چطور میشه از منوی قبلی گوشی بک آپ گرفت؟
چطور میشه از منوی قبلی گوشی بک آپ گرفت؟
بکاپ نمیخواد که
منوی اورجینال رو دان کن بعد نگه داشته باش واسه مواقع ضروری..
از کجا دانلود کنم؟نقل قول:
بعد از یک ماه اومدم اما قوی تر از همیشه به کمک خدا
axilbam برو توی سایت موبایلستان یا ----------- یا SISCENTER
یه سوال دیگه با این برنامه نمیشه از فایل های توی گوشی کپی گرفت ؟ مثل صدای شاتر دوربین یا یا فایل های Png توش؟
وقتی منویی رو میریزیم که 50 تا فایل png داره اگر بعدش منویی با 12 تا فایل png بریزیم بقیه فایل ها تو حافضه نهان گوشی میمونه چطور باید اونا رو پاک کرد؟
کلا روش پاک کردن فایل رو تو این نرم افزار بنویسید.
اولا من مدل گوشیتو نمیدونم اما برو پچی که 3 درایور رو به other منتقل میکنه گیر بیار و رویه گوشیت بریز کارت راه میفته
مدل گوشیم k750 هست .
تو فایل pDF آموزشی یک سری دستور اسکریپت برای انتقال درایور های گوشی به پوشه other هست آیا برای گوشیه من هم صدق میکنه؟
فایل ریست R2a003_cxc1326738 برای گوشی w800 را
از کجا بگیرم
آقا میشه لطفا بهم کمک کنید.من مموقع وصل کردن گوشی به برنامه setools با این erorrمواجه میشم
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
NEW SECURITY MODEL DETECTED
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
err: 32 (30)
loader header not accepted
Can't load id loader !
Elapsed:0 secs.
لطفن اگه میتونین کمکم کنین
axil جان بله به شرطی که پچ به فریمور گوشیت بخوره
albalottمیخوای چیکار تو پوشه برنامه هستش
infernal مدل گوشیت رو بگو احتمال گوشیت 52 باشه که setool ساپورت نمی کنه
سلام
آقايون نميدونم اين خبر جديده يا با خبر شدين که نسخه ي جديد setool2lite يعني setool2lite 1.10
منتشر شد .
البته بنده اين ورزن را 10 دقيقه قبل از سايت topse.ru داونلود کردم و هنوز کامل استفاده نکردم , ولي
طبق نوشته هاي سايت از امکانات جديد اين ورزن :
نصب پچ بر روي CID 52 :
Patches for DB2020 CID 52
خواندن فايلها بطور مستقيم از FS :
Read files from FS
من اين ورزن رو در 4shared آپلود کردم , واستون ميزارم , اميدوارم به درد بخور باشه
کد:
کد:http://www.4shared.com/file/33578566/70363a1f/setool2lite.htm
سلام
چطوري ميتونم ليست سفيد گوشي را تبديل به ليست سياه كنم
يا ليست سياه براي گوشيم درست كنم
w810i
با تشكر
تو کلوپ پچ بگرد پچ مربوطه رو پیدا کن.نقل قول:
یه فایل txt درست کن.
توش بنویس
readdir:/tpa
readdir:/ifs
سیو کن
داخل MISC FILES واردش کن
WRITE SCRIPT رو بزن
هرچی فایل تو گوشی ات هست در فایل PH_OUT برنامه سیو می کنه
یه فایل txt درست کن.نقل قول:
توش بنویس
readdir:/tpa
readdir:/ifs
سیو کن
داخل MISC FILES واردش کن
WRITE SCRIPT رو بزن
هرچی فایل تو گوشی ات هست در فایل PH_OUT برنامه سیو می کنه
لازم نیست که از کل tpa بکاپ بگیری فقط باید menu.ml رو ذخیره کنیفقط همونreadpkg:/tpa/system/preset/menu
سلام به همه , اگه میشه فایله اموزش و دوباره بزارین لینکا همه مشکل دارن:11:
با سلام اگه میشه 1 نفر لینک pdf صفحه اول را بذاره
هیچ کدامش سالم نیست
ممنون
سلام
میشه بگید چه جوری میتونم ظرفیت اس ام اس k750 را افزایش بدم؟
با سلام اگه میشه 1 نفر لینک pdf صفحه اول را بذاره
هیچ کدامش سالم نیست
ممنون
اگه میشه 1 نفر لینک pdf صفحه اول را بذاره
همه ی لینک ها خراب هستند:18:
این از نسخه 1 فایل Pdf:
اینم نسخه دوم و کاملتر Pdf:کد:http://www.4shared.com/file/36471352/bc9762ff/baran-mobile_1.html?dirPwdVerified=d297b31d
کد:http://www.4shared.com/file/36471375/10c595de/baran-mobile_2.html?dirPwdVerified=d297b31d
ایمان جان دستت درد نکنه بدجور تو کف بودیم:40:
salam dooste aziz migam man ye taze karam mikham bedoonam 4shared ke miarim chetor linkhaii ke shoma goftin ro mishe downloud kard akhe man nemidoonam bayad che konam.............
خواهش میکنم. قابلی نداشت :11:نقل قول:
دوست عزیز از دفعه بعد حتما فارسی بنویسنقل قول:
وقتی وارد سایت میشی چند لحظه صبر میکنی. بعد ئر وسط صفحه یک جدول میاد که آخرش یک لینک داره که نوشته Download.روش کلیک کن تا دانلود شروع بشه.
دوستان من رمز قفل تلفن را فراموش کردم با این نرم افزار وقتی identify را میزنم بعد از جستجو پیغام new scurity model detected را می نویسه و err 30(32) را مینویسه و کد را نشون نمیده باتشکر از راهنمایی دوستان
يكي به من لينك دانلود برنامه رو بده هر كاري ميكنم دانلود نميشه
من دوتا سوال دارم
1- اگر بخوام فقط زبان فارسی رو به گوشی اضافه کنم باید هر سه فایل main - fs - costom pack بریزم رو گوشی ؟ یا یکی از اینها رو ؟ لطفا توضیح بدین
2- زبانهای فارسی رو باسه انواع گوشیهای سونی اریکسون باید از کجا دانلود کنم بصورت مجانی ؟
ممنون
گوشی شما از مدلهای جدیدتر با db2020 است. دقیقا ذیل توضیح گزینه unlock/Repair رو بخونید و عمل کنید. مشکل حل می شهنقل قول:
برو تو 4shared.com سرچ کننقل قول:
اینقدر لینک بهت بده که توش گم می شی
FS که زبان فارسی داشته باشه به همراه کاستومایسر مربوطه آخرین راهه و بیازی به فلش مین نیست ولی میشه بون فلش FS و فقط با کاستومایسر و فایلهای فارسی این زبانو اضافه کرد.نقل قول:
2. تو سایت iprotebe.cz عضو شو . بد نیست و مجانیه . سایت topse.ru هم خوبه و البته مجانیه
آقا هم پست تبلیغاتی دادی هم 100 جا پست زدی و در کل فرهنگ تاپیک رو ...نقل قول:
شرمنده . بلد نیستم همه جوابا رو یکی کنم. اگه شما بلدید برای عدم تکرار، یاد ما هم بدید
1_دوست عزيز براي اضافه كردن زبان فارسي احتياجي نيست هر سه رو فلش كني فقط فايل كاستومايز رو فلش كن زبان فارسي به گوشيت اضافه ميشه:11:نقل قول:
2_همينجا_تو تايپك هاي هك يه جستجويي كن:46:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:تشکر از دو دوست عزیز :20:نقل قول:
ما هم تونستیم منو گوشیمون رو تغییر بدیم دم همه تون گرو
ببخشید برای هک گوشی باید اخرین وزژن این نرم افزار استفاده شود ویا اینکه برای کارهای خاص باید از وزژنهای قبلی استفاده شود
سلام من ستول ورژن 1.7 رو دارم من وقتی منو یا هرچیز دیگه نصب میکنم حتمان باید فایل ریستور استفاده کنم اگه ورژن رو ارتقاه بدم باید از کدوم ورژن استفاده کنم گوشی همونی که توامضاه هست r1bd001
فکر می کنم نرم افزار اپلود شده مشکل داره چون بعد سالها فرصت کردم رفتم کافی نت بعد از دانلود این فایل 27 مگا بایتی وقتی اومدم خانه با خوشحالی رفتم سراغ کامپیوترم وقتی می خواستم این فابل را اکسترک کنم بعد از 5%از اکسترک کردن خطا داد دوستان لطف کندد این مسئله را چک کنندتا این دفعه با اطمینان این نرم افزار را دانلود کنم----متشکرمنقل قول:
به جای اینکه هر دفعه تو برنامه مسیر فایل رو بدی اون فایل رو تو فولدر Rest کپی کن.نقل قول:
اینم لینک فایل rest :
کد:http://shamspour.persiangig.com/R1BD001_CXC1250092_EU_1_CA.rar