کاکا: از بازی مسی لذت می برم
ریکاردو كاكا، فوق ستاره برزيلى ميلان اظهار داشت، که: «از مشاهده بازى ليونل مسى لذت مى برم»
كاكا كه اخيراً شايعاتى درمورد انتقال او به يكى از باشگاه هاى رئال مادرید با بارسلونا به گوش مى رسد، درخصوص ليونل آرژانتينى اينچنين گفت: مسى استعداد محض است. با اينكه خيلى جوان است اما هر روز بهتر از روز قبل مى شود. از ديدن بازى هاى او به وجد مى آيم و واقعاً لذت مى برم»
هافبک برزیلی در ادامه صحبت هایش، در مورد وضعیت آینده اش می گوید: «وضعیت مشخصی دارم. من در میلان راحت هستم، اما در صورتی که هرگونه مشکلی را در مسیر پیشرفت فوتبالی ام ببینم، قطعا بارسلونا یا رئال مادرید، اهداف بعدی من خواهند بود»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیکسیکی بيگيريستان: اين دو آينده بارسا هستند
تیکسیکی بگریستیان، مسئول نقل و انتقالات و مدیر فنی بارسا، در صحبت هایش با اسپورت کاتالونیا، به تمجید از لیونل مسی و آندرس اینیستا پرداخت و این دو بازیکن با استعداد را 'آینده بارسا' دانست.
در همین زمینه، بگریستیان، ترک بارسا توسط اینیستا و لیونل مسی را، امری کاملا 'امکان ناپذیر' دانست و گفت: «آن دو همیشه تعصبشان را روی تیم ما نشان داده اند؛ طوری که اینیستا، در فصل نقل و انتقالاتی که گذشت، به راحتی پیشنهاد رئال مادرید را رد کرد. مسی نیز، به تعداد دفعات بسیاری، با صحبت هایش، قصد دارد، هدفش که ماندن در بارسا است را به همگان نشان دهد»
در ادامه صحبت های مدیر فنی، وی به طور جداگانه به صحبت درباره لئو مسی پرداخت: «او مهار نشدنی است. مسی فورواردی است، که هر روز در حال پیشرفت است و اگر همینطور ادامه بدهد، من شک ندارم که توپ طلا به این فوق ستاره آرژانتینی تعلق خواهد گرفت»
مسئول نقل و انتقالات بارسا، درباره مسی افزود: «یکی از مهمترین و واضح ترین چیز هایی که در سبک بازی وی دیده می شود، هدف بزرگش، یعنی تاریخسازی در بارسلونا و آرژانتین است. همین باعث می شود، که او بسیار محبوب باشد»
سپس بگریستیان، درباره قرارداد لئو مسی با بارسا صحبت کرد: «قرار داد این بازیکن ارزشمند کاملا امن است. او از همه نظر در بارسا احساس راحتی می کند. قرارداد مسی با بارسا، تا 2014 ادامه دارد و من فکر نمی کنم، این آخرین قرارداد این فوق ستاره باشد. قطعا سعی خواهیم کرد، که با او ادامه دهیم»
در پایان، تیکسیکی، حدود 10 دقیقه از زمان مصاحبه اش را به صحبت درباره ی اینیستا اختصاص داد: «فکر می کنم، او در کار های دفاعی نیز موفق می شود، اما نکته ی مهم، بازی و درخشش اینیستا در تمام میادین است. او به خط دفاع و حمله، همچنین خط میانی، اتحاد خاصی می بخشد. اینیستا وضعیتی مشابه با مسی دارد، من فکر می کنم، او فقط بارسا را می خواهد»
«او فصل فوق العاده ای را پشت سر می گذارد و در نهایت اوج قرار دارد. هرگز درخشش وی در فینال لیگ قهرمانان را فراموش نمی کنم. من معتقدم، که هیچ باشگاهی، برای خرید وی مبلغی نخواهد پرداخت، زیرا همه می دانند، که فقط بارسا این بازیکن را می خواهد!»
«دقیقا مانند لئو مسی، او نیز، بازیکنی است، که ما برای موفقیت در میادین، به سبک و شیوه بازی وی نیازمندیم و امیدواریم، که در 6 الی 8 سال آینده، با این سوپراستار آرژانتینی فوتبال گرم و هوادار پسندمان را ادامه دهیم»
در آخر بگریستیان، با یک جمله مصاحبه اش را به اتمام رساند: «این دو آینده بارسا هستند»
نوجوان آرژانتيني در آستانه پيوستن به بارسا
داريو مائورو ايكاردي يكي ديگر از بازيكنان مد نظر بارسلوناست. اين نوجوان 14 ساله زير ذرهبين باشگاههاي رئال مادريد، والنسيا، سويا، اسپانيول و دپورتيوولاكرونيا نيز هست.
ايكاردي آرژانتيني پاسپورت ايتاليايي دارد و طي 5 سال حضور در تيم نوجوانان 400 گل به ثمر رسانده است.
ايكاردي اخيراً از باشگاه بارسا و امكانات آن ديدن كرده و به نقل از روزنامه آس، خوان كارلوس، پدر او درخصوص شرايط انتقال فرزندش به نوكمپ با سران كاتالانها مذاكره كرده است. امكان دارد اين ستاره نوجوان ژوئن آينده به اسپانيا بيايد.
بگريستين: فابرگاس انتظار نداشته باشد
از آنجايي كه سسك فابرگاس 5 سال پيشترجيح داد بارسلونا را به مقصد آرسنالترك كند، چيكي بگريستين تأكيد كرد مقامات بارسا به هيچ وجه براي به خدمتگيري مجدد اين بازيساز اسپانيايي پيشدستي يا هزينه كلان نخواهند كرد.
مدير ورزشي بارسلونا در مصاحبهاي با خبرنگاران نسبت به اين شايعه كه فابرگاس دوست دارد به نوكمپ بازگردد، شديداً واكنش نشان داد.پس از اينكه فابرگاس در سن 15 سالگي تصميم گرفت شانس خود را در جمع توپچي ها بيازمايد ديگر كاتالانها به اين هافبك ارزنده به عنوان يكي از اهداف خود نگاه نكردند تا نشان دهند از رفتن بيدليل وي از نوكمپ شديداً ناراحت هستند.
بگريستين درباره سسك گفت: او بازيكن فوقالعادهاي است اما باترك بارسا بيشتر پلهاي پشت سرش را خراب كرد.براي اينكه او بتواند بار ديگر براي بارسا به ميدان برود، بايد نشان دهد علاقهمند بازگشت به نوكمپ است، بنابراين منتظر دريافت پيشنهاد از جانب ما نباشد و انتظار نداشته باشد كه با او قراردادي سنگين به امضا برسانيم.
كركيچ: از گلزني براي بارسلونا خوشحالم
بازيكن 17 ساله بارسلونا با وجود شكست تيمش مقابل ويارئال، شب باشكوهي را تجربه كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، بسياري به سرمربي بارسلونا خرده مي گرفتند كه چرا تا اين حد زود و عجولانه ستاره 17 ساله خود را به بازي گرفته؛ اما بوخان كراكيچ با درخشش در ديدار مقابل ويارئال پاسخ خوبي به اعتماد ريكارد داد.
كراكيچ تك گل تيمش را به ثمر رساند؛ اما بارسلونا در اين بازي با نتيجه 3 بر يك مغلوب شد.
وي گفت: بابت گلي كه به ثمر رسانده ام بسيار خوشحالم و اين حس كاملا منطقي است؛ اما اي كاش اين اتفاق بزرگ با پيروزي ما همراه مي شد تا اين گل ارزش واقعي خود را به دست بياورد.
مهاجم 17 ساله اسپانيايي تصريح كرد: در هر حال من خيلي چيزها را به برخي ثابت كرده ام و در ادامه نيز به روند صعودي خود ادامه خواهم داد.
مسی: «رنجرز یک ضدفوتبال را ارائه داد»
لیونل مسی، فوروارد آرژانتینی بارسلونا، در صحبت هایش با اسپورت، اعلام کرد، که مدافعان رنجرز، یک ضد فوتبال واقعی را ارائه کردند و به مقدار زیادی مزاحم او شدند. او که دیشب، در بین خط دفاع مستحکم حریف، کاملا گم شده بود گفت: «بسیار عجیب بود، زیرا رنجرز فقط یک ضد فوتبال را ارائه کرد. آن ها به هیچ وجه، برای بازی فوتبال به میدان نیامده بودند»
«آن ها از دقیقه اول تا دقیقه آخر ضد فوتبال بازی کردند و من بسیار متاسفم، که موفق نشدیم، روی یک از هزاران شانس ایجا شده، گلی را به نام خودمان ثبت کنیم. ما متوقف شدیم و این جای افسوس دارد، اما یک مساوی هرگز نتیجه بدی نیست»
شرایطی متفاوت در نوکمپ
مسی درباره بازی برگشت چنین گفت: «بازی برابر چنین تیمی با این ایده های فوتبالی بسیار سخت و دردناک است، اما آن ها در نوکمپ، شرایطی کاملا متفاوت دارند و قطعا کار بسیار سختی پیش رو خواهند داشت»
لئو در آخرین جملاتش اضافه کرد: «ما تا دقایق آخر تلاش نکردیم، زیرا می دانستیم که با این روش بازی حریف قطعا به جایی نخواهیم رسید. واقعا جای تاسف دارد»
آخرین تمرینات بارسا پیش از یکشنبه
فرانک ریکارد، در تمرین روز جمعه بسیار مشغول بود، چرا که او دائما بازی تمرینی را متوقف می ساخت تا نکته هایش را به بازیکنان منتقل کند، در آخرین نوبت تمرینی که آبی و اناری ها، پیش از دیدار یکشنبه برابر آلمریا برگزار کردند.
پس از نوبت تمرینی سبک در پنج شنبه، شدت تمرینات افزایش یافت و تیم اصلی در زمین مقابل لاماسیا به میدان آمد تا تمرینات آماده سازی برای رویارویی با آلمریا را ادامه دهد. ریکارد برای کار بر روی تیتک ها بسیار مشتاق بود و چنان شدید در تمرین شرکت می کرد که مطمئن شود که بازیکنان متوجه شده اند که او از آنها می خواهد در یک بازی تمرینی چطور بازی کنند. لیونل مسی، به دلیل پیگیری برنامه بهبودی شخصی اش، در تمرین حاضر نبود.
درک منطقه ای
پس از گرم کردن، بازیکنان آبی و اناری بر اساس پستشان به دو گروه تقسیم شدند و در مداری با توپ جای داده شدند. ایدور گودیانسن به گروه هافبک ها پیوست، در حالی که یحیی توره و رافا مارکز بین دفاع و هافبک جابجا می شدند.
ساموئل اتوئو به زمین تمرین باز می گردد!
اسپورت گزارش می دهد كه مهاجم كلیدی بارسلونا، ساموئل اتوئو، سرانجام بدنسازی را برای بازگشت به تمرین فیزیكی ترك كرده است, گرچه او همچنان برای كار با توپ روی پاهایش آماده نیست. گلزن كامرونی به زمین تمرین این هفته بازگشت و راه ساموئل اتوئو برای بهبودی نزدیك به پایان است.
مهاجم بارسلونا از اوایل فصل جدید لالیگا خانه نشین شده اما می تواند تا آخر نوامبر بازگردد. بعد از متحمل شدن پارگی تاندون در جام خوان گامپر برابر اینترمیلان, مهاجم سابق مایوركا به استراحت و بدنسازی مشغول شده است, بدون هیچ فشاری برروی پاهایش از نظر دویدن.
البته اكنون او به مرحله دوم بهبودی راه یافته است كه شامل رفتن به زمین تمرین لاماسیا می شود. بعد از بدنسازی صبحگاهی, او در فضای باز چند تمرین سبك انجام داد كه باعث خوشحالی زیاد هواداران, رسانه ها و احتمالا مربی اش, فرانك رایكارد خواهد شد. همچنان راه برای رفتن باقی مانده است. او هنوز ریسك پارگی یا ارتجاع را نمی كند و تا اینجا هنوز نمی تواند هیچ كار با توپی انجام دهد, گرچه این اتفاق ممكن است بزودی هفته آینده بیافتد.
يك پيروزي بحث برانگيز و نه چندان دلچسب
بارسلونا و آلمریا، در دیداری بحث برانگیز، به نتیجه نهایی ۰-۲ به سود تیم میزبان در نوکمپ تن دادند که گل های بارسا را در این دیدار، تیری آنری در دقیقه ۴۰ و گل بعدی را لیونل مسی، در دقیقه ۸۰ از روی نقطه پنالتی به ثمر رساندند. از بارسلونا ميليتو و آبیدال کارت زرد دریافت کردند.
در ابتدای نیمه دوم، مارکز به جای پویول به میدان آمد. در ادامه گودیانسن جای توره را گرفت. در نهایت لئو مسی، جانشین ، رونالدینیو گاچو بود.
در دیگر مسابقات لیگ اسپانیا، رئال مادرید، ۳-۱ بر حریف خود، لاکرونیا غلبه کرد و در صدر باقی ماند. پس بارسا، همانند هفته های قبلی، به تعقیب مادریدی ها ادامه می دهد...
بارسا 160 ميليون هوادار در سراسر جهان دارد
مارك اينگلا نايب رئيس باشگاه بارسلونا مدعي شد اين تيم در سراسر جهان 160 ميليون هوادار دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري گل، اينگلا كه در مورد فعاليت هاي اقتصادي و طراز مالي باشگاه بارسلونا صحبت مي كرد گفت: اين باشگاه سال گذشته دويست و نود ميليون و صد هزار يورو گردش مالي داشته و از اين نظر هم رديف تيم هاي منچستر يونايتد و رئال مادريد است.
بنابراين گزارش، نايب رئيس باشگاه بارسلونا گفت: اين تيم در سراسر جهان 160 ميليون هوادار دارد و از اين حيث حتي از تيمهاي پرطرفدار بيسبال آمريكا نيز محبوب تر است.
اينگلا افزود: ما از نظر تجاري جزء سه تيم اول جهان هستيم و حتي از تيمهاي بيسبال آمريكا كه جزء تيم هاي ثروتمند ورزش جهان هستند بالاتر هستيم. ما در تلاشيم تا با 160 ميليون هوادار خود در جهان در تماس باشيم و به آنها نزديك شويم.
اينگلا ادامه داد: 80 درصد از بينندگان تلويزيوني ما خارجي هستند و بيش از 50 درصد از امور بازرگاني ما نيز خارجي است./