کسی نیست به ما جواب بده؟؟؟؟
Printable View
کسی نیست به ما جواب بده؟؟؟؟
نه حمید جان نیمشه...........!!!
همون 20 تا 30 ثانیه بیشتر روشن نمیمونه........!!!
سلام.من یه چند روزیه که u600 خریدم.باتریش که خیلی زود شارژ تموم میکنه و فکر نکنم کاری براش بشه کرد.
من شنیدم که 1000 sms توی خود دستگاه جا میشه ، بدون مموری .ولی تو setting اس ام اس نوشته 50 تا.چرا؟
دکمه جانبیش کدوم دکمست؟
با تشکر
نقل قول:
کلید سمت راست گوشی ( دوربین) رو میزنم ( وقتی که تو حالت عکس برداری هستم) فقط 6 ثانیه نگه میداره>> ( u600 ) >>>> شما چی کار میکنید که 20 تا 30 ثانیه نگه میداره؟؟؟؟؟
درسته 1000 تا جا میشه.........!!! اونی که شما میبینی ، تعداد اس ام اس های سیم کارت هست : Text Messege(sim) ؛، اگه همخون جا سمت راست رو بزنی ، حافظه خود گوشی میاد.نقل قول:
برای شارژ میشه ، 2 باطری داشت......!!!
دکمه جانبی کدوم دکمس یعنی چی..............؟؟؟؟؟
روی صفحه اصلی گوشی ، Main Display اگر کلید ولوم رو. 4 ثانیه نگه داری ، روشن میشه...!!! به شرطی که اسلاید بالا باشه......!!! دی.نقل قول:
آخ... داغ دلمو تازه کردی...نقل قول:
خیلی توانایی داره..............!!! برای مثال میخوایی یه عکس نشون یکی بدی................ ، آب روت رو میبره..........!!!
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید . من زیاد وارد نیستم >> روی صفحه اصلی گوشی ، Main Display اگر کلید ولوم رو. 4 ثانیه نگه داری ، روشن میشه...!!! به شرطی که اسلاید بالا باشه.
سلام دوستان.
من می خوام یه گوشی برای کسی بگیرم. وقتی رفتیم و گوشی ها رو دیدیم بین سونی اریکسون مدل s500 و سامسونگ مدل u600 قرار شد من پرس و جو کنم و یکی رو انتخاب کنم. s500 قیمتش 180000و u600 قیمتش 210000 بود. در مشخصات u600 خیلی از s500 سره ولی تو این تاپیک حدودا 25 صفحه که خوندم از سرعت پایین، شارژ نگه داشتن پایین و دوربین حساس به لرزش u600، عدم عوض شدن تم اون زیاد بحث شده بود.
رو همین حساب یکم دل به شک شدم و میلم به سمته s500 رفت. حالا دوستانی که این گوشی رو دارن و با سونی اریکسون و مدل s500 اون آشنایی دارن کدومو پیشنهاد می کنن؟ آیا این چند تا مورد که یکم مهم هست در مقابل زیبایی u600 قابل چشم پوشی هست یا نه؟ فقط خواهش می کنم احساسی و از روی تعصب جواب ندین.
ممنون از همه دوستان.
باید گفت ، سرعت یو 600 اعصاب آدم رو پاک میکنه.............!!!!
شارژش رو قبول ندارم..........!!! البته کمه ، ولی نه اینقدر که تو بوق میکنن.........!!!! دوربین خوبی داره............. ولی سرعت شاترش کمه (یعنی ، بین فکوس و عکس گرفتن ، قاصله زمانی زیادی هست....!!!!) ، صدای اسپیکرش پایین ولی کیفیت بسیار عالی داره............. تم نخودنش هم ، زیاد اذیت نمیکنه (من خیلی تو نخ تم نیستم........!!!).
ولی.................
فوق العادس.........!!! شکیل.................!!! امکانات خوب با قیمت مناسب..........(مخصوصا الان ، 195........!!!) ، و از همه مهمتر نرمی اسلایدش هست.........!!!
اس 500 هم گوشی خوشگلی هست..........!!! باید توجه کنی ، یو 600 شکیل و با پرستیژ هست ، ولی اس 500 یه بچه فشن به تمام معتاس.......!!! اسلایدش به نرمی 600 نیست!!! امکاناتش هم که دیگه میدونی.........!!!
اگر خیلی اهل مولتی مدیا نیستی ، و گوشی ردیف و با امکانات خوب میخوای ، یو 600 گزینه خوبی هست ، و گرنه برو پی اس 500.
به نکته خوبی اشاره کردی، همین نرم بودن اسلایدش باعث زود تر خراب شدنش نمی شه؟نقل قول:
و از همه مهمتر نرمی اسلایدش هست
راستش من این گوشی رو برای خواهرم می خوام. پس تم اون عوض نمی شه؟(نتونستن تو جوابتون منظورتون رو بفهمم).
به اسلاید گوشی ایمان دارم...............!!!
محال خراب بشه.........!!! که به نکته خوبی اشاره کردی.............. ، آمار داری اس 500 اسلایدش خراب میشه!!! یا کلیدهاش میشکنن..........!!! (قبلا یه تاپیک برای این مباحث بود ، میتونی از بچه های انجمن سونی هم کمک بگیری......).
کل گوشی 2 تا تم داره............. یکی یه ضرب مشکلی و روی آیکونها که میری ، رنگی میشن............ و اون یکی سفید که از اول آیکونها رنگی هستن. به نظرم تمهاش اصلا تکراری نمیشن.
اگر برای خانم میخوای............. به نظرم انتخاب خیلی خوبی هست.........!!!! درضمن هر گوشی یه نقطه برتری و صعفی داره دیگه.
این لینک هم اگر میتونی یه نگاه کن.
کد:http://www.mobilport.hu/vids/samsung_u600_en.flv
واقعا از راهنمایی هات ممنونم دوست عزیز. حالا اگه بخوام بگیرم توی جعبه چه چیز هایی داره؟ اصل و غیر اصلشو از کجا می شه فهمید؟ در مورد محتویات داخل جهبه سرچ کردم چیزی پیدا نکرد.نقل قول:
بازم ممنون
کلا در مورد خرید باید حواسم به چه چیز هایی باشه؟
من تا حالا گوشی ، سامسونگ ری مارک ندیدم و نشنیدم...............!!!!
بهتره با گارانتی ، پارس مایکروتل تهیه کنی ، تو جعبه هم ، یه مش دفترچه ، سی دی ، باطری ، هندزفری ، شارژر ، یه مشت پلاستیک دی............. و اگر شانس داشته باشی ، خود گوشی...........!!! و اگر خوش شانس باشی ، کابل تی وی (برای من که نبود.........!!!).
حاجی ، اون فیلم رو حتما ببین........!!!
راستی میدونی این گوشی عکس رو فول اسکرین نشون نمیده.......؟؟؟؟؟ یه خورده از اس 500 کندتره............؟؟؟ و...............
گنقل قول:
چیزه خاصی نیست ، که نشه بعدا جبرانش کرد...........!!! ولی این کد رو بزن :
ستاره - مربع - یک - دو - سه - چهار - مربع
با این کار فریمور گوشی رو میفهمی..................................... یه چیزی مثل این :
U600JPGF1
بهتر گوشی این فریمور رو داشته باشه.............. یا U600JVGD6 ولی اگر نبود ، مهم نیست خودت میتونی حلش کنی............ یعنی آموزشش هست.
فقط گوشی رو خب برنداز کن ، به یارو هم بگو ، گوشی 48 ساعت محلت تست داره.........( دستور اتحادیه موبایل فروشها).
تو همه شهر ها این دستور ابلاغ شده یا نه؟نقل قول:
دستور اتحادیه موبایل فروشها
عکس زوم که می شه؟نقل قول:
راستی میدونی این گوشی عکس رو فول اسکرین نشون نمیده
از راهنمایی هات ممنونم
این ابلاغیه برای ، گوشی فروش ، عضو اتحادیه هست.........!!!! و باید اجرا کنن.........!!!
آره روی عکس زوم مکینه....!!!
اگه خریدی ، شیرنی بچه ها یادت نره.............دی.......!!!
فردا شب می رم به امید خدا می گیرم. به روی چشمام، شیرینی که ناقابله شما جون بخواه(کیه که بده:31::20:)نقل قول:
اگه خریدی ، شیرنی بچه ها یادت نره.............دی.......!!!
میگم برای گوشی من نوشته: U600JPGG1نقل قول:
ستاره - مربع - یک - دو - سه - چهار - مربع
خب حالا این چه جوریه؟ خوبه یا بده؟
راستی من یه مدل هایی رو دیدم که ری مارک بودن...!!! و نمی تونستن فیلم با کیفیت SuperFine و Fine بگیرن و کلا 3GP فیلم می گرفتن... دکمه هاشون خیلی سفت بودن و ... این نمونه هارو هم U600 دیدم و هم U700.
راستی یه مشکله دیگه که من دیدم اینه که : با بعضی از گوشی ها وقتی میخواد بلوتوث بده تو بار اول نمیشه و باید یه بار دیگه وصل شد تا جواب بده... این مشکل رو من با بسیاری از گوشی ها دیدم ...مخصوصا با K750? آیا برای دوستان دیگه هم اتفاق افتاده؟
مبارکه................................!!!!!! !!!!!!!
فریمور گوشی ، بهترین فریموز فارسی هست..........!!!! درباره اون ری مارکها ، چیزی نمیدونم............ ولی خب شاید چینی باشن.............!!!
اون ، مشکل بلوتوث هم ، بله من هم دارم................. این مکشکل فریمور هست............ که نمیشه کاریش کرد............!!!!
جالبه ، من به یکی پیشنهاد خریدش رو میدم ، تو ذهنم نقشه فروشش رو میکشم.
خیلی ممنون از توضیحاتتون
سلام...نقل قول:
کلی امیدوارم کردی...:) راستی یه مشکله دیگه که من دیدم اینه که دکمه های صدا و عکس برداری گوشی که دو طرف گوشی هست رنگ روشون میره و یه حالت نقره ای پیدا می کنه !!!... مال من که اینجوری شده و حدوده 7 ماهییه که گوشی رو دارم. آیا چنین چیزی شما دیدین؟
ولی خدایی گوشی به این شیکی و باکلاسی کم گیر میاد... دلت میاد بفروشیش...:13:
قضیه دکمه رو هستم.........!! ولی اگر روز اول دقت میکردی ، اون دکمه ها مات بودن........ و به مرور زمان ، بر اثر استفاده ، براق شدن.............!!! براق هم که میشه ورنی ................ ورنی هم که فعلا مد هست...........!! دی.
دست رو دلم نزارید که خونه....................!!!!! خر شدم ، ...................!!! فروختمش.................................... .....!!
من هم بالاخره رفتم گرفتم.
انصافا عجب گوشیه با کلاس، خوش دست، روان و باحالی.
خیلی حال کردم از خریدنش.احتمالا از این به بعد زیاد اینجا بیام برای سوال کردن.
برای اولین سوال:
فلاش گوشی رو می شه به عنوان چراغ استفاده کرد یا فقط برای دوربینش استفاده می شه؟
بابا چرا فروختیش ؟ هنوز که روی بورس بود!!! به هرحال امیدوارم که یه باکلاس تر بگیری!!! حالا چند فوروختی؟نقل قول:
فروختمش.................................... .....!!
مبارک باشه.... آره فلش گوشی برای چراغ هم میشه روشنش کرد ولی بعد از یه 10 ثانیه ای خاموش میشه .البته توصیه می کنم یه بار تاپیک رو کامل بخون.نقل قول:
من هم بالاخره رفتم گرفتم.
انصافا عجب گوشیه با کلاس، خوش دست، روان و باحالی.
خیلی حال کردم از خریدنش.احتمالا از این به بعد زیاد اینجا بیام برای سوال کردن.
برای اولین سوال:
فلاش گوشی رو می شه به عنوان چراغ استفاده کرد یا فقط برای دوربینش استفاده می شه؟
مبارک باشه .نقل قول:
گوشی با کلاسی هستش .
برای چراغ قوه :
کافیه که دکمه ی - (همون که صدا رو میکنه ) رو چن ثانیه نیگه دارین. همین
دیگه....................!!!! گوشی رو بورس بود........... ولی گوشیم داغون شده بود..........!!! یا باید الان ردش میکردم ، یا بیخ ریشم بود..........!!! 142 تمومش کردم.نقل قول:
دارم ، از دنیای سامسونگ جدا میشم................!!! پیش بسوی دنیای آزاد ،با لینوکس ، موتو 1200.
ولی اگه سوالی داشتید من در خدمتم.
راستی ، چراغ قوه گوشی 20 تا 30 ثانیه روشن میمونه................!!! خدابیامرز تا 20 راحت روشن بود.
سلام دوستان،
فيش هندزفري E250 , U600 با هم فرق داره؟ آخه يه جا هندزفري لولهاي (از اونا که مثل سوني هستش و چينيه) ديدم، اگه فيششون يکه برم بخرم. (واسه نوکيا و سونيشو دستفروش ميده 1000 تومن مغازه همونو ميده 2500 يه جا ديگه واسه E250 ميده 4500 !!!!!!!)
میخوره.............. ولی کمی ولتاژش فرق میکنه.........!!! ولی نه اینقدر که اذیت بشی.......!!
اگر با کلاسی رو بزاریم کنار . یو600 چه مزیتهایی نسبت به ک 810 داره ؟
یکیشو خودم میگم . پی دی اف میخونه .
ال سی دیش 0.2 اینچ بزرگتره........... ، خوش استیل تره.........!! و......... امکانات فارسی در حد تیم ملی...... !!!
آخه من با 810 کار نکردم.............. ، ولی معایب 600 رو میگم:
نمیتونی عکس فول اسکرین ببینی ، ولی میشه روی همه عکسها زوم کنی تا فول اسکرین بشن.
وقتی داری عکس میبینی ، برای اینکه بری عکس بعدی باید Back کنی و عکس بعدی رو انتخاب کنی.....!!
موزیک پلیرش برای خوندن فایلهای درون رم جانبی کمی دیر عمل میکنه............. حدود 5 ثانیه................!!!
دیر عکس میندازه (یعنی سرعت شاتر بالاس.....!!!!) ، فلاش اتوماتیک نداره.........!!!
:18:سلام
یه سوال دارم. من 4ماه گوشی رو دارم(یو600) ولی هنوز کد فعال کردن java رو نمی دونم در واقع نمی دونم چطوری میتونم روش بازی نصب کنم اگه کسی میدونه کمکم کنه لطفا
mer30
به این تایپک برو..............!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=198878
از کمکت خیلی ممنونم perjixen جان ........................لطف بزرگی کردیmer30
می خواستم بدونم u600بدونه سیم کارت کار میکنه. یه جا خوندم باید کد جاوا رو وارد کنم ولی فقط واسه ی e250کار کرد اگه چیزی در این باره میدونید کمک کنید لطفا!!!
آدونیس.............!!! (معنی خاصی داره........؟؟؟!!).
برو حالش رو ببر............ با من نموندی............!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233934
آدونیس اسم یه پرنس یونانیه :-*
ولی واسه U600کار نمی کنه رفیق!!!