سلام به همه دوستان
يه منو براي z530 ميخوام كسي سراغ داره
ممنون ميشم
Printable View
سلام به همه دوستان
يه منو براي z530 ميخوام كسي سراغ داره
ممنون ميشم
من 810 دارم . از این منو چطوری باید استفاده کنم . این که همش عکسه!!!!!!!!!! میشه یه کم راهنمایی کنید. ممنون. :10:نقل قول:
یه سر برو به این آدرسنقل قول:
همون صفخه اول پیداش میکنی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155769
سلام من يه منوي توپ و قشنگ واسه w800 ميخوام بذارين تا بقيم استفاده كنن در ضمن من گشتم تو اين 37 تا پست ولي منوي مورد علاقمو پيدا نكردم لطفا اگه كسي داره بزاره ممنونش ميشم
كسي نيست جواب بده خيلي دي اكتيو هست اين سايت
یک منبع توپ منو برا کا 800 میخوام کسی داره؟
قبلا توی کلوپ کا800 به نظرم یکی یه سایت معرفی کرد که خیلی خوب بود تم هایی خوبی هم داشت ولی الان فراموش کردم دوستان اگه دارن لطف کنند که بگذارن تا ما هم استفاده بکنیم البته توی کلوپ کا800نقل قول:
سلام به همگی
من خودم چند منو واسه k800 ساختم براتون میزارم
اینقدم تنبل نباشید دنبال تم و منو بگردید خودتون بسارید خیلی جالبه میتونید هرچی میخواهید بزاری
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنبل نیستم بلد نیستم از کجا میدونیستیم که باید بسازیم :31::10:نقل قول:
1کم با گرافیک + بلد باشی عکس با پسوند gif بسازی کار تمام هست اگه راهمایی خواستش کسی به من pm بده کمک میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
همون طور که دوست عزیزمون گفتن میتونی خودت واسه خودت بسازی نیاز به چندتا عکس با پسوند gif دارس ابته همه با یه ریزولوشن و بعدش فقط جایگزین کردن هستشنقل قول:
در آخر هم میتونی با یه بار فلش کردن منو گوشی دلخواه خودتو داشته باشی
تو رو خدا یکی یه menu برای z550 هم بزاره یا یه سایتی که مجموعه ای از اونا توش باشه
اگه دوستان نیازی به آموزش ساخت منو داشتن پی ام بدن آموزش رو میسازم براتون میزارم
hhh_nnn2001@yahoo
سلام.
از دوستانی که گوشی k510i دارند و تونستند گوشی خودشون رو (منوی گوشی خودشون رو تغییر بدند )اگه میشه یه آموزش تصویری بزارند تامن هم بتوننم گوشی خودم منوهاشو تغییر بدم.
مردم از دست شماها که یه کمکی به من نکردی
خواهشا جواب سوالم رو بدید.
نقل قول:,کد:http://cybershot.4shared.com
کد:http://www.iprotebe.cz
آقایون و خانومای محترم کسی این منو رو برای k800 نداره؟
برای k800 فقط همین 2 تا رو داری؟ بازم می خوام
از اول تاپیک بخون چیزی که زیاده منو برا k800
یه سر به این سایتم بزن
cybershot.4shared.com
بروبچ آموزش ساخت منو آماده شد برید ببینید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=172466
سلام
عذر میخوام دوستان, برای p910i منو ندارید؟
w700???
تازه کارم مرا دریابید
w700?
تازه کارم مرا دریابید
نقل قول:
اینجا هست دوست من . . .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=150899&page=8
با سلامنقل قول:
من هم نمونه گوشي شما را دارم ويك كارايي رويش انجام داده ام شما چي ميخواهيد شايد بتوانم كمكت كنم . :31:
ممنون! ببین دوست ما چی کرده!!!!!!
Magnoli درمییابیمت!!!!!
w700
دارمش بد نیست مگنولی!!!!!
مصطفی خان از راهنمایی و آموزشت متشکرم
سلام دوستان.
من همه کارها رو کردم و گوشی خودم رو هم صداشو با استفاده از اون هایی که قرار داده بودید افزایش دادم.
ولی وقتی می خوام منو بزارم. میزارم و فلش میکنه و تغییراتی اصلا دیده نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟
منوی فلش میذاری یا از این عکس دار ها؟
فایل menu.ml را هم میریزی توی گوشی؟
فایل های عکس دار png و فابل menu.ml رو هم میزارم نشد.............چیکار کنم.نقل قول:
دوست عزیز...از لوگ برنامت وقتی کار فلش به پایان رید یک عکس بگیر بزار اینجانقل قول:
قبل از دیدن مشخصات حدسم اینه که شما مسیر سازیتون جاییش میلنگه
اموزشی جدید...خبر خوش برایw810-r4ea031 دارها:
تغییر منوفلش از داخل گوشی
به اینجا مراجعه کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1809805&postcount=3870
سلام دوستان من داشتم گوشی منو میزاشتم وقتی کردم دیگه گوشی من تا الان روشن نتونستم بکنم یه کمکی بکنید
من بیرون ببر نیستم.......
اگه میتونی یه پی یه چیزی بدید که گوشی ام رو درس کنه
ممنون میشم........
ای کاش حداقل لوگ برنامه رو میگذاشتی میفهمیدیم چه کار کردی...نقل قول:
بیشتر توضیح بده..چه کار کردی....اگه روشن نمیشه که یک فلش افتادی
بیا اینم کل کاری که کرده م هستش.......نقل قول:
من با برنامه XS++ دگمه فلش رو زدم وقتی در آوردم دیگه روشن نشد تا الان هم که خاموش هستش 2 روزه........
با سلام خدمت دوستان.
اولا گوشی من k510i هستش.
دوما:من تمامی صفحات این تایپیک رو قشنگ خوندم ولی بازم هم که نشد که نشد منو گوشی خودم رو عوض کنم(آیکون ها و.....) (ولی فقط پچ افزایش صدای گوشی رو تونستم بکنم که یه کمی صدای گوشی افزایش پیدا کرده)(که اونم شانسی بوده).مشکل من اینجاست که من تمامی کارهایی که هر یک از شماها با برنامه مختلف گفتید رو کردم ولی بازم نشد که نشد.............
خلاصه مطلب اینکه من یک یک مراحلی را که کرده ام رو اینجا گذاشتم تا شما ببینید مشکل کجاست..........
ابتدا برنامه setool2lite v 1.08 رو باز می کنم. قبل از این کار یه بار باتری گوشی رو در آورده و بعد سرجاش میزارم(روشنش نمی کنم)
سپس نوع گوشی خودم رو که K510i باشه رو از گزینه Phone Type انتخاب می کنم.و مشخصات دیگه که تو تصویر مشخص هستش....
سپس فایل زیپ شده منو ها رو در آدرسی به شکل زیر قرار میدم..... به این شکل:
که داخل آخری یعنی گزینه menu اینا هستش:
و در نتیجه که فایل اولش هم به صورت زیر باشه (فایل نهایی که باید داشته باشیم تا بتونیم flash کنیم.) به صورت زیر هستش...
و بعد میرم سراغ برنامه setool2lite v1.08 : و سپس از گزینه ...(سه نقطه ی که هستش) همین فایل tpa رو که درست کرده ام رو اونجا قرار میدم به این شکل:
اگه به تصویر نگاه کنید می بینی که از گزینه E فایل رو انتخاب نکرده ام بلکه از گزینه (...)(سه نقطه) استفاده کرده ام
و بعد گزینه FLASH یعنی گزینه دوم از بالا به پایین رو انتخاب میکنم(تاکید میشه باتری گوشی رو قبل از این که فلش را بزنم در آوردم و سپس سرجاش گذاشتم ولی روشنش نکرده ام)
بعد فلش رو میزنم.این میاد
و بعد میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل گوشی رو وصل کن. و بعدش تموم میشه این پیام رو میده...
و بعد از اینکه اون کار رو کردم تموم میشه پیام پایینی رو میده....
و بعد میگه باتر رو دربیارش...( یعنی اول کابل رو در میارم و بعدش باتری رو و بعدش دوباره میزارم سرجاش و بعدش گزینه READY رو میزنم )(گوشی باز هم خاموش هستش)
و بعدش باز هم همینو میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل رو وصل کن مثل مراحل اولیه) و بعدش که کار تموم میشه...
و بعدش که کار تموم شد Quit رو میزنم و کابل رو جدا میکنم و باتری رو از اول دوباره در میارمش و بعد دوباره میزارم سر جاش ، روشنش که میکنم هیچ تغییری نمی بینم ........
جان من یه کمکی بکنید............( از این بهتر دیگه نمیشه بگم)
(در ضمن این هم آموزش بود و هم مشکل من) که چرا بعد از این همه کار هیچ تغییری ایجاد نمیشه(منو تغییر نکرده)
اگه اشتباهی در کار هستش یا از برنامه های دیگری که شما کرده اید یا حتی این برنامه و جواب گرفته ای خواهشا یه توضییحی یا اگه براتون مشکلی نداره اموزش تصویری و یا هر چیز دیگه که شما فکر می کنید من بتونم جواب بگیرم رو برام بگید ممنون میشم.
آرش جان حیف که اینترنتم با زغال کار میکنه و گرنه جوابت رو میدادم
دوستان من تمام منوهایی که برای کا800 بودن توی این تاپیک رو امتحان کردم راستش رو بخواهین هیچ کدوم حال انچنانی به من ندادن و فقط برای یک روز جذاب بودن ایا کسی یه منوی توپ نوکی کش داره به ما بده
نوشته شده توسط PERSIAN.BOY
نقل قول:
iPhone Complete for SE Phone K800 + K810
این پک رو من در یکی از سایت ها دیدم. اگر کسی خواست میتونه تست کنه. برای گوشی های سری ک 800 و 810
طراحی شده.
داخل این پک Theme از شکل ظاهری iPhon به همراه فایل های صدا و ستارت آپ و آیکون های مربوط به اون وجود
داره.
حجم >> 6.12 مگابایت
فقط فلش کن تو گوشی.کد:http://rs156tl2.rapidshare.com/files/63299926/iPhone_Complete_for_SE_Phone_K800___K810.rar
دوست عزیز TPA رو باید ZIP کنی نه RARنقل قول: