اها بعد این سرور چیه یعنی خودمون باید یه سرور بسازیم بعد قرار بذاریم من اصلا نمیدونم یکی بییاد یه توضیح کامل بده من ردیف شه کارم 24 ساعت پایه هستم عزیزان !!!
Printable View
اها بعد این سرور چیه یعنی خودمون باید یه سرور بسازیم بعد قرار بذاریم من اصلا نمیدونم یکی بییاد یه توضیح کامل بده من ردیف شه کارم 24 ساعت پایه هستم عزیزان !!!
دوسیت من جاش اینجا نیست ولی اره میشه ولی بازیت باید اورجینال باشه و سوشیال کلوب هم داشته باشی که سریال رو اونجا بزنی یا از کسی کخ سریال داره و بازیش اورجینال هست اون کد رو بگیر تو سوشیال کلوب بزن تازه باید اکانت انلاین هم در سوشیال کلوب بسازی...
خواهشا اینجا بحثشو نکن چون اینجا برای سان اندریس فن ها هست با تشکر تو کلوپ جی تی ای ایوی مطرح کن !!
نقل قول:
سلام
آقا gta iv هم میشه آنلاین بازی کرد؟
یکم توضیح میدید؟
تشکر//
اینجا مطرح کنیدنقل قول:
با سلام !
نمی دونم که اینجا جای سوال کردن من هست یا نه ! به هر حال ببخشید و جواب بدید !
من می خوام بازی GTA IV رو بازی کنم و با کی بورد بازی می کنم ! ولی وقتی می خوام با دسته ی شوکدار بازی کنم نمی شه !
میشه بگین تنظیماتش چطوریه ؟ یا کسی این بازی رو با دسته بازی کرده ؟؟؟؟
ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=46263
ببین بازی از این قراره ! :
شما برنامه ی مولتی پلیر رو دان میکنی بعد نصب میکنی
بعد که برنامه رو اجرا کردی تو تب های مختلف سرور هست میتونی از اونا انتخاب کنی و وارد بشی ! ( شاید بیش از 5000 تا سرور در کل )
ولی اکثر سرور ها مربوط به کلوپ یا سایت خاصی میشه و وقتی وارد میشی پسورد میخواد :|
برای همین باید یا کسی سرور بسازه ، که این کار راحت نیست و یا اینکه سروره مجانی پیدا کنه ! مثل همین که من صفحه پیش معرفی کردم !
بعد سروری که ساختی یا پیدا کردی رو تو قسمت favoriets :31: اد میکنی ! بعد هم کانکت میشی :31:
وقتی وارد شدی میتونی هر شخصیتی رو انتخاب کنی ! همون شخصیت های تو بازی ( مردم تو بازی )
تو بازی همه آدم واقعی هستن و همه معمولا میجنگن ! ولی سرور های کمی هم هست که واسه بازی کردن - مسابقه دادن - و ... طراحی شده و اصلا اسلحه نداره !
تو بازی هر آدمی رو که بکشی مقداری پول بهت میده و اگه بمیری پولت کم میشه !
میتونی تو بازی همراه چند نفر باشی یعنی مثلا 4 نفر سوار ماشین بشین :31: که خیلی حال میده ! با زدن G سوار میشه ! با زدن H هم میتونه از تو ماشین تیر اندازی کنه ! :31:
سوال دیگه هست ؟
اره بازم هست میدونم تو خوده بازی اگه با تفنگ راست کلیک کنی جی رو بزنی افراد بادیگاردت میشن ولی مثلا اینجا من از کجا بفهمم مثلا شما کجایی که مثلا نکشمت ؟؟؟؟
یه جایی هم داره واسه تایپ کردن متن اونجا وقتی مثلا متن رو تایپ میکنیم از کجا میتونم به کی بفرستم ؟؟
و اینکه تفنگ اونایی رو که کشنیمم میتونیم برداریم؟
و همچنین خیلی ممنون:31::31:
نقل قول:
1-روی سر هر بازیکن اسمش رو نوشته شما با توجه به اسمش میتونی به بفهمی دوستت هست یا نه :31:یا مثلا قبل بازی قرار میزارین که همتون پلیس شین:46:
2-اونجا مقله چت باکس
هر کی باید حواسش باشه دوستش چی نوشته با توجه به اسم دوستت متنی رو که نوشته میخونی دیگه همه هم میخوننش ولی چون خارجین فینگلیش بلد نیستن دیگه :31:
3- بله میتونی برداری
جی اینجا فقط برای سوار شدن به موتور و ماشین به عنوانه مسافره
منم اومدم (خوش اومدم ) منم میرم تو اون سرور[ FRAG] Los Santos Territory
بهترین سرور همینهنقل قول:
چرا سرور هاي ايران هميشه خاليه؟
چرا نمياد تو سرور خودمون بازي كنيد
91.184.76.104:1224
91.184.76.104:1225
91.184.76.104:1223
91.184.76.104:1226
اينا سروراي ايران
پينگ خيلي خوبيم ميده
سلام دوستان من مولتي پي اين بازي رو گرفتم نصبش هم كردم ولي تا راش ميندازم تو صفحه اول لودينگ كه تموم ميشه اينترنال ارور ميده و برنامه رو مي بنده حالا چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
شما مطمئن هستید که اخرین نسخه رو دانلود کرید . اخه باید sa-mp همیشه اپدیت باشه اخرین نسخه رو از اینجا دانلود کنیداگر دیدی باز ارور میده دوباره Gta sa رو نصب کن البته نسخه بدون دستکاری ایرانیا.کد:www.sa-mp.com
سرور death match اصلا حال نمیده چون اکثر player های موجد از برنامه های تقلب استفاده میکنند و کلا تو سرور ر ی د ه میشه .. :2:
بهترین سرور سرور هست که وقتی کسی از برنامه هک استفاده میکنه سرور متقلب رو شناسای و ban بکنه
و همیطور admin هایی داشته باشه که به سرور خیلی سر میزند و متقلب ها به همین راحتی ها نتتوند در اون سرور
تقلب کنند. :20:
role playing زندگی واقعی .. از همه بیشتر حال میده توضیحات بیشتر رو میتوند از این وبلاگ دریافت کنید .
این سرور یکی از بهترین ها در سبک role playin RP هست ..
208.43.217.136:7744
کد:www.gtasarp.com
role playing زندگی واقعی .. از همه بیشتر حال میده توضیحات بیشتر رو میتوند از این وبلاگ دریافت کنید .
کد:WWW.topgta.blogfa.com
من از خيلي وقته كه با اين بازي آشنا شدم و حالا هم هستم اكانت من اونجا اين است :IRAn
من هكش رو هم دارم بعدا ميزارم
هر روز از ساعت 6 به بعد gta5 شبکه ای بازی کنیم در این سرور سرعتش هم زیاده من خودم هستم هر روز اسمم جلال هست در این سرور ///// 80.72.34.204:7777
80.72.34.204:7777
من هر روز در این سرور هستم این سرور سرعت هم زیاده شما هم بیایید 80.72.34.204:7777
من یک نفر رو در سرور Crazy's Bob Cops & Robber میخوام که من رو همراهی کنه .... کی میاد ؟
بهترین سرور جنگی : 85.17.6.58:6600
Frag
ایرانی هم کم و بیش میان !
بهترین سرور برای بازی و رانندگیو از این صوبتا !
87.98.254.97:7777
awesome
البته 60 درصد اوقات پره !!! اینقدر که کامله !
یوزر من تو این بازی : Kicks
خوشحال میشم همراهی کنید !
سلام راهی وجود داره که بشه بصورت lan بازی کرد یعنی با 2 تا کیس بصورت شبکه ممنون
ما خودمون تو گیم نت بازی می کردیم.نقل قول:
اول باید نسخه سرور رو داونلود کنی بعد هم بری فایل config رو دستکاری کنی بعد روی فایل
اجرایی کلیک کن تا صفحه داس باز بشه حالا این سرور هست نسخه debug sa-mp رو از پوشه
خودش اجرا کن و Connect Localhost رو بزن بعد هم برای کامپیوتر بعدی فقط ادرس کامپیوتر
میزبان رو بده و کنکت شو
نقل قول:
من میام . اگه بشه
من این بازی رو خیلی دوست دارم
فقط می خواستم بدونم چه جوری باید از دوستانت سیگار یا مشروب بگیری؟
یا این که رمز سیگاریت را برای من بنویسید
(((((برای کامپیوتر))))
باید از این برنامه برای شبکه استفاده کنید ....نقل قول:
Multi Theft Auto (MTA)
از این سایتکد:http://mtavc.com/
این سرور کار نمیکنه که :13::41:نقل قول:
من و دوستم در حال نوشتن Script بصورت role playing تقریباا 60 % از اسریکپت انجام شده .
فقط مشکل این رو داریم که اونم معلومه host هست .
بعضی از ویژگیها :
1: شغلها : مکانیک . اسلحه فروش . پلیس . سازمان امنیت . شهردار . رئیس جمهور . سرویس اطلاعاتی . کرکر .
2: دارای 10 مکان برای گنگ یا مافیا مختلف با نام های مختلف که فرمانده میتواند اسم را به دلخواه عوض کند.
3: anti cheat
4: انتی چیت مخصوص پول
5: . car house saver .skin saver . money saver . weapons saver. postion saver
6: دارای house به تعداد تقریبا زیاد.
7: امکانات زیاد برای admin ها در سطح های مختلف برای کمک به player و مبازیه با cheater ها
و .. .
این هاست رو از وفتی که samp امده تا حالا هست ولی اصلا جواب نمیده . موندم این هاست برای کیه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:13:
یک سرور فارسی که کار میکنه لطفا بزارین:5:
:33: .:: مژده مژده ::. :33:
مژده به تمام فارسی زبانان و ایرانیان
Name : Iranian City Roleplay
Mode : RP
IP (just for Testing) : 206.217.217.30:2222
Owners : Sina_Zero , Mohsen_Sarkar, Terminator
Scripter : Mohsen_Sarkar , Terminator
Mapper & Designer : Sina_Zero
Forum Address for Server : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درست فهمیدید !!!
بزودی اولین سرور ایرانی آن هم به سبک RP تا آخر تابستان سال 1389 (شاید زودتر) افتتاح خواهد شد...
فروم این سرور هنوز تکمیل نشده و تکمیل آن همزمان با شروع سرور خوهد بود.
کار دیزاین و ایده ها (تمامی آن) با بنده است و برنامه نویسی آن با برنامه ++C خواهد بود که توسط دو دوست عزیزمان خواهد بود...
نمیدانم شاید شما اسم این سرور را شنیده باشید
Los Santos Role play ls-rp
ما میخواهیم از این سرور هم بهتر باشیم...
تمامی شرایط لازم را هم داریم، برنامه نویس و ...
فقط نیاز به حمایت شما دوستان عزیز داریم تا سرور بتواند مثل توپ صدا کند...
قصد تبلیغ یا .... را ندارم، فقط هرجا که بودید این سرور را نیز معرفی کنید تا بتوانیم یک سرور با بیش از 100 نفر پلیر را داشته باشیم... (حتی تا 500 نفر !!!)
من دیدم بهترین مکان برای بیان این خبر این فروم است بهمین دلیل گفتم تا این هدیه را به تمامی ایرانی ها بدهیم.
ضمنا این آی پی موقتی است و میخواهیم کاری کنیم تا هم خارجی ها و هم ایرانی ها بتوانند وارد شوند
شاید یک سرور در نزدیکی ایران هسات کنیم تا هر دو طرف بتوانند از بودن در سرور لذت لازم را ببرند.
به امید این روز :
Iranian City Roleplay > Los Santos Role play
برای شروع از دهکده شروع میشود .
به محض به حد نصاب رسیدن (50 نفر) به شهر مهاجرت میکنیم
ضمنا پست دادن مجانی است...
سلام دوستان ، خسته نباشید!
رفقا میشه یه نمور درباره مولتی پلیر این بازی توضیح بدید ؟؟
چه طوریه ؟ چه کاری باید انجام بدیم ؟ منظور از 50 نفرو دهکده و شهر و مهاجرت چیه ؟ مگه بازی مزرعه داره ;D
آیا مولتی پلیر این بازی سبک های مختلف داره ؟ رنک داره ؟ تیم ورک داره ؟ و . . . . ؟؟؟؟؟ ;D
ممنون میشم یه کوسولو چشو گوشمو باز کنید!
آخه خیلی با این بازی حال میکنم ، کلی خاطره دارم باهاش! ;D
امروزم بازی رو نصب کردم که بریم تو کاره مولتی پلیرش . . .
منتظر راهنمائی های شما هستیم . . . ;D
نقل قول:
آقا ما امروز رفتیم تو یکی از این سرورا ، دیدم 300 تا انسان شاد درست مثل اینکه تازه از زندان فرار کرده باشن ، میپردین اینور میپریدن اوونوررر !!!! ما آخر نفهمیدم جریان چیه !!! کی به کیه !!!! مام هرکاری اونا میکردن میتقلیدیم ، کشکی بهمون امتیاز میداد! ;D
نه با کسی کاری داشتیم نه کسی باهامون کاری داشت !!!! ;D
اینقدرم لگ داشت پدر مارو فرا خوند! محیط هم خیلی دیر لود میشد!!!!
ما که آخرشم نفهمیدیم جریان چیه !!!!!!!
کسی نیست به داد ما برسه ؟؟ ;D
حداقل یه چند تا سرور درست حسابی معرفی کنید!
سلا م دوست عزیز ؛نقل قول:
مولتی پلیر این بازی سبکهای مختلفی از قبیل :
رل پلی : زندگی مجازی
دی ام : بکش بکش
استانت : بپر بپر با ماشین و ...
و ...
از نظر من قشنگ ترینشون رلپلی است و نزدیک به 5000 تا سرور یا بیشتر در سمپ وجود داره که 100 تای آنها رل پلی هست...
مثلا همین سرور ایرانی که ما قراره بسازیم رل پلی است...
---------- Post added at 07:55 AM ---------- Previous post was at 07:53 AM ----------
سلامی دوباره !!!
نیاز به یک سرور برای هاست کردن داریم
هرکسی سرور سراغ داره به ما معرفی کنه
اگر هم سرور مجانی حاضرید به ما بدهید ما نیز کمال قدردانی را از شما به عمل میآوریم
با تشکر
نقل قول:
رفیق ممنونم به خاطر جوابت . . .
چند عدد سوال دیگه . . .
این بازی پچ هم داره ؟؟؟ مثل بازی های دیگه که برای آنلاین پچ های مختلف و جدید نیاز دارن . . .
و . . . میشه چند تا سرور از همین سبک " زندگی مجازی " معرفی کنید ؟ ( یه نمور توضیح هم بدید دربارش ممنون میشم! )
مررررسی . . .
برای بازی بصورت آنلاین نیاز به هیچ پچی نیستنقل قول:
تنها دانلود سمپ
برو تو تب اینترنت و در قسمت فیلتر بازی ها تایپ کن RP/RPG سپس صبر کن تا سرور ها رفرش شوند
سعی کن تو سروری بری که جمعیتش بیشتره
مطمئن باش که بهتره
خییییلی ممنون رفیق ، ولی من یه جا گیریدم الآن . . .نقل قول:
میرم تو بازی میگه پسورد رو وارد کن !!!!! هر پسوردی رو زدم ارور داد !!!! رجیستر هم زدم بازم نشد !!!!!
اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه باید کرد ؟؟؟؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید در اون کادر مشکی پسوردت رو بنویسی
سپس بر روی رجیستر کلیک کنی
بعد دوباره ازت میخواد که با پسورد یکبار لوگین کنی
ولی بعضی از سرورها بصورت اتومات لوگین میکنند
داداش دستت درست ، رفتم تو! ;Dنقل قول:
ولی چرا محیط اینقدر دیر لود میشه !!!!؟ هیچ چیز معلوم نیست !!! یهو ظاهر میشن ، یهو ناپدید میشن!!! جاده یهو تبدیل میشه به اقیانوس !!!! ;D
بخاطر پینگه ؟
. . . شما گفتی این سبکش زندگی مجازیه ، درسته؟ یعنی میشه توش خونه خرید؟ دوست و رفیق داشت؟ دوست دختر و . . . ؟ مثل بازی واقعی؟
و یه سوال دیگه اینکه ، اگه من از سرور بیام بیرون ( از بازی ) چی میشه ؟ پولام ، اسلحه ها و ... ذخیره میشه یا خودم باید این کارو بکنم؟ یا هیچ . . .
هرچیزی که لازمه به یک آماتور ( نووووب ) گفته بشه رو بگید لطفا" !!!! ;D
1. مگه پینگت چنده ، البته گاهی اوقات بخاطر سرور هم هست
هرچه فاصله سرور از لحاظ مکانی از ما دورتر باشه این پرشها که اصطلاحاً "لگ" نامیده میشوند بوجود میاد.
2. بله این سبک زندگی مجازی هست ولی بستگی به سرورش داره
هرکدوم که اسکریپتش قویتر باشد خوب مسلماً به زندگی مجازی شبیه تر خواهد بود
3. اکثر سرورها اکانت طرف را در خود سیو میکنند و همیشه در بایگانی خود دارند و بصورت اتوماتیک این کار انجام میشود ، فقط باید پس از ورود همیشه لوگین کنی.
4. یکسری قوانین هم در زندگی مجازی وجود داره که مهمترینشون MG میباشد که اجازه نیست.
MG : Meta Gaming : Use OOC knowledge in IC (Server Rules) Not Allowed in RP servers