بچه ها ببخشید زیاد نگشتم وقت هم ندارم
کسی میدونه دفتر چه ی انتخاب رشته ریاضی 87 رو از کجا میشه دانلود کرد ؟!
سه دفعه رفتم پست میگه تموم کردیم افتاد واسه شنبه .. نمیشه صبر کرد ..
Printable View
بچه ها ببخشید زیاد نگشتم وقت هم ندارم
کسی میدونه دفتر چه ی انتخاب رشته ریاضی 87 رو از کجا میشه دانلود کرد ؟!
سه دفعه رفتم پست میگه تموم کردیم افتاد واسه شنبه .. نمیشه صبر کرد ..
بچه ها به من گفتن اگه انتخاب رشته مجازی کنی کد رهگیری باطل می شه درسته؟
سلام
من الان رفتم سایت سنجش برای انتخاب رشته ی مجازی. وقتی زدم که رشته ها رو برام بیاره 1 صفحه سفید برام باز کرد جالب اینکه بالاشم زد پرینت اطلاعات (کدوم اطلاعات!!!!) می خواستم بدونم برای کسی این اتفاق افتاده؟؟ واینکه آیا من الان فقط 1 دفعه ی دیگه می تونم وارد نرم افزار بشم؟؟ اگه دوباره این جوری شد چیکار کنم؟؟
از اون اول هم معلوم بود اینا مال این حرفها نیستن
با تشکر و آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان
منم رفتم اما نوشت کمی بعد مراجعه کنید یعنی یک بار از وقتم رفت؟
ممنون پیداش کردم :) :31:نقل قول:
حداقل بگید تا کی می تونیم انتخاب رشته مجازی کنیم؟
نه و از 2 باری که داری کم نشده و برای منم میگه (اتصال سرور بر قرار نشد بعدا مراجعه فرمایید)نقل قول:
انصافا سنجش این انتخاب رشته مجازی رو نمیذاشت سنگین تر بود . ! :46:
من كه قبلاً براي ديدن كنكور زبان رفته بودم ديشب كه زدم برا رياضي دوباره همون زبان اومد بعدش هم خودتون مي تونيد حدس بزنيد چي شد؟!بله انتخابام كه 2 بار بود تموم شد به همين سادگي من نتونستم از نزم افزار چرتو پرتشون استفاده كنم.
حاجي اينجا ايرانه اين برنامه ها يا پوست و خون ما يكي شده يعني چي يعني همين.نقل قول:
انصافا سنجش این انتخاب رشته مجازی رو نمیذاشت سنگین تر بود .
------------------
اگه اين نرم افزار 13 مگي رو دانلود كنيم(سنجش) با اين انتخاب رشته مجازي سنجش فرق داره.؟
سلام
كسي از شهريه دانشگاه پيام نور رشت (مهندسي كامپيوتر) اطلاعاتي داره؟
من كه تو دفترچه راهنما چيزي نديدم ؟
اگه كسي ميدونه خواهش ميكنم كمك كنه!
ممنون ميشم از هر كس كمكم كنه
سازمان سنجش آموزش کشور جهت ارائه تسهیلات بیشتر به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1387 به اطلاع می رساند:
نرم افزار انتخاب رشته مجازی تا آخرین روز انتخاب رشته (87/5/15) فعال خواهد بود.
یکی از دوستام می گفت : من اگه امسال نرم دانشگاه باید برم سربازی در حالیکه من متولد مهر 68 هستم و اولین سال کنکورمه و گفت که این قانون 2 بار کنکور دادن برای هر کس لغو شده و اینا ... :41: یعنی کل نیمه دومی ها باید بریم ؟ . کسی میدونه این خبر صحت داره یا نه؟
ممنون
داخل پیک سنجش 7 مرداد زده
فکر کنم ترمی 260-280 پات اب بخوره
ای بابا از ساعت 7 الاف سنجش هستم
حالا وارد صفحه ی انتخاب رشته هم نمیشه
آخه یکی نیست به اینا بگه شما که 2 روز دیر کردین یه روز هم روش ولی سالم تحویل میدادین
همچین قانونی نبوده و نیست نیمه های دوم هر سال می تونن با معافیت تحصیلی از امکان حظور مجدد استفاد کنن و تو ده ساله اخیر هم همینطوری بوده
حالا این دوست شما خودش می تونه قانون وضع کنه یه چیز دیگه ست
نگران نباش من خودم متولد نیم دو 67 بودم هیچ اتفاقی هم امسال برام نیفتاد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه هنراز ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه زبان از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه انساني از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه رياضي از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
سازمان سنجش
مملکت رو هم همینجوری اداره کردن که 100 سال عقبیمنقل قول:
منم رفتم همینو گفت!نقل قول:
از اون موقع هم همش erorr میده!
اعصابمو خورد کرده :angry:
بهتره اون تجربیش رو هم برداره کار که نمی کنه
همه رو گیر آورده
دلتون رو به اینا خوش نکنید
انتخاب رشته مجازی برا رشته زبان رو هر کار کردم نرفت توش تا اونجایی که تیک میزاری و قوانین اونو قبول میکنی خوب پیش میره اما بعدش به یه صفحه خالی بر میخورم یکی از دوستان میگفت سایت سازمان سنجش همیشه خدا خرابه و بلاخره یه مشکلو داره
راستی امسال کسی نتونسته با نام و نام خانوادگی نتیجه کسی رو بگیره آخه میدونین چیه واقعیتش دارم از فضولی میمیرم
سايت سازمان سنجش هم دچار مشكل شد
همين الان سايت سازمان سنجش اطلاعيه زده كه كليه رشته ها جهت مشاهده انتخاب رشته از ساعت 20به بعد بيان
جالبه من صبح ساعت 9 رفتم ديدم هنوز براي رياضي نيومده ولي ساعت 9:20 يه دفعه براي همه رشته ها فعال شده وقتي رفتم داخل برام انتخاب رشته كرد كه به نظر خودم خيلي مزخرف بود بعدش ظهر گفتم شايد اشتباه شده از دوباره برم ولي داخل نميشد تا اينكه الان پيغام دادند از ساعت 20 به بعد يكي نيست بگه شما كه جنبه اين جور كار هارو نداريد قول نديد به زار ملت برن همون پولشون رو بدند به اين موسسه ها بهتر از اينه كه به خان الاف شما بشن ............
سازمان سنجش آموزش کشور جهت ارائه تسهیلات بیشتر:31::31::18: به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1387 به اطلاع می رساند:
نرم افزار انتخاب رشته مجازی تا آخرین روز انتخاب رشته (87/5/15) فعال خواهد بود.
قابل توجه داوطلبان تمامی گروه های آزمایشی:
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه هنراز ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه زبان از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه انساني از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه رياضي از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
فیلم شدیم
فیلم شدیم
فیلم شدیم
بابا بیاین خودمون بشینیم انتخاب رشته کنیم!!!
من دیروز رفتم (کلم چی) 5000 تومن گرفت اونم با صدتا افاده که چون عضو کانون هستید بعد با سرکان 87 واسم انتخاب کرد(البته بگم رتبم 2637 هست) بعد بردم پیش پشتیبان گفت بزن شبانه تبریز حتما قبولی ولی روزانه تبریز امیدی نیست:45:
آخه یکی نیست به اینا بگه تو خودت تو آزاد درس خوندی حالا چرا روحیه مارو خراب می کنی
پيچوندنش رفت اينجور كه بچه هام ميگن چيزه چرتيه درسته؟
جاش زياد مهم نيستش من پارسال يه ترم رفت بعد انصراف دادم:31:چون...نقل قول:
بره من ترم اول 160000 تومن دراومدش
سلام از اساتيد خواهشمندم ببينيد اين انتخاب رشته كه كردم چطوره... ممنون از كمكتون
رتيبم 4758کد:مهندسي نفت صنعتي شريف
مهندسي نفت امير كبير
مهندسي نفت بهره برداري صنعت نفت
مهندسي نفت استخراج صنعت نفت
مهندسي نفت اكتشاف صنعت نفت
مهندسي نفت مخازن نفت صنعت نفت
مهندسي نفت مخازن نفت شيراز
مهندسي شهرسازي هنراصفهان
مهندسي شهرسازي تهران
مهندسي عمران امير كبير
مهندسي عمران صنعتي اصفهان
مهندسي عمران تهران
مهندسي عمران اصفهان
مهندسي عمران تهران
مهندسي عمران علم و صنعت تهران
مهندسي عمران شاهد تهران
مهندسي برق صنعتي شريف
مهندسي برق امير كبير
مهندسي برق صنعتي اصفهان
مهندسي برق الكترونيك اصفهان
مهندسي برق قدرت اصفهان
مهندسي برق علم و صنعت تهران
مهندسي برق بيو الكتيك امير كبير
مهندسي برق بيو متريال امير كبير
برق بيو مكانيك امير كبير
برق بيو الكتريك اصفهان
پزشكي باليني شاهد تهران
مكانيك شريف
مكانيك امير كبير
مكانيك ساخت و توليد امير كبير
مكانيك صنعتي اصفهان
مكانيك اصفهان
مكانيك علم و صنعت تهران
مواد امير كبير
مواد صنعتي امير كبير
مواد شريف
مواد صنعتي اصفهان
مواد متالوژي صنعتي صنعتي اصفهان
مواد سراميك علم و صنعت تهران
مواد متالوژي استخراجي علو صنعت تهران
مواد نتالوژي صنعتي علم و صنعت تهران
مهندسي مواد تهران
مهندسي پليمر امير كبير
پليمر تكنولوژي رنگها امير كبير
پليمر تهران
مهندسي صنايع امير كبير
فيزيك امير كبير
فيزيك صنعتي اصفهان
فيزيك اتمي تهران
فيزيك هسته اي تهران
فيزيك اصفهان
مهندسي نساجي پوشاك امير كبير
نساجي امير كبير
نساجي شيمي نساجي امير كبير
نساجي صنعتي اصفهان
نساجي شيمي نساجي صنعتي اصفهان
مهندسي عمران تفرش مهندسي برق الكترونيك تفرش
برق قدرت تفرش
مكانيك سيالات كاشان
مكانيك طراحي جامدات كاشان
مكانيك سيالات يزد
مكانيك طراحي جامدات يزدمكانيك سيالات تفرش
برق الكترونيك يزد
برق قدرت يزد
برق مخابرات يزد
برق الكترونيك صنعتي شيراز
برق كنترل صنعتي شيراز
برق مخابرات صنعتي شيراز
برق صنعتي كاشان
عمران شهركرد
شهرسازي مشهد
عمران مشهد
شهرسازي قزوين
عمران مازندران
شهرسازي كردستان
برق مشهد
برق الكترونيك همدان
برق كنترل همدان
برق شاهرود
مكانيك سيالات شاهرود
مكانيك طرحي جامدات شاهرود
مواد يزد
عمران مازندران
عمران قزوين
عمران رفسنجان
عمران زنجان
عمران ملاير
عمران فسا
عمران كرمان
عمران اهوار
مكانيك اهواز
گرايش عمرانها هم همه عمران عمران هستش
به نظرتون كدوم رشته قبول ميشم
ممنون
جماعتی سر کاریم
شرط می بندم سنجش ساعت 6 انتخاب رشته رو میذاره
چند نفر انتخاب می کنن
سایت از کار میفته و ...
بعله روز از نو و روزی از نو
1-به نظر بنده یه کم ترتیبشون درست نیست صد البته علاقه مهمه اما (پزشكي باليني شاهد تهران) رو قبل از (مكانيك علم و صنعت تهران) نزن چون ارزش دومی بالاتره.
2-به نظر من یه راحتی (مهندسي نفت مخازن نفت شيراز) قبول بشی
3-هیچ وقت رشته های پایه ای (مثل فیزیک یا ریاضی یا ...)انتخاب نکن چون رتبه ات متوسط به بالاست
4-تبریک:33:
دوستان برای انتخاب رشته از نرم افزار شریف استفاده کنند که به شدت به ادم روحیه میده ---
من با گزینشگر انتخاب رشته کردم بیشتر ش دانشگاه تهران - شهید بهشتی انتخاب کرده بود و احتمال ان ها 1 درصد بود
ولی با شریف احتمال های بالا را انتخاب میکنه
نقل قول:
شما که با شریف انتخاب رشته کردین اعتبار رو چجوری افزایش دادین ؟
من که هر کاری کردم نتونستم ! .:41:
به نظر من هیچ کدام از این نرم افزار ها به درد نمیخوره چون:نقل قول:
1-ظرفیت رشته ها سال به سال عوض میشه و این نرم افزار ها بر اساس اطلاعات سال قبل و یا اطلاعات تقریبی نویسنده آن نرم افزار که در دیتابیس شون ذخیره شده عمل می کنن
2-جنسیت رشته ها عوض میشه (پسر 60% دختر40% )
همون طور که در بالا گفتم من دیروز تو کانون با سرکان 87 انتخاب رشته کردم حدود 10 صفحه به من رشته داد که تو قسمت کف، رشته های شبانه مثلا شبانه ارومیه بودند در صورتی که من بومی آذربایجان غربی نیستم و نمیتونم شبانه ارومیه رو بزنم (بومی آذربایجان شرقی و شهر تبریز هستم) اما چه جماعتی که به این اطلاعات اطمینان کرده و پول بابتشون میدن
پس بهتره خودتون با خوندن کامل دفترچه شماره 2 انتخاب رشته کنین
دوست عزیزنقل قول:
اگر از برنامه کرک شده استفاده می کنید که نیاز به افزایش اعتبار نیست(با اینکه اعتبار باقی مونده رو صفر نشون میده)
اما اگر از برنامه اورجینال استفاده می کنی و میخوای پول مفت تو دامن این کلاهبردار ها بذاری باید به سایتش مراجعه کنی اونجا راهنمایی ات می کنن :12:
سلام. میخواستم بدونم به نظر شما ترتیب این رشته ها از نظر بازار کار چیه؟البته حدودای 6-7 سال دیگه
مهندسی برق مهندسی مکانیک مهندسی شیمی مهندسی پلیمر مهندسی صنایع مهندسی نفت
اگه اطلاعاتتون کامله بازارکار گرایشهاشم رو هم به ترتیب بنویسید.
در ضمن اگه برق یا مکانیک علم وصنعت تهران=> شاید,خواجه نصی=>ر به احتمال زیاد و بابل=> 100% قبول شین ممکنه قبل از اونها هیچکدوم از رشته های زیرو بزنید(بازهم بازار کار لطفا)؟ اگه جواب مثبته کدوم؟
مواد شریف / صنایع خواجه نصیر /شیمی تهران(پتروشیمی یا صنایع غذایی) / نفت تهران /پلیمر تهران/
بچه ها سلام
من هر کاری می کنم این انتخاب رشته مجازی بالا نمیاد میگه به شبکه متصل نشد!
من خودم رشته ریاضی ام مال ما ساعت 20 رو لاین میره اما رشته تجربی الان رو لاینهنقل قول:
من اینو صبح گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
ببخشید Mostafa.m شما می شود که رتبه ی منطقتون و کشورتون رو بگید؟
منطقه1 1900
کشور 3400
جناب Mostafa.m
می شود که شما رتبتون با ذکر منطقه و همچنین رتبه ی کشوریتان را ذکر کنید؟