WinXP عزیز اول از همه User تو عوض کن به WinVista !!!!
دوما این بازی ها رو میتونی امتحان کنی . البته من موضوع Syberia رو نمیدونم ولی این بازی شبیه اون هستد :
Paradis
Printable View
WinXP عزیز اول از همه User تو عوض کن به WinVista !!!!
دوما این بازی ها رو میتونی امتحان کنی . البته من موضوع Syberia رو نمیدونم ولی این بازی شبیه اون هستد :
Paradis
سلام عزیزم
اول از همه user خودتو عوض میکنم d:
paradis رو تموم کردم عزیزم
یکی دیگه بگو
سایبریا رو هم یک و دو رو تموم کردم
یکی دیکه بگو فدات شم
فعلا
عزیز شرمنده چون من اصلا از این سبک بازی ها خوشم نمیاد ، طرفشون هم نمیرم .نقل قول:
سلام عزیزم
اول از همه user خودتو عوض میکنم d:
paradis رو تموم کردم عزیزم
یکی دیگه بگو
سایبریا رو هم یک و دو رو تموم کردم
یکی دیکه بگو فدات شم
فعلا
زیاد هم اسمشونو بلد نیستم .
یکی دیگه هم هست به این اسم :
Martin Mysteri
من اینو بازی نکردم ولی میدونم ماجرایی هست .
درمورد یوزر هم خدا خیرت بده ! من خیلی وقته که میخوام یوزمو عوض کنم ! ولی جدیدا نمیشه .
موفق باشی O R A C L E
بازى تو مايهى King of the Road چى داريم؟
◙
ghost recon 2 رو بهت پيشنهاد مي كنم. تقريبا تو همون مايه هست ولي پليس نيستن و ارتشي هستننقل قول:
تنها عيبش اينه كه بازي كوتاهه و مراحل كمي داره (فكر كنم حدود 12 مرحله بود)
من خودم زياد با اين قبيل بازي ها حال نمي كنم ولي چند تائي كه بازي كردم و بد نبودن رو بهت مي گم:نقل قول:
The Curse of Monkey Island (اگه بتوني گير بياري)
The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery (اگه بتوني گير بياري)
Broken Sword: The Smoking Mirror (اگه بتوني گير بياري)
puzzle of Flesh (اگه بتوني گير بياري اونم سانسور نشده اش رو)
اينهائي كه بازي نكردم ولي شنيدم كه خيلي قشنگن:
The Longest Journey (اگه بتوني گير بياري)
Sanitarium (اگه بتوني گير بياري)
Full Throttle (اگه بتوني گير بياري)
بالائي ها يكم قديمين
پائيني ها جديدتر
Sherlock Holmes: The Awakened (اينم امتياز نسبتا خوبي از گيم اسپات داره)
Destination: Treasure Island (اينم امتياز نسبتا خوبي از گيم اسپات داره)
Dreamfall: The Longest Journey (اينم امتياز نسبتا خوبي از گيم اسپات داره)
ye bazi shabih be warcraft mikham be hamoon ghashangi va hamoon sabk lotfan rahnamaeem konid
بازی به سبک WarCraft III اگه بخوای من StarCraft رو بهت پیشنهاد میکنم.نقل قول:
StarCraft در سال 1998 توسط شرکت Blizzard ارایه شد و بهترین بازی استراتژی سال شد.
همچنین نسخه تکمیلی این بازی به نام StarCraft: Brood War در همون سال ارایه شد و بهترین نسخه تکمیلی سال شد.
نسخه بعدی این بازی بنام StarCraft II قراره سال 2008 عرضه بشه و پیشاپیش مطمئن هستم که بهترین بازی استرتژی سال خواهد شد.
توجه: بازی اصلی در 1CD و نسخه تکمیلی بازی در 1CD ارایه شده. نسخه هایی از بازی تو بازار موجوده که فاقد موزیک و فیلمهای بازی هست پس دنبال اونا نرو.
پیشنهاد میکنم بازی اصلی رو نصب کن بعد نسخه تکمیلی رو نصب کن و بعد Patch نهایی بازی رو از این آدرس بگیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://ftp.blizzard.com/pub/broodwar/patches/PC/BW-1151.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
az tozihate kamelet mamnoonam dooste aziz vali man star craft ro bazi kardam va montazere shomareye 2 hastam age baziye digeye too in sabk mishnasi rahnamaeem kon mamnoon bazam az tozihatet
نقل قول:
پیشنهاد بعدی من Universe at War: Earth Assault محصول شرکت Petroglyph هست که اعضای اون از شرکت سابق Westwood هستند.
بازی 10 دسامبر 2007 عرضه شده و داستان بازی در مورد حمله سه گروه بیگانه به زمینه که از بابت تنوع میان گروهها حتی به پای StarCraft هم میرسه.
مزیت این بازی حالت تک نفره و چند نفره زیبا به همراه صداگذاری و موزیک دلچسبشه. و ایرادش نزدیک بودن دوربین به زمین و تنظیمات گرافیکی سخت در Directx10 هست.
این بازی امتیاز 7.5 رو از Gamespot دریافت کرده.
من یه بازی میخوام که باهاش بتونم درسای مدرسم خصوصا فیزیک پیش رو یاد بگیرم فقط هیجانی باشه مثلا وسطاش بزنم معلم ها رو بکشم ولی جدا اگه یه چیز تو این مایه ها وجودئ داره خوشحال میشم کمکم کنید باور کنید دعا تون میکنم آخه به یه مدرسه قول این بازی رو دادم پیش پیش تشکر
havas_1980 aziz azat vaghean mamnoonam dooste khoobam
kheyli kheyli mamnoon az rahnamaeet
با بازي نميشه درس ياد گرفت:41: بهتره بشينن كتاباشونو بخونننقل قول:
اون تيكه دومشم كه بد آموزي داره اصلا نميشه تو مدرسه ترويجش داد:31:
حالا گذشته از شوخي براي ياد گيري اين مباحث نرم افزار مي توني پيدا كني ولي بازي فكر نمي كنم
اتفاقا من عاشق adventure هستم اماوقت زياد ندارم...نقل قول:
میشه چند تا بازی مثل سایبریا نام ببرین
که مثل همون گرافیکش عالی و موضوعش همون طوری باشه
سایبریا 3 رو هم اگه خبری ازش دارین مارو بی نصیب نزارین
ممنون و متشکر از شما
من grim fandango رو قويا پيشنهاد ميكنم... مال سال 98 ولي گرافيك عالي... فيلمنامه به طرز باور نكردني قوي و گيراست... شخصيت اصلي هم عزرائيل خودمونه كه در جهان آخرت كار ميكنه... نمره 9 يا بيشتر از گيم ايپات گرفته...
بازي كن پشيمون نميشي و يادتهم نميره هرگز...
بهترين بازي تمام عمرم بوده...
در مرحله بعدمن longest journey رو پيشنهاد ميكنم... قديميه گرافيكشم بدك نيست... اكثرا صحنه هاي از قبل رندر شدست... اما فيلمنامهش فوق العادست...
موفق باشي....
بازی Unreal Tournament 2004 چه طوری میشه بصورت انلاین بازی کرد
البته بدون داشتن cd key اورجینال
هیچ سروری تو ایران سراغ ندارین که بشه بازی کرد
اگه کسی اموزش انلاین Unreal Tournament 2004 بلده لطفا بزاره
شانس ندارم دیگه
ممنون که پیدا نکردین
آخه دوست عزیز شما یه بازی میخوای که اصلا وجود نداره !نقل قول:
شانس ندارم دیگه
ممنون که پیدا نکردین
اگه واقعا اینطور بازی میخوای ، خودت برو سر کلاس معلمتونو بزن !!!
موفق باشی ، O R A C L E
راهنمایی خوبی بود اما اینطوری فقط نصفش اجرا میشه و قسمت اولش که واسه یاد گرفتن درسه صد در صد از بین میره چون اگه بزنمش چه بخونم چه نخونم فیزیک رو میوفتم
بازم مرسی لطفا زیاد حرص نخورید همینطوریشم دعاتون میکنم مرسی:11:
راهنمایی خوبی بود اما اینطوری فقط نصفش اجرا میشه و قسمت اولش که واسه یاد گرفتن درسه صد در صد از بین میره چون اگه بزنمش چه بخونم چه نخونم فیزیک رو میوفتم
بازم مرسی لطفا زیاد حرص نخورید همینطوریشم دعاتون میکنم مرسی:11:
سلام دوستان:20:
يه بازي بود يه زماني بازي مي كرديم اما از رو هاردم پاك شد اسمشو نمي دونم يه معرفي مي كنم اگه شناختيد لينكشو يا حداقل اسمشو بگيد:
يه بازي تا چهار نفره هم قابل اجرا بود و هر بازيكن يه رنگ(قلم مو ) انتخاب مي كنه بعد بازي شروع مي شه و تو يه زمان مشخص هر كي بيشتر صفحه رو رنگ كرده باشه برنده مي شه (قلم مو خودش حركت مي كنه و فقط با دو كليد كنترل مي شه) تا اونجايي كه يادمه موقع لود بازي از اين نقاشي هاي ژاپني بود(همين عكسهاي چشم درشت)
خلاصه اگه شناختيد يا بازي مشابهش رو سراغ داريد ممنون مي شم معرفي كنيد:12:
یه بازی توپ معرفی کنید بریم بخریم حال کنیم.
چه سبكي آخه؟
برای چه دستگاهی؟
هیچی بابا نخواستیم. ممنون
سلام عیدتون مبارک
هر کی هر چی در مورد Farcry : Hell in Paradise میدونه بزاره ( اینها حتما باشه : حداقل سیستم مورد نیاز بازی ، نقدو بررسي ) اگر هم تونستيد چيپ ست هاش رو هم بگيد .
دوست عزیز توصیه میکنم که اصلا این بازی رو نخری ! چون این بازی مال شرکت سازنده نیست .نقل قول:
سلام عیدتون مبارک
هر کی هر چی در مورد Farcry : Hell in Paradise میدونه بزاره ( اینها حتما باشه : حداقل سیستم مورد نیاز بازی ، نقدو بررسي ) اگر هم تونستيد چيپ ست هاش رو هم بگيد .
اگه شما FarCry رو تموم کرده باشی در آخرش میبینی که با زنش از جزیره فرار میکنند .
ولی در این شماره اولش شما زندانی هستی و از زندان فرار میکنی !
در حقیقت این کار چهار نفر آدم بیکار هست .
سیستم مورد نیازش هم همون FarCry هست .
موفق باشی ، O R A C L E
بچه ها یه بازی شبکه ای میخام مثل Un Real اگر میشناسید راهنمای ام کنید لطفا
ram:512 graphic:64
لطفا در تایپیک مربوطه درخواست دهید.نقل قول:
با تشکر.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=56372
آرش جان اونجادرخواست لینک بازی هست .
ایشون فقط یه میخواد یه بازی معرفی کنیم واسش .
درجواب شما هم دوست عزیز متاسفانه سیستم شما برای بازی های جدید اصلا مناسب نیست .نقل قول:
بچه ها یه بازی شبکه ای میخام مثل Un Real اگر میشناسید راهنمای ام کنید لطفا
ram:512 graphic:64
مخصوصا کارت گرافیکتون . هر بازی که نصب کنی نمیکشه .
شما اول یه ارتقا کلی بده . انشالاه اون وقت راهنماییت میکنیم . :40:
يه بازي تو مايه هايcomand concuer 3 شايد املاش زياد درست نباشه ولي اگه يكي مثل اونو بهم معرفي كنيد خيلي خيلي عالي ميشه
دوست عزیز ،نقل قول:
يه بازي تو مايه هايcomand concuer 3 شايد املاش زياد درست نباشه ولي اگه يكي مثل اونو بهم معرفي كنيد خيلي خيلي عالي ميشه
اولا املاء صحیح اینه :
Command & Conquer 3
بعدشم بازی مثل این زیاد پیدا میشه :
Warfront : Turning Point
Supreme Commander
هر 2 تا بازی رو فروشگاه همین سایت داره .
با تشكر از oracle عزيز ميخواستم بدونم اين دوتا بازي تو ويستا اجرا ميشننقل قول:
سلام عزیزان
من یه potable mp4-mp3-game player گرفتم که بازیهاشو پیدا نکردم
سرچ هم کردم ولی نبود
حالا اگه میشه برام بزارین چند تا از بازیهاشو
تو این سایت عکس از وسیله ی مربوطه و دنگ و فنگاش گذاشتن
منتظرمکد:http://www.sulit.com.ph/index.php/view+classifieds/id/127875/EKEN+(SONY)PORTABLE+MULTIMEDIA/+GAME+PLAYER
موفق باشین
بله اجرا میشن:8:نقل قول:
دوست عزیز اینجا فق محل معرفی بازی ها هستنقل قول:
باید در تاپیک زیر درخواست بدی :
فقط حتما بگو که واسه potable mp4-mp3-game player میخوای .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=56372
موفق باشید ، O R A C L E .
من يه بازي مي خواستم سبك ماشين جنگي توي ps1
ولي تنها بازي كه ديدم Hard Truk Apocalyps هستش كه اونم چنگي به دل نمي زنه ! بيشتر بايد هي وسايل جمع كني و از اينجور چيزا !
بازي ديگه يا نيست تو اين سبك ؟
یه بازی دیگه هم هست به اسم Mashed ( که در همون تاپیک گفتم )نقل قول:
من يه بازي مي خواستم سبك ماشين جنگي توي ps1
ولي تنها بازي كه ديدم Hard Truk Apocalyps هستش كه اونم چنگي به دل نمي زنه ! بيشتر بايد هي وسايل جمع كني و از اينجور چيزا !
بازي ديگه يا نيست تو اين سبك ؟
بازی Twisted Metal هم هست ولی فقط باید دانلودش کنید .
30 مگابایت از Rapidshare !
اگه میخوای اینم لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/33417268/Twist-Metal-II.rar
من مشكلي با دانلود ندارم ! همين Hard Truk Apocalyps رو هم چند روز پيش دانلود كردم كه خوشم نيومد !
اين Mashed رو دارم دانلود مي كنم تابينيم چي از آب در مياد !
ولي هيچي مثل مال پلي استيشن نيمشه ! از بدشانسي ما توي سيمولاتورشم خوب درست كار نمي كنه!
دوست عزیز همین لینکی که واست گذاشتم همون ماشین جنگی PS1 هست !نقل قول:
من مشكلي با دانلود ندارم ! همين Hard Truk Apocalyps رو هم چند روز پيش دانلود كردم كه خوشم نيومد !
اين Mashed رو دارم دانلود مي كنم تابينيم چي از آب در مياد !
ولي هيچي مثل مال پلي استيشن نيمشه ! از بدشانسي ما توي سيمولاتورشم خوب درست كار نمي كنه!
یه نفر قبلا لینک گذاشته بود و گفته بود که میشه آنلاین هم بازی کرد .
حالا که شما مشکلی با دانلود نداری حتما دانلودش کن چون ضرری نداره .
اگه هم دنبال یه مبدل خوب هستی این لینک زیر رو ببین . M E H D I عزیز زحمت کشیدن با آموزش گذاشتند :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=57311
سلام
یه بازی اکشن مکشن که این روزا تو بازار هست معرفی کنید لطفا. (تو تریپای F.e.a.r یاre4 باشه )