حالا من یه سوال دارم.
در معرفی سایتها مثلا از کجا بفهمم که باید از # و<> و php استفاده کرد.منظورم اینه که هر کدام از این علامتها کجا بدرد میخورن؟
Printable View
حالا من یه سوال دارم.
در معرفی سایتها مثلا از کجا بفهمم که باید از # و<> و php استفاده کرد.منظورم اینه که هر کدام از این علامتها کجا بدرد میخورن؟
سلام مرسي از راهنمايي هايي كه كردي مي تونم بپرسم از 6 به بعدش كي منويسين ؟ ممنون :46:
مرسی از توجهت به تازه وارد ها
یا علی
چطور میتونم ارسالهای های خودم رو پیگیری کنم یعنی ببینم کسی جواب بهشون داده یا نه
باید دوباره برم تو صفحه فروم و برم به اون قسمت یا راه دیگه ای هست
میخوام مثل پست های جدید فقط ارسال های خودم رو ببینم
با تشکر
اينطوري نيستنقل قول:
من الان پسته صفحه قبل رو ويرايش كردم
سلامنقل قول:
جدیدا محدودیت گذاشتن و نمیشه پست رو ویرایش کرد ... :41:
فعلا این محدودیت برداشته شده است....نقل قول:
سلام
جدیدا محدودیت گذاشتن و نمیشه پست رو ویرایش کرد ...
سلام[IMG]C:\Documents and Settings\tak\My Documents\My Pictures\untitled1.bmp[/IMG]
چطور میتونم ارسالهای های خودم رو پیگیری کنم یعنی ببینم کسی جواب بهشون داده یا نه
باید دوباره برم تو صفحه فروم و برم به اون قسمت یا راه دیگه ای هست
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نميكنم راه ديگه باشه شما ميتونيد پستاي خودتون رو از توي پروفايلتون مشاهده كنيد و بعد ببنيد كسي هست كه به پستاي شما پاسخ داده يا نهنقل قول:
من موبایل ندارم!!!!!!:19: به کی بگم آخه؟:19:
آقایون رئیس و مدیر... من که موبایل ندارم! به زور ازم شماره می خواین؟!:3:
من می خوام تنظیماتم رو تغییر بدم ولی بعد از ثبتشون به زور از من می خوان فیلد {شماره موبایل شما ( محرمانه )} رو پر کنم... من که نمی تونم یه شماره ی الکی بدم!
در ضمن من تنها کس توی دنیا هستم که از موبایل متنفرم!:2::13: به همین خاطر مبایل ندارم:13:!
(من پولی رو که بخوام بریزم تو جیب مخابرات یا ایرانسل یا هر اپراتور دیگه ای می ریزم توی حساب بانکیم!!! بعد هر وقت احساس کردم که از وسیله ای خوشم میاد! می رم پولم رو برمی دارم و اون وسیله رو می خرم!-این یه جور پس اندازه!- علت دیگش هم اینه که بعدنا می فهمین که موبایل چه ضرر ها که نداره. مخابرات تبلیغ هایی که مبنی بر بی ضرر بودن آنتن هاش توی سطح شهر و... می کنه برای اینه که بتونه مردم رو راضی بکنه تا آنتن هاش رو هر جا خواست بذاره!)
حالا من چطور تنظیماتم رو تغییر بدم:19:؟ تا بهش شماره ندم ولم نمی کنه... (خوب شد که حالا پسرم:31:!!!)
سلام . خیلی باحالی کلی چیز ازت یلد گرفتم . مرسی داداشی
ببین من دائما تو آمار و ارقامم نوشته :
مجموع گفتگوها = 0
پست ها = 0
همین بغل زیر عکسم ببین نوشته : پست ها = 0
خوب این یعنی چی باید چی کار کنم که این عدد بیشتر شه ؟
سلامنقل قول:
در اين انجمن كه شما پست ارسال كرديد پستها شمارش نميشه...
به همين دليل تعداد پست هاتون افزايش پيدا نمي كنه.
ببینید قبلا فکر کنم یکبار گفته شد،اگر به هر دلیلی شما نمی خواهید شماره موبایل خودتون را بگزارید و یا در مورد کیس های مانند شما موبایل ندارید می تونید از شماره هایی که مشخصا بی معنی هستند استفاده کنید مانند 000000 که هم سیستم شما رو قبول کنه و هم در صورت نیاز ادمین های سایت متوجه بشوند که شما موبایل ندارید.نقل قول:
در ضمن شماره ی های موبایل واقعی ولی جعلی نگزارید چون ممکن هست مال کسی دیگه باشه و مشکل ایجاد کنه.
به جای شماره موبایل بنویس "ندارم"نقل قول:
فكر نميكنم قبول كنهنقل قول:
چرا من نوشتم "ندارم"نقل قول:
فكر نميكنم قبول كنه
امتحان کن
من واقعا موبایل ندارم ولی کسی که داره بهتره اونجا بنویسه . برا خودش بهتره
دستت درد نکنه... عالی بود
سلام،میخواستم ببینم مطرح کردن 1 سئوال مشابه تو دو تا تاپیک اشکال داره،ببخشید که اینجا مطرح کردم
خب از کجا میدونی که سوالت تکراریه؟نقل قول:
سلام،میخواستم ببینم مطرح کردن 1 سئوال مشابه تو دو تا تاپیک اشکال داره،ببخشید که اینجا مطرح کردم
معلومه که قبلا اون سوال و جواب رو مشاهده کردی
خب چه بهتر که به جوابش مراجعه کنی
ممنون
نه عزیز من خودم یه سئوال رو که مشابه بود تو د تا تاپیک مطرح کردم .بعد یکی از افراد که هنوز پروفشنال هم نشده گفت اگه تکرار کنی این کاره بن میشی حالا میخوام ببینم واقعا همچین قانونی هست یا نه.مچکر
اموزش جستجو رو می خواستم
فایل pdf اولین پست دانلود نمی شه
بفرما:نقل قول:
اموزش جستجو رو می خواستم
فایل pdf اولین پست دانلود نمی شه
موفق باشیکد:http://------------------------/images/87-11/P30World.pdf
آرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر از مدیران محترم این سایت و همچنین ابراز خوشوقتی ازپیوستن به دوستان عزیز من با جمع شما تازه آشنا شده ام و نمی دانم چگونه باید با شما کار کنم .
:41:سلام من تازه واردم چطوری باید سوالهامو بپرسم ؟
شما به حرف و اخطار هاي هيچ كس جز مديران و همكاران نبايد توجه كني هر وقت كار خلاف قانون انجام بدي تذكر از جانب مديران و همكار ها ميشهنقل قول:
ولي براي اجتناب از اين كار و هدر ندادن وقت خود و ميدان بهتره قوانين رو كامل بخوني تا به مشكل برنخوري
براي اين كار شما هم يك قانون مهم كه وجود داره كه قبل مطرح كردن سوالي و يا ايجاد تاپيكي اول سرچ كن تا از بود و نبودش مطلع شي بعد سوال خودتو مطرح كن
کسی بدون اجازه استاد میثم و علی و به خصوص سینا و استاد شاهین نمیتون از خودش قانون وضع کنهنقل قول:
نه عزیز من خودم یه سئوال رو که مشابه بود تو د تا تاپیک مطرح کردم .بعد یکی از افراد که هنوز پروفشنال هم نشده گفت اگه تکرار کنی این کاره بن میشی حالا میخوام ببینم واقعا همچین قانونی هست یا نه.مچکر
حالامن بیام بهت بگم که "هی محسن اگه اینجا پست بدی بن میشی" تو حالا باورت شد؟
نه داداش اینطوریا هم نیس
تشکر بابت راهنمایی هاتون(هردو):)
سلام به تو دوست عزيز...نقل قول:
خوبيه اينجا اينكه مهمون نوازم كم نداره كم كم خودت صاحب خونه ميشي
ببين اول از همه برو قوانين انجمن رو بخون از لينك زير
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=10482[/HTML]
اين اول از همه بعد فروم همه ي بخش ها جدا شده و مبحث هاي تخصصي به صورت جدا از هم مورد بحث قرار گرفته ميشه
و شما با توجه به نيارت سوال ها و درخواست ها و حتي مطالبي كه ميخواي بزاري بايد به بخش مربوط به خودش مراجعه كني و تبادل اطلاعات كني
به همين سادگي:10:
در ضمن يه اشتباه تايپي هم داشتي گفتن دوستانه بگم كه ويرايش كني
نقل قول:
خوشبختی
سلام. برای ویرایش پستی که قبلا فرستادم باید چکار کنم؟
زير پستت چند گزينه هست يكيش ويرايشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه یکی به من بگه چطور میتونم یه تاپیک بزنم؟
من قصد خرید یک دوربن دیجیتال کانن حرفه ای را دارم برایم میزان پیکسل بالای 12، زوم 8x، رم 12Gاهمیت دارد شما چه دوربینی را پیشنهاد میکنید که در آن همه ی ویژگیهای بالا وجود داشته باشد.
دوست عزیز این پست شما اصلا به این تاپیک مربوط نمیشهنقل قول:
من قصد خرید یک دوربن دیجیتال کانن حرفه ای را دارم برایم میزان پیکسل بالای 12، زوم 8x، رم 12gاهمیت دارد شما چه دوربینی را پیشنهاد میکنید که در آن همه ی ویژگیهای بالا وجود داشته باشد.
میتونی اونو تو قسمت دیگه ای مطرح کنی(یه دور بزنتو صفحه اصلی انجمنشو پیداکن
ممون
برای اعضای جدید این امکان وجود ندارهنقل قول:
زير پستت چند گزينه هست يكيش ويرايشه
سلام
بابا من هر جور عكس بزرگ كوچيك با كيفيت بي كيفيت ميزارم ميگه نميشه
بعد پستمو چطور ميتونم حذف كنم
ارورش چیه؟؟
پست رو فقط همکار ، مدیر ، سوپر مدیر ، ادمین میتونن پاک کنند...
((امضای شما نمیتواند دارای ابعادی بزرگتر از 350 در 150 پیکسل یا 600 در 50 پیکسل باشد ! همچنین سایز تصویر نباید بزرگتر از 30کیلوبایت باشد .))
مثلا يه چيز تو مايه هاي اين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این خلاف قوانین هست دیگه:
207*135 غلط
150*350 درست
:دی