ببخشيد كه توي اين تاپيك پست ميدم ، توي تاپيك كنكوريهاي 87 سوالم رو مطرح كردم ولي پاسخ خوبي نگرفتم.
به نظر شما براي كنكور كارداني پيوسته/ رشته حسابداري چه كتاب تستي مفيده؟؟ كلا براي رشته هاي
فني حرفه اي و مخصوصا درسهاي تخصصي چه كتابي خوبه؟؟
ممنونم
Printable View
ببخشيد كه توي اين تاپيك پست ميدم ، توي تاپيك كنكوريهاي 87 سوالم رو مطرح كردم ولي پاسخ خوبي نگرفتم.
به نظر شما براي كنكور كارداني پيوسته/ رشته حسابداري چه كتاب تستي مفيده؟؟ كلا براي رشته هاي
فني حرفه اي و مخصوصا درسهاي تخصصي چه كتابي خوبه؟؟
ممنونم
به به نگار جون خوش اومدی:11:نقل قول:
ببین عزیزم من اون موقع که واسه کاردانی می خوندم واسه دروس عمومی از انتشارات کار آفرینان استفاده کردم
واسه دروس تخصصی هم انتشارات برگ سبز که کتاب تست بود .
به نظر من قبل از عید بشین یه دور کتاباتو بخون ... این خیلی کمک می کنه بهت ... راستی اگه تو تاپیک خانوما رفتی به همگی سلام برسون و واسم دعا کنید چند هفته دیگه کنکور دارم :10:.
شاد باشی نگار جون :40:
سارينا جون خيلي ممنون.من يه خرده گيج شدم . خيلي ها گفتن كتابهاي مبتكران واسه عمومي خيلي خوبه .نقل قول:
حالا من نميدونم كدومشون رو انتخاب كنم. بعضي ها هم گفتن مدرسان شريف خيلي عاليه. منو راهنمايي كن از بين اين كتابها كدوم برام بهتره؟؟ممنون
اميدوارم موفق باشي دوست خوبم:11:
سلام
لطفاً ضرایب و رتبه هایی که واسه قبول شدن تو کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی مورد نیاز است را ارسال نمایید.
اطلاعات دیگه مثل منابع مهم و مورد نیاز رو هم لطف کنین:10::40:
کنکور آزاد
ریاضی-فیزیک الکتریسیته و مغناطیس-مدار -ماشین الکتریکی-کارگاه برق
ضرایب به ترتیب (2.4.4.2.2)
.
.
کتابهای پیشنهادی
مدار = تحلیل مدارهای الکتریکی مولف مهندس محمد معینی منش ناشر حریم دانش
ریاضی =تشریح مسایل حساب دیفرانسیل و انتگرال مولف مهندس رضا قیامت ناشر آییژ ( روی جلد کتاب نوشته برای رشته های مدیریت و کشاورزی زیست علوم بازرگانی ولی کتابی پایه هست برای تمام رشته ها)
فیزیک و ماشین و کارگاه برق = مدرسان شریف
.
.
کنکور سراسری (برای قبولی در کنکور سراسری نباید فقط به یک کتاب اشاره کرد)
ریاضی-فیزیک - مدار- الکترونیک-ماشین-مدار فرمان
ضرایب (2.4.2.3.3.3.)
مدار و ریاضی و فیزیک و کارگاه و ماشین و الکترونیک= مدرسان شریف + قلم چی
کتابهای مدرسان اصلا برای کنکور آزاد توصیه نمیشود چون بیش از دو سوم از کتاب حذف میشود کتابهای مدرسان برای سراسری نوشته شده
خواهش می کنم نگار جوننقل قول:
آخ آخ مدرسان را یادم رفت بهت بگم ... این کنکور که حواس نذاشته واسه ما:31:
مدرسان که عالیه ... من الان دارم واسه کارشناسی می خونم ... واسه دروس عمومی البته ...مثلا قسمت ادبیاتش از ساده ترین درس یعنی قافیه و ردیف شروع کرده تا به جاهای سخت رسیده ... و تست هم داره :20:
راستی به نظر من واسه ریاضی کلاس برو ... البته اگه ریاضیت خوبه که لازم نیست:10:
سلام دوست خوبنقل قول:
اول ورودتون را به پی سی ورلد و این تاپیک خوش آمد می گم:11:
بعد اینکه برای مطلع شدن از ضرایب این رشته باید صبر کنید تا دفترچه های سراسری بیاد ... احتمالا 25 میاد
و در مورد رتبه هم بستگی داره به تعداد شرکت کنندگان و دانشگاههایی که در این رشته ها پذیرش دارن
دوستان یه سوال از همه ؟ من الان ترم 4 کاردانی کامپیوترم و ترمی که قراره از اسفند شروع بشه یعنی ترمه 5 فقط 10 واحد دارم یعنی تا تیر فارغ التحصیل میشم ایشاا... حالا سوالم اینه : من در آزمون کارشناسی ناپیوسته علمی و کاربردی شرکت کردم اگه قبول بشم میتونم برم ؟ از مهر ورودی میگیره یا از بعد عید ؟ ممنون میشم اگه جواب بدید !
سلام سجاد جاننقل قول:
طبق این گفته در دفترچه :
شرکت دانشجویانی که تا زمان ثبت نام در نیمسال دوم 86-87 در مقطع کاردانی فارغ التحصیل خواهند شد ، در آزمون پذیرش دانشجو از دوره کاردانی به کارشناسی 86 بلا مانع است .
شما می تونید شرکت کنید:20: .
از مهر ماه هم ورودی می گیرن .. البته پارسال که این طور بود ... موفق باشی دوست خوب:11:
خواهش می کنم دوست خوب:46:نقل قول:
موفق وپیروز باشی :11:
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 ميرساند كه ثبتنام براي شركت در آزمون مذكور از ساعت 9 صبح روز پنجشنبه 25/11/86 به صورت اينترنتي آغاز ميشود و در پايان روز چهارشنبه 8/12/86 پايان ميپذيرد.
اطلاعيه اين سازمان در خصوص شرايط و ضوابط و نحوه ثبتنام از داوطلبان در نشريه پيك سنجش روز دوشنبه 22/11/86 منتشر ميگردد.
منبع :کد:http://82.99.202.130/KarshNP/1386/861115_01.php
سارینا جان مطمئنی از مهر شروع میشه ؟ آخه من امروز زنگ زدم تهران گفت شما باید نهایتا تا اواسط فروردین مدرک رو داشته باشی ؟
سجاد جان دوست من سال قبل تو همین آزمون شرکت کرده بود و مهر ماه سر کلاس رفته بود ... حالا شاید امسال یه جور دیگه باشه ... والا کاراشون معلوم نیست اینا:13:نقل قول:
پس این حس ششم من درسته :31:... ماهی از خودته دوست جون ... شاد باشی:11:نقل قول:
سلام دوستان
می بینم که بعد از دو هفته خیل کاربران به این تاپیک اومدن و واقعا به فکر فرو رفتم که ببینم این خیل کاربران بر فرض اینکه به دانشگاه برن و قبول هم بشن و تمومش کنن بره بعد از 2 سال یعنی کارشناسی گرفتن بعدش چی؟؟؟کجا می خواهید استخدام بشید؟؟؟آیا تو دانشگاه چیزی یاد گرفتید؟؟؟آیا حقوقی که می دن راضی کننده هست؟؟؟اگر نمی خواهید استخدام بشید آیا سرمایه ای دارید؟؟؟آیا کارت پایان خدمت دارید؟؟؟و خیلی آیاهای دیگه اینا نظر من هست یه خرده فکر کنید من نمی گم درس و دانشگاه و مدرک بد هست نه منظورم این نیست منظورم اینه که مدرک رو که گرفتید بعدش می خواهید چه کار کنید؟؟؟باید بیشتر از اینکه یه برنامه ریزی واسه خوندن کتابهای کنکور می کنید یه برنامه ریزی واسه بعدش بکنید و آینده رو ببینید و اون چیزی که از زندگیتون می خواهید
انشالله که همگی موفق باشن
با تشکر
بای
این ثبت نام فراگیر پیام نور که قرار بود از سیزدهم شروع بشه واقعا شروع شده؟
برم پست دفترچه رو بگیرم؟
الان رفتم تو سایت پیام نور چیزی اعلام نشده بودنقل قول:
با خواهشات فراوان نگار عزیزم:11:نقل قول:
راستی نگار جون از همین امروز شروع کن که فردا دیره :10:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من الان پشیمونم که دو سال اومدم دانشگاه و مدرک گرفتم چرا؟؟؟چون دو سال وقتم گرفته شد چون نزدیک 5 میلیون هزینه شد چون دو سال فرصت کاری از دست دادم
الان من دارم کار می کنم طوری که نیازی به مدرک نیست اصلا ربطی به تخصص و این چیزا هم نداره راحت ماهی 1 میلیون دارم حالا اگر از دو سال قبل شروع می کردم الان یه آپارتمون 50 متری داشتم ولی افسوس که رفتم دانشگاه
به هر حال موفق باشید
با تشکر
بای
دوستاني كه كارداني قبول شدن از چه كتابهايي استفاده كردن؟؟من هنوز نميدونم چه كتابي بخرم؟؟مدرسان شريف يا انديشه سازان يا ........انديشه سازان رو خيلي تعريفش رو شنيدم ولي گير نمياد. . من بيشتر درسهام خوبه غير از رياضي و فيزيك. چه كتابي بخرم كه رياضي و فيزيك رو خوب بزنم؟؟؟؟؟؟
ممنون
مدرسان خوبه ولی به شرطی که کلاسش هم برینقل قول:
کتاب مدرسان را طوری نوشتند که مکمل کلاس باشه البته کلاسش هم به درد نمیخوره
در صفحه قبل کتاب برای ریاضی معرفی کردم
من و بلایی ...نگو سجاد:21:نقل قول:
راستی کارت رو هم دیدم خیلی خوب بود اون طراحی انسان را می گم:20:
من به خاطر این کنکور چند وقتی هست دست به مایا نزدم:41:
نگار جون زیاد در بند اینکه چه کتابی بگیری نباش :20:نقل قول:
اول کتابای درسی را خوب بخون بعد سراغ این کمک آموزشی ها برو:8:
بازم من پیشنهاد می کنم واسه ریاضی و فیزیک کلاس بری:46:
بچه ها این سوال و جوابا تو سایت کارشناسی بود ممکنه بعضی از دوستان این سوالا را داشته باشن ... برای دانلود جزوات میتونید به منبع سر بزنید ... شاد باشید :11:
منبع :نقل قول:
در این پست قصد دارم به سوالات تکراری تعدادی از دوستان که تعداش کم هم نیست پاسخ بدهم. خدمت آن دوست معترضمون هم عرض کنم که بنده با خیال راحت منتظر ننشستم تا کسی ازم تشکر کنه ! اگر شما به پستهای قبلی و یا انجمن سایت مراجعه میکردید، متوجه میشدید که دیگر چیزی به عنوان تکمیل ظرفیت در دانشگاه آزاد وجود ندارد ...
لطفا زمان اعلام فرم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد را اعلام نمایید.
باز هم میگم، دیگه کسی روی تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد حساب باز نکنه و فکرش رو بیشتر روی کنکور علمی کاربردی و یا دولتی 87 متمرکز کنه چون به گفته مسئولان این دانشگاه، تکمیل ظرفیتی وجود نخواهد داشت. درواقع ظرفیتهای خالی هم با توجه به انتخاب چهارم این دانشگاه پر شده.
در کنکور علمی کاربردی و همچنین سراسری سال 87 برای درس برنامه سازی از چه زبانی سوال طرح خواهد شد؟
در مورد درس برنامه سازی کنکور علمی کاربردی 86 فعلا جز خداوند کسی از جزئیاتش مطلع نیست! ولی با توجه به سوابق قبلی احتمال اینکه از دروس C# و Pascal سوال مطرح شود بسیار بیشتر از VB , C++ است. اما برای کنکور کاردانی به کارشناسی 86 ( دولتی ) حتما از دروس VB , C++ , C# سوال می آید.
آیا این درسته که دانشگاه پیام نور از سال آینده در مقطع کاردانی به کارشناسی دانشجو پذیرش میکند؟
بله، این خبر کاملا صحت داره. چند وقت پیش قائممقام دانشگاه پيام نور از پذيرش فراگير دانشجوي كارداني به كارشناسي در دانشگاه پيام نور از نیمه اول سال آینده خبر داد. جزئیات این خبر رو در پستهای آینده خواهید خواند.
اگر میشود در مورد دانشگاه علمی کاربردی من را راهنمایی کنید واینکه دانشگاه خوبی است یا نه؟ زیرا من می خواستم در این ازمون شرکت کنم و فقط انتخاب تهران مد نظرم است.
دانشگاه علمی کاربردی چه از نظر میزان شهریه و چه از نظر اعتبار مدرک، تفاوتی با موسسات غیرانتفاعی و غیر دولتی ندارد. البته نسبت به آزاد بسیار به صرفه تر است.
سلام ميشه منابع آزمون كارشناسي علمي كاربردي رو اعلام كنيد و بگيد وقتي امتحان توي اسفند هست پس جواب رو كي ميزنن وكلاس كي شروع ميشه؟
منابع رو قبلا اعلام کردیم، تنها تغییرش حذف سیستم عامل بود. نتایج هم دو الی سه ما بعد از تاریخ آزمون اعلام میشود و شروع کلاسها هم از اول مهر 87 خواهد بود
اگه امکانش هست جزوهای بیشتری از دروس کاردانی به کارشناسی برای دانلود در سایت قرار دهید.
چشم. حتما در پست آینده لینک دانلود جزوه "مفاهیم سیستم عامل" که توسط یکی از دانشجویان کامپیوتر ارسال شده را قرار میدهم.
کد:http://www.karshenasi.com/2008/02/post_43.html
:46:نقل قول:
راستی سجاد جان همون طوری که تو پست قبلی خوندی شروع کلاسای علمی کاربردی از مهر ماهه ... انشالا که همگی قبول شیم:8:
واقعا از مهر شروع میشه؟؟؟نقل قول:
اگه اینطوری باشه که من بدبخت اگه قبول بشم هم باید برم سربازی
ببینم بچه ها خبر ندارید ثبت نامش رو از کی انجام میدن؟
ده نه دیگه ........ شما اگه قبول بشی سربازی هم باشی برمیگردوننت عزیز
خواهش دوست جون:10:نقل قول:
سینا جان ثبت نام آزمون که تموم شده.منظورت ثبت نام بعد از قبولیه .... که هنوز اعلام نشده کی هستنقل قول:
بله منظورم ثبت نام بعد از قبولیه
آقا یه سوال (میدونم مربوط به اینجا نمیشه ولی اگه لطف کنید جواب بدید خیلی ممنون میشم)
من احتمالا تاریخ اعزام به سربازیم یا اول تیر میخوره یا اول شهریور
حالا من اگر علمی کاربردی قبول بشم به نظرتون باید برم سربازی؟
بعد آقا این دفترچه پیام نور مگه قرار نبود سیزدهم بیاد پس کی میاد؟؟؟؟؟
سینا جان در مورد دفترچه های پیام نور فرشید بهتر اطلاع داشت که متاسفانه چند روزه آنلاین نشده ... فکر کنم حسابی داره می خونه:31:نقل قول:
راستی شما خیلی مطمئنی از قبولیت ... خوش به حالتون:27:
در مورد سربازی هم سجاد وارده الانه که بیاد راهنماییت کنه :8:
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید : (نظام وظیفه)
www.police.ir/vazifeh%20omomi/index.htm
ممنون سجاد جان
نه, من تاریخ فارغ التحصیلیم دهم مهر هستش یعنی دهم فروردین 6 ماهم تموم میشه
اگر علمی کاربردی قبول بشم از وقتی که توی دانشگاه ثبت نام میکنم بهم معافیت میدن یا اگر بقهمم قبول شدم میتونم برم دانشگاه و برگه معافیت دائمم رو بگیرم؟؟؟
دلم خیلی شور میزنه
نه اگه قبول شی حتی سربازی هم باشی میتونی برگردی خیالت راحت
ممنونم :11: لطف كرديننقل قول:
نگار جون زیاد در بند اینکه چه کتابی بگیری نباش
اول کتابای درسی را خوب بخون بعد سراغ این کمک آموزشی ها
بازم من پیشنهاد می کنم واسه ریاضی و فیزیک کلاس برو
سارينا جون خيلي خيلي ممنون.:11:
دوستانی که کاردانی به کارشناسی آزاد، رشته کامپیوتر قبول شدند. ممکنه لطف کنند لیست دروس ترم اول رو رو برای من بفرستند. خیلی اضطراری.
sphere جان من یه سرچی برات می کنم شاید سر فصل دروس را تو اینترنت گذاشته باشن .. اگه پیدا کردم همین جا واست می زارم ... شاد باشی دوست من
سلام سارینا خانمنقل قول:
بازم خسته نباشی
ببخشید که دیر اومدم
نام کاربری مم قابل شما رو نداره:10:
من رشته ام کامپیوتر ه
ترم 2 هستم
(کاردانی)
سراسری هستم شبانه قم
ولی با این دانشکده ای که ما داریم :41: جدی هر کسی بود مثل من برای درس خوندن بی انگیزه میشد
واقعا دانشکده ای درپیت تر از دانشکده ی ما فکر نمی کنم وجود داشته باشه
شما درست میگی
من چون از ابتدا با این تاپیک نبودم راستش زورم اومد همه صفحه هارو بشینم بخونم به خاطر همین گفتم کاشکی برای هر رشته یک تاپیک جدا زده میشد ولی ...
به هر حال ببخشید :11:
ممنون از دوستانی که مارو راهنمایی میکنند, واقعا دمتون گرم
آقا من شنیدم فراگیر پیام نور رو حذف کردن راسته؟
ولی از طرف دیگه هم شنیدم که پیام نور امسال میخواد کاردانی به کارشناسی هم دانشجو بگیره شما خبر ندارید؟
سلام زیبای خفته جان:20:نقل قول:
منم اون موقعی که کاردانی می خوندم تو یه همچین جایی درس می خوندم ... ولی الان دلم واسه دوران دانشجویی تنگ شده ... چه شیطنتایی که با دوستام نمی کردیم:21::27:
اینجا اتفاقا رشته کامپیوتر زیادن بچه ها ... سوالی داشتی بپرس دوست خوب:10:
شاد باشی و پیروز:20:
سینا جان سلام:20:نقل قول:
من که چیزی در این مورد نشنیدم ... تازه دارن بیشترش می کنن:27:
در مورد اینکه می خواد کاردانی به کارشناسی بگیره هم درست شنیدید:20:
sphere جان تا الان که برات سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ... از یکی از دوستان هم اگه شد واست می پرسم .... شاد باشی دوست من:10:نقل قول:
سارينا جون يه سوال؟؟
شما خودت كارداني سراسري قبول شدي؟؟اگر آره كجا قبول شدي؟؟؟و حدودا چند ماه درس خوندي؟؟
ببخشيد اگر فضولي كردم.:20:
نقل قول:
سلام دوست من
دفترچه ي اعزام به خدمتتو كي پست كردي ؟
من يه روز بعد از فرجه ي 6 ماه تحصيليم پست كردم به من گفتند غيبت خوردي چون تا اين مدارك به مقصد برسه 2 - 3 روزي طول مي كشه و بايد زودتر اقدام مي كردم .
راستش من تا اون زمان ( زمان اعلام نتايج آزمون كارداني به كارشناسي )اصلا نمي دونستم دفترچه خدمت چيه !
چون غيبت خوردم اگر از حالا تا پايان خدمتم جايي قبول بشم نمي تونم ثبت نام كنم ... بهم گفتند اعزامت تير يا شهريوره .
براي علمي كاربردي و سراسري 87 استارت زده بودم و Take Off خوبي كرده بودم و فكر مي كنم به مقصدم بموقع مي رسيدم تا اين كه اين خبرو شنيدم و پامو در جا گذاشتم رو ترمز ...الان بيكارم توي خونه .
سلام W9 جان من دهم فروردین 6 ماهم تموم میشه
میخوام 10 روز دیگه دفترچه بفرستم.
فقط یه مشکلی دارم من دوران کاردانیم 10 روز از 3 سال بیشتر شد
یعنی ورودیه مهر 83 هستم ولی دهم مهر 86 تموم کردم, به نظرت برام غیبت زدن؟
نه غيبت نمي زنند . هر چه زودتر پستش كننقل قول:
توي دفترچه نوشته حداكثر 2 ماه قبل از پايان مهلت معافيت مدارك رو پست كنيد ...
من هم ورودي مهر 83 ام تاريخ فارغ التحصيليم 86/5/10