وای مردم از خنده:27:نقل قول:
را هنمایی میکنند و از بابت تبلیغات کلیکی پول دریافت می نمایند.
وای مردم از خنده:27:نقل قول:
را هنمایی میکنند و از بابت تبلیغات کلیکی پول دریافت می نمایند.
من دقیق نمیدونم این ویستا پنل مشکلش چیه ولی اینطوری که فهمیدم مشکل از پایه آب میخوره و ربطی به وبفا و وبجا و بقیه سایتای ارائه دهنده نداره. همون اولم گفتم که منظورم از دزد این سایتا نیست همون منبعش اصلیش هم همین مشکل رو داره
راستی سایت خودمم بیشتر از یه سال تو وبفا بوده ها! غیر از اون ریدایرکتها تا همین اواخر بدون مشکل کار میکرد تا اینکه بعد از یه سری تغییرات که نمیدونم منبعش از کجا بود رنک سایتم از 4 به 2 افت کرد!
دیگه فکر کنم فردا آخرین روزم تو وبفا باشه در هر صورت ممنون :11:
خوب دیگه بچه ها کافیه داریوش الان عصبانی میشه مجبور میشم همه پستا رو پاک کنما!! :31:
اگه فکر میکنید لازمه در موردش بحث کنیم تاپیک جدید بزنید
:دی نه دیگه کافیه .نقل قول:
خوب دیگه بچه ها کافیه داریوش الان عصبانی میشه مجبور میشم همه پستا رو پاک کنما!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فکر میکنید لازمه در موردش بحث کنیم تاپیک جدید بزنید
با سلام
دوستان من یک سوال کلی دارم
من از 4 ماه پیش یک دامنه و هاست دارم که خریداری شده ولی به دلیل مشکلاتی نتونستم کاری براش بکنم م پولی که برای یک سال پاش داده شده داره میره
الان یک چند هفته ای هست درگیرشم یه چیزای یاد گرفتم اما سردرگمم چون خط ندارم اصلان نمی دونم برای راه اندازی از کجا باید شروع کرد مرحله به مرحله
یه سری برنامه ها هم خود هاست داخل کنترل پنل داره از جمله:
joomla,mambo v4,oscommerce,phpbbv2 ,wordpress
می خواستم بدونم این برنامه ها چه کمکی بهم میکنند؟
و
data base :
هم sql server 2005 , 2002 و mysql 4 ,5 و access رو داره
در کل می خواستم بدونم برای راه اندازی این ها را چطور باید با هم تطبیق داد
اگه میشه مرحله به مرحله به صورت مختصر بگید بعد خودم برم دنبالش
با سپاس
نکن این کارو
با phpnuke فارسی سه صوته یه سایت بالا بیار وسلام
البته اگه سایتت php ساپورت باشهکد:www.phpnuke.ir
نقل قول:
بهترین سیستم ها برای استفاده ، Joomla و Wordpress هستند. که اگر مبتدی هستید و میخواید یه مقدار آسون تر باشه بهتره که از وردپرس استفاده کنید.
چطور بايد تو سايت پرشين گيگ عضو بشيم
با عرض سلام خدمت آقا داريوش و دوستان گرامي
من ميخواستم براي اولين بار يه وبسايت بسازم كه موضوعش قطعات الكترونيكي و دوربين هاي مدار بسته باشه
و چون تجربه اش را نداشتم دنبال هاستينگ رايگان ميگشتم كه گذرم خورد به تاپيك آقا داريوش و كامل مشكلات دوستان و راه حل ها را خواندم
ولي چون تاپيك مربوط به 2 پيش ميشه خواستم بدونم جديدا سايت هاستينگ رايگان جديد با امكانات خوب و اسم مناسب و كوتاه پيدا نشده ؟
من ميخواستم با webng و six6.net شروع كنم ولي گفتم يه پستي اينجا بزنم ببينم هاست جديد دوستان پيدا نكرده اند ؟
باتشكر
باید دعوتنامه بگیری. برو تو قسمت "وبلاگها و وبسایتها"ی همین سایت اونجا تاپیکش هست درخواست بده میفرستن برات.نقل قول:
سلام.نقل قول:
الان به نظر من گیگفا و وطن گیگ خیلی خوب هستن خودم از گیگفا استفاده میکنم و راضی ام.
برای اسم کوتاه هم شما میتونی نام دامنه رو به دلخواه عوض کنی حالا یا بخری یا از دامنه های رایگان استفاده کنی.
یاعلی
خيلي ممنون آقا رضا
آقا داريوش شما نظرتون چيه ؟
رضا جان به سايت گيگفا سر زدم دقيقا شبيه سايتنقل قول:بود هيچ فرقي باهاش نداشت حتي فرمهاي ثبت نامش يكي بود!کد:www.20x.cc
نقل قول:
اينا يه سيستم مشابه دارن كه خيلياشونن ازش استفاده ميكنن ..
سلام من مژده هستم سوا لم اینه که در طراحی وب dream waver بهتره یا html
dream waver يه نرم افزارهولي html يه زبان تحت وبه...نقل قول:
سلام من مژده هستم سوالم اینه که در طراحی وب dream waver بهتره یا html
باسلام بنده اصلا سر در نياوردم اگر ممكنه خيل واضح تر توضيح دهيد متشكرم درمورد اينجا هم توضيح دهيد
* Full Name: * Enter your name* E-mail: * Enter your e-mail address * Enter a valid e-mail address [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Account Information [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * Member Name: * Enter member name * Please enter valid member name * Cannot contain spaces and will be included in your site address.* Password: * Enter password* Retype Password: * Re-enter password * Entered passwords do not match* Enter Verification Code: * Enter Verification CodeVerification Code : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Terms & Conditions [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هیچ وقت از وبلاگ خوشم نمیومد. چون آدمو محدود میکنه.
من با برنامه Easy Website Pro 4 وبسایتمو ساختم و البته کد های html اونو اصلاح کردم. برنامه خوبیه و کار آدممو راه میندازه. ولی باید تا حدودی html بلد باشید (اگه بخواید فارسی بنویسید)
آدرس سایت من اینه:
ببینید و نظرتونو بگیدکد:http://theguard.persiangig.com
من سه تا مشکل دارم:
1- میخوام آمار بازدید سایتمو بدونم. مثل کدی که توی وبلاگها هست.
2- میخوام توی سایم دیگران بتونند نظر بدن. مثل وبلاگها.
3- میخوام به ازای دانلودی که هر فایل میشه، آمارش ذخیره بشه که بدونم یه فایل چند بار دانلود شد.
سلام
من یه تازه کارم
چرا هر وقت که سایتم رو با Microsoft expression studie (web design) اجرا می کنم در بالای صفحه اینترنت اکسپلورر پیغام ءMicrosoft internet explorer has restricted this webpage from running activex or script control میده؟ منظورم اینه که میشه کاری کرد که این پیغام رو نده؟
آخه من یک یا دوتا فایل فلش و اسکریپت ساده دارم و اگر این جوری باشه از 20-30 نفری که میخوان سایت من رو ببینن 15-20 تاشون بیخیال می شن
سلام دوستان، ببیند من میخوام یه سایت با فرانت پیج مثلا بسازم و بعد یه هاست بخرم و سایتی که ساختم رو بندازم روش. چطوری باید اینکارو بکنم؟
نقل قول:
1- میخوام آمار بازدید سایتمو بدونم. مثل کدی که توی وبلاگها هست.
2- میخوام توی سایم دیگران بتونند نظر بدن. مثل وبلاگها.نقل قول:
کد:http://www.webgozar.com
استفاده از کدهای پرشین گیگ که توی صفحه ی اول سایت گذاشته و برداشتن کد نظر و پیست کردن در مکان کد های وب لاگت
3- میخوام به ازای دانلودی که هر فایل میشه، آمارش ذخیره بشه که بدونم یه فایل چند بار دانلود شد.
استفاده 4share.com
لطفا یکی که بلده جواب بده!نقل قول:
من الان با یه نرم افزار سایتم رو روی حافظه کامپیوترم ساختم! فقط میخوام بدونم چطوری میشه به فضایی که دارم انتقالش بدم. نرم افزار میخواد یا ... ؟
freeservers.com هم همچین امکانی داره. من ازش استفاده کردم. کارکردن باهاش خیلی راحته.
ahmadyari.blogspot.com
باسلام
دوستان من نیاز به مشورت دارم درباره ی نرم افزارهای سایت ساز
فکر کردم بهترین جا برای طرحش اینجاست
از دوستان طراح یا آشنا با مسائل طراحی وب خواهش می کنم این سایت
رو یه نگاهی بندازن و ببینن آیا ارزش داره که من این نرم افزار رو بخرم و درکلکد:http://www.sitesaz.com
به نظر شما کدوم نرم افزار طراحی سایت ایرانی از همه بهتره
با سلام خدمت تمامی عزیزان و آقا داریوش گل :
من از کاربران جدید سایت هستم و علاقه پیدا کردم که طراحی وب سایت یاد بگیرم امیدوارم دوستان یاریم کنن تا ما هم به علاقمون برسیم من مبتدیم اگر کمکم کنید متشکر میشم در آخر از آقا داریوش که اینقدر صبور به سوالات پاسخ میدهند و تمامی دوستان زحمت کش کمال تشکر را دارم
معراج
:10:denizgonale@yahoo.com
سلام---میشه به سایت های هاست رایگان اعتماد کرد؟----آخه خیلی امکانات می دن!-----امنیت داره؟----اطلاعات نمی پره؟ (ببخشید که من خط فاصله می زارم آخه مرورگرم خراب شده)
اعتماد که نمی شه کردنقل قول:
مثل اینه که بری مهمونی خونه کسی ، یهو دیدی با لگد انداختت بیرون یا اینکه بهت میگه بار و بندیلت رو جمع کن با پای خودت برو بیرون
به نظر من برای کسب تجربه خوبه
دوست عزیز اینطور فرض می کنم که سایت شما از صفحات استاتیک تشکیل شده است و پسوند فایهایی که شما طراحی کرده اید پسوند html دارند .نقل قول:
زمانی که شما هاست مورد نظر را خریداری کردید شما فایلهای خود را از کامپیوتر خود به سرور میزبان کپی می کنید و تمام.
فایلی که نام آن Index.html یا default.html است بعنوان صفحه اول سایت شما است . پس بطور مثال بازدید کننده آدرس دامنه شما را در مرورگر وب وارد کرد اولین صفحه شما باز می شود.
اگه باز ابهامی دارید بگید شاید بتونم بیشتر کمکتون کنم.
شما سایت های خارجی رو پیشنهاد می کنید یا ایرانی؟
دوست عزیز سایت هایی که سرویس وب رایگان در اختیار شما قرار می دهند از نظر شما رایگان است در صورتی که بهرحال با روشهای دیگری هزینه های خود را جبران نمی کند.نقل قول:
بطور مثال شما اگه بخواهید یک وبلاگ داشته باشید می توانید از سرویس دهنده مختلف رایگان استفاده کنید که کار شما را بسیار راحت کرده اند و شما به راحتی می توانید مدیریت محتوای خود را انجام دهید. حالا در نظر بگیرید می خواستید تمام کار را از خرید سرویس تا بقیه موارد خودتان انجام دهید علاوه بر هزینه نیاز به زمان برای مدیریت و تنظیمات آن هم داشتید.
به نظر من سایت های خارجی بهترن چون می تونی هاست با cpanel بدون محدودیت آپلود توشون پیدا کنینقل قول:
ولی امکان داره که یه روز صبح پاشی ببینی خبری از سایت نیست(یعنی فقط برای تست و آشنا شدن با فوت و فن کار به درد می خورن)
آقا کسی سایتی برای داشتن سایت(وب هاستینگ) سراغ نداره که دامنه رایگان بده؟
معمولا ساب دومین می دن!نقل قول:
آقا کسی سایتی برای داشتن سایت(وب هاستینگ) سراغ نداره که دامنه رایگان بده؟
سلام
من با این FTP Manager هاست awardspace.com مشکل دارم. اکانت که درست می کنم، بعد که می خوام با برنامه فایل آپلود کنم ارور لاگین شدن و خطای پسورد می ده. ناگفته نمونه که نشونیش رو ftp.awardspace.com وارد می کنم. اگه اشتباهی دارم خواهش می کنم بگین و راهنماییم کنین :دی
با سپاس
شاد و پیروز باشین :31::40::46:
نقل قول:
با سلام ؛ ببخشید من همه مراحل و انجام دادم یه صفحه هم تو فرانت پیج نوشتم و اپلود هم کردم دیگه بعد از
این نمیدونم چب کار کنم . :41:
دوستای خوبم من یه قالب آماده سایت رو که فلش بود ویرایش کردم و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کردم یه ایندکس و چندتا فولدر و یه فایل jscript یه flash movie و یه php که سایت اون رو آپلود نکرد از دوستای خوبم می خوام یه توضیح راجب اینکه چه فایلهایی رو باید زیپ کرد و بعد چه اقداماتی باید انجام داد تا سایتی رو که خیلی براش وقت گذاشتم رو ببینم
دوست عزيز سايت----- شدهکد:www.webng.com
من هم همين مشكل را دارمنقل قول:
كمك كنيد ديگه :41:
اون صفحه ای که با فرانت پیج نوشته شده باید به نام زیر باشه
index.htm
اون رو داخل پوشه public_html آپلود کنید
دیگه لازم نیست کاری انجام بدین سایتتون آمادست
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
نقل قول:کد:http://www.dot.tk/
اما یه دامنه مگه چقدر ارزش دارهکد:domain.co.cc
الان دامنه آی آر رو با 4 هزار تومن میشه خرید
دامنه های دیگه ای هم هست
مثلا .in
3 هزار تومن
حداقل مطمئنی همیشه مال خودته
موفق باشید