سلام دوست عزیز
تا ساعاتی دیگر انشا الله عازم سفرم و این برنامه ردیف نشد
اگر ممکنه لینک فایل UNL را در پیام خصوصی بزارید
سلام دوست عزیز
تا ساعاتی دیگر انشا الله عازم سفرم و این برنامه ردیف نشد
اگر ممکنه لینک فایل UNL را در پیام خصوصی بزارید
نقشه تبریز رو کسی برای navitel داره؟
من گارمین رو نصب کردم، همه چیز ok شده ولی بیشتر از 2 ساعته که بالای صفحه نوشته: searching for satellites.
نمی دونم تنظیمات خاصی داره؟ یا GPS من خرابه؟! 2 سال هست که گوشی رو گرفتم ولی تا حالا سعی نکرده بودم GPS شو فعال کنم!!!
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
گوشیم: omnia i900
نقل قول:
سلام.
احیانا" زیر سقف که نیستید؟
واسه ارتباط با ماهواره باید جایی باشید که سقف نباشه یا نزدیک پنجره که اونم ارتباطش طول میکشه برای بار اول خیلی بهتره که تو فضای باز باشید.:11:
I900 رو نمیدونم ولی I8000 20 دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه وصل بشه. احتمالا این دوستمون باید صبرش رو بیشتر کنهنقل قول:
یه نکته ی عجیب،امروز اتفاقی داشتم همینطوری با HD ور میرفتم و توی منوهای گارمین اینور و اونور میرفتم،دیدم از خطهای سیگنالش غیر از یکی،بقیه سبز شده و موقعیت رو دقیق نشون میداد!(90% کیفیت سیگنال داشت)،اونم توی طبقه ی همکف یه ساختمون 2 طبقه! نزدیک پنجره هم نبودم.چطور ممکنه؟:18:نقل قول:
نقل قول:
سلام.
از A-Gps استفاده میکرده.اون اطراف آنتن گیرنده GPS بوده.:11:
دوستان اين دوتا فايل ارور ميدن، ميشه يه چكي بكنيدنقل قول:
نقل قول:
سلام.
اون فایلها چون مستقیم از سرور گارمین بود و ما ایرانی هستیم اجازه دانلود نمیده فایل صدا رو براتون میزارم.نقشه بیس اگر سفر خارجی ندارید مهم نیست نصبش فقط حافظه اشغال میکنه اما به هر حال اگر اصرار به نصبش دارید باید براتون آپلود کنم.
فایل صدا رو از اینجا دانلود کنید:
[PHP] http://www.4shared.com/file/212988337/c4e2d3fe/GarminMobileXTSupportFiles_4xx.html [/PHP]
آریان جون من قبلا کامل این مسائل مربوط به GPS و گارمین رو یاد گرفتم طوری که بدون راهنما نصب میکردم و نقشه میریختم ولی الان همش یادم رفته!!! میشه توضیح بدی این فایل صدا واسه چیه؟؟ اگه همون turn left turn right هستش واسه همه ی نقشه ها کار میکنه؟؟ محدودیت نداره؟؟ روش نصب خاصی نداره؟؟ چون الان دارم دان میکنم میگم لنگ نمونم...لطف میکنی یه نگا بندازی ببینی نقشه کرمانشاه اومده یا نه؟؟ بخدا این نوکیاییا کلی باOVi مخضرفشون فیس نقشه ی کرمانشاهو میدن منم گارمین که خیلی از OVi بهتره رو دارم ولی نقشه ی کرمانشاهو ندارم..ممنون
تا یادم نرفته نقشه ی تهران هم از رو گوشیم پاکیده ممنون میشم زحمت لینکشو بکشی
نقل قول:
سلام.
این فایل صدا مربوط میشه به راهنمای صوتی برنامه.تو نقشه هایی که من دیدم گفته شده شهرهای بزرگ ایران ولی نمیدونم کرمانشاه رو داره یا نه.کل فایلها رو هم از اینجا میتونی لینکهاشون رو بگیرید.:11:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5361432&postcount=338[/PHP]
خوب مرسی فقط یه سوال این نقشه که گذاشتی (تهران کامل و چند تا شهرستان..) که البته کرمانشاه هم توش نیست! نقشه ی خوبیه؟؟ یعنی نقشه ی تهران بهتر از این نیست؟؟ نیام تهران گم شم!!:27:نقل قول:
آخه این همه شهر با این همه جزئیات شده 9 مگ! حالا دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه...چاکرتم ناصر!!..ببخشید منظورم ناظر بود!!:10:
اگه اين لطف رو بكنيد كه واقعا ممنون ميشمنقل قول:
آقا خوردم به موشکل!! الان نقشه ی قدیمیرو که خودم ساین کرده بودم از تو حافظه ی داخلی پاک کردم و دیدم باید برای اینکه نقشه جدیدرو ساین کنم و کپی کنم تو گوشی گفته دوباره باید کی جن رو باز کنی و اون 4 تا کد که تو About گارمین میده رو بزنی منم وقتی میرم تو اون قسمت دیگه اون 4 تا کد نیستن!!! چیکار کنم؟! از اول بنصبم برنامرو؟؟ مرسینقل قول:
آی مردم کسی نیست اینجا به داده ما برسه!!! من موندم بدون گرمین....راستی یه تاپیک بود به اسمه نرم افزارهای پاکت پی سی الان اون نیستش من 3d max و autocad 2010 منظورم shortcad نیستا!! و همینطور adobe photoshop واسه پاکت میخواستم البته اگه یه فینگر کیبورد مناسب برای تاچ اچ دی بزارین ممنون میشم ماله HD2 رو نصب کردم اروره Resolution noyt found رو میداد!!!ممنون
چرا هستشنقل قول:
جاش عوض شده
میتونی به اینجا سر بزنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اساتید بیاین کمک! من گارمین رو همرا با فایل صداش نصب کردم و اون نقشه ای هم که اول تاپیک با نام نقشه ی جاده های ایران و نقشه ی کامل تهران و اصفهان و....گذاشتن رو ریختم الان GPS رو فعال کردم اول که شهر خودم کرمانشاهو آورد خیلی جالب بود که اسم تمومه دهات کوره های اطراف کرمانشاهو آورده بود ولی اسم خود کرمانشاه تو نقشه نبود....بعد برای سنجیدن کیفیت نقشه زوم کردم رو تهران ولی جالب بود اسم تهران هم نبود و من از طریق شهریار و کرج تو نقشه ی ایران پیداش کردم!! بعدشم الان که رو نقشه ی تهرانم اسم خیابونا گنگه و به نظرم نقشه یه جوریه و فقط از حالت فول زومش خوشم اومد که رستوران ها و پمپ بنزینها رو آورده...در ضمن چرا مثل نوکیا قابلیت سرچ کردن اسم خیابونا رو نداره...مشکل یکی که میاد تهران و بلد نیست اینه که اصلا نمیدونه مثلا صادقیه کجاس و باید یه امکان سرچ واسش میذاشتن که طرف به دردسر نیوفته...مثل OVI نوکیا که واقعا تهرانش عالیه! ...یکی از دوستان میتونه لطف کنه یه روشی بگه که من مطمئن بشم نقشه ای که من ریختم در حال حاضر بهترین نقشه ی تهران واسه گارمینه!؟؟ یا مثلا یه اسکرین شات از گارمین خودش در حال زوم رو میدون ونک بزاره؟؟ممنون
اینو جواب داده بودم ولی نمیدونم چرا نیست.!!!!نقل قول:
سلام.نقل قول:
ولا این مشکلات اسم و....رو من نداشتم(اونموقع که نصب داشتم.)قابلیت سرچ کردن رو گارمین داره اما برنامه ها و نقشه هایی که ما کرک میکنیم این قابلیت رو از دست میدن(ندارن) اگر برنامه و نقشه هاش رو بخرید تمام این قابلیتهارو داره.:11:
اپلیکیشن google maps navigation برای اندروید رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
تشکر فراوان
شما بهتره برین قسمت نرم افزار هایه آندروید این سوالو مطرح کنین...:11:نقل قول:
منم نتونستم این برنامه رو سایگن کنم...(گارمین)
این کارت آی دیمه: 1069502464
گوشیمم htc diamond2
گزینه هاش با چیزی که تو راهنما اومده فرق میکنه
و ورژن نرم افزار من 5.00.20wp
البته خودتون لینک دادین منم به راهنما عمل کردم!!!
سلام.نقل قول:
این فایل چند کیلو بیتی رو دانلود کنید و طبق راهنما برنامه رو فعال کنید.:11:
[PHP]http://www.4shared.com/file/RlTB17R3/sw_online.html[/PHP]
درود
یه برنامه GPS رو که بنظرم بدرد خوره و بصورت آفلاین هم میشه از نقشه هاش استفاده کرد خدمتتون معرفی میکنم :
نامش هست NaviComputer v0.95
این برنامه موقع نصب از طریق فایل exe یک برنامه روی PC نصب میکنه که بوسیله اون میتونید نقشه هر جای دنیا رو که خواستید با انتخاب تعداد و مقدار زوم دانلود کنید و بعد از گرفتن نقشه با پسوند nmap اون رو به گوشی و دایرکتوری مربوطه انتقال بدید
و خود برنامه هم که روی گوشی نصب میشه و بصورت پیش فرض یه اطلس از زمین رو با یک درجه زوم نمایش میده .
ویژگیهای این برنامه :
- نمایش آفلاین نقشه ها بون نیاز به اتصال به اینترنت با GPS
-دانلود و نصب نقشه از طریق PC
-دارای اینترفیس روان و کاربر پسند
-اتصال به GPS و راهبری از طریق آن
-ضبط مسیر با انضمام اطلاعاتی چون زمان ، فاصله ، متوسط سرعت و زاویه چرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-قابلیت استفاده از فایلهای gpx
-و قابلیت تغییر زبان به فرانسه و ایتالیایی و ... که خیلی به کار ما نمیاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود از سایت رسمی نرم افزار :
همونطور که توضیح دادم موقع اجرای فایل EXE یه برنامه برای دریافت نقشه روی PC نصب میشه!کد:http://navicomputer.com/download.php
اسم این برنامه navimapper بوده و در لیست برنامه های کامپیوترتان در پوشه Navicomputer قرار داره !
برنامه خیلی ساده ای است . بعد از اجرا در باکسی که جلوش عبارت Go to نوشته شده اسم شهری که میخواید نقشه اش رو داشته باشید وارد کنید ، مثلاً : Tehran و Enter رو بزنید . اولش هیچ اتفاقی نمیوفته اما وقتی زوم بار کنار نقشه رو بالا بردید نقشه شروع میکنه به کوچیک شدن و به شهر مورد نظر شما که بطور مثال تهران باشه نزدیک میشه !
حالا از باکس کناری که Zoom level : title نام داره و از بالاترین مقدار ، مقیاس فعلی شما و مقیاسهای بزرگتر موجود رو نشون میده ، اون درجه از زومهایی که میخواید رو تیک میزنید و در نهایت هم دانلود رو میزنید . نقشه با پسوند nmap در دایرکتوری که تعیین کردید ذخیره میشه و پس از اون کافیه که این فایل رو به پوشه نقشه های برنامه روی گوشیتون کپی کنید ! ( بطور مثال خود من چون ابن برنامه رو روی کارت حافظه ریختم ، در اونجا پوشه Programfiles دارم و در اون پوشه Navicomputer ذخیره شده و در این پوشه، پوشه map وجود داره که نقشه باید اونجا کپی بشه )
نکته اول : از زوم کم شروع کنید ، مثلاً از 11:9 چون اگر نقشه رو کوچیکتر بگیرید ، در باقی مقیاسها هم فقط اون بخشی دانلود میشه که در مقیاس اول نمایش داده میشده!!!
نکته دوم : از باکسی که جلوی عبارت Go to نوشته شده میتونین سورس نقشه رو تعیین کنید...سه تا سورس که در واقع سه تا سایت هستن اونجا وجود داره که باید نقشه رو از یکی از اونها بگیرد ولاغیر ... به نظر من بهترینش همون OpenStreetMap هستش که همه کوچه پس کوچه ها رو نشون میده و ایستگاه های اتوبوس و مترو و مسجد و بیمارستان و ...
نکته سوم : با هر مرحله انتخاب مقیاس بزرگتر حجم فایل نقشه هم بطور تصاعدی بیشتر میشه ، لذا وقتی به مقیاس 16:3380 برسید حجم نقشه حدود 40 مگا بایته و اگر 17:13287 رو انتخاب کنید حدود سه-چهار برابر میشه ! پس یه کانکشن سرعت بالا نیاز دارید .
من خودم تا 16:3380 رو گرفتم اما ای کاش تا 17:13287 میگرفتم چون بعداً دیدم که استفاده از GPS با نقشه 16:3380 دقیقِ دقیق نیست ! پس از اشتباه من عبرت بگیرید و از همون اول تا 17:13287 رو دانلود کنید ! یکباره دیگه !
نکته چهارم : جداً نرم افزار خیلی خوبیه ! همونطور که گفته بودم ، امکان ثبت ترک داره و علاوه بر نشون دادن مسیر حرکتتون ، زمان و فاصله حرکت کرده از نقطه شروع ، سرعت متوسط حرکت در هر لحظه ، زاویه حرکت رو بهتون نشون میده ! قطب نما هم داره و از نقشه هاش میشه بصورت آفلاین استفاده کرد !
نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری برای نصب برنامه :
- Windows Mobile 6 operating system
- WVGA, VGA, QWVGA or QVGA touch display
- NET COMPACT FRAMWORK 3.5
- GPS receiver (internal or external)
- PC requirements for NaviMapper:.NET 3.5
- Active Sync / WMDC recommended for installation
بدرورد
ممنون جناب چند تا سوال داشتم....یکی اینکه نقشه ی شهرستانها رو داره؟؟!! مثلا کرمانشاه رو داره!؟ بعد میشه از چند تا نقشه تو فولدر مپ استفاده کرد مثلا تهران رو یکبار دانلود کنین بار بعد اصفهان و .... چون نمیشه که همه ی نقشه ها رو با هم بگیریم!جابجایی لازم نداره!؟؟ بعد این Free Dpwnload تریال نباشه بعد یه مدت خرمون رو بگیره ؟؟ممنون
با درودنقل قول:
نمیدونم نقشه کرمانشاه رو داره یا نه...چون خونه هم نیستم نمیتونم الان چک کنم خدمتتون بگم...اما قول میدم رفتم خونه این کار رو بکنم...تهران رو داره و اصفهان رو هم من چک کردم داشت اما مثلاً اهواز رو نداشت...البته من یکی از سه تا سورس نقشه رو چک کردم و ممکنه سورسهای دیگه داشته باشن (سه سورس به صورت پیش فرض در نرم افزار دانلود وجود داره)
محدودیتی برای استفاده از نقشه نداره...شما هرچندتا که نقشه بخوای میتونی دانلود کنی و در پوشه نقشه هات روی گوشی قرار بدی و هر بار ، هر کدوم رو که خواستی از قسمت نقشه های نرم افزار انتخاب کنی !
نقشه هر شهر رو باید جداگونه دانلود کنی . یه فایل میشه با پسوند nmap که اون رو در پوشه نقشه هات روی گوشی میرزی و همونطور که گفتم نرم افزار اون رو در لیست نقشه های موجود نشون میده !
نه عزیزم نسخه امتحانی نیست و این نرم افزار اساساً مجانیه ! صلواتیه !
برای دریافت اطلاعات کامل میتونید سایت اصلی نرم افزار رو ببینید.
در بخش سوالهای متداول توضیح داده که نقشه ها رو از سه تا سایت میتونید بگیرید که این سه تا سایت در خود نرم افزار دانلود قرار داده شدن و شما میتونید نقشه مورد نظرتون رو از یکی از اونها بگیرید و البته گفته که از نقشه های گوگل و یاهو نمیتونید استفاده کنید .کد:http://navicomputer.com
باز هم سوالی بود در خدمتم
متاسفانه گویا نقشه شهر کرمانشاه موجود نیست !
بله همونطور که فکر میکردم! اینم از مزیت های زندگی در کلانشهرهاست:31:نقل قول:
شما خیلی لطف کردین انشالا جبران کنم:10:
دوستان میشه یه لطفی کنید
کسانی که نقشه شهرهای ایران رو دارند (برای گارمین) یکجا آپلود کنید یا لینکش رو بذارید
که هر دفعه برای یه شهر از اول مجبور نشیم سرچ کنیم
مخلص همگی
سلام به همه.
من دو تا سوال داشتم اول اینکه زمانی که طول می کشه تا موبایل به ماهواره وصل شه حدودا چقدره و اینکه اگه به اینترنت وصل باشیم فرقی می کنه یا نه؟
گوشی من omnia II برای N80 رو هم بگین ممنون.
تو سایتش نوشته این برنامه برای امنیا 2 به صورت ویژه عرضه میشه که مجانی نیست کسی اون برنامه رو نداره احیانا؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من رو omnia lite نصب کردم نقشرو هم dl کردم و کپی کردم ... موقع اجرا کردن این نرم افزار این error رو میده :
this application requires a newer version of the Microsoft .NET Compact Framework than the version installed in this device
گوشی رو مایکروتل فارسی (عربی) کرده . این میکروسافت دات نت جدید ترو چجوری نصب یا اپ دیت کنم؟
در زمینه نرم افزار های ویندوز موبایل هم تعطیلم!
ممنون میشم کمکم کنید
اینم .net مایکروسافت نصب کن حالشو ببر[HTML]http://www.lunadevelopment.com/lunataggen_for_mobile.aspx[/HTML]
درودنقل قول:
همونطور که از پیغام پیداست نیاز به Microsoft .NET Compact Framework نسخه 3.5 دارید
و تشکر از real madrid که لینکش رو قرار دادن
بدرود
خیر متاسفانه...نقل قول:
کسی همه نقشه های گارمین رو یکجا نداره آپلود کنه؟
نقل قول:
سلام.
منظورتون از همه نقشه های گارمین چیه؟ یه نقشه بیس داره که جهانیه.بعد هم نقشه کشورهای مختلف با جزئیات بیشتر.:11:
بچه ها قبل از اين كه نرم افزاري رو بخوايم باهاش كار كنيم قبلش هم بايد تنظيماتي براي GPS گوشي بزاريم ؟
'گوشي من اينه :Samsong I800 Umnia
جان!! Samsong ! این احیانا Samsung نیست منظورتون!:18:نقل قول:
I800 ؟؟ مگه همچین مدلی هم داده بازار!
Umnia هم با O هستش:46:
نه اتفاقا نباید به تنظیمات GPS دست بزنین و اگه زدین واویلا!! خود نرم افزار رو که نصب میکنین تنظیم میکنه:11:
منظورم نقشه های شهرهای ایرانهنقل قول:
چون اونی که تو فایل نصبش بود فقط تهران با جاده های ایرانه
نقل قول:
نه جناب اون که نوشته بود نقشه ی تهران و جاده های ایران و شهرستانهای بزرگ که!! و اون نقشه اصفهان شیراز مشهد و تبریز رو هم داره....شما بیشتر نقشه های کدوم شهرا مد نظرتونه ؟؟ واسه این میپرسم چون گارمین واسه خیلی شهرها مثل کرمانشاه ایلام بندر عباس و اینا... نقشه نداره