bazio diroz kharidam yekam bazi kardam hanoz bagi nadidam vali ino bebinin :D
کد:http://www.youtube.com/watch?v=q07tonhZre0
Printable View
bazio diroz kharidam yekam bazi kardam hanoz bagi nadidam vali ino bebinin :D
کد:http://www.youtube.com/watch?v=q07tonhZre0
اینو دیدم واقعا خنده داره سربازه هی میخوره به دیوار حالا این خوبه باگ های بدتر از اینم داره این بازی گرافیک بسیار عالی داره ولی در عوض پر است از باگ
یه نگاه به این زیری بنداز اگه تونستی اخه ده دقیقه هست کامپیترم هم اون طوری سرعت بالا نداره ببین چیه من که نفهمیدم ولی خوندم وقتی الطیر میمیره بازی میره تو ژنتیکاش و یه کارایی میشه.(چقدر این الطیر تو طول بازی هی هوم هم هی میکنه حالم داره بهم میخوره تو تیزراش دیدم.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب این تیزر پایینی خوبه باحاله:
in video ro didam , in faghat dasht gameplay bazio neshon midad ablbate bazio ta akhar rafte bod
are , benazare man behtarin jaye bazi hamine bala raftam az daro divare :D:Dنقل قول:
میگم چرا شماها همش جنبه های منفی رو نگاه میکنید ؟!
بازی به این قشنگی . به نظر من باگ گذاشتند شما یکمی بخندید !
بابا گرافیک به این قشنگی داره هی ازش ایراد میگیرید ؟!!
dar bahal bodanesh ke shakki nist , yeki az behtarin bazi hayist ke tahala bazi kardam :D vali man tahala bug nadidam to bazi chon 1 sa at bishtar bazi nakardam :D vali dostan dar morede bug haye bazi harf mizadan manam in video ro gozashtam bekhandim :Dنقل قول:
hala inam be eftekhare aghaye oracle:D:Dکد:http://www.youtube.com/watch?v=5n6kc1wyaDY
بازی خوبیه بابا منم دوستش دارم فقط میگم خدا کنه برا pcشکلاتشو حل کنن.از لحاظ گرافیک که غوله مثل crysis .
عجب باگی بود اسبه پاهاش تو هوا بود. از خنده زیاد اشکام در اومد.
ایول . ممنون . جالب بود .......
hehehe , manam didamesh dashtam az khande mimordam :D
های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيزی نداره! ميگه که يه منبع بسيار معتبر که نخواست نامش فاش بده Requirements که به احتمال فراوان همين خواهد بود رو از اين بازی به منبع اين خبر فرستاده (exophase.com) هستش مثل اينکه.
بد ديگه خلاصه همه کف کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اونو با Crysis مقايسه کردن. ميگن که اين بازی احتمالاً Crysis رو هم ميگه زکی .. و بايد يه High End PC خفن داشته باشی که بتونی روون اجراش کنی ..
Minimum System Requirements:
* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Dual core processor (Intel Pentium D or better)
* 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
* DirectX compatible driver
* DVD-ROM dual-layer drive
* 16 GB free hard disk space
* DirectX libraries (included)
* Vista compatible sound card
* Keyboard, Mouse
* Microsoft Xbox 360 Controller (optional)
Recommended System Requirements:
* Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
* 3 GB System RAM
* ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
* 5.1 sound card
* Microsoft Xbox 360 controller
*Supported Video Cards at Time of Release
DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series
Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
The PC version of Assassin’s Creed is scheduled for a March 25 release in the states."
نقل قول:
هر سیستم خفنی که لازم داره مهم نیست! بلکه مهم اینه که درست Crack بشه و BUG تو بازی نباشه. چون بعدش واسه اصلاح, کلی Patch پشت سرش میاد!
خوب آرنولد جان شما اینو از کجا آوردی ؟
مگه نخوندینقل قول:
کد:www.exophase.com
با سی پی یو 3.4 اجرا میشه؟ (اگه بقیه ی امکاناتش رو داشته باشی؟)
بله اجرا میشهنقل قول:
اگه اینجوری باشه که من یکی باید از این بازی دست بردارم با این سیستم هی دارن بازی ها رو سیستمشو می برند بالا نامردا تا ما ها رو بدبخت کنن اخه چقدر خرج کنیم هی ارتقا بدیم راستی من شنیدم فروردین میاد این بازی برای پی سی درسته؟نقل قول:
نقل قول:
برای 25 مارس 2008 (6 فروردین 1387) میاد.
اینم یه باگ دیگه(معلوم نیست چرا ادم ها سربازا تو این بازی همش به دیوار میچسبن شاید به دلیل نروی جاذبه جدیدی که سازندگان این بازی کشف کرده اند:
راستی برای pc به این سیسیتم زیری میخوره:
256 gts
ram 1 gig
بقیه رو بیخیال
اینم یه چندتا باگ دیگه حال کنید:
اینم یکی دیگه 6 ثانیه هست شمشیر از دست الطیر بیرون امد و تو هوا غیب شد!!!!!!!!!!!!!!!
اگه بازی باگاشو هم درست کنه به نظر من هیچ وقت crysis نمیشهنقل قول:
اینم یه باگه دیگه اگه بازم خواستین دارم
بچه ها این فیلم زیری خیلی مهمه اون بقیه رو اگه ندیدین اشکاال نداره ولی زیری رو ببیننین ماله اخره بازی هست جالبه بازی اخر سر بر میگرده به دوران ما.
kodom film ??نقل قول:
این فیلم:
این پایینی هم یه باگ دیگه از اسب که گردن و دو تا پاهای جلوش کجه.
میگم به این مشخصات میخوره تا بریم بخریم؟
geforce 5500 fx
512 mb of ram
cpu 2.4
با اینکه میدونم سیستمت نمیتونه بازیهای 2007 به بعد رو ساپورت کنه ولی تا 6 فروردین صبر کن. چند روز مونده به اون روز مشخصاتش هم دقیقا در میاد.نقل قول:
بازی 32 روز دیگه رلیز میشه تو میگی چند روز مونده به فروردین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
----------------------------------------
دوستان سیستمی که دوستمون قرار داد fake هست....(منبع بازی سنتر)
----------------------------------------
دوست من بازی به زور بر روی کارت های سری 7 میاد شما می خواهید با این سیستم بازی کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم به این مشخصات میخوره تا بریم بخریم؟
geforce 5500 fx
512 mb of ram
agha inke aslan bagi tosh nabod asbiham nadidim , fek konam linko eshtebah dadi :)نقل قول:
دوستان تا بازی نیاد هیچی معلوم نیست .
یادتونه هنوز Crysis نیومده بود ؟ همه میگفتن با سیستم های پایین هم اجرا میشه .
ولی اصلا اینطور چیزی نبود .
پس تا بازی نیومده هیچی مشخص نیست ......
گفتم که کلا این سیستمی که دوستمون قرار داده fake هست...نقل قول:
-------------------------------------------
کرایسیس بحثش جدا بود اون به خاطر تجاری بودن بازی سیستم مشخصی نداشت. کلا بازی بود که به f**k رفته بود...! نمیشه بازی هارو با اون مقایسه کرد! سبکاشون هم که متفاوته!
آقا چیزی که مشخصه اینه که :
cpu دو هسته ای خوب اینکه یه چیز طبیعی شده برای بازیهای امروز (مشخصات خود PS3 و XBOX360 مگر چیه)
الان PS3 این بازی رو داشته با 7900 اجرا می کرده البته بعضی از بچه ها گفتن که تو خود دستگاه افت FPS هم داشتن.
xbox360 هم که باجی به اون نمی ده با اون چیپ R5xx فلانش .
دیگه بیشتر از 2 گیگ رم اصلا می خواد چی کار .
اگر هم اولش بیاد و سنگین بود مطمئن باشین خودش مشکل داره patch می دن درست می شه .
گرافیک هم دیگه والا فکر کنم از 8600 به بالا بتونه بازیرو تو high اجرا کنه .
عجب گیری دادی به این ps3 هی قدرتش رو زیر سوال میبری!:31:ps3 از پردازنده فوق قویه cell استفاده میکنه که 7 هسته ای هست و محصول مشترک IBM & SONY هست!(فکر کنم اینتل هم دخالت داشت!)نقل قول:
حالا تو بگو این ps3 فلانه بهمدانه ! از هزار تا کامپیوتر high-end قوی تره عزیز دل من!
اون افت fps نیست درست کن(خودمونیم fps سبکه بازیه! first person shooter!) اونی که جنابعالی میگی افت قریم هست! که اون هم به خاطر زود عرضه شدن بازی و عجله ای بودن و پر باگ بودن بازی بود و گرنه مشکل دیگه ای نداشت اونقدر گیم پلیش متنوعه که با این باگ هام راحت بازی میکنی....:31:
FPS = Frame per Sec
نقل قول:
(خودمونیم fps سبکه بازیه! first person shooter!)
هر2تاش معنی درستی میده ولی اینجا FPS منظور همون Frame Per Second هست .نقل قول:
FPS = Frame per Sec
ولی ایشون هم راست میگه ! شما که هنوز قدرت کامل PS3 رو ندیدی انقدر زود قضاوت نکن .
vali graphice bazi to xbox360 behtare :)نقل قول:
عزیز باز این بحث رو به میون نیار .نقل قول:
vali graphice bazi to xbox360 behtare
قبلا هم خیلی مفصل در این مورد بحث کردیم و به این نتیجه رسیدیم که PS3 از X360 بهتره . طرفداراش هم دیدن کم آوردن زدنش بی جنبه بازی که باعث بن شدنشون شد .
ببین فقط یه چیزی میگم خودت قضاوت کن :
بازی های PS3 روی BlueRay هستند . BlueRay هم 45 گیگ ظرفیت داره . پس دلیلی برای فشرده کردن فایلهای بازی نیست .
بازی های X360 روی HD DVD 9GIG هستند . پس باید فایلهای بازی یکمی فشرده بشن که توی DVD جا بشن .
حالا به نظرت کدوم بهتره ؟
بازی های فشرده یا معمولی ؟
پس دیگه این بحث رو ادامه ندید .....
کاری به بحث برتری Ps3 نسبت به 360 و برعکس ندارم چون جاش اینجا نیست. فقط خواستم یادآوری کنم که نسخه 360 نسبت به Ps3 بهتر کار شده. در صفحات قبل میتونین ویدئو رسمی مقایسه این دو نسخه رو مشاهده کنید . حتی تهیه کننده بازی خانم جید ریموند در مصاحبه رسمی گفت که کیفیت بافت ها در نسخه 360 بهتر کار شدن.
اینو گفتم تا دیگه بحثتون رو در این مورد پایان داده باشم.
ممکنه برای این بازی اینطوری باشه ولی در مورد بازی های دیگه مطمئن باش فرق داره .
منم همینجا بحث رو تموم میکنم .......
میدونسستید assassin مثل پرنس 3گانه است تازه خبر 2ش هم است:
کد:http://www.gamespot.com/search.html?qs=assassins%20creed%202