اکبر میثاقیان: مگه من چمه؟
Printable View
اکبر میثاقیان: مگه من چمه؟
در پی دزدیده شدن پاسپورتها؛ سفر تیم ملی بوکس به رومانی لغو شد
داوران بحرینی دیدار سپاهان ایران - کاوازاکی ژاپن را قضاوت می کنند
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت : نوید مظفری بدلیل قضاوت ضعیف خود در دیدار استقلال و مس کرمان تا دو هفته آینده در لیگ برتر قضاوت نخواهد کرد .
الونگ و مهاجم ساحل عاجی در تمرینات گروهی شرکت کردند / نصرتی مصدوم شد
یوونتوس صدرنشین شد / رحمان رضایی نیمکت نشین هم نبود
رئيس فدراسيون وزنهبرداري گفت: حسين رضازاده به هيچ عنوان دوپينگي نيست و اين شايعه كذب محض است
تيم ملي واترپلوي زير 20 سال ايران به عنوان يكي از 4 نماينده قاره كهن، با كسب رده نوزدهم در بين 24 تيم، آمريكا را ترك كرد
کاپیتان تیم ملی واترپلو : استخر اجاره ای سبب درجا زدن واتر پلو می شود / استعدادیابی در واتر پلو دشوار است
در آخرین کنگرهی Iaaf، نشان لیاقت جهانی به دکتر علیجانی اعطا شد
برای نخستین بار در تاریخ دوومیدانی ؛ تیم ایران شصتم جهان شد
اولين برد بارسلونا به دست امد .
پيرزوي تا سه روز وقت داره در مورد بازي كردن در ورزشگاه ازادي اقدام كند .
شفیع زاده در گفتگو با مهر : کریمی تا پایان فصل سرمربی استقلال اهواز خواهد بود
هاشمیان: خوشحالم بازی کردم و گل زدم
داور بازی استقلال و مس کرمان محروم شد .
ادامه جلسه کمیته انضباطی عزیزی به هفته آینده موکول شد
شکست تیم والیبال ایران مقابل کره جنوبی با نتیجه 0-3
علی دایی: سایپای واقعی را از هفته 30 ام ببینید.
سرمربی تیم فوتبال ابومسلم در جلسه امروز کمیته انضباطی ضمن تاکید بر اظهارات خود نسبت به اشتباهات داوران در دو مسابقه اخیر این تیم از شکایت این باشگاه به دلیل توهین داور به بازیکنان این تیم خبر داد.
درگیری فیزیکی لیدرها در تمرین استقلال / حضور تماشاگران و خبرنگاران ممنوع شد
باشگاه فوتبال لس آنجلس گالکسی هرگونه شایعه بازگشت بکهام به فوتبال اروپا را تکذیب کرد.
با وجود آنكه باشگاه پاس همدان رضایت نامه كوشكی را برای ابومسلم صادر كرده است؛ اما این بازیكن در ۴۸ ساعت آینده به استقلال تهران می پیوندد.
امیر شاپورزاده بازیكن ایرانی تیم فوتبال هانزاروستوك به دلیل حضور در نخستین بازی فصل جاری، نمره ۴ دریافت كرد.
هاشمی رفسنجانی: موفقیت بیماران خاص در میدانهای ورزشی باعث تقویت روحیه اراده و مقاومت در میان مردم میشود
فوتبال بانوان غرب آسیا - پیروزی پرگل ایران برابر سوریه
ممبینی دیدار تیم های فوتبال امید سوریه و کره جنوبی را قضاوت می کند
تيمهاي استيل آذين و منتخب كرج در اقدامي خيرخواهانه به مصاف هم رفتند.دراين ديدار دوستانه تيم استيل آذين تهران با نتيجه دو بر يك تيم منتخب كرج را شكست داد.
رضازاده: حاشیهسازان را به آقایم ابوالفضل (ع) واگذار مىکنمدیوانهها مىگویند دوپینگىام!
نوید مظفرى بالاخره اعتراف کرد:صد در صد اشتباه کردم
عضو کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال با ابراز نگرانی نسبت به تعویق زمان ثبت نام نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال گفت این تاخیر به صلاح فوتبال کشور نیست.
تقی داداشی و سعید ابراهیمی با غلبه بر خالپور و گنجی به عضویت تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان کشورمان درآمدند.
مسئولان چلسی نام بالاک را به منظور حضور در رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مسئولین یوفا ارائه نکردند.
ایران با شکست از کره جنوبی از راهیابی به مرحله نیمه نهایی جام ملتهای آسیا باز ماند.
حسین رضازاده: تمرینات حرفهییام را از20 روز دیگر آغاز میکنم میخواهم سومین طلای المپیک را به دست آورم رقیبانم سخت به دنبال رکوردهایم هستند
کیومرث هاشمی: به دو باشگاه پرسپولیس و استقلال کمک میکنیم
روبن امیدوار به درخشش در برنابئو فوتبال تهاجمی رئال مرد هلندی را سر ذوق آورده است
لاپورتا رييس باشگاه بارسا اعلام كرد اگر كمكاري پزشكان اين باشگاه در مورد اسيب ديدگي اتوئو ثابت شود انها را اخراج ميكند .
علیآبادی:توسعه پایداردر ورزش را با پشتوانه زیرساختهای قوی محقق میسازیم
تیم وزنه برداری پیشکسوتان به کشور بازگشت
مهدی رجبزاده در گفتوگو با البیان: قلعهنویی فقط به نامهای بزرگ اعتماد میکرد حضور دو ایرانی علت اصلی حضورم در الامارات بود