برای تغیر نامه کاربریتون دوست عزیز باید با از طریقه پیغام خصوصی از یکی از ادمین ها در خواست کنید تا در صورت امکان این کارو براتون انجام بدن.
موفق باشید
برای تغیر نامه کاربریتون دوست عزیز باید با از طریقه پیغام خصوصی از یکی از ادمین ها در خواست کنید تا در صورت امکان این کارو براتون انجام بدن.
موفق باشید
به Mafia يا Meisam بگو
ميگما من يه سوال دارم:
چرا وقتي من يه موضوع ارسال مي كنم و بعد ميخوام عنوانشو به هر دليلي ويرايش كنم بايد چكار كنم؟ چون وقتي به قسمت ويرايش ميرم و بعد عنوان رو عوض مي كنم، فقط عنواني كه زير اختيارات تاپيك، جستجو در اين تالار، ... هست تغيير مي كنه و عنوان اصلي كه در صفحه اصلي انجمن هست همون قبلي مي مونه. ناگفته نمونه كه من از مرورگر فايرفوكس استفاده مي كنم و بارها به اين مشكل برخورد كرده ام.
اگر يكي كمك كنه با تشكر.
سلامنقل قول:
ميگما من يه سوال دارم:
چرا وقتي من يه موضوع ارسال مي كنم و بعد ميخوام عنوانشو به هر دليلي ويرايش كنم بايد چكار كنم؟ چون وقتي به قسمت ويرايش ميرم و بعد عنوان رو عوض مي كنم، فقط عنواني كه زير اختيارات تاپيك، جستجو در اين تالار، ... هست تغيير مي كنه و عنوان اصلي كه در صفحه اصلي انجمن هست همون قبلي مي مونه. ناگفته نمونه كه من از مرورگر فايرفوكس استفاده مي كنم و بارها به اين مشكل برخورد كرده ام.
اگر يكي كمك كنه با تشكر.
بابک جان
تغییر عنوان جزو دسترسی های کاربرها نیست
مرسی
.مافيا كه فعلا خبري ازش نيستنقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
آخرين پست اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو من دادم ولي نشون داده نميشه
اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه كنيد مي بينيد كه آخرين پست تاپيك(اگه كسي Combo NEC داره بياد تو ( كلاه برداري شركت سازگار ارقام )) مال منه.
سلام
پست نهم برای شما هست
اینجا فکر میکنم سیستم کمی قاطی کرده
مرسی
تاريخ رو نگاه كن پست 11 مال منه.نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
ديگه هم با اين مشكل بر خوردم.
يه پست ديگه توش دادم درست شدنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
1- خوب میثم که هست!
2- همکار ها یا مدیر ها می تونن با استفاده از اختیارات تاپیک اسم اون رو عوض کنن
سلام
یه سوال دارم می خواستم بدونم من وقتی که پیغام های خصوصی رو نگاه می کردم قبلا برام مشخصات نویسنده فقط اسم کاری اش میومد ولی جدید مثل اینکه دارم یه تاپیک رو نگاه می کنم
همه مشخصاتش مثل آواتار و تاریخ عضویت و تعداد پست و بقیه چیزها به نمایش در می آد آیا برای همه اینجوری شده یا نه به خاطر اینکه تازگی شدم (اگه نباشه جاش خالی می مونه)؟
نه به اگه نباشه جاش خالی می مونه كه ربطي نداره
اگه ميشه با عكس بگيد
عزيز دل شما منظورت اينكه اگه نباشه جاش خالی می مونه زياد عنوان جالبي واسه كاربرا نيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط baradabs
چه ربطي داره آقا نويد گل؟؟؟!!!
شما پست شماره ي 780 رو بخونيد...
من جواب ايشون رو دادم
ببخشيد اين "معرف " موقع ديدن مشخصات يك كاربر چيه؟
در موقع ثبت نام ميگه اگر كسي اينجا رو به شما معرفي كرده نام كاربريش رو بنويسيدنقل قول:
ببخشيد اين "معرف " موقع ديدن مشخصات يك كاربر چيه؟
ممنون فرانك خانوم(درست گفتم؟)
اه ببخشيد من فكر كردم شما خودتون سوال پرسيديد ... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط baradabs
اهان مرسينقل قول:
نوشته شده توسط baradabs
بله درسته فرانك هستم
من بايد تشكر كنم بابت توضيحتون :)
تقصير منه كه سوال رو نقل قول نميكنم!نقل قول:
اه ببخشيد من فكر كردم شما خودتون سوال پرسيديد ...
سلام
نمیدونم این مساله مطرح شده یا نه . من چند روزی هست که میام صفحه اول فروم , لیست جدیدترین ارسالها را نمیبینم ( همونی که پایین صفحه بود ) . می خواستم بدونم آیا این امکان از سوی مدیران برداشته شده یا باید در تنظیمات شخصی , کاری انجام بدم تا دوباره بیاد؟
من بیشتر از طریق این لیست از مباحث جدید مطلع میشدم و حوصله گشتن در تمام بخشهای فروم برای پیدا کردن تاپیکهای جدید را ندارم. اگر 20 تاپیک بروز شده , در صفحه ابتدایی فروم نمایش داده شود , برای امثال من امکان فعالیت بیشتری در انجمن فراهم خواهد شد.
سلام بله اين امكان در صفحه ي اصلي توسط آقا سينا برداشته شد....نقل قول:
سلام
نمیدونم این مساله مطرح شده یا نه . من چند روزی هست که میام صفحه اول فروم , لیست جدیدترین ارسالها را نمیبینم ( همونی که پایین صفحه بود ) . می خواستم بدونم آیا این امکان از سوی مدیران برداشته شده یا باید در تنظیمات شخصی , کاری انجام بدم تا دوباره بیاد؟
من بیشتر از طریق این لیست از مباحث جدید مطلع میشدم و حوصله گشتن در تمام بخشهای فروم برای پیدا کردن تاپیکهای جدید را ندارم. اگر 20 تاپیک بروز شده , در صفحه ابتدایی فروم نمایش داده شود , برای امثال من امکان فعالیت بیشتری در انجمن فراهم خواهد شد.
از اين لينك ميتوانيد اونا رو ببينيد با عنوان پست هاي جديد در نوار ابزار بالاي صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي
سلام
آقا ممنون از جوابتون. لینک جالبیه. مشکل من حل شد .
فقط یه سوال دیگه :
چطور میشه داخل خود متن شکلک گذاشت ؟ این شکلکهایی که در ادیتور هست فقط برای عنوان نامه استفاده میشه.
با تشکر
ُسلام
دوست عزیز
کافیه که از قسمت حالت پیشرفته برای پست دادن استفاده کنید و از قسمت سمت راست ادیتور شکلهای دلخواه رو برای استفاده در متن به کار بگیرید
مرسی
سلام به مدیران تالار پی سی ورلد من یه خواهشی از شما داشتم :
می خواستم بدونم چرا این تالار انجمن بازارچه نداره ؟
آخه تالار های دیگه همه دارن مثل پرشین تولز و گلستان تاک و ...
آیا صلاح نیس پی سی ورلد به این بزرگی با این آمار بازدید یه بخش بازارچه نداشته باشه؟
ممنون میشم اگه جوابتونو بشنوم
موافقمنقل قول:
سلام به مدیران تالار پی سی ورلد من یه خواهشی از شما داشتم :
می خواستم بدونم چرا این تالار انجمن بازارچه نداره ؟
آخه تالار های دیگه همه دارن مثل پرشین تولز و گلستان تاک و ...
آیا صلاح نیس پی سی ورلد به این بزرگی با این آمار بازدید یه بخش بازارچه نداشته باشه؟
ممنون میشم اگه جوابتونو بشنوم
ولي اينجا جاش نبود دوست من
برو تو انتقادات و پيشنهادات 1 تاپيك جديد بعد از جستجو بزن تا ببيني آقا ميثم چه جوابي داره بده يا شايد قبول كنه و امتحاني بزاره
با سياست هاي سايت در تضاد هست و حتي كسي حق تبليغ كالاي خودش رو تو اين انجمن حتي تو امضا نداره .مگر اين كه سايت سياست هاش رو عوض كرده باشه.
می شه بگید بازارچه چیه ؟
سلام
بازارچه جاییه که هر کس چیزی برای فروش داره اونجا مینویسه و هر کس بخواد بخره درخواست میده
مثل سی دی
هاست و ...
و هر کس هم به هر چیزی نیاز داشته باشه و بخواد بخره اونجا مطرح میکنه کسی داشته باشه بهش میفروشه
ميخواستم خواهش كنم كه اين تاپيك هايي رو كه كنارشون مينوسه انتقال داده شده اگه مشخص بشه كه دقيقا به كجا خيلي بهتره يعني به جاي انتقال داده شده يه كم كاملتر مثلا درج بشه كه انتقال داده شد به انجمن كامپيوتر و مضوعات مرتبط به آن يا يه چيزي تو اين مايه ها خيلي بهتره ..........ممنون.........مرسي........
در قسمت پروفایل هر کسی یه قسمت هست به نام معرف اون چیه یعنی چی ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
این که عالیه
میشه مثلا اگر آدم یه گیتار داره که می خواد بفروشه رو اونجا برا فروش بذاره ؟
اگر میشه که خیلی خوبه راستی چرا اینجا همچین چیزی نداره ؟ :ohno:
سلام..نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
:)نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
با تشکر مهران...
چرا وقتي روي بعضي افراد براي ديدن پرو فايل كليك مي كنم مگه شما نمي توانين اين كار رو انجام بدين؟
(بيشتر براي عضو جديد اينجري ميشه)
باید تعذاذ پستاش به 20 رسیده باشهنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
مر30
پس مثل پيام خصوصي پروفايل هم تو بيستا باز مي شه اين ديگه براي چي :ohno:
دوستان از چه لينكي مي شود كسي رو به اينجا دعوت كرد ؟
forum.p3oworld.com/register.phpنقل قول:
دوستان از چه لينكي مي شود كسي رو به اينجا دعوت كرد ؟
سلام یک سوال داشتم وقتی می خواهیم یک پست بزنیم چرا هیچ امکاناتی نداره این فروم نه جای لینک نه اضافه کردن عکس تغییر فونت و....
مثل بقیه فروم ها نیست فقط یک صفحه می یاد که باید بنویسیم همین ؟
دوست عزيز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط new_boys333
شما احتمالا از جواب سريع استفاده مي كنين در قسمت پايين سمت راست گزينه ارسال پاسخ رو بزنين تا بتونين از امكانات كد لينك عكس اسمايل و .. استفاده كنين :cool: :happy:
وقتي Page لود ميشه يك ( جواب سريع ) پيش روي شما هستش
شما ميتوني راحت و سريع پاسخ رو ارسال كني
ولي اگر احتياج به اضافه كردن لينك - عكس و ... رو داشتي ميتونيد روي ( حالت پيشرفته ) كليك كنيد