این باحال بودنقل قول:
تاپیک بسته شد.
Printable View
این باحال بودنقل قول:
تاپیک بسته شد.
شرکت دارینوس از شروع ساخت بازی prince of american خبر داد
Call of Duty 8وPro Evolution Soccer 2015 منتشرشد
قرار شده تو ايران هر كي از هر گونه بازي قفل شكسته چه خارجي چه ايراني استفاده كنه بعد از اعدام سوزونده بشه !!! اين قانون رفته تو مجلش و بعد از نوروز 88 تصويب ميشه .... !!! البته مسئولين تاكيد كردن اگه بازي براي كشورهاي عضو ناتو بود فقط انگشتاي گيمر رو قطع ميكنن و از اعدام معاف ميشه تا ديگه انگشتي براي فشردن دكمه هاي كيبورد نداشته باشه تا بتونه بازي كنه ... !
قانون کپی رایت در ایران تصویب شد...
(این هم عاقبتش)
بازی pes 2009 با گزارش فردوسی پور فقط با قیمت 100 هزار تومان ناقابل
مجلش شورای اسلامی بازی اندرکاور +دموهاش رو تایید کرده و به بچه های +3 سال پیشنهاد می کنه!!
راستی یه خبر جدید که همین الان رییس یوبیسافت بهم خبر داد این بود که محمود(جناب اقای دکتر احمدی نژاد)در بازی Assassins Creed 2 نقش اول هستش!!!که این بازی در وسط زمستان و بهار امسال به بازار میاد!!
بازی جی تی ای 4 (همین که جدید منتشر شده !) به صورت کیفیتی عالی برای سگا و نیتندو ! ریلیز شد !!!!!! قیمت : 3 تا 100 تومن !!!!!
بازی ولفجر 8 به دلیل داشتن زیباترین منوی زیبا که تا 100 سال پیش بیسابقه بوده به عنوان برترین منوی بازی های کامپیوتری از سوی Ea Games ,و Ubsoft شناخته شد!!
بچه ها مزاحمم نشين دارم با سوني همكاري مي كنم داريم Ps4 ميسازيم ديگه آخراشه انشاالله هفته اينده تو بازار آمريكاس ايرانو نمي دونم
assisens cried2 فقط برای سگا و میکرو عرضه می شود
ایران داره یه بازی میسازه که با CoD: Modern Warfare 2 رقابت کنه و نام این بازی (ندای شهادت 2) هست و قراره فقط واسه ps4 ساخته بشه...
بچه ها من کاری به تاپیک شایعه ندارم. کاملا جدی...
NFS اعلام کرده سری بعدی با نام NFS: FullOption تا 2 ماه دیگه عرضه میشه.
گیم اسپات هم اعلام کرده.
اینم لینک خبر:
نوشته بود که داستان مثل Mostwanted هیجان بالایی داره.نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/PCgames/NFS/nfsfulloptions.aspx
گرافیک بازی هم خیلی بهتر از UnderCover هستش.
ویرایش در Prince of Persia جدید!
Ubsoft تصمیم گرفت که Prince of persia جدید ادامه ورژن های قبل باشه!Ubsoft همه ی جاهایی که Prince of persia جدید منتشر شد را دوباره خریداری کند و از کسانی که بازی رو خریدند دوباره بخرد و در Prince of persia جدید تغییراتی به وجود آورد!
بازیه NFS: FullOption به اسم NFS: Fullbasij تغییر اسم داد تا فردا به بازار مریخی عرضه میشه!!
ممنون پس اگه که واقعا میاد تاپیکشو بزن....:20:نقل قول:
بازی فوتبالیست ها توسط ایران ساخته و برای pc منتشر شد!
قرار شد که بازی Prince of persia به این دلیل که معنی بازی شاهزاده ی ایرانی است ، ادامه ساخت بازی توسط ایران انجام بشه!
منتظر شازاده های ایرانی ساخت ایران باشید!
:31:شهریه دانشگاه آزادمیخوادبیادپایین
این چه ربطی به بازی ها داشت؟
مدير شركت ياهو پيشنهاد 2500 توماني پي سي ورلد را براي خريد كامل سهام ياهو پذيرفت!
گفته ميشه كاركنان ياهو در نظر دارند با درآمد حاصل از فروش سهام بزنن تو خط استوديو بازي و اين حرفا!!!
من قراره نقش کاراکتر Call of Duty : Modern Warfare 2 بشم...فقط خواهش میکنم بیماران قلبی اینو بازی نکینن دی:
بازی کامپیوتری دارا و سارا نتشر شد!
لوازم دارا و سارا که از لوازم تحریر گرفته تا خمیر دندان را تولید کرده،بازی کامپیوتری دارا و سارا را هم منتشر کرد!
به زودی شاهد به فروش آمدن تلویزیون های دارا و سارا خواهیم شد!
خداییش حال کردم :16::39:
منم یه دونه بدم
EA اعلام کرده با کمی تغییرات نسخه جدید dead space مخصوص بچه های زیر سه سال رو بزودی به بازار میده!
شایعه باید اونقدر طبیعی باشه که مردم باور کنند...نقل قول:
ممنون پس اگه که واقعا میاد تاپیکشو بزن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو 3 DVD عرضه خواهد شد.
ای نامرد پس کلا سرکار بودیم:31:نقل قول:
«خبر فوری« «خبر فوری« «خبر فوری«
بر اساس وضع اقتصادی آمریکا تمام شرکتهای بازی ساز آمریکایی سهام خود را به ایران واگذار کردند..
شرکت Rockstar اعلام کرد برای جلب رضایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دادن مجوز به بازی GTA IV تغییرات اساسی در بازی خود خواهد داد و تمام نسخه های فروخته شده را جمع آوری خواهد کرد.
من هم یه خبر های از شرکت Rockstar شنیدم . گفتن برای مجاز شدن این گیم تو ایران می خواد یه نسخه جدید از گیم GTA IV بده بیرون که داخل شهرش گشت مامور ها و خواهران انتظامی سر چهار راه ها ایستادن و با بد حجابی و عراضل اوباش مبارزه می کنند
میگم این تاپیک بوی متفرقه میده : دی
چطوری پا برجاست؟؟؟
هر چند قدم که راه میرین یک فیسسسسس بزنید همه ی پشه ها میمیرن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان در بازی سیمسز 3 بچه ای که به دنیا میاد را ختنه می کنند. خبر داشتین؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی با حال بود ممنوننقل قول:
آررررره این که چیزی نیست شما بچت رو به 15 سالگی برسون. مدرسه براش جشن تکلیف میگیره بعدش نماز میخونه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان در بازی سیمسز 3 بچه ای که به دنیا میاد را ختنه می کنند. خبر داشتین؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه میتونی بعدش بفرستیش حوزه علمیه.
بچه ها یه خبر جدید حاج اق پرنس + حاج خنوم توی سری 2009 قرار بازیش رو توی مکه برگذار کنن!!
تو GTA IV رفتم کافی نت. دیدم Niko تو P30world عضوه.
اتفاقا مدیر تالار هم بود. از اون نانجی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در طول برگذاری VGA2008 به نقل از سایت joystiq.com این سری محبوب کنسل شد واگر این گفته درست باشد یکی از معتبرترین عناوین EA کنسل شده .البته با مدیریت جدید این شرکت عناوین آینده EA کاملا غیر قابل پیش بینی شده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز یک هفته از رونمایی رسمی Home نگذشته است که یک هکر به نام StreetskaterFU ادعا کرده است که سرانجام توانسته سرورهای Home را هک کند و با این کار او میتواند به داخل اطلاعات فردی هر کسی نفوذ کند. با این کار او میتواند فایلها را دانلود، اپلود و یا به کلی پاک کند.
پوستری در فروم PS3hax به نمایش درآمده است که نشان میدهد که عکس و تریلری که در Home theater بودهاند، تغییر کردهاند.
منبع:
کد:http://www.joystiq.com/2008/12/15/rumor-playstation-home-hacked/
طی اخرین اخبار منتشر شده Atari قصد دارد با همکاری EA Games بازی محبوب Mario Returns (TM) C یا همون بازگشت
قارچ خور رو بسازه ای بازی در پلتفورم های خاص قابل اجرا خواهد بود در ضمن درجه بندی سنی این بازی برای افراد بالای
20 سال توصیه شد !
سیستم مورد نیاز :
Ram- 4 GB Bus 1600 ddr4
Cpu : 4core Extreme
Vga : SLI 2 9800 Gtx Ultura XXX
DirectX : 11.5 comptible
خود خود بنده نمیتونم شخصا این بازی رو اجرا کنم .
اگه شما موفق به اجرای این بازی شدید یه اسکرین شات از بازی واسه ما هم بزارید !
================================================
یه چیز دیگه :
سیستم من اینه :
windows : 3.1
vga:4mg
ram :1mg
cpu:845intel
یه مشکل پیش اومده من بازی GTA VI رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم کامپیوترم روشن خاموش میشه
میدونید علتش چیه ؟
================================================== ===========
یه خبر استثنایی دیگر :
قرار شد این تاپیک به لیست تاپیک ها اصلی و مهم تو صفحه ی اول بازی های کامپیوتری انتقال داده بشه
================================================== ===========
ممنون از لطف شایعه پسند شما
جدیدترین خبر از GTA IV شما در روز های جمعه باید در نماز جمعه شرکت کنید اگر خوب نماز بخوانید امکان امام جمعه شدن وجود دارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]