آره داره!نقل قول:
بعد از مدل اتمي بور كه در توجيح طيف نشري همه ي اتم ها به جز هيدروژن ضعيف بود، مدل اتمي كوانتومي جايگزين شد كه اين توانايي رو داره
Printable View
آره داره!نقل قول:
بعد از مدل اتمي بور كه در توجيح طيف نشري همه ي اتم ها به جز هيدروژن ضعيف بود، مدل اتمي كوانتومي جايگزين شد كه اين توانايي رو داره
قربونتنقل قول:
ممنون
انشاا... شما هم طلا بگيري
مشالا اعتماد به نفس!
کی میدونه چند نفر کامپیوتر شرکت کردن؟!
فکر کنم ترتیب تعداد شرکت کننده ها در المپیادها این طوریه:نقل قول:
اول ریاضی
دوم شیمی
سوم کامپیوتر
چهارم نجوم
پنجم فیزیک
ادبی و زیست رو نمی دونم
نه این طوری نیست،شرکت کنندگان فیزیک از نجوم بیشتره ،فیزیک 15000 نفر ولی نجوم 12000 نفره.
سلام بر دوستان
مهندس خلينا جواباي شيمي رو گذاشته روي سايتش
جواب سوالايي كه مشكل داشت هم اينا بود:
CO2 در مورد معكوس حلاليت
KCl براي پايين آوردن نقطه ي انجماد
البته خودم هم چند تا غلط داشتم
ولي بازم بالاي 90 هستم
باي
تعداد شرکت کنندگان:
شیمی 26هزار نفر
ادبی 24هزار نفر
کامپیوتر 23هزار نفر
ماشاا... به شيمينقل قول:
البته اكثرا" سياهي لشكرن
توي كرمانشاه 97 نفر شركت كردند، 50 نفر اومدند، دو نفر قدرند!
آزمون مرحله اول بیست و یکمین المپیاد فیزیک، یازدهمین المپیاد زیست شناسی، بیست و ششمین المپیاد ریاضی و مقدماتی ریاضی، هجدهمین المپیاد شیمی، چهارمین المپیاد نجوم، هجدهمین المپیاد کامپیوتر و بیست و یکمین المپیاد ادبی کشور طی روزهای 4 و 5 و همچنین 11 و 12 بهمن ماه سال جاری با همکاری سازمان آموزش و پرورش استانهای کشور توسط باشگاه دانش پژوهان جوان برگزار گردید. آقای محسن جمالی مشاور وزیر و سرپرست باشگاه دانش پژوهان جوان ضمن بازدید از حوزه های برگزاری امتحان در گفتگو با واحد مرکزی خبر اظهار داشتند: سال جاری بیش از 242000 نفر از دانش آموزان ممتاز دوره متوسطه سراسر کشور در این آزمونها شرکت کردند که از این میان برای نخستین بار 541 نفر از دانش آموز شاغل به تحصیل در 15 کشور توسط سرپرستی مدارس جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در آزمونها معرفی شدند. دکتر جمالی همچنین با ارائه آمار مدالها و رتبه های کسب شده، وضعیت دانش آموزان ایرانی را بیست و نه سال پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در مقایسه با دیگر کشورهای جهان مناسب توصیف کردند و اظهار امیدواری نمودند با ورود این جوانان فرهیخته به نظام علمی کشور، جمهوری اسلامی ایران به کشورهای پیشرفته جهان از نظر دانش و فناوری بپیوندد. شایان ذکر است اجرای آزمایشی برگزاری متمرکز آزمونهای مرحله اول المپیاد در شهر تهران توسط باشگاه دانش پژوهان جوان با مشارکت سازمان آموزش و پرورش شهر تهران از ویژگیهای برگزاری المپیاد در سال 86 بود که دکتر جمالی هدف از اجرای این طرح را سالم سازی فرآیند اجرا و مکانیزه نمودن روند ثبت نام تا اعلام نتیجه بر شمردند و اظهار امیدواری نمودند که بر اساس نتایج حاصل از این تجربه بتوان چشم انداز روشن تری را برای برگزاری المپیاد در سنوات آتی پیش بینی و به اجرا گذاشت. نتایج آزمونها¬ی مرحله اول، نیمه دوم اسفندماه جاری از طریق پایگاه اطلاع رسانی باشگاه دانش پژوهان جوان به اطلاع دانش آموزان خواهد رسید. روابط عمومی باشگاه دانش پژوهان جوان
دکتر مهدی گلشنی استاد فیزیک دانشگاه صنعتی شریف و ریاست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی صبح روز یکشنبه 14 بهمن ماه ضمن بازدید ازقسمت هاي مختلف باشگاه دانش پژوهان جوان به ایراد سخنرانی برای(اعضاي تيم هاي ملي المپياد) دارندگان مدال طلای سال 86 و همچنین اساتید محترم عضو کمیته های علمی پرداختند. ایشان ضمن سخنرانی در باب حرکت علمی در دنیای اسلام به نقش و اهمیت ارتباط بین حوزه های مختلف از جمله علم و دین اشاره کردند و بازگشت دنیای غرب در حوزه ی معنوی را یادآور شدند. دکتر گلشنی خطاب به دانش پژوهان آنها را ازسرمايه هاي آینده علمی کشور دانستند و وظیفه شناسی و پشت کار آنها را ضامن پیشرفت و تعالی خود ایشان و کشور دانستند. شایان ذکر است ایشان در سال 1341 موفق به اخذ درجه دکتری در فیزیک از دانشگاه برکلی آمریکا شده و متخصص در زمینه¬ی ذرات بنیادی فیزیک کوانتومی می باشد. همچنین استاد گلشني از صاحبنظران حوزه ی علم و دین می باشند. به طوری که جایزه ی معتبر بنیاد تمپلتون در حوزه ی علم و دین به ایشان اعطا شده است.
راستی من چطوری یه عکس به گوشه ی متنم بچسبونم. ضمنا علیرضا بازم میگم انحلالcacl2,kcl,co2گرماده وانحلال سدیم نیترات گرماگیره.خود دکتر عابدینی هم بگه co2من قبول نمی کنم.ضمنا چطوری میتونی 1000گرم kclرا تو 1000گرم اب حل کنی!فقط 25گرم در100گرم اب (در صفر درجه)حل میشود بقیه اش رسوب میده مخصوصا برای نقطه انجماد.پس جواب اون همch3ohاست حتی اگه دکتر یوسفی هم قبول نکنه.
سلام
منم باز مي گم Co2 گازه!!!!!!!!!!
حل كردن 1000 گرم هم به من ربطي نداره، خود دكتر عابديني تو آب حلش كنه!
باریکلا.. ایشالا رتبه های جهانی بیارین..:20:نقل قول:
سلام علیرضا.کلید اعلام شد یکی من یکی تو .جواب وابستگی دمایی co2 بود(قبول ندارم) جواب کاهش نقطه انجماد هم kcl بود(ایول) به هر حال مهم اینه که هر دومون قبولیم.
در قبولی که شکی نیست
مهم اینه که امتیاز مرحله اول در مرحله 2 هم تاثیر داره.
سلامنقل قول:
خوبي؟
به هر حال:20:
مهم نيست اگه غلط هم زدي:5::46:
هر كسي يه جايي اشتباه مي كنه ديگه:10:
جفتمون قبول مي شيم رفيق:10:
ممنون
گرچه نمره مرحله اول ما توي مرحله دوم تاثير نداره
باي
مال ما توي مرحله دوم تاثير نداره!!!:31::27::21::22:نقل قول:
باي رفقا :40::40::40:
پس چرا کلید المپیاد کامپیوتر نمیاد؟!
بازم زورشون زيادهنقل قول:
مشخص نیست فیزیک سال ما تو چه کشوری برگزار می شه؟(جهانی)
راستی علیرضا. با توجه به کلید باشگاه چند درصد شدی. من زیاد خوب نشدم. چون انتظار 100 رو داشتم ولی چون زمان ازمون رو کم کرده بودند برنامه ام به هم ریخت.:19:حالا با این وضعیت شدم 86.66 درصد. غلط های من خیلی تابلو ومسخره است.1_الکینو الکن خوندم2-ایزومر الکلی رو هم حساب کردم.3- تو سوال عدد اکسایش کلر اصلا گزینه ی درستو نخوندم.(من از گزینه ی 4شروع می کنم وجواب گزینه ی یک بود)4-به کلمه کل یون ها توجه نکردم.5-انتالپی رو تقسیم نکردم.6_وابستگی دمایی:13: ولی خوب هر چی باشه 54 درست هم کم نیست.(به خودم روحیه میدم)راستی یه سوال ؟ دی اتیل اتر محلوله یا نامحلول؟تو موریسون نوشته 8گرم در صد گرم حل میشه ولی سال قبل مرحله اول دی اتیل اتر رو نامحلول گرفته بودند.ممنون:46:
سلامنقل قول:
خوبي
منم دقيقا" انتظار صد داشتم ولي 82.22 شدم:18:
رفيقم كه طلا داره گفت اگه بخواي براي مرحله دوم هم همين طوري جواب بدي قبول نمي شي!!!
حالا موندم چي كار كنم
4 تا از اشتباهاتم الكي بود
4 تا هم دو پهلو بودن
با اين سوالاشون
سوالاي سالاي قبل يه سوالو گفته ، بعد گزينه هاش اين طوريه (مثلا"):
1)8
2)25000
3)35000
4)هيچكدام
بعد تنها اعدادي كه توي سوال بوده:
4، 2، 3
خوب معلومه ديگه!!!
ولي باز خوبه قبول ميشيم
توي اين جا هست:نقل قول:
کد:www.ipho2007.ir
سلام. می دو نی بدبختی ما چیه؟ ما این قدر می خونیم (کتاب های دانشگاهی وخفن )و... ولی این کار اصلا به درد مرحله 1و2 نمی خوره. سال قبل یک نفر از شهر ما بدون هیچ مطالعه ای برای المپیاد ,مرحله 2 قبول شد(حتی مورتیمر هم نخونده بود!) فقط خیلی خرخون بود وتو ازمونهای مختلف هم معمولا تک رقمی می شد. مرحله2 را 97 درصد زده بود! همه ی تشریحی هایش هم درست بود.ولی اخر سر برنز شد.حالا ما موندیم چه کار کنیم!استاد من(طلا بود) میگفت سخت ترین وبزرگترین مانع برای طلا گرفتن مرحله 2است.چون ان قدر اسونه که همه خوب می زنند. می گفت دوستش 5سال خونده بود و از لیسانس هم بیشتر می دونست ولی مرحله 2 قبول نشد! حالا ما باید چی کار کنیم!
سلامنقل قول:
خوبي؟
آره واقعا" بدبختي ما همينه!!!
گرچه من زياد براي مرحله اول نخوندم چون استادم گفت چه اول بشي و چه 800 قبول مي شي، فرقي هم نداره
باي
درود بر همه المپیادیا . مخصوصا شیمیا . بچه ها من کلاس دومم از شیراز . مرحله 1 80 % زدم . امیدی به قبولیم هست ؟
سلامنقل قول:
خوبي؟
خوش اومدي
بله بله
حتما" قبول ميشي
بالاي 60 قبوله.
آفرين
خيلي خوب زدي
سال ديگه از اميدها هستي
باي
معدل دیپلم که میگن فقط معدل کتبی سال سوم هست یا نه جمع هر سه سال ؟منظورم برای کنکور نیست ها مثلا برای خارج از کشور یا ارتش میگن معدل دیپلم منظورم اونه.اگه هر سه سال باشه که ما المپیادی ها بدبختیم.
سلامنقل قول:
فكر نكنم مال هر سه سال باشه
حالا هر جا پرسيدن تو مال ترم دوم سال سومتو بگو (احتمالا" همونه)
باي
من دوم دبیرستان
تیزهوشان
شیراز
المپیاد شیمی هستم
ایا خودتون می خونید یا معلم دارید؟
ببخشيد اقاي hot birdsشما مطمئنيد كف بالاي 60 است؟
خواهش ميكنم جواب بدين مرسي:44::37::37:
سلامنقل قول:
خوبي؟
خوش اومدي
هميشه براي نفت، يه جرقه كافيه
هم من و هم پوزيترون معلم داشتيم
اما معلم من كمتر از يه ماه با ما كار كرد و بقيه اش رو خودم كار كردم
البته باهاش در تماس هستم
اما خودم مي خونم
والا آقاي خلينا اين طور گفتهنقل قول:
احتمالا" بالاي 60 قبوله
اولا" دعا كن
دوما" براي مرحله دوم آماده شو
المپیاد شیمی رو نمی دونم اما المپیاد ریاضی 10 تا درست بزنی قبولی
سلام
به غیر از کتاب های دبیرستان و موتیمر و چگونه مسایل.... دیگه برای مرحله 1و2 چی می خونی ؟
نظرت در مورد شیمی عمومی بروس .ه.ماهان چیه؟
شیمی عمومی کاملی می شناسی؟
آره درستهنقل قول:
رياضي 10 تا قبوله
اما شيمي حدودا" 50 تا درست قبوله
حالا امسال هم كه شده بالاي 60
سلامنقل قول:
قرار نشد در مورد كتاب هايي كه مي گيم شك كني ها!!!
اگه مي خواي خودتو بيچاره كني و به زور مرحله اول رو قبول شي، اينا رو بخون:5: :
شيمي عمومي مسترتون
شيمي عمومي مريل
شيمي عمومي ماهان
شيمي عمومي ابينگ
تست هاي كالج هاي انگلستان
حل كردن مسئله در شيمي
و ...
------------------------
همونايي كه بهت گفتم رو بخون (البته براي مرحله اول و دوم):
شيمي عمومي مورتيمر 1 و 2
چگونه مسايل
مسايل برگزيده
اصول، مباني و كاربردها
بقيه اش هم بعدا بهت مي گم (راستش الان يادم نيست)
------------------------
راستي پوزيترون الان داري براي دوره مي خوني، يا مرحله دوم؟
من كه الان دارم دوباره شيمي فيزيك مي خونم
اوايل حالم ازش بهم مي خورد
ولي الان خيلي فاز ميده!
راستي براي شيمي فيزيك چه كتابي خوندي؟
salam manzooretoon az inkeh 60 beh bala ghaboole yani 60 darsad ?!
badam inkeh manzooretoon az masaele bargozideh hamoon khoshkhaneh? ageh hamooneh aya javabaye tashrihisham chap shodeh ya na?
merc
سلامنقل قول:
اولا" ديگه فينگليش ننويسيد چون خلاف قوانينه
بله منظورم بالاي 60 در صد هستش
مسايل برگزيده هم ماله خوشخوانه و مولفش نجم زاده هستش
پاسخ تشريحي هم هنوز چاپ نشده
توي پاسخنامه تستيش هم غلط زياد داره
باي
موسسه رزمندگان خبر داد:
برگزاري هجدهمين دوره آمادگي المپياد توسط باشگاه دانش پژوهان بسيج
سرآبادان مدير باشگاه دانش پژوهان بسيج در گفتگو با خبرنگار سايت ما از برگزاري هجدهمين دوره آمادگي المپياد هاي علمي بسيج، ويژه منتخبين سوم دبيرستان در بهار 1387 خبر داد.
وي گفت: اين اردو از بين رشته هاي المپياد رياضي، فيزيک، شيمي، زيست سال سوم، کامپيوتر سال دوم و نجوم سال اول و دوم و سوم دبيرستان، در دوازدهمين دوره المپياد بسيج که جزو نفرات برگزيده مرحله اول المپياد آموزش و پرورش باشند جهت آمادگي در مرحله دوم المپياد آموزش و پرورش برگزار مي شود
سرآبادان گفت: اين دوره که در ارديبهشت 87 برگزار مي شود به صورت شبانه روزي و به مدت يک هفته به طول مي انجاند که در آن دو آزمون تشريحي و 21 جلسه درسي برگزار مي شو