فکر کنم خود شما هم کاسه داغتر از اش شدید یا در ارزوی ریاست و مدیریت به سر میبرید که جای دیگران کار میکنیدنقل قول:
اجازه بدید مردم کارشون را بکنن
تمام جاهای این مملکت بی نظمی و بی قانونی هست حالا شما اومدید تاپیک 6300 را قانون مند کنید؟؟؟؟؟
Printable View
فکر کنم خود شما هم کاسه داغتر از اش شدید یا در ارزوی ریاست و مدیریت به سر میبرید که جای دیگران کار میکنیدنقل قول:
اجازه بدید مردم کارشون را بکنن
تمام جاهای این مملکت بی نظمی و بی قانونی هست حالا شما اومدید تاپیک 6300 را قانون مند کنید؟؟؟؟؟
گوشی من خیلی طول میکشه که شارژ کامل بشه 3 ساعت
چیکار باید بکنم؟
(امیدوارم نگن سوال تکراریه بی مورده با هم بپرس ...................)
:18:berid halesho bebaridکد:http://www.mobilepark.eu/mobile_themes/19-Nokia-themes/
سلام به همه دوستان ... اگه گوشي رو اپديت كني فارسي ميشه ؟؟....
اخه nokia pc suite اين گوشي رو نميشناسه!!!!!! پس بايد با چه برنامه اي اپديت كنم؟؟
اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم..
دوستان من معذرت ميخام با هم دعوا نكنيد
حالا ببينم ميشه كاري كرد تا اگه براي كسي اس ام اس ميفرستيم شمارمون نيفته؟
دوست عزيز نگران نباش تمام6300 اينقدر طول ميكشه تا شارژ بشن مال من هم اينجوريه:46:نقل قول:
این کارت های اس ام اس ناشناس که در مغازه ها مینویسن به درد نمی خوره؟نقل قول:
اصلا این ها چطوری کار میکنن؟؟
سلام
من هر فايلي كه بابلوتوس وارد گوشي ميكنم ميره تو مموري خود گوشي هر جاي گوشي گشتم گزينه اي پيدا نكردم كه فايلها رو مستقيم داخل رم سيو كنه
از كجا بايد اين كارو بكنم
ممنون
..........
نمیفهمم منظورتو ؟ مگه رم همون مموری نیست ؟نقل قول:
سلام
من هر فايلي كه بابلوتوس وارد گوشي ميكنم ميره تو مموري خود گوشي هر جاي گوشي گشتم گزينه اي پيدا نكردم كه فايلها رو مستقيم داخل رم سيو كنه
از كجا بايد اين كارو بكنم
ممنون
اصولا تو گوشی های جاوای نوکیا اول فایلها میرن تو فولدر receive files که جزو حافظه اصلی گوشیه و وقتی حافظه پر بشه میره تو مموری کارت !
دوست عزیز شما که طرفدار نظم و ندادن پست های بیهوده هستید در مورد این پست شما باید بگم که مثل اینکه شمانقل قول:
عنوان تاپیک رو نمیدونید یا میخواین تاپیک رو منحرف کنین حالا جوابش باخودتون هست؟؟؟
دوستمون حامد گفته بود (((دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد))) شما این متن رو چجوری خوندی که برداشتت این بود که گفته خفه شید یا نپرسید یا کم بپرسید فقط گفته که برای بهم نخوردن نظم تاپیک سوالاتتونو در يک پست بپرسيد حالا خود شما تو تاپیک 6300 داری مبحث کارت های اس ام اس رو باز میکنی که هیچ ربطی به این تاپیک
نداره پس لطفا از این به بعد یکم مراقب پست های خودتون باشید تا اینکه بین دوستان دشمنی و دعوا بندازید:13:
سلام
وقتي تم روي گوشي ريخته ميشه و هنگام Apply كردن خطاي Not Enough memory ميده چه جوري بايد اين مشكل رو بر طرف كرد ؟
ممنون
شما حق تهمت زدن به کسی را به جرم دشمنی و و دعوا و ..... نداریدنقل قول:
مگر اینجا کجاست؟
یک فروم در دنیای مجازی
و من فکر نمی کنم مطلبم زیاد هم بی ربط بوده
یکی از دوستان پرسیده بودن چطوری میشه از طریق این گوشی اس ام اس ناشناس زد
چون این کار مخصوص یک گوشی به خصوص نیست من هم گفتم از این کارتها استفاده کنید و بعد هم پرسیدم چطوری؟ من که شخصا پست نزدم بیام این سوال را بپرسم در جواب مطلبی این را گفتم
زیادم بی ربط نبود خانم عزیز
faded جان دستت درد نكنه ولي من منظورم اين بود كه برنامه يا روشي هست كه با خود گوشي اس ام اس ناشناس(بدون افتادن شماره) بفرستم؟؟؟؟
فکر کنم خودتون بهتر از من وارد باشین این کارها را قبلا با گوشی های سونی اریکسون در صورتی که هر 2نقل قول:
طرف یک مدل گوشی داشتن جواب میداد
برای گوشی های نوکیا معمولا روش خاصی وجود نداره
مخصوصا این گوشی که از لحاظ نصب برنامه و این حرفا زیاد کارایی خوبی نداره
موفق باشین:11:
(البته تا جایی که من میدونم. شاید چند روز دیگه یه برنامه ایی چیزی ساخته شد اگر شما پیدا کردین به بقیه هم بگین )
شما احتمالا حافظه گوشيتون پر شده. منظورم رم نيست. احتمالا فايلهايي كه با بلوتوث دريافت كردين يه مقدار از حافظه رو گرفته. فايلهاي اضافي رو به رم منتقل كنيد مشكلتون رفع ميشه.نقل قول:
سلام تا چقدر شارز واست نگه داشته؟
ماله من که 1 روزه تموم میشه. شارز اولیه هم 6 ساعت زدم.
سلام تا چقدر شارز واست نگه داشته؟نقل قول:
ماله من که 1 روزه تموم میشه. شارز اولیه هم 6 ساعت زدم.
0537631 RM-217 MEA-5 BLKSILVER FARSIنقل قول:
اینم کد هالشو ببر
دوستان من دیدم چند نفر برا شارژ گوشی سوال کردن اخه اون اوایل خودم هم با شارژ گوشی خیلی مشکل داشتم.خیلی دیر شارژ میشد بعد هم که سریع شارژ تموم میشد.
راستش من یکی شارژر اصلی خودش رو دارم یکی هم یک شارژر 5700 از اون کوچیکا
یدونه باتری اصلش رو هم خریدم 4 تومان
اون اوایل خیلی طول میکشید شارژ بشه ولی الان خیلی سریع شارژ میشه من از گوشی خیلی استفاده میکنم ولی یک روز و نیم شارژ داره ولی فکر کنم 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم کامل شارژ میشه
راستش کلا این گوشی باتری ضعیفی دارهولی دیگه بعد از مدتی بهش عادت میکنید
سلام....گوشی من زود شارژمیشه ولی خیلی زود تموم میکنه توی یک روز باید دوبار شارژبشه....روز دوم بردمش پیش فروشنده اونم باتری رو عوض کرد ولی بازم فرق نکرد...نمی دونم شایدم یه باتری بدتر داد بهم!!نقل قول:
یعنی مشکل از باتریه؟؟اخه زیاد هم استفاده نکنم 12 ساعته تموم میکنه....کسی علتشو می دونه؟؟
[quote=amir_01;2219208]سلام....گوشی من زود شارژمیشه ولی خیلی زود تموم میکنه توی یک روز باید دوبار شارژبشه....روز دوم بردمش پیش فروشنده اونم باتری رو عوض کرد ولی بازم فرق نکرد...نمی دونم شایدم یه باتری بدتر داد بهم!!
یعنی مشکل از باتریه؟؟اخه زیاد هم استفاده نکنم 12 ساعته تموم میکنه....کسی علتشو می دونه؟[/quote
دوست عزیز من احتمال زیاد میدم که از باتریتون باشه.اخه من که یدونه باتری اصل خریدم با هم از لحاظ مدت نگهداری شارژ تفاوت دارن هر دو اصل هستن اما اونی که خریدم بیشتر شارژ نگه میداره.دلیلش رو من نمیدونم.
به نظرم باید به فکر یک باتری دیگه باشین.
من گوشیم تصویرش با صداش تو کلیپ ها هم
خونی نداره چه مشکلی پیدا کرده ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا" مشکل خود کلیپ هستنقل قول:
من گوشیم تصویرش با صداش تو کلیپ ها هم
خونی نداره چه مشکلی پیدا کرده ؟؟؟؟
نه گوشی شما
برای من هم چند باری این اتفاق اتادنقل قول:
سلام....گوشی من زود شارژمیشه ولی خیلی زود تموم میکنه توی یک روز باید دوبار شارژبشه....روز دوم بردمش پیش فروشنده اونم باتری رو عوض کرد ولی بازم فرق نکرد...نمی دونم شایدم یه باتری بدتر داد بهم!!
یعنی مشکل از باتریه؟؟اخه زیاد هم استفاده نکنم 12 ساعته تموم میکنه....کسی علتشو می دونه؟؟
اما دلیلش این بود که در حین شارژ شدن از گوشی استفاده میکردم
نقل قول:
نه مشکل از کلیپ نیست چون من هر کلیپی که نگاه می کنم این مشکلو داره
ضمنا همین کلیپ ها روی گوشی دیگران که امتحان کردم هیچ مشکلی نداشتند !!!
برنامه های دیگه ی مربوط به پخش فیلم رو تو موبایلت نصب کن با اون برنامه ها کلیپ رو اجرا کن ببین بازم این مشکل پیش میاد یا نه ؟
احتال بسيار زياد مشكل از باتري هستنقل قول:
گوشي من 2ساعته شارژ ميشه و تقريبا اگه خيلي ازش كار بكشم 2روز رو كامل جواب ميده بعد از دو روز هم چون دوربينش تو شارژ كم كار نميكنه مجبورم بزارمتوي شارژ
من ميخاستم بدونم ايا صفحه گوشي بدون اون ليبل(پلاستيكي كه روي صفحه چسبوندن) خش ميفته اخه من اونو كندم
به نظر من بهتره ممثل من يه قاب يدكي براش بگيريد. اونوقت ديگه به قاب اصلي هيچ خشي نميفته. البته من پلاستيك رو از روز اول برداشتم ولي تا حالا خداروشكر هيچيش نشده.نقل قول:
من با KD Player هم کلیپ ها رو اجرا کردم بازم همون مشکل رو داشت ! ! ؟نقل قول:
دوستان تو تبليغات اين گوشي اومده بود كه قسمت هاي نقره اي از جنس فلز(فولاد)هست ولي چرا به سادگي خط ميفته حتي بدنش از k750 سوني اريكسون ضعيف تره
خوب مگه فولاد ضد خش هست؟ هر چيزي رو اگه خوب ازش نگهداري نكنيد خراب ميشه. مال من كه هنوز يه خط كوچولو هم بهش نيفتاده.نقل قول:
مال من هم خش نیفتاده
_________________________.
دوستان مثه اینکه 6300i هم اومده.
کسی اطلاعی داره فریمور جدید برا گوشی اومده یا نه؟
دوست عزیز بنده فکر نمیکنم این گوشی فنلاندش باشه.نقل قول:
اخه تمام 6300 که دیدم مجار بودن.
ویرایش شد
___________-
کسی جواب ما رو نداد . . .نقل قول:
به اين زوديها نوكيا قصد ارائه آپديت براي گوشي ما رو نداره .نقل قول:
در واقع براي ارائه آپديت بايد مشكلات بزرگي در گوشي وجود داشته باشه كه نيست.
چيزهايي هم كه ما دوست داريم به گوشيمون اضافه بشه عملا سخت افزاري هستن كه يعني بهتره بريم 6300i بخريم.
6300i چه فرقي با معموليش داره؟؟؟؟؟؟