از نظر من:
بلندی صدا: N81
کیفیت صدا: N95 8gb
دیروز امتحانیدم!
Printable View
از نظر من:
دیروز امتحانیدم!
من زیاد روی 5700 تا حالا دقیق نشدم برای همین مقایه درستی نمی تونم بکنم برات.نقل قول:
دمش گرم دیگه یهو بگو در حدان73 هستش خلاص. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیتش به5700 میرسه؟اخه من یه بار5700 رو گوش دادم خیلی کیفیتش خوب بود ولی حیف که صداش متوسط بود.باس خیلی خوبی داشت.
دقیقا باس N95 8GB خیلی بهتره و کیفیتش صداش هم خیلی خیلی صافه .منم به قول خودت با N81 امتحانیدم ولی کیفیت صدای N81 خیلی با N95 8Gb تفاوت نداره.نقل قول:
از نظر من:
دیروز امتحانیدم!
زیمکا جان باید یکیو گیر بیاری که 5700 داشته باشه ببین تو کلوپ 5700 کسی تست کرده یا همین سامان خودمون هم می تونه یه ریوو خوب بزاره هم زحمت بکشه با یه 5700 مقایسه کنه اگر ملاکت مقایسه این دو گوشیه.من خودم با N73 مقایسه کردم دیگه صدای N73 به دل نمی چسبه یه خورده جیغ جیغو احساسش می کنم.ولی می تونی بگی صدای N81 = صدای بلند با کیفیت N73.
عجب من فکر میکردم ان81 کیفیت صدای خوبی داشته باشه خیلی متاسف شدم.
یعنی چی بی کیفیته؟یعنی خش خش داره؟مثل ان73 وق وق میکنه؟یا اینکه باسش کمتره؟
انصافا خوش به حالتون چند نفر رو دارین از این گوشیها داشته باشه ما رفیقام نهایتش ان73 و ان95 معمولی دارن بقیشون مثل من فقیر بیچاره هستن.
من یه چیزه عجیب دیدم امروز رفتم تو یه مغازهی تکی تو اصفهان n81 رو میگفت 350 تومن و 8 گیگشو می گفت 370 تومن چند بار هم پرسیدم ولی می گفت 350 تومن به نظرتون بخرم؟
فکر نکنم اون جوری که شما ها بگین بی کیفیت باشه
در ضمن کاظم جان من گوشی رو تونستم 300 هزار تومن بفروشم
حالا تا 420 تومن(اگه قیمتش همین باشه)چیزی نیست پرداخت میکنم
راستی بهم پیشنهاد n82 و n95-1 رو به جای این دادن
دوباره دو دل که هیچ هزار دلم کردن
سعید جان لطفا آدرس دقیقشو بهم بده
ان82 رو بیخیال به خدا گوشی از این بی ریخت تر پیدا نمیتتونی هر کی نگاه بکنه باور نمیکنه که این گوشی 520 تومان قیمت داشته باشه.نقل قول:
حالا این ان95-1 دیگه چه صیقه ای هستش؟معمولی داشتیم و هشت گیگ این دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اون معمولی باشه اصلا فاز نمیده باتریش مزخرفه در ضمن اون هشت گیگش حالا آنچنان هم مشکل باتریش حل نشده هم ال سی دی بزرگتر و هم سی پی یو قویتر شده به خاطر همین بازم مشکل شارژ داره
ولی از همه مهمتر الان ان95 خز بید از گوشی خز متنفرممممممممممممم.
من هر وقت دبلیو950 رو از جیبم در می آوردم ملت چهار چشمی نگاه میکردن انگار که چی در آوردی
ان81 کلاسش یه چیزه دیگه هستش.و هم اینکه قیمتشم پایینه و زیباست.
در ضمن گوشیت رو خیلی خوب فروختی.
منم به یکی پول قرض داده بودم تا اخر برج 140 تومان اون به من میده 180 هزار تومن دیگه هم دارم 100 تومانش رو هم یه جوری جور میکنم دیگه:21:
ایپوزود بعدی نسخه ای جدید از نسخه جدید یک آهنگ می باشد.
سرگرمی:2::2::2::2::2::2:
این اپیزود یعنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی حرفت درسته
n95-1 همون معمولی هستش
راستی هنوز نگفتین کجا 350 و 370 میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی متوجه زیبایی و ظرافت و امکاناتش میشید گکه دیگه این قیمت نمیتونید پیدا کنید ....
حالا از ما گفتن بود ...
بابا جان حالا که قیمتش یه مقدار اومده پایین بگیرید خیال خودتون راحت کنید دیگه حالا برای 40 50 تومن معامله رو خراب نکنید ...
سامان جون ما که پول تو دست و بالمون نیست باید صبر کرد تا اخر ماه مثل اینکه.نقل قول:
سامان جون یه کم در مورد کیفیت صداش بگو بلندیش رو که فهمیدیم در حد ان73 هستش.
توی هندسفری میشه مقایسه بکنی مثلا با دبلوی950 یا دبلوی810 یا ان91.
نه زیمکا جان به خدا اصلا منظور من کم بودن کیفیت N81 نیست! تفاوت بلندی صدای اینا میلی متریه خیلی تفاوت زیادی ندارند.من شاید منظورمو بد رسوندم.خیلی حساس نباشید.
سامان چرا خودت یه مقایسه نمی کنی؟یه زحمتی بکشی؟Plz:46:
نه زیمکا جان اصلا مشکل شارژ نداره من خودم چند وقت پیش برای اولین بار بطور سنگین باهاش کار کردم(پخش آهنگ بدون هندز فری با درجه Volume 70% به مدت 45 دقیقه + با هندز فری 1 ساعت+ مجموع صحبت 1.5 ساعت + بازی کردن با امولاتور C2DOOM که شبیه ساز بازی های کامپیوتر خیلی باتری می گیره+ روشن بودن LCD با روشنایی 75%+ ور رفتن و بلوتوث چندین مگابایتی..... صبح روز سوم 2 تاش مونده بود که دیگه زیاد کار نکردم فقط چند تا زنگو SMS زدم ولی باز هم باتریش نخوابید گذاشتم ساعت 11 شب تو شارژ.نقل قول:
در ضمن اون هشت گیگش حالا آنچنان هم مشکل باتریش حل نشده هم ال سی دی بزرگتر و هم سی پی یو قویتر شده به خاطر همین بازم مشکل شارژ داره
مال من چون خیلی ازش کار میکشم، 1.5 روز بیشتر دوام نمی یاره...
دوست من بازم میگم صداش تو هندزفری دقیقاً مثل N91 8g هست .... خیلی بلند و شفاف ...نقل قول:
تازه من حالت اکولایزرشو روی Default گذاشتم ...
پس کلاً ازش راضی هستی ...؟ حالا فکر فروشش رو نداری ..؟:5:نقل قول:
من که تا به حال بیشتر از 2 روز نتونستم ازش شارژ بکشم!نقل قول:
پس کلاً ازش راضی هستی ...؟ حالا فکر فروشش رو نداری ..؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه سامان جون من کوچیکتر از اونم که از شما ایراد بگیرم:46:میتونی چند نفر رو با هم نقل قول کنی تا صفحات زیاد نشه:31:ببخشیدانقل قول:
-------------------
اگه صداش توی هدفون اینجوری هست که خیلی خوبه فقط یه سوال داشتم هدفونش از این گنده هاست یا مثل 5700 و سری واکمن راحت توی گوش میره؟
گوش رو اذیت که نمیکنه؟بهترین هدفون واسه نوکیا چی هستش؟کسی عکسش رو داره به همراه قیمت؟میخوام از این لوله ای ها باشه و مارک معتبر
هنوز کسی از قیمتش به ما خبری نداده
برای اینکه گوشی را می ترکونی aslan جان:31:راستی هیچ وقت باتریتو بیش از حد معمول تو شارژ نزار مخصوصا دفعه اول .توی Tip های استفاده از گوشی تو یکی از کاتالوگ های اتصالات تو دبی خوندم موندن بیش از اندازه باتری های گوشی( مال نوکیا) با عث Wear out شدن قدرت ذخیره شارژ میشه و قدرت نگه داری شارژشو باتری از دست میده.من دفعه اول تا شارژش پر شد از برق کشیدم بیرون.نقل قول:
قابلتو نداره سامان جان!:10:نقل قول:
پس کلاً ازش راضی هستی ...؟ حالا فکر فروشش رو نداری ..؟
این عکس N81 در بین گوشی های:
Nokia N95 8GB - Samsung G800 - Nokia N81 8GB - Samsung F700
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان من توی چند تا سایت گشتم و براتون مقایسه های 5700 و N81 (البته دقیقا با هم مقایسه نشدند) را جستجو کردم ولی میشه نتیجه گرفت که صداش خیلی بهتر از 5700 هست بلند تر و با کیفیت تر.
در مورد کلید های گوشی هم mobile-review نوشته که :
در Keypad گوشی N81 همانطور که ما دکمه های حساس به لمس در بالای گوشی داریم در کلید های اصلی هم نو آوری صورت گرفته و دقیقا کاربران احساس می کنند که دکمه را فشار می دهند که این امکان خطا در اشتباه فشار دادن دکمه را کاهش می دهد و این به معنی سخت بودن مکانیزم دکمه ها نیست.(در حقیقت منظور القا احساس فشار دادن دکمه است نه زور زدن زیاد!:31:)
اینم مشخصات Performance کلی از صدای N81 :
Frequency response (from 40 Hz to 15 kHz), dB: +0.17, -1.35 AverageNoise level, dB (A): -84.8 Good
Dynamic range, dB (A): 84.2 Good
THD, %: 0.056 Average
IMD, %: 0.062 Good
Stereo crosstalk, dB: -72.7 Good
Intermodulation at 10 kHz, %: 0.133 Average
Overall Performance : Good
جی800 زیباتر هستش.ال سی دی ان95 هشت گیگ واقعا خیلی بزرگه هاااااااا.نقل قول:
اگه دقت کرده باشید ان81 کناره هاش و پشتش و اون حالت فلزی و محکمیش بیشتر قشنگش میتونه تا نمای جلو
این چند تا گوشی جز n95 همشون واقعا قشنگن...
وا کاظم جان این حرفو نزن
n81 که قشنگتر از g800 هستش
اقلا اون یکی سامسونگ لمسی رو میگفتی یه چیزی(اسمشو یادم رفت)
راستی فکر کنم سامسونگ لمسیه گوشی خوبی باشه
ولی یه ایراد بزرگ داره که اونم سیستم عامل نداره با این که لمسیه
دوستان یک سری اطلاعات آزمایش شده براتون بزارم از N81 :(مقایسه نیست ولی این امتیاز های با N95 8GB مقایسه شده)
یک مروری بکنم که N81 داری 96MB RAM است که موقع شروع حدود 60MB یا بیشتر در اختیار دارید.دارای CPU 369 MHz ARM 11 Single Core است.(کارایی CPU بسیار رضایت بخش بوده است).140 گرم وزن دارد که برای بعضی ممکن است سنگینی اش ناراحت کننده باشد ولی برای ساسان جان مشکلی ندارد:31:LCD خوب با کیفیت 2.4 اینچ 16 میلیون رنگ.از نظر نرم افزاری بسیار شبیه N95 8GB است (وجود N-Gage منو های مولتی مدیا و Music Playerو..)ولی متاسفانه قسمت Quick Office را ندارد و فقط PDF خوان دارد.
دوربین 2MP معمولی بدون AF و ضبط فیلم در حالت 320x480 با فرمت فقط 3GP نه MP4 .(!!! سامان جان تائید کنند)وجود Navi Wheel .دکمه چرخان(اصطلاح بهتری به ذهنم نرسید!) باتری هم متوسط است.
این هم امتیاز های Jbenchmark بین N81 و N95 8GB:
ببخشید navi wheel و دکمه چرخان چی هست؟
راستی بلندی صدای ان81 بیشتره یا ان73 ؟؟
فکر کنم بلندیش تو یک سطح باشه اما کیفیت n81 بیشتره
اپتیموس پرایم حالا اونا یعنی چی؟
در ضمن من توی هر سایتی که دیدم ان81 با کیفیت VGA و با سرعت15 فریم فیلمبرداری میکرده.حالا نمیدونم 3gp میگیره یا MP4 ولی مطمئنم که دی وی دی میگیره.
امروزم رفتم بازار موبایل قم تا ببینمش حتی یک مغازه هم این گوشی رو نداشت.حداقل میخواستم دستم بگیرم ببینم چطوریه ولی نداشتن.
ساسان جون خریدی یا نه؟ما که تو کفش موندیم.
من دیگه دارم n81 می خرم
مبارکه.هر وقت خریدی یه ریویو کامل بذار تا همه استفاده کنن
برای همین گفتم سامان تائید کنه.چون بعضی سایت ها دیدم VGA 15 زدند ولی تو Mobile-review گفته :نقل قول:
Video is recorded in a quite mediocre quality. The 320x240, 176x144 and 128x96 pixel resolutions at 15 FPS are available, the N81 saves all clips in .3GP files, and some of them may have the sound turned off – it’s up to you to decide. As for the time limit, they are non-existent now, unless you are in the MMS-mode.فکر نکنم اشتباه کنه برای همین گفتم سامان تائید بکنه.
اونا سرعت و امتیاز گوشیو نشون میده می خواستم امتیاز هاش ببینی که در حالت کار کردن عادی مانند و حتی کمی بیشتر از N95 8GB هست به جز در کارایی هایی که احتیاج به پردازش های سه بعدی دارند.
اپتیموس جان خیلی ممنون بابت توضیحاتت چه در این تاپیک و تاپیکهای دیگه.
در کل تو ان95 هشت گیگ رو بهتر از ان81 میدونی؟
حالا فرقشون خیلی زیاد ومحسوس هستش یا خلی کمه؟
توی حالت عادی سرعت هر دو گوشی برابره ؟
dvd که vga نیست. n95 هم در حد dvd فیلمبرداری نمیکنه. تازه اونم به فرمت mp4 ... اونکه دیدی تو بعضی سایتها نوشتن اگه درست معنی کنی یعنی شبیه دی وی دی ... یه چیزی نزدیک به اون نه خود دی وی دی...نقل قول:
720 در 576 سایز اصلی دی وی دیه....
توی یه ریویو خوندم که با ان95 هشت گیگ میشه از طریق تلویزیون هم بازی کرد یعنی بازی رو صفحه تلویزیون باشه با ان81 هشت گیگ هم میشه ؟
N81 کابل Video یا به قول خودمان TV out را نداره ولی شاید بشه تهیه و استفاده کرد من چون خودم و اطرافیانم ندارم نمی تونم دقیق در این مورد کمک کنم.نقل قول:
وسایل موجود در Package گوشی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.Nokia N81 / Nokia N81 8GB
2. باتری Nokia Battery BP-6MT 1050mAH
3.شارژر Nokia Charger AC-5E
4.Nokia Wired Stereo Headset HS-45 1050 with Remote Control
5.کابل میکرو یو اس بی Micro USB Cable CA-101 برای اتصال به کامپیوتر
6.CD-ROM شامل نرم افزار PC Suit و نرم افزارهای مختلف برای گوشی به همراه درایورها.
7.دفترچه های راهنما User Guide
مرسی زیمکا جان کاری نمی کنم.در حالت عادی سرعتشون برابره.باید ببینی منظور از تفاوت چیه.نقل قول:
اپتیموس جان خیلی ممنون بابت توضیحاتت چه در این تاپیک و تاپیکهای دیگه.
در کل تو ان95 هشت گیگ رو بهتر از ان81 میدونی؟
حالا فرقشون خیلی زیاد ومحسوس هستش یا خلی کمه؟
توی حالت عادی سرعت هر دو گوشی برابره ؟
اگر می خواهی این دو گوشیو را مقایسه کنم:
N95 8GB دارای 128MB RAM است که بیشتر از 90MB قابل دسترسی است.
N81 دارای 96MB RAM است که حدود 60MB قابل دسترسی است.
=====================================
N95 8GB دارای CPU 332Mhz ARM 11 Dual Core
N81 دارای CPU 369Mhz ARM 11 Single Core (که نتایج را دیدی چیزی کم از N95 8GB نداره حتی یه کمی بهتر عمل می کنه.
N95 8GB دارای چیپ پردازنده 3D است که هنوز پتانسیل آن به صورت جدی استفاده نمی شود.
N81 دارای این چیپ نیست ولی باز هم مشکل خاصی نشون نداده.
N95 8GB باتری BL-6F 1200mAH دارد که استفاده سنگین از آن حدود 2 روز کامل شارژ میدهد.
N81 باتری BP-6M 1050mAH دارد که حدود همین زمان شاید کمی بیشتر شارژ می دهد.
N95 8GB دقیقا 128 گرم وزن دارد که 12 گرم سبکتر از N81 8GB است(با وزن 140 گرم)
و....
زیمکا جان اگر به دنبال دوربین نیستی و سنگینی گوشی برایت مشکلی ندارد و البته تعداد نرم افزار موجود در N81 کم است و تو را ناراحت نمی کنه اصلا مشکلی نمی بینم گوشی را تهیه کنی چون از نظر صدا این دو گوشی بسیار شبیه هم هستند.تفاوت ها در صدا و اجرای برنامه ها زیاد نیست.فقط تفاوت ها بر می گردد به همان مواردی که اشاره کردم.حالا ببین خودت چه تصمیمی می گیری.
منظورت از سی پی یو Dual در ان95 چیه؟دو هسته ای هستش؟:18:مثل کامپیوتر ولی من شینده بودم فقط ان82 دو هسته ای هستش.
در ضمن یه تفاوت دیگه ای هم داره که خیلی مهم تره
ان81 هشت گیگ قیمتش420تومانه
ان95 هشت گیگ قیمتش650-80هزارتومان.حداقل230هزارتوما ن گروتره در عوضش عکاسی و فیلمبرداریش بهتره وال سیدی بزرگی داره که به نظرم این تفاوت قیمت ارزش نداره.:41:و ان81بهتره با توجه به زیبایی و کلاس و خزیت که نداره.
در ضمن از کسانی که این گوشی رو امتحان کردن میخوام بپرسم که حالت اسلاید این گوشی راحت تره یا ان95؟نسبت به ان95بهتره؟
یکی در همین فروم گفت خیلی بهتره اما یکی در یک فروم دیگه گفت در یه حد هستش
به نظرم این گوشی خز و زیاد نمیشه
نظر شما چیه ؟؟
شیطونه میگه بی خیال ان95 بشم....
چی ان95؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟نقل قول:
ان95 غیر از دوربین و چند چیز جزئی هیچ برتری نسبت به این گوشی نداره.
خز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عمرنات پتاسیم اگه خز بشه.اصلا
مردم خودت میدونی عقلشون به چشمشونه اگه ببینن یه گوشی 400 اندی قیمت داره و دوربینش دو هست نمیخره به جاش میره ان95 میخره با ال سی دی بزرگ یا هشت گیگ یا ان82 با دوربین 5.
به نظر من خیلی خوب کاری کردن که دوربینش رو 2گذاشتن (حداقل یه فوکاس رو میذاشتن)
وگرنه خز میشد خفن
کابل تی وی یک نوع قابلیت هست مثل سونی اریکسون نیست که کابل بخری بشه رو تلویژن نگاه کرد
یعنی نمیشه برای این گوشی کابل تلویزیون تهیه کرد و بازیها رو وری تلویزیون بکنیم؟:41:نقل قول:
در ضمن آخرش کیفیت فیلمبرداریش QVGA هست یا VGA همه جا گفته شده VGA غیر از اون دوستمون که گفتش توی موبایل ریویو QVGA هست