تا الان آره فقط اینتل hyper thereding رو داره ولی سری بولدوزر هم هسته های مجازی رو دارهنقل قول:
Printable View
تا الان آره فقط اینتل hyper thereding رو داره ولی سری بولدوزر هم هسته های مجازی رو دارهنقل قول:
اونوقت چقدر نبود این تو کارایی تاثیر داره؟!
جایی review یا benchmark چیزی ندیدید ؟!
توضیح دقیقتری؟!
تو multi tsaking یا همون چند وظیفگی تاثیر میزاره وقتی برای هر هسته دو ترد باشه یعنی در هر لحظه هر هستهنقل قول:
دوتا پردازش رو میتونه انجام بده البته زمانی که نرم افزار ها بهینه تر بشن و تردهای بیشتری رو ساپورت کنن تاثیر این قابلیت بیشتر هم خواهد شد
با درود دوستان آیا پردازنده های ADM تازه که به بازار خواهد آمد (بولدوزر گمان کنم نام داشهت باشه) روی درگاه های کنونی مادربردهای AM3 جای می گیره و می تونیم روی این مادربردها بزاریمشون؟
درودنقل قول:
ظاهرا مادربوردهای با چیپست 890 am3 با اپدیت بایوس می تونن از سی پی یو های بلدوزر استفاده کنند
شرکت ایسوز اپدیت بتا مادربوردهای خودش رو تو سایت قرار داده که می شه از سی پی یو های بلدوزر روی مادربورد های چیپست 890 استفاده کرد
این خبر خیلی خوبی برای کسانی که amd دارن هست چون با تغییر فقط یک سی پی یو می تونن از تکنولوژی جدید ای ام دی استفاده کنندکد:http://event.asus.com/2011/mb/AM3_PLUS_Ready/
موفق باشید
بله بولدوزر با آپدیت بایوس میتونه رو مین های با سوکت am3 بشینه و به احتمال زیاد نیاز به تغییر پلتفرم نیستنقل قول:
اینطور بنچ مارک هایی خیلی قابل اطمینان نیستن ولی اگه واقعا اینطور باشه که شاهکاره !
سود نيم ميليارد دلاري AMD در فصل اول سال 2011
سود خالص شرکت AMD در فصل گذشته، 510 ميليون دلار بوده است. در آمد اين شرکت هم در همين فصل، برابر 1.61 ميليارد دلار بوده است. اين براي شرکتي که در فصل دوم سال قبل هم در آمدي اينچنيني داشت اما برايش از سود خبري نبود؛ خوشحال کننده است. در همين حال، رئيس امور مالي و مدير عامل موقت اين شرکت، توماس سايفِرت؛ اشاره کرده است که AMD فروش APU هاي فيوژن خود را نسبت به فصل قبل، سه برابر کرده است. يعني حداقل 3.9 ميليون پردازنده، راه خود را به توليدکنندگان تجهيزات اصلي کامپيوتر، باز کرده اند. پس فيوژن تقريبا نيمي از فروش اين کمپاني براي نوت بوک ها را تشکيل مي دهد.
خبر هايي کمي خوشبينانه تر هم وجود دارند که مي گويند، قيمت متوسط فروش، هم در بخش ريز پردازنده ها و هم در بخش گرافيک کاهش داشته است. چرا که AMD همواره مجبور است به فشار هاي رقيباني مثل Intel و Nvidia پاسخ دهد. ممکن است انتظار داشته باشيد که با وجود فروش APU هاي Llano به سازنده هاي بزرگ کامپيوتر،AMD احتمالا در فصل دوم درآمد بيشتري خواهد داشت. اما اين کمپاني، در حال حاضر به سوي درآمدي يکسان يا حتي کمي کمتر هدايت مي شود و تمرکز کمتري روي سود بالا دارد. در نهايت هم مي توان روي به کار گيري گرافيک هاي 6490M و 6750M روي نسل جديد مک بوک پرو ها اشاره نمود. چه کسي مي داند؟ شايد در نهايت، اپل از مک بوک پرو گرفته تا آي مک، از گرافيک هاي AMD روي محصولاتش استفاده کند
کد:http://17a65.rayantarh.com/news_archive.aspx?page=19591
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون با توجه به این تفاوت بین سوکت am3 & am3+ ایامی شه با اپدیت بایوس am3 از سی پی یو های بلدوزر استفاده کرد؟!!
اگه نمی شه پس چرا شرکتی مثل asus بزرگترین شرکت سازنده مادربورد اپدیت های بلدوزر رو برای مادربورداش تو سایت قرار داده؟
اگه می شه که با توجه به این عکس با عقل جور در نمیاد :13:
اگه رو این موضوع بحث بشه و یه سرچی تو سایت های خارجی داشته باشیم شاید به نتیجه برسیم:20:
سلام
من با دوست عزیز SAM موافقم ما واقعا نمیدونیم به کدوم ساز برقصیم به کمپانی AMD یا کمپانی های مین برد ؟؟؟؟؟؟
هیچی معلوم نمیشه مگه اینکه این سی پی یو ها وارد بازار بشن.......
قیمت سری بولدوزر چند هست ؟
مشخص نیست.نقل قول:
سلامنقل قول:
قیمت 8 هسته هاش حدود 700 دلاره!!!!!
منبعی هم برای این گفته موجود هست؟:13:نقل قول:
سلام
قیمت 8 هسته هاش حدود 700 دلاره!!!!!
جدیدترین پردازنده AMD : Phenum II X4 980
میشه گفت بهترین پردازنده AMD برای گیم!
اما تفاوت کارایی زیادی با سری های قبل نداره!
نکته جالب اینه که کلاک پردازنده 3.7 هست و این یکم غیر معموله!
کد:http://www.anandtech.com/show/4310/amd-phenom-ii-x4-980-black-edition-review/1
این بولدوزر پس کی میاد؟کد:http://www.anandtech.com/show/4310/amd-phenom-ii-x4-980-black-edition-review/7
شاید این ..... بیاید!
از نظر فرکانس پردازنده جالب هست ولی اصلا ارزش خرید نداره! در کل فرق چندانی بین Phenom II X4 ها از 955 به بالا نمیبینم... شاید در آورکلاک های حرفه فرق کنن!نقل قول:
جدیدترین پردازنده AMD : Phenum II X4 980
میشه گفت بهترین پردازنده AMD برای گیم!
اما تفاوت کارایی زیادی با سری های قبل نداره!
نکته جالب اینه که کلاک پردازنده 3.7 هست و این یکم غیر معموله!
بله درسته!:10:نقل قول:
فکر نمیکنم از نظر خصوصیات فنی فرق چندانی با هم داشته باشن! و همه چیزشون یکی هست فقط کلاک پردازنده 100 تا 100 تا زیاد شده! که چون 955 هم بلک ادیشن هست میشه راحت به بالای 4000 هم رسید ولی مگه 3700 رو چقدر میشه با یه فن خوب بالا برد که بشه دائم باهاش کار کرد؟:5:
پس خریدن اعضای اول این خانواده بهتره!:27:
تفاوت بین AM3 Plus و AM3
منبع : فروم لیون کامپیوتر
دوستان شرکت amd از همون چیپ 770 و بقیه با سوکت +am3 هم زده فکر کنم برای بولدوزر نیاز باشه از سوکت +am3 استفاده کنید
AMD در سه ماهه دوم سال میلادی جاری تراشه های دارای تکنولوژی ساخت 28 نانومتری خود را Tape-Out می کند
AMD در نظر دارد که در سه ماهه دوم امسال (میلادی) تراشه های دارای تکنولوژی ساخت 28 نانومتری خود را برای اولین بار Tape-Out کند. البته اینکه این تراشه ها برای ساخت GPU ها استفاده می شوند و یا APU ها را در بر خواهند گرفت یا ... هنوز مشخص نیست. در حال حاضر در roadmap این کمپانی پروژه های 28 نانومتری بسیاری موجود است، از جمله APU های Krishna و Wichita و نیز GPU های سری Southern Islands مانند Tahiti، New Zealand، Lombok، Heathrow، Thames، Wimbledon، Chelsea و ... اما به نظر می رسد تولید GPU با این تکنولوژی زودتر از APU در دستور کار AMD قرار دارد.
Tape-Out یکی از مراحل پایانی طراحی مدارهای الکترونیکی است و در نتیجه انتظار عرضه محصولات در سه ماهه دوم از این خبر نمی رود.
منبع:کد:www.xbitlabs.com
کاهش قیمت پردازنده های کنونی AMD
در جدول زیر بیشترین کاهش قیمت مربوط به پردازنده Phenom II X4 905e می باشد که قیمت آن از 165$ به 100$ نزول کرده است و همچنین پردازنده Athlon II X3 405e نیز با 25.8% کاهش قیمت به 72$ رسیده است .
عالیه دیگه بریم amd بخریم :31:
بالاخره باید برای حفظ بازار تا موقع عرضه Bulldozer این کارا رو انجام بده دیگه ;)نقل قول:
عالیه دیگه بریم amd بخریم
من فکر میکنم به زمان عرضه بولدوزر خیلی نزدیک شدیم!نقل قول:
معمولا وقتی که قراره یکسری جدید بیاد چند روز قبلش مدلهای قبلی رو کاهش قیمت میدن!
هر چه زودتر بهتر!
میگم دیگه همه ی این ها برای حفظ بازار تا اون موقع هست... که صد البته کاهش قیمت به سود ما هست! کی بدش میاد با 100 تومن یک Quad Core مناسب مثل 955 داشته باشه؟ این به زودی اتفاق میافته...نقل قول:
من فکر میکنم به زمان عرضه بولدوزر خیلی نزدیک شدیم!
معمولا وقتی که قراره یکسری جدید بیاد چند روز قبلش مدلهای قبلی رو کاهش قیمت میدن!
هر چه زودتر بهتر!
فعلا که تا آخر شهریور باید واستیم :13:نقل قول:
فکر کنم خفن داره رو معماریش کار میکنه
ASUS جرئیات بیشتری از مادربردهای جدید خود که برای سوکت AM3+ طراحی کرده انتشار داد!
متاسفانه هنوز دقیق مشخص نیست که آیا این پردازنده ها بر روی سوکن AM3 قابلیت نصب شدن را دارند یا خیر!!
واقعا خیلی مبهم هست
از یک طرف سازندگان مادربرد یک آپدیت بایاس برای سوکت AM3 به منظور پوشش پردازنده های جدید می ذارند و از طرف دیگه اخبار ضد و نقیض از ADVANCE MICRO DEVICE به گوش میرسه!!!
ولی چیزی ک اینجا قطعی به نظر میرسه این هست که روی معماری این سری کار مهندسی و فنی زیادی صورت گرفته
همینطور از قیمت های ارایه شده هم میشه این را فهمید!!
به هر حال بی صبرانه منتظر ورود نسل جدید هستیم
اگه رو سوکت am3 نصب نمیشد اسم سوکت میشد am4 نه am3+ شاید هم دو نوع پردازنده بزنه :31:هر کدوم برای یک سوکت:41:نقل قول:
معلومه که نصب میشه:20::فقط باید پردازنده سازگار با اون سوکت انتخواب بشه:5:مثل سری قبل:31:نقل قول:
منم همینو میگم amd مثل اینتل نیست که کاربراشو اذیت کنه هی تغییر پلتفرم بدن احتمالا روی am3 بشینه
حالا من شنیدم این سی پی یو 128 بیتیه!!!!
حالا این قضیه درسته؟
فقط رو ویندوز 8 میشینه
فکر کنم یکی دیگه از علت های تاخیر بولدوزر هم برای همینه که همزمان با سیستم عامل 8 که پردازنده های 128 بیتی رو هم ساپورت میکنن میخواد وارد بازار بشه
چه اینتل چه amd محاله همچین اشتباهی بکنن.کاربرا توی دنیابه این راحتی ویندوزشونا تغییر نمیدن.اگر این کارو بکنه به مقدار فوق العاده زیادی از فروشش کم میشهنقل قول:
فقط رو ویندوز 8 میشینه
درسته که 128 بیت هست ولی رو سیستمهای قدیمیتر هم اجرا میشه:20: مثل الان که از رو پردازنده 64 بیت ویندوز 32 بیت ریخته میشه و در کل از این طرف میشه نرم افزار پایینتر انداخت ولی از اون طرف نمیشه رو سیستم 32 بیتی نرم افزار 64 بیت انداخت!البته به گفته amd چون همزمان از 2 تا 128 بیت استفاده میشه پس 256 بیت در عمل هست:18::18::18:حالا منم نمیدونم چرا وقتی تو 64 بیت موندیم میان 128 می زنند ! اصلا تا 20 سال دیگه عموم از 128 بیتی چقدر استفاده میکنند! تازه اون موقع همه میشه 64 بیت سیستم عاملشوننقل قول:
بله درسته رو سیستم عامل 64 بیت هم کار میکنه ولی از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده نمیشهنقل قول:
واحدهای اجراییش فکر کنم مثل سندی بریج دارای دو واحد 128 بیتی هست یعنی در هر لحظه 128 بیت دستور pipline اجرا میشه که به صورت موازی پردازش میشن
اون دوتا 128 بیت تعداد واحد های اجرایی هست و طول دستور نیست
یک مورد دیگه هم اینکه تو این معماری جدید به خاطر 128 بیت شدن هم چیز ! سرعت به طرز وحشتناکی بالا رفته! و همزمانی هم همینطور و کلا خفن ترین معماری که تو عمرم دیدم! این شرکت amd همه چیزش جهشی رشد میکنه ! اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد اینم از این معماری به اسم رمز بولدوزر که معلوم نیست چه بلایی سر اینتل بیاره
فقط اینتل شانس یا زرنگی که داره فناوری ساختش بالاتره و مثلا میشه اینتل =22nm و amd=32nm که اگه فناوری ساخت هر دو یکی بود اینتل خیلی عقب میافتاد و البته بازم همه اینتل میخریدند به خاطر بازاریابی حرفه ای اینتل و افتضاح بازاریابی =تبلیغ و .. =amd
کافیه تعداد خبر های نسل جدید اینتل و انقلاب نسل جدید amd که هنوز نیومده را با هم مقایسه کنید
من دقیقا یادمه زمانی که amd از هر لحاظ برتر بود و همه pentium4 میخریدند!
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
اولا همه پردازنده ها 64 بیت هستشنقل قول:
دوما من از خودم در نمیارم و هر دو واحد 128 بیت همزمانن! یعنی یکی یک کاری میکنه ویکی دستورات تمام کننده بعدی ادامه رو انجام میده! یعنی با هم جمع میشن!یعنی هر دو واحد همزمان در حالذ انجام عملیان گرفتن و تمام کردند
یعنی وقتی عملیات خواندن رو 4 تا pipline تموم میشه میره به عنوان دستور اون 4 تای دیگه! همین هم باعث شده همه این معماری رو ستایش کنند و به عنوان انقلاب جدید نام ببرند
خیلی مایلم مدرکی در مورد این صحبتی که فرمودید ارائه بدید در مورد فروش این 2 برندنقل قول:
هنوز هم nvidia سم بیشتری در مورد فروش کارت های گرافیکی داره
با اومدن سری جدید همه چیز معلوم میشه و قدرت هر 2 پلتفرم روشن میشه اما در حال حاظر فن آوری ای ام دی در پردازنده 45 نانو هستش ولی اینتل 32 و همون طور که می دونید فن آوری ساخت تو کارکرد پردازنده و دمای اون و ... موثر هستنقل قول:
دوستان آیا پردازنده های تازه AMD روی درگاه های AM3+ سوار می شه یا خیر؟
دقیقا تو همان زمانی که همه به من سفارش میکردن p4 بخر من amd رو انتخاب کردم . واقعا منو راضی کرد و از اون زمان کلا دیدم نسبت به این شرکت عوض شد.
یعنی معماری AMD حالا VLIW4 یا 5 از FERMI قویتره؟!!!:31:نقل قول:
اون از معماری خفن گرافیکش که nvidia تا مرض برشکستگی برد
شما دارید صحبت منو میکنید و با صحبت من فرقی نمیکنه منم دارم حرف شما رو میزنم و در این معماری از دو واحد اجرایی 128 بیتی استفاده میشه برای عملکرد بهتر در اجرای دستور العمل های 256 بیتینقل قول:
من صحبتم اینه که گفته شده این پردازنده ها 64 بیتی نیست و 128 بیتی هست
منظورم طول دستور اجراییه نه تعداد آن
بعدشم همه ی پردازنده ها 64 بیتی نیست 32 بیتی هم هست