من که هرجا بره دوستش خواهم داشت و اصلا مهم نیست کجا باشه:40::40::40:نقل قول:
Printable View
من که هرجا بره دوستش خواهم داشت و اصلا مهم نیست کجا باشه:40::40::40:نقل قول:
اسطوره ی غرور و مباهات سرانجام از چلسی رفت:41::42:
عکس ماشین کیه؟
بابا تازه می پرسی عکس ماشین کیه ؟؟؟
خب ماشین مورنیو دیگه !
موقعی که داشت استمفورد بریج رو ترک می کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه جای بازیکونا بودم اصلا به حرفهای این یارو ( گرانت ) گوش نمی دادم ... :13:
من یکی که بازی چلسی با منچستر رو نمی بینم ...
معلومه دیگه چی میشه مربی که آشغال مدیر که آشغال روحیه بازیکونا خراب تماشاگرا عصبی و حالا اون من یوناینتد های عوضی خوشحال و سره حال ... و نتیجه رو نگم بهتره ........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا تا این آمبراموویچه ... یه مربی درست حسابی نیاره .... من یکی که بازهای چلسی رو نگــــــــــــــــــاه نمی کنم :13:
این خونی که دارید روی اواتر جدیدم می بینید خون آمبراموییچ که ریخته شده :2:
درسته عصبی و ناراحتی ولی مواظب حرف زدنت باش:4:نقل قول:
هو مگه من چی گفتم ... تازه خیلی جلوی خودمو گرفتم ... یکم جنبه لطفا ...:13: باشه آقاجون اینجوری بگم خوبه :نقل قول:
مدیر باشگاه گل . مربی که اصلا 10 تای خوزه ، منچسترم 6 تاییش می کنیم .
بهتر شد به جز تیکه ی اخرش که همچین کاری رو نمیتونید انجام بدید:46:نقل قول:
تایید میشه ... منم همین طور :40::40:نقل قول:
ولی خدا اون روز رو نیاره که تیمی که قرار خوزه توش مربی گری کنه بخواد مقابل چلسی قرار بگیره ...
نقل قول:
راست میگی،روحیه خود بچه های تیم رو بگو،خدا رحم کنه جلوی منچستر
آخه یکی نیست بگه بابا وقتی چندتا از بازیکن های کلیدی مثل دروگبا تو تیم نباشن خوب نتیجه ضعیف میگیره تیم نباید که مربی رو عوض کرد
مگه اینکه دنبال بهانه باشن
نقل قول:
من هم همینطور،هر جا بره دوستش داریم
آقا این آواتارت چه میکنه؟دل خون طرفدارهای چلسی رو نمایش میده
همون طور که گفتم برای بازی مقابل منچستر ....
برید کلوپ منچستر ببینید چه خبره
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152490&page=14
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.
به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!
در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.
غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.
در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.
این خبر رو تو چندتا تاپیک خوندمنقل قول:
من نمیدونم یعنی چی؟حقیقت داره؟مگه میشه؟
این خبر نتیجه تخیلات فانتزی عده ای هست که مخالف چلسی و مورینیو بودند. من میگم کذب محضه ! طرفدارای چلسی در این چند سال بهترین نتایج رو با مورینیو گرفتند و بهترین خاطره ها رو با مورینیو دارن. غیر قابل باوره که یه طرفدار اینقدر بی معرفت باشه ! مطمئن باش اینایی که از رفتن مورینیو ناراحت نشدند اصلا طرفدار چلسی نبودند...نقل قول:
واقعا من نمیدونم این خبر گزاری های ایرانی :2: خبر هاشون رو از کجا می یارند تو این خبر نوشته به نقل از سان لندننقل قول:
عمرا همچین خبری درست باشه:13:
مگه می شه مورینیو در قلب طرفداران چلسی جایی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
این همه قهرمانی و .......:18:
من میگم،مایی که توی ایرانیم و اصلا اونجا نیستیم ، این همه طرفدار و دوستدارش بودیم چه برسه کسانی که اونجا هستن
سلام
دوستان طرفدار چلسی
من فقط خبری را که خودنم گذاشتم اینجا
چون بازی ها و اخبار این تیم را دنبال نمی کنم..واسه همین نمی دونستم خبرش به کذب می ره
در هر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید.
قصد و غرضی نبوده
نه خیر عسل بانو جان منظور ما شما نیستید:11:نقل قول:
منظور ما اون خبر گزاری های لعنتی ایرانی هست که .......:2:
حالا تصورش رو بكن اين الكس فرگوسن چه مارمولكيه كه 14 سال در منچستر دوام اورده .
بله،ما از دست شما ناراحت نشدیم عسل بانو جان،از دست بعضی ها که با قصد و غرض و عناد این خبر رو میگن و قبل یا بعد از خبر دوتا تیکه هم می پرونن ناراحتیمنقل قول:
البته جدای از اینکه خبرش رو کذب می دونیم
آی گفتی عجب....نقل قول:
آره خدا وکیلی چند بار تا مرز اخراج از منچستر پیش رفت ولی نمیدونم چطور اون رو نگه داشتند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخرین بارش دو فصل پیش بود همون سالی که 3-0 به چلسی باخت:27:
نگو آقا،یادمون می افته به اینکه اون زمان مربی مون کی بوده و :37::45:نقل قول:
Such A Bullshit !نقل قول:
دروغ و تحریف از این بزرگ تر نمیشه در حالی همه عالم و آدم به این قضیه که رفتن مورینیو یک شک بزرگ برای همه بوده رو اذعان کردن آیا این اظهار نظر مزخرف به نظر نمی رسه ؟
برید Comment هایی که در این رابطه هست رو بخونید اونا دروغ نمی گن.
بعد از خروج نابهنگام مورینیو از چلسی دروگبا در حالی که از نظر روحی بسیار متاثر بود گفت استمفوردبریج را به خاطر مورینیو ترک خواهد کرد .
مهاجم ساحل عاجی بسیار ناراحت وخشمگین از اینکه چلسی اینگونه ارتباط خود را با مربی پرتقالی قطع کرده است می باشد مصمم به ترک چلسی است .
دروگبای 29 ساله در ناراحتی و اندوه خداحافظی مورینیو است که مورینیو دیروز سر زمین تمرین حاضر شد و با آنها خداحافظی کرد .
و هم اکنون او قصد دارد تقاضای خود را برای ترک استمفورد بریج در پنجره نقل و انتقالات تابستانی را دارد .
یکی از دوستان نزدیک دروگبا به این روزنامه گفت : " دروگبا کاملا" از رفتار چلسی با مورینیو خشمگین است و نمی تونه باور کنه اونا اینگونه با او (مورینیو) رفتار کرده باشند .
" او به مورینیو به عنوان یک راهنما و مربی کامل نگاه می کرد و فکر نمی کند بدون او بتواند به بهترین فرم خود بدون او و زیر نظر مربی دیگری برسد .
" چند هفته ای طول می کشد تا او دوباره آماده بازی شود اما این مسئله زمان است و اینکه او کی باشگاه را ترک خواهد کرد .
دروگبا بهترین گل زن چلسی با 33 گل زده است .
روزنامه سان هم مدعی شده است که آ.ث میلان آماده پیشنهاد 25 میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن این بازیکن است .
این روزنامه همچنین مدعی شده است دوست صمیمی دروگبا یعنی مایکل اسین هم از این تصمیم باشگاه عصبانیست .
در حالیکه فرانک لمپارد هم باوجود 21 ماه مانده از قراردادش در حال مذاکره برای ترک باشگاه است .
ستاره های پرتقالی ریکاردو کاروالیو و پائول فررا هم که با مورینیو از پورتو به چلسی آمده اند در اندیشه آینده خود به عنوان بازیکن در لندن هستند .
در همین حال مورینیو که دیشب با تلویزیون پرتقال صحبت می کرد گفت : " من از وقت خودم استفاده می کنم و بعد از اتفاقی که افتاده است در حال استراحت هستم .
" من در سالهای گذشته بسیار کار کرده ام و برای گرفتن کار جدید هیچ عجله ای ندارم .
*** منم باید یه تجدید نظر اساسی رو Club مورده علاقم بکنم ***
منبع : Goal.com UK
مطلب خیلی جالبی بود،دستت درد نکنه،به این میگن وفادارینقل قول:
آواتارت رو هم خیلی خوب عوض کردی
به هر حال قبل از هر چیز بگم که آقا اشکان و Undercove-G از کوره در نرن و توهین نکنن.قبول کنین تیمتون از هم پاشیده شده.حالا اونایی که مسخره میکردن ببینن چه قدر این سر الکس عظمت داره که 21 سال نه 14
سال تو انگلیس دوام آورده.به هر حال بازی شنبه دلیل اصلی این استعفا بوده.چون هرکسی آمادگی کریس
رونالدو رو تو بازی آخر دیده باشه میگرخه.مخصوصا اکه تحت فشار باشه و تو الد ترافورد با من یو بازی داشته
باشه.
دیگر مربیان لیگ برتر هم نظرات خود را راجع به خروج مورینیو بیان کردند .
الکس فرگوسن مربی این حریف قدیمی چلسی که مربی منچسر یونایتد است و روز یکشنبه میزبان چلسی در اولترافورد است می گوید : مربی پرتقالی زیر یک فشار احمقانه از سوی باشگاه قرار گرفته بود .
فرگوسن عقیده دارد که چلسی بدون هیچ منطق و دلیلی واقعه ای مورینیو را مجبور به ترک کرده است .
چلسی در بیانیه ای هفته اخیر به نقل از پیتر کنیون گفته بود که ما حداقل 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان در 6 سال آینده می خواهیم .
و مربی منچستر اظهار کرد : این واقعا" عجیبه که این گونه روی مربی برای کسب جام های اروپایی فشار وارد بشه .
کمک مربی فرگوسن و هم وطن مورینیو می گوید : احساس می کنم مشکلات رفتاری و شخصیتی در این قضیه دخیل بوده .
کویرز گقت : مورینیو بعد از ورود به چلسی نظر فکر جدیدی را به این باشگاه آورده است که احتمالا" مورد پسند بسیاری نبوده و او را مجبور به ترک کرده است .
او در ادامه گفت : من فکر نمی کنم او دیگر در انگلستان بماند برای اینکه باشگاه های بزرگ از وضعیت با ثباتی بر خوردارند . لیگ اسپانیا به نظر می آید برای او جای بهتری باشد .
مربی نیو کاسل سام آلردایس هم درباره مورینیو چنین گفته : من کاملا" از رفتن او شوکه نشدم ولی بازی های ما بدون او جالب نخواهد بود .او یکمی از نظر خلق و خو عجیب بود ولی خوب که چه ؟
بازیکن ردینگ استفان هانگ که باعث شکسته گی جمجمه سر پتر چک دروازبان چلسی شده بود هم گفت :
" اون (مورینیو) شخصیت جالبی داشت و برای لیگ بسیار عالی به نظر می رسید . من واقعا" از رفتن او ناراحت شدم .
منبع : Goal.com
*** حالا چی ؟ به نظرتون اون خبر خبرگزاری فارس درست بوده ؟! ***
خب خیلی هم نمیشه با الکس فرگوسن مقایسه کرد،فشار مدیریت روی فرگوسن رو باید با فشار روی خوزه باید مقایسه کردنقل قول:
ممنون دوست عزیز . واقعا" الان من از نظر روحی دپ دپم .نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
حق داری همه طرفدارهای چلسی اینطور شدن
ما از شنیدن این خبر اینجوری شدیم،بعد خبرگزاری فارس اومده همچون خبری داده
تازه ، خیلی ها الان دارن فکر میکنن هنوز طرفدار چلسی بمونن یا نه ،بعد بیاییم خوشحال باشیم؟
باز که شما نسنجیده حرف زدی!نقل قول:
یک بار دیگه میگم رفتن مورینیو دلایل دیگه ای داشته نه به خاطر بازی با تیم های بزرگ این طرز تفکر خیلی مزحکه.
باید صبر کرد و دیدی دلیل اصلی رفتن مورینیو چی بوده .
چرا اینجوری رفت ؟ این جور کنار رفتن خیلی عجیبه . نمی تونه دلیل ساده ای مثل بازی های ضعیعف داشته باشه . همونطور که گفتم مورینیو از با ثبات ترین مربی های دنیاست . همین الان اگه خبرا رو بخونی می بینی چه دعوایی سر به خدمت گرفتن مورینیو هست .
من که هنوز نتونستم این قضیه رو هضم کنم . چون من واقعا" با مورینیو حال می کردم حالا ممکنه بعضی از بازی هارو خوب نبوده که طبیعی هم هست ولی در کل با شخصیتشم خیلی حال می کردم به خاطر همین برام خیلی سخته قبول کنم اونم اینجوری!
فعلا" باید صبر کرد و نباید زود قضاوت کنیم ولی به شخصه از حرکت چلسی با مورینیو شوکه شدم نمی دونم چرا اینکارو کردن باهاش همین موضوع هم منو نسبت به چلسی بدبین میکنه !نقل قول:
ای آقا این باند بازی ها و مافیا هایی که وجود داره معلوم نیست کجا هست و چی کار میکنه؟نقل قول:
معلوم نیست با صبر کردن مشخص بشه که چه خبر بود و چرا اینطوری شد،شاید سالها طول بکشه تا حقیقت معلوم بشه
منظورم این نیست که از منچستر ترسیده.مسلما اگه می باخت اخراج میشد و خیلی براش از استعفا بدتر
بود.الان توپ تو زمین آبراموویچه.از این که یدف اخراج بشه و آبروش بره ترسیده بود.
متاسفانه بله ! :41:نقل قول:
بعد شوک به وجود آمده از خروج مورینیو از چلسی در روز پنجشنبه یکی از مورد اطمینان ترین بازیکنان تیم در زمین یعنی ریکاردو کاروالیو با و وجوده ناراحتی و اندوه بسیار از خروج مربی شان و ماکله له آن را غیرقابل باور خواندند .
مورینیو در ساعات اولیه پنجشنبه در ابتدای فصل جاری چلسی را ترک کرد .
خبر های از سرار دنیا امروز صبح از واکنش بازیکنان و فوق ستاره های چلسی گزارش دادند .
" فوق ستاره چلسی دیدیر دروگبا در حالی که اشک می ریخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با رسانه ها صحبت می کرد و همین طور مایکل اسین ستاره دیگر چلسی .
ریکاردو کاروالیو که با مورینو هم در پورتو و هم چلسی بوده است به دیلی میل گفت :
" ما شدیدا" از این ماجرا ناراحتیم . در واقع ما شوکه و ناراحت شدیم .
" برای من هیچ شکی وجود ندارد که ژوزه بهترین مربی دنیا است و من نمی تونم باور کنم که ما اونو از دست دادیم .
" من هیچ وقت فکر نمی کردم که اون چلسی رو قبل از تموم کردن کارش ترک کنه ، قبل از رسیدن به تمام موفقیت های که می خواست به دست بیاره .
" این اولین باره که اون همچین کاری میکنه و من مطمئنم که براش خیلی سخته . او عاشق چلسی بود این یه شوک خیلی بزرگ برای بازیکنا بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" در هفته های اخیر مربی زیاد خوشحال نبود بخاطر نتایج ضعیفی که می گرفتیم اما ما همه مون با هم برای رسیدن به موقعیت بهتری کار می کردیم .
مدافع میانی چلسی کلود ماکله له صحبت های کاروالیو را در رابطه با تغییرات اخیر این گونه ادامه داد که :
او به دیلی استار گفت : " این خبرها مثل بمب بودن برای من . من هرگز فکر نمی کردم تنها بعد از دو ماه از شروع فصل شاهد خروج مربی باشیم .
" ما بعد از هر نتیجه شاهد فشار روی مورینیو بودیم ما ما هنوز به خودمون مطئنیم .
" مصدومیت های جدید ، واقعا" به مربی ضربه زدن و شما این اضطراب رو می تونستین ببینین .
" من اول این خبر رو از یکی از دوستانم توسط یک پیغام گرفتم . من مربی جدید رو زیاد نمی شناسم .
خود مورینیو احتمال داده است به زودی به دنیای فوتبال باز گردد و به تایم گفت :
" من منتظر تماس ها هستم . من می خوام از زندگیم لذت ببرم ولی می خوام کار بکنم ."
منبع : Goal.com UK