو :
نیکبخت واحدی :
این هم لینک دانلود :
طالب لو و کاظمیان خیلی خوب شده....نقل قول:
من ویندوز Xp نسخه 64 بیت دارم ، ولی موقع نصب از سیستم عامل خطا میگیره و میگه نمیتونم روی این سیستم عامل نصبش کنم !!! واقعا خیلی عجیبه ، من نسخه های قدیمی تر رو روی این ویندوز نصب کردم ، حالا چطور نمیشه این رو نصب کرد ؟
باورم نمیشه!بازیه من درست شد.نمیدونم چیکار شده ولی درست شد.بازی رو دوباره نصب کردم با کرکی که امین گذاشت فرقی نکرد اما الان که عکسای آرین رو کردم تو بازی دیدم درست شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی دموی اول بازی رفته!راستی بچه ها.اونایی که بازیشون درسته هم باید برن لود کنن هر دفعه؟
سلام دوست عزیز:20:نقل قول:
میشه بگی دی وی دی بود یا سی دی و چند تا بود؟؟؟
در ضمن مال کدوم شرکته ؟
ممنون:11:
:40:
توی مسترلیگ 3 تا گزینه هست که آدمو گمراه میکنه یکی لطفا یکی توضیح بده
خوب اون گزینه اول که سخت شدن بازی هست که من رو top player بازی میکنم ولی گزینه چهارم master leage level کارش چیه؟ چون ربطی به قوی یا ضعیف باز کردن تیمه نداره من آزمایش کردم
اما اگه باعث مییشه که بازیکنها کمتر تو طول لیگ خسته بشن واقعا چیز بدرد بخوریه
لطفا یکی که میدونه توضیح بده
و گزینه آخر چیچی هست؟ همون reset prevention feature
خوش به حالتون ما که هنوز توی شهرمون نیومده خاک بر سرشون هیچکدوم مغازه ها نیاوردن اینا هم گرون میدن من یه دی وی دی رو 1500 نهایت 2000 تومن میخرک اینا میگن 2500 + 1000 تومن
صبر میکنم تا بیارن فعلا با سوکر 6 حال میکنم
راستی میشه از اپشن فایل 2008 توی سوکر 6 استفاده کرد؟(اگه میشه یه نفرتون که 2008 رو بازی میکنه اپشن فایلش رو اپ کنه)
یه سوال دیگه سیستمم برای اجرا این بازی چطوره؟
cpu 3.06 فول 1M
مین برد 8i 945PLGE-RH GIGA
ram 2*512
'گرافیک ATI x550
فکر کنم اوضاع کارت گرافیکم خراب باشه درسته؟
خراب؟خیلی خفنه!حیف نیست بازی به این قشنگی رو با گرافیک پایین اجرا کنی!یک گرافیک بنداز روش!نقل قول:
چقدر امضاهامون شبیهه:10:.میگی یکیه:31:
فرقش با فيفا چيه؟
اينطوري كه ميگيد فيفا خيلي بهتره تا اين؟
يكي بياد مزيت وبدي هاش نسبت به فيفا بگه
وقتي اينهمه تيم ملي كم داره وباشگاهي هم كم داره بعد چطوري بايد طرفدار داشته باشه؟!!!!!!!!
و رم بالايي ميخوادپس با رم 512 كار نميكنه وگرافيك 128 مدل 6600
ترلیر اول بازی را میتونی تو اوپشن فعالش کنی هی گزینه هست به اسم پلی بک ویدیو تیک را که ور داری ترلیر اول بازی نشون داده میشه!!نقل قول:
باورم نمیشه!بازیه من درست شد.نمیدونم چیکار شده ولی درست شد.بازی رو دوباره نصب کردم با کرکی که امین گذاشت فرقی نکرد اما الان که عکسای آرین رو کردم تو بازی دیدم درست شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی دموی اول بازی رفته!راستی بچه ها.اونایی که بازیشون درسته هم باید برن لود کنن هر دفعه؟
گزینه ی چهار برامربوط به تعداد گل زده ی دیگر رقیبات یا لمتیازاتشون هست و این که بازیکنات چهقدر خسته میشن و ...نقل قول:
گزینه آخر هم فکر کنم این هست که اگه یک بازیکنت سنش خیلی بالا رفت لز فوتبال کناره گیری کنه ودیگه دوباره از سن کم شروع نکنه
نظرتون در مورد صورت بازیکن های ایران چیه ؟
اگر میشه از لباس تیم ها و صورت بازیکن ها با کیفیت بالا اینجا عکس بگذارید
میگم هنوز برای این بازی اپشن فایل تصحیح کننده پیراهن های تیمهایی بدون لیسانس و ارم ها نیومده؟ من اونی که صفحات اول بود دانلود کردم باید با afs explorer میریختی تو بای که منم برنامشو ندارم و بزور این رو هم دانلود کردم با ایسن سرعت
بهترین سیستم برای pesفقط یه رم 512 میخواد با یه گرافیک 7000 به بالا cpu کاری نمیکنه خود من بازیtest drive دارم رو سیستم من که cpu 2.8 بازی اسلایدی میاد ولی سیستم دوستم cpu2.6راحت بالا میاد چرا؟ چون گرافیکش بالاتره تازه بهترین سیستم رو بخر ببین میتونی بازیو روی highبزاری نمیتونی چرا؟ اینم بهت میگم چون که بد تبدیل شده به بازی pc اگه شرکت سازنده خیلی دلش میسوزه یه جور می سازه که با کامپیوتر هم بشه به صورت کیفیت بالا استفاده کرد............:10:
کی میگه رو high نمیشه؟:18:من خودم رو high بازی میکنم.سیستم خفنیم ندارم!نقل قول:
CPU هم خیلی مهمه اما نه برای اینجور بازیا.تو کرایسیس خودشو معلوم میکنه.
نفهمیدم !یعنی از بازیکنا رو گرافیک بالا عکس بزاریم یا بازیکنایی که ساختیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر میشه از لباس تیم ها و صورت بازیکن ها با کیفیت بالا اینجا عکس بگذارید
دوستان کسی جواب من رو نمیده ؟ من چطور میتونم این بازی رو روی ویندوز Xp نسخه 64 بیت نصب کنم ؟ آیا واقعا ارزش داره به خاطر این ویندوز قید کلی برنامه و بازی رو بزنم و ویندوزم رو عوض کنم ؟ واقعا از این شرکت بعیده !!!!
من فیفا 2008 رو هم نصب کردم ولی خداییش فیفا هر کاری بکنه به پای Pes نمیرسه ، گرافیک این فیفا که خیلی مزخرفه ، اصلا باهاش حال نکردم ، فعلا که داریم با Pes 6 حال میکنیم تا ببینیم کسی پیدا میشه کمک کنه من این بازی رو نصب کنم .
سیستم من :
Mainboard : Asus P5K
Cpu : intel core 2 due 2.8
ram : 1 gb geil ( bus 800
VGA : geforce 7600 gs
یک سوال دیگه هم داشتم : مادربرد من دوتا کارت گرافیک رو ساپورت میکنه ( SLI ) ، میخواستم بدونم اگر یک کارت 7600 دیگه بهش اضافه کنم بهتره یا اینکه کارتی که الان دارم رو بفروشم یکی بالاتر بگیرم ؟
کسی متوجه نشد این مشکل در ذخیره و بازیابی دقیقا از چی هست؟
نقل قول:
مرسي از حرفات واقعا دمت گرم.
دمت گرمنقل قول:
منم این سوال رو 10000000000 بار پرسیدم اما مثل اینکه کسی به داد ما نمیرسه
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19:
اگه میشه یکی از بروبچ عکس های بازیکنان تیم ملی بزاره یه چنتا تو پست های قبلی بود که دانلود کردم یکم کوچیک بود مرسی:46:
نقل قول:اون کرک رو بگیرین و بازیو دوباره نصب کنین.حل میشهنقل قول:
کرکی که تو ارسال آقای امین اسپای هست:46:
اونا رو خودشون ساختن.بازیکنا همه شکل پیاز و سیب زمینین.کیو می خوای ببینی؟:27:نقل قول:
امروز یه اتفاق با حال برام افتاد من بارسا بودم رونالدینهو مسدوم شد بردنش بیرون بعد یهو وسط بازی سمت چپ تصویر یه کادر 3در 4 باز شد نشون داد که رونالدینهو از بغل زمین به بازی اومد
کارت گرافیکی شما gs هست، که در رده کارتهای ارزان قیمت با قابلیت پائین قرار داره برای همین ارزش این رو نداره که یک کارت دیگر بخرید که اون را SLI کنید. چون برای SLI کردن باید هر دو کارت یک مدل باشند. پس راهی که داری این هست که این کارت را با یک کارت جدبد عوض کنید. بسته به بودجه ای که دارید می تونید کارتهای متفاوتی بخرید ولی 2 تا پیشنهاد به شما می کنم:نقل قول:
- GeForce 8600 GT
GeForce 8600 GTS
اولی بین 140 تا 160 قیمت داره. دومی در حدود 220 تا 250 تومان. بسته با بردی که انتخاب می کنید.
و آخرین توصیه اگر تونستید GeForce 8600 GTS تولید Leadtek که با نام Winfast هست را خریداری کنید خیلی بهتره.
من مادربوردم گیگاس.شما که اطلاعاتت زیاده بگو 8600GT رو با چه بردی بخرم؟همون گیگا یا از این بردای گرونتر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با این هم حل نشد. جالبه!!!!نقل قول:
یک فایل PES2008.exe دانلود کردم که حجمش بود 9 مگ. یکی دیگه هست 22 مگ؟؟
با هر جفتشم بازی اجرا می شه (البته هردو در مورد ذخیره و بازیابی مشکل دارند) - چرا این همه تفاوت حجم؟
اقا یک سوال
چرا سرعت بازیکن ها تو عکس العمل و حرکات زیاده
میشه یک جایی تنظیمش کرد؟
اگه مادربرد فعلی شما PCI-E 16x داره نیاز به تعویض کردن نداره و اگر غیر از این هست مجبور هستید مادربرد را هم عوض کنید. گرونی و ارزونی مادربرد بر اساس مارک آن سنجیده نمی شه بلکه بر اساس مارک - مدل - چیپست و امکانات جانبی که مادربرد برای شما فراهم می کنه سنجیده میشه.نقل قول:
بازی چرا اینجوری شده هر چی میزنی میره تو گل اصلا حال نمیده
آقا بازی منم درست نشد که نشد که نشد....!!!!!!!
منم اول مشکل داشتم ولی رفتم Driver جدید کارت گرافیکمو ریختم
vasef عزیزنقل قول:
بازی چرا اینجوری شده هر چی میزنی میره تو گل اصلا حال نمیده
تو که اینقدر واردی :46: راه گلزدن توی top player را به ما بگو وگرنه گل زدن توی regular که افتخاری نیست :20:
منم TOP PLAYER بازی میکنم ولی گل هایی که می خورم یا می زنم خیلی چرت و پرتنقل قول:
مثلا سانتر میشه طرف وایستاده توپ میخوره به کلش میره تو گل یا مثلا یک توپ ساده رو دروازه بان میخاد با پا بگیره
میخوره به پاش میره تو گل
کاشته ها هم که هیچی همه یا گل یا تیرک