ممنون از راهنماییتون
Printable View
ممنون از راهنماییتون
جز 5700 گوشی دیگه توی این رده نیست ؟
6300 چی ؟ بهتره یا بدتر
دو ماهی میشه دارمش خیلی سرعتش خوبه با این قیمت بهتر ازاین نمیشه
نقل قول:
5700 خوبه ولی خیلی خزه . اما 6120 همون امکانات رو داره و مهمترین مشخصه اون سرعته بالای اونه . دوربین 6300 یه کم رنگ سبزش زیاده و سیمبین نداره . من به شما 6120 رو پیشنهاد می کنم
سیمبیان 6120 سری 60 هست. ورژنش رو نمی دونم! دنبال نرم افزار می گردم.
با تشکر
همه ی نرم افزارهای مربوط به
S60 O9.2 3rd
روی 6120 اجرا می شه
من خودم یه DVD دارم که کل نرم افزار های نوکیا از جمله 6120 ، سری N ، سریE و سری 60 همه رو داره. همه نرم افزارهای این مجمو عه کرک شده . کلی تم و بازی و........ داره .نقل قول:
خواستی یه زنگ به من بزن : 09161620214:46:
راستی مال سونی اریکسون هم دارم
از همه عزیزان که پاسخ دادند. ممنونم.
من این گوشی رو تازه خریدم. واقعا محشره!
lcd گوشی نسبت به باقی گوشی های این رده کمی کوچکتره.
شاید بشه این مورد رو یک ضعف دونست.
با سلام .
یکی از آشنایان این مدل گوشی رو داره : 6120 Classic
بعد بلد نیست چطور روش Theme یا هر چیز دیگه ای بریزه .
چون سیدی نصب نداره و از این پورت های بزرگ نداره .
پورتی که به موبایل میخوره از ایناست که به MP3 میخوره . از این کوچیک ها .
حالا هرچی Theme میریزیم روش اصلا معلوم نیست کجا میره !
نه توی حافظه ی رم و نه توی حافظه ی گوشی .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
شما منظورت از پورت بزرگ و كوچيك چيه؟
براي پيدا كردن تم ها بايد از فايل منيجر وارد بشيد. البته هر فايلي رو هرجايي نبايد كپي كرد
سلام حامد جان .
بالاخره یه نفر اومد !
ببین اون پورتی که میخوره به موبایل از پورت هایی هست که میخوره به MP3 Player .
یعنی کوچیک هست .
وقتی هم موبایل رو وصل میکنم به کامپیوتر مثل یه MP3 Player میشناسه .
این عکس رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پورتی که در سمت راست قرار داره رو ببین .
دوست خوبم خوب مساله اصلي نصب تم هست ديگه؟
الان اكثر گوشي هاي نوكيا با اين پورت يعني Mini Usb كار ميكنن ولي وقتي كه كابل رو به كامپيوتر وصل ميكني بايد حالت مورد نظر رو انتخاب كني سه تا حالت داره يكي حالت نوكيا و يكي حالت Mass Storage كه همون حالتي هست كه به قول شما مثل ام پي تري پلير هاست و ديگري هم حالت چاپ عكسه.
شما احتمالا فايل ها رو در جاي مناسبي كپي نميكنيد وگرنه دسترسي به فايل ها اونقدر هم مشكل نيست و اتفاقا روش ريختن فايلها هم درسته. والا من الان 6120 جلو دستم نيست يعني كامل برات توضيح ميدادم ولي بعضي ها رو ديدم كه اينطور مشكلي در مورد فايل هاي صوتي و عكسهاشون دارن ولي از رو خود گوشي راهنماييشون كردم.
ممنون عزیزم . الآن رفتم از یه نفر پرسیدم .
گفت باید بریزیشون در قسمت Other و از طریق گوشی بری Install کنی .
خیلی خیلی ممنون از کمکتون ...
lcdاگر شرکت نوکیا می خواست LCD رو بزرگ بزنه حجم گوشی افزایش پیدا میکرد ...نقل قول:
گوشی نسبت به باقی گوشی های این رده کمی کوچکتره.
شاید بشه این مورد رو یک ضعف دونست.
در صورتی LCD کوچیک عیب حساب میشه که به نسبت حجم گوشی خیلی کوچیک باشه ...
آموزش ساین کردن کجا هست ؟
چند تا سوال داشتم
یکی اینکه کار کردن با دکمه های بالایی گوشی راحته یا نه ؟
مشکل یا عیب خاصی این گوشی نداره ؟
قیمتش ؟
و اگه کسی بتونه یه نمونه عکس از این گوشی بذاره ممنون میشم
چی شده کسی نیست جواب مارو بده ؟
تازه چند سوال دیگه هم داشتم
انگار کلوپ خالی شده
قیمت این گوشی در حال حاضر چقدره ؟
240.000 تومان
البته تا دیروز
پریروز 235.000
هفته قبل 220.000
قیمت خیلی بالا رفته!
با سلام
دوستان من تازه 6120 خريدم و ميخوام منو شو فارسي كنم تو اينترنت هر چه گشتم نرم افزارشو پيدا نكردم لطف كنيد هر كس داره برام بزاره .
212
بعد ابنو يادم رفت بگم ديروز با دوستان رفتيم لب مرز عراق(البته نه لب مرز ، جوانرود) و با قيمت 150 هزار تومان گوشي 6120 خريدم بگيد چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
دلیل بالا رفتن قیمت چیه ؟ بعد از عید ارزون میشه ؟نقل قول:
عید می خوام برم قشم اونجا ارزونه ؟ احتمال داره سوخته بگیرم ؟؟
فارسی نکنی بهتره :27:نقل قول:
چون سیستم عامل سیمبین با فارسی شدن سرعتش میاد پایین
یعنی یکی جواب سوال منو نمی دونه:41:
با سلام
من قبلا سوني اريكسون داشتم و نرم افزار يا بازي كه ميخواستم نصب كنم رو راحت نصب ميشد ولي اين گوشي نوكيا هر برنامه اي رو روش ميريزم يه علامت سوال روش ميياد و نصب نميشه
لطف كنيد كمك كنيد
دوست گرام من تازه اين گوشي رو خريدم زياد نميتونم كمكت كنم ولي تا جايي كه من باهاش كار كردم كوشي خوبيه.نقل قول:
اين مطلب رو هم كه از سايتگرفتم اينجا ميزارم شايد كمكت كنه .کد:http://www.ictnews.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6120 Classic يكي از مدلهاي نسبتا جديد شركت نوكيا است كه با بهرهگيري از خصوصيات برجسته گوشيهاي سري N و E اين شركت به همراه قيمت مناسب و طراحي كلاسيك خود از شانس بسيار زيادي براي كسب سهم زياد از بازار برخوردار است.
اولين نكتهاي كه در مورد اين گوشي به چشم ميآيد، طراحي منحصربهفرد و سادهاي است كه بيشباهت به گوشيهاي اوليه نوكيا نيست. اما وجود شاخصهاي سختافزاري برجسته و سطح بالاي آن بعد ديگري از جريان را نشان ميدهد.
وجود يك صفحه نمايش مشعشع با كيفيت QVGA و بهرهگيري از قدرت نمايش 16 ميليون رنگ (نمايش با رنگ واقعي) به همراه پشتيباني از سيستم عامل سيمبين سري 60 نسخه 2/9 و ارتقا گرافيكي در راس، به همراه قابليتهاي چند رسانهاي به روز شده دلايل تمايز آن با گوشيهاي اوليه است!
به سمت خورشيد
بلندگوي مكالمه پرقدرت مزين شده به حاشيهاي نقرهاي رنگ اين گوشي آغازگر طراحي بدنه رويي آن به شمار ميآيد. در ادامه لوگوي نوكيا و پسصفحه نمايش در آخر صفحه كليد نسل جديد پاياندهنده اين بخش است. در كنار سمت چپ 6120 Classic يك بلندگوي پرقدرت از نوع مونو، اسلات حافظه و در سمت مقابل دكمههاي دوگانه تنظيم صدا به همراه كليد شاتر قرار گرفتهاند.
پشت گوشي نيز از نام نوكيا دوربين و توضيحات آن به همراه يك فلش LED تشكيل شده است.
در قسمت زيرين گوشي يك پورت Mini USB، درگاه شارژ و يك جك 5/2 ميليمتري هدفون قرار دارد كه خود يكي از نقاط ضعف طراحي اين گوشي به شمار ميآيد. پيامدهايي مثل نبود امكان استفاده از هدفونهاي بهتر يا به طوركلي هدفونهاي استاندارد را در بردارد.
كليد خاموش/ روشن و تغيير سريع پروفايل نيز به تنهايي در قسمت بالايي گوشه تعبيه شده است.
يك،دو، سه
به رقم وجود پردازنده ARM 11,369,MHz و حافظه فقط خواندني 128مگابايتي سرعت انجام وظايف در اين گوشي تا حد بسيار بالايي افزايش يافته است. در اين مدل حركت در منوها، جستجو در اينترنت و بررسي محتويات كارت حافظه به سرعت برق و باد انجام ميشود و تقريبا در حالت عادي به هيچ مشكلي برنخواهيد خورد.
رابط كاربري نسخه 2/9 وابسته به هنگامسازي نسخه 1 و ارتقا گرافيكي همان مشخصهاي است كه ميتواند سكان هدايت چنين قدرتي را در دست بگيرد.
در مرحله بعدي پيش نصب بودن برنامههاي آموزشي گام به گام روي گوشي به صورت چند رسانه يكي از مزيتهاي آن براي برطرف كردن نياز افراد نه چندان وارد است.
شما در حالت عادي ميتوانيد به كمك برنامه Quick office و Acrobat Reader فايلهاي مجموعه آفيس و فايلهايي با پسوند PDF را مشاهده كنيد. ضمن اينكه امكان خريد بسته پيشرفته براي ويرايش اين فايلها نيز وجود دارد. قيمت اين بسته در اروپا حدود 19 يورو است ولي از وجود آن در ايران اخبار قاطعي در دست نيست.
با توجه به قابليتهاي سختافزاري 6120 Classic ميتوان گفت كه امكان پشتيباني از بازيهاي با كيفيت با فرمت SIS در آن وجود دراد كه خود باعث ميشود تا در اوقات بيكاري از بازي كردن لذت ببريد.
اضلاع دايره!
دوربين اين گوشي ازنوع 2 مگاپيكسلي بدون فوكوس اتوماتيك و داراي فلاش LED است. بالاترين كيفيت عكاسي به وسيله اين دوربين 1200×1600 پيكسل و در حالت فيلمبرداري 240×320 پيكسل با كيفيت QVGA است. در هر دو حالت عكاسي و فيلمبرداري امكان استفاده از بزرگنمايي تعبيه شده است.
براي عكاسي نيز از گزينههاي عمومي نظير عكاسي پانوراما، افكتهاي ويژه و يا قالبهاي آماده ميتوانيد استفاده كنيد.
فلاش به كار رفته در اين مدل نسبتا خوب است ولي نه در حد مدلهاي زنون. در حالت تاريكي مطلق معمولا عكسها از زردي بيشتري برخوردارند ضمن آنكه استفاده از اين فلاش به عنوان چراغ قوه وجود ندارد كه خود ضعفي بزرگ نسبت به مدلهاي معمولي سوني اريكسون است.
در قسمت ارتباطات ميتوانيم به GPRS، HSCSD و HSDPA اشاره كنيم كه ميتوان گفت بار تبليغاتي گستردهاي از طرف نوكيا در مورد پشتيباني از اينترنت به سرعت در اين مدل به مراتب بيشتر از خصيصههاي ديگر اين گوشي است، هر چند كه معناي اينترنت خطوط تلفن سيار ايران چيزي بيش از سرعت فضانوردي در باندي به وسعت كهكشان است!
6120 Classic در دو رنگ مشكي- نقرهاي و سفيد صدفي يا برفي عرضه مي شود كه مدل نقرهاي آن بيشتر در بازار يافت ميشود.
يكي ديگر از قابليتهاي هيجانانگيز اين گوشي امكان دسترسي به فايلهاي ZIP يا فشرده شدن و UNZIP كردن آنها است كه خود يكي از برتريهاي بيچون و چرا در ميان اكثر گوشيهاي امروزي است.
روزبه خير استاد
در قسمت دفترچه تلفن ميتوانيد به صورت نامحدود و بسته به مقدار حافظه خالي در كارت حافظه قابل افزايش است.
در اين مرحله ميتوانيد از زنگهاي تصويري يا تصوير به همراه زنگ براي مخاطبان استفاده كنيد. وضعيت تلفن هم مثل ديگر گوشيهاي اين سطح تا 30 روز به همراه جزئيات ذخيره خواهد شد.
براي زنگهاي گوشي نيز ميتوانيد از رنگهايي با 64 كانال يا فرمتهاي MP3 و AAC استفاده كنيد. در قيمت پخش چند رسانهاي 6120 Classic ميتوانيد فايلهاي صوتي با فرمت AAC و MP3 و فايل تصويري از نوع MP4 و 3GP را اجرا كنيد. اين پخشكننده امكان دريافت راديو FM را هم دارد كه استفاده از آن مستلزم متصل كردن هندزفري به گوشي است. (در اين حالت هندزفري نقش آنتن را براي راديو ايفا ميكند) دوربين VGA دومي كه در كنار نام نوكيا در قسمت رويي گوشي تعبيه شده امكان برقراري تماسهاي تصويري و عكاسي از كاربر را فراهم ميكند كه به علت كم كاربرد بودن آن در ايران بيشتر از اين به خصوصيات آن نميپردازيم.
روز مهتابي
6120 Classic يكي از بهترين گوشيهاي سطح متوسط بازار است كه با وجود قابليتهاي قابل قبول و طراحي ساده خود انتخاب خوبي براي افراد ريزبين و مشكلپسند به شمار ميآيد. ضمن اينكه قيمت آن حدود 240 هزار تومان با گارانتي متفرقه است. به هر حال اگر شما قصد خريد يك گوشي با امكانات سختافزاري عجيب و غريب و ظاهر جيغ مانند را نداريد اين مدل يك گزينه عالي به شمار ميآيد.
یه چیز دیگه ؟
توی بعضی دیگه از گوشی های نوکیا دکمه pen یا مداد گذاشته شده که به وسیله اون دکمه میشه راحت تر چند فایل یا هر چیز دیگه رو mark دار کرد یا اینکه قسمتی از متن رو برای کپی یا کات انتخاب کرد.
توی این گوشی این دکمه وجود نداره چه جور میشه این کار هارو کرد؟
راستی سنسور داره یا نه؟
من چیزی ندیدم
در سری جدید گوشی های نوکیا کلید قلم حذف شده و به جای آن می توان از کلید # استفاده کرد.نقل قول:
با دکمه ی # همان کاری را می توان کرد که با قلم می شد!
نه سنسوری که به نور حساس باشه نداره ....نقل قول:
این گوشی در 2 رنگ به بازار عرضه شده ... مشکی و سفیدنقل قول:
قیمت دیروز مشکی 245 تومن و سفیدش 265 تومن البته این قیمت طبقه همکف علاالدین بود ....
من رفتم طبقه ششم اونجا رنگ سفیدشو با قیمت 238 تومن و به قیمت عمده فروشی گرفتم ....
مشکیش هم 233 میدادن .... یعنی فقط 30 تومن اختلاف 6 طبقه بود !!!!!!!!!!:18:
با سلام . امروز اولين آپديت ها براي نوكيا 6120 كلاسيك بر روي سايت نوكيا قرار گرفت كه ميتوانيد به كمك برنامه نوكيا آپديتر آنها را بر روي گوشي خود انتقال دهيد.بعد از آپديت ، ورژن گوشي به صورت زير در مي آيد:
v 04.21
07-10-09
Rm-243
Nokia 6120 C ( B20.02)
قابل توجه دوستاني كه ميگفتند 6120 كلاسيك آپديت نميشه!.....
ممنون دوست من ... چه تغییراتی بعد از آپدیت ایجاد میشه ...؟
سامان جان
هنوز بررسي دقيق نكردم. ولي اولين تغيير را هنگامي كه كابل Usb را به گوشي وصل كردم متوجه شدم. قبل از آپديت وقتي كابل را به گوشي ميزديم 3 تا انتخاب نمايش داده ميشد كه نوكيا پي سي سويت در وسط بود ولي بعد از آپديت به خط اول منتقل شده. به محض اينكه تغييرات جديدي را متوجه بشم خدمتتون عرض ميكنم
ورژن گوشی من از اولش هم همین بود!نقل قول:
نقل قول:
من حدود 2 ماه پيش خريدم ورژنش 3:89 بود و آپديت شد.مهم اينه كه در سايت نوكيا اين مدل در ليست گوشيهايي كه آپديت ميشوند قرار ندارد ولي مشخص شد كه ليست سايت نوكيا آپديت نيست
حتماً منتظریم ...نقل قول:
دوستان باسلام
اقا من قبلا سوني اريكسون داشتم حالا كه اين گوشي رو خريدم نميدونم چطور بايد روش نرم افزار نصب كرد ...بعد گوشي رو كه با كابل usb به كامپيوتر وصل ميكنم كامپيوتر نميتونه اونو بشناسه و سي دي راه انداز هم ندارم
تو رو خدا كمك كنيد يه بار ديگه اين سوال رو مطرح كردم كسي جواب نداد..(بعد من العان با بلوتوث نرم افزار ميريزم تو موبايل بعد كه ميرم نصب كنم ييه علامت سوال روشه و نميشه نصبش كرد ..
تو رو خدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددداااااااااااا ااااااااا كـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــكـــ ــــــــــــــ
شما اول برنامه Pc Suite رو روی سیستمت نصب کن تا سیستمت بتونه گوشیتو بشناسه و بعد بتونی فایل ها رو انتقال بدی ... اگه هم Cd رو نداری برنامه Pc Suite رو دانلود کن ....