نقل قول:
هارد من: Maxtor 6L300S0
هاردم 300GB و 3 تا داریو 100GB هست که درایو ویندوز هم 100GB فضا داره!!! مشکل از چیه!؟!؟
Printable View
نقل قول:
هارد من: Maxtor 6L300S0
هاردم 300GB و 3 تا داریو 100GB هست که درایو ویندوز هم 100GB فضا داره!!! مشکل از چیه!؟!؟
مشکلت همین جاست دیگه فکر نمی کنی زیادهنقل قول:
چه خبر گل پسر مگه میخواهی چکار کنی 10g برای ویندوز هم کافیه
بكنش 20 گيگ خيلي زياد هست
سلام
براي جلوگيري از پراكندگي مطالب
نخواستم تاپيك بزنم ، داستانم رو اينجا مطرح كردم ( چقدر پسر ماهي ام من )
ايشالا كه جواب مي گيرم
من يكي هارد IDE 160GiG مدل Maxtor داشتم كه ويندوز XP روش نصب بود
يكي Hard 320GiG ساتـا Maxtor هم خريدم و
با اجازتون تو همون محيط ويندوز NTFS پارتيشن بندي و 2 تا درايوش كردم
با این System كه دارم
M.B : ASUS P4-S800D
CPU : Celeron 2.8 GHz
مي شناختش
و همه چيز به خير و خوشي داشت پيش مي رفت تا اينكه
به سرم زد دوباره ويندوز XP نصب كنم كه
روي همون هارد IDE نصبش هم كردم ولي
امـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــا بعد از نصب ويندوز
توي محيط Dos هارد ساتا رو ميشناسه ولي
توي ويندوز XP ديگه اون 2 تا درايوام كه همون هارد 320 ساتـا هست رو نمي شناسه !!!
مي فرماييد چي كار بايد بكنم ؟!!
اولش رو خودم بلدم
برم تو BIOS سيستم و .....
يعني الان يك درايو بيشتر نداري اونهم ويندوز روشه؟
با پارتيشن مجيك چك كن ببين اون دوتاي ديگه چه بلايي سرشون امده
ايول به اين مرام
5 تا درايواي قبليم روي همون هارد 160 IDE هست
اون 2 تا درايوم كه روي هارد 320 ساتا بوده نيست
با پارتيشن مجيك هم فقط مي تونم اون هارد 160 IDE رو پيدا كنم
ولي مي دونم كه اون هارد 320 ساتا هست ولي
ويندوز XP نمي شناستش
ممنون از توجهتون
تو Properties تب hardware قسمت Device Manager هارد ساتا رو شناخته یا نه؟
نمي دونم چي شد هارد برگشت !!!
مي بخشيد وقتتون رو گرفتم
ولي حداقل فهميدم
چه تاپيك مشتي اينجا هست و
چه آدماي با معرفتي كه
در كمتر از 1 ساعت جواب آدم رو ميدن
Lord_theOne جان ، javadshahvand عزيز ممنونم از تون
حالا كه مشكلم حل شد ولي
به گمونم دوبار ويندوز نصب كنم بازم از اين اتفاقا بيفته
به نظرتون مشكل از چي بوده ؟!!
آخه رفتم با BIOS ور رفتم
ولي چي كار كردم نمي دونم ( نخنديد بهم )
kheyli kareton khobe
edame bedin
نقل قول:
جدا دلیلش زیاد بودن حجم درایو ویندوز!؟!؟ نمی دونستم. جالبه!!!
حالا راه دیگه ایی نیست من همین پارتیشن رو داشته باشم و این مشکلم حل بشه!؟!؟
در ضمن من برنامه زیاد نصب می کنم رو کامپیوترم. همینطور بازی و خیلی چیزای دیگه واسه همین می ترسم کم بیارم!!!!
می شه بگین بجز تغییر پارتیشن C چیکار می شه کرد!؟!؟
ممنون.
براي بهتر بازي كردن بهتره توي درايو ويندوز نريزي توي يك درايو ديگه بريزي خيلي بهتر است حجم را كم كن و يك درايو ديگه درست كن اينجوري اگر ويندوزت پاك شد بازهاتم پاك نمي شود
با برنامه پارتيشن مجيك مي توني درست كني بدون Fdisk كردن
فكر نكنم مشكلت با حجم درست بشود نمي دونم بستگي به سيستمت دارد
دوست عزیز مگه مجبوری بازی هاتو رو درایو c نصب کنی رو یه درایو دیگه نصب کن بعدش شما هر چقدر نرم افزار نصب کنی دیگه بیشتر از 15g نمیشه باید حتماً درایو c رو بین 10g نهایت20g پارتیشن کنی
Lord_theOne و Javad جان مرسی از راهنماییتون. خیلی لطف کردین.نقل قول:
پس یعنی تنها راه اینکه این مشکل من حل بشه باید حجم درایو ویندوز رو کم کنم!؟!؟ یعنی راه دیگه ایی نداره!؟!:13:
فکر می کردم اگه بازیها تو C باشه بهتره :46:
بازم مرسی.
نه بازيها توي C باشد خوب نيست
در ضمن درايوهاتم Ntfs كن
درایوام NTFS هست.نقل قول:
پس دیگه هیچ راهی نداره!!؟!؟!؟ :19::19::19::19:
راستی اگه دیگه راهی به جز تغییر پارتیشن نیست. من با چه برنامه ایی می تونم پارتیشن بندی کنم؟! من تو درایو C کلی برنامه دارم و می خوام حتی المقدور FDisk نکنم. در ضمن این برنامه هایی که پارتیشن بندی می کنن برنامه های مطمئنی هستن!؟!؟ من برام خیلی خیلی مهم هست که اطلاعاتم حفظ بشه و از بین نره. آیا احتمال اینکه با این برنامه ها پارتیشن بندی کنم و امکان اینکه قسمتی از اطلاعاتم ازبین بره هست یا نه برنامه های پارتیشن، مطمئنا!؟!؟ آیا می شه از درایو C کم کرد و به درایوهای D و E اضافه کرد یا نه!؟! بازم تاکید می کنم احتمال اینکه تو پارتیشن بندی با برنامه، اطلاعات روی هاردم از بین بره هست یا نه!؟!؟ شما چه برنامه ایی پیشنهاد می کنید!؟!؟
سلام همين صبحي
من با بهترين برنامه تغيير پارتيشن
Norton Partition Magic از درايو C كم كردم و
اتفاقي نيفتاد ولي
بازم يه Back Up از درايوتون بگيريد ( حادثه خبر نمي كند )
نقل قول:
من 125 GB اطلاعات دارم چجوری Back Up بگیرم!؟:18:
اگه 1% هم احتمال خطر باشه اینکار رو نمی کنم.
حتي يك درصد هم امكان خراب شدن ندارد اگر بلد باشي
خوب بهتر هست فايلهاتو كپي كني توي يك درايو ديگه يا توي يك هارد ديگه
با این نرم افزار میتونی از درایو های که زیاد واجب و لازم هستند ایمج بگیری این بهترین کاره...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1346677&postcount=28
سلام به بر و بچز گل پیسی ورلد.
من یه کارت گرافیک Radeon 9250 دارم که سیدی درایورش رو گم کردم.دو سه بار درایور رو از اینترنت(با اون حجم های عظیم)دانلود کردم ولی نخورد بهش.
یکی دو تا مغازه سیدی شو برام رایت کردن،سیدی نصب میشه.همه چیز هم درسته فقط رادئون 7500 رو نصب می کنه.یعنی اینکه تو Device Manager کارتم رو 7500 می شناسه.ولی من مطمئنم کارتم 9250 است.
یه عکس از برد گرافیکت بزار ببینیم مشکل کجاستنقل قول:
شرمنده جواد جان،الان دوربین دیجیتال دم دستم نیست،با دوربین موبایل هم گرفتم،ولی زیاد خوب در نیومد(چیزی معلوم نبود).نقل قول:
برادرم روی بردشو که نگاه کرد،گفت احتمالا چیپ ستش 7500 و بردش 9250.
همچین چیزی ممکنه؟
باسلام خدمت مدیریت تاپیک
من مدتیه یه مشکل واسم پیش اومده اونم اینه که وقتی ویندوز xp رو نصب میکنم وسط نصب صفحه آبی پر رنگ میاد و یه سری نوشته برنگ سفیدمیاد که از بایوس خطا میگیره و از نصب خارج میشه اما همین پیغام وقتی وین 98 رو نصب کنم نمیاد
هر وفت بخوام ویندوز رو عوض کنم باید اول وین 98 بریزم بعد آپدیتش کنم و وین xp رو نصب کنم میشه بگین مشکل از بایوسه وسخت افزاریه یا مشکل دیگه ای هست ناگفته نمونه که ه وقت میدم به اون شرکتی که سیستم رو ازش خریدم میگه مشکلی نداره . موفق باشید من منتظرم
نه چنین چیزی ممکن نیست عیبی نداشت همون عکسو میزاشتینقل قول:
یه عکس از پیغام میزاشتی بهتر بودنقل قول:
با توضیحات شما احتمال به هارد میره کابلشو عوض کن پارتیشن درایو هم ntfs کن اگه نشد یه عکس از پیغام بذار منتظرم
جواد جان سلام چیزی که یادم رفت بگم اینه که من کلا هارد رو f disk کردم و درایوامم همه رو ntfs کردم به جز دارایو c چون وین 98 میخواستم بریزم اما این مشکل از وقتی درایو c رو هم ntfsکردم بیشتر شد چون وینxp دیگه مستقیما نصب نمیشه و این مشکل تغریبا از اول که من این سیستم رو خریدم بوده اما فروشنده سیستم میگفت ایرادی نداره در باره عکس باشه میفرستم برات ممنون از راهنماییت
راستی درایو c رو از داخل داس فرمت کن ببین راحت فرمت میشه یا بدسکتور داره؟نقل قول:
باسلام مجدد من 2 تا سوال دیگه هم دارم اول اینکه هارد sata و فرقش از لحاظ سرعت خواندن اطلاعات با هاردهای معمولی چقدره و آیا تبدیل هارد data به sata میتونه با همون کیفیت کار کنه یا خیر چون من شنیدم این تبدیل ها خوب کار نمیکنن
دوم اینکه هارد data وسترن چه جوریه از لحاظ کیفیت
متشکر
باشه عزیز این کار رو میکنم و فردا خبرش رو بهت می دم مرسی از اینکه اینقدر سریع جوابم رو دادی واقعا ممنون البته همه عزیزان تو این سایت واقعا کارشون حرف نداره از همشون ممنونمنقل قول:
سرچ کنی میفهمی دوست عزیز....نقل قول:
خب بافری که ساتا داره به مراتب از معمولی بیشتر هست
سلام جواد جان
من کلا هارد رو FDISK کردم یه پرایمری هم ساختم و تمام حجم هارد رو به اون اختصاص دادم بعد هم فرمتش کردم تا مطمئن شم که هاردم به قول شما بد سکتور نداشته باشه . راحت فرمت شد .بعد با سی دی xp دوباره پارتیشن بندی کردم و همه درایوها رو دارم با پسوندNTFS فرمت میکنم تا اینجا معلوم شد که از بدسکتور نیست درسته؟ ضمنا کابل هاردم رو هم عوض کردم تا اینجا فقط مونده ببینم مشکل حل شده یا نه؟ که اونم تا دقایقی دیگرخواهم گفت فعلا تا بعد
با سلام مجدد
مشکلی که یادم نبود بگم اینه که با اینکه سی دسی که دارم برای نصب استفاده میکنم اورجینال هست و نو هم گرفتمش موقع نصب ویندوز بعد از فرمت کردن درایو C هنگام کپی کردن فایلهاپیغام SETUP Cannot copy یه ترتیب از فایلهای
msubvm50.dll ntcmdsw.chm .ntshved.chm , oembios.bin از این فایل خیلی ایراد گرفت بعد از فایلهای tosdvd.sys . wowfaxui.dll . usvga.sys. ,.. حدود 20 تا خطا گرفت اینقدر خطا گرفت و من با ریترای ردش کردم تا رسیدم به فایل iyuv_32.dll دیگه از این فایل رد نشد قبلا با همین دنگ و فنگ از این مرحله رد میشد و بعد از ریستارت شدن موفع اینستال از فایل ombios.bin خطا میگرفت و بع از ریتری زدن اون صفحه آبی پررنگ که گفتم میومد بعضی مواقع هم یه پیغام دیگه میداد که می گفت سیستم شما ممکنه نتونه بعضی از سخت افزار هارو با این ویندوز جدید بشناسه و از این جور پیغامها حالا میتونه این مشکل از بایوس سیستم باشه؟؟ من منتظرم
رم سیستمت مشکل داره ...منتظرمنقل قول:
دوستان فن سي پس يو قبليم با سروصدا روشن ميشدويه فن ديگه خريدم که بدون سيليکون اصلا جواب
نميداد و تو بايوس دماي بالايي رو با رنگ قرمز نشون ميداد که ديگه ب لود ويندوز نمي کشيد
حالا که با سيليکون نصب کردم نگرانم که داي نرمال سي پي يو چند بايد باشه
توي بايوس از 38/40شروع مي شه و تا 58 يا بعضي موقع يه کمي بالاتر هم مي ره و همون بالا فيکس مي شه
با برنامه هاي مختلف هم دما هاي مختلفي نشون مي ده مثلا وقتي با asus pc probe دماي 38 رو نشون lمی ده
با speedfan 28 نشون مي ده و یه بار که در حد یه ویرس اسکن ویکی دو تا برنامه ی کوچیک دیگه ازش کار کشیدم و cpu usage دورو بر 70 بوده دمای cpu مر تب نزدیک 60 بوده و به 65 هم رسید
تويه اين آدرس هم که برا سي پي يو من 66-77 رو ماکس آورده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و يه نکته اينکه صداي چرخش فن نوسان داره مثل اينکه گاز ماشينو درجا کم و زياد کني(البته اين نوسان خيلي فاحش نيست)
حالا خيلي ممنون مي شم که بهم بگين بايد نگران فن باشم يا نه
cpu intel(r) celeron(r) 2GH
main ASUS
دمای فن معمولیه اما بابت صدای زیاد باید روغن داخل فن بریزی چون در اثر ورود گردوخاک به داخل فن این مشکل ایجاد میشه
عزیزم آقا جواد اون فنو که عوض کرم در ضمن اون روغن به مرور سرعت چرخش رو پایین میاره
دمای این cpu تو full load چقدر باید باشه و چطور می تونم امتحانش کنم ؟
دمای Cpu های 478 اینتل حدودا بین 40-60 درجه بود ولی در Cpu های 775 Lga حدودا بین 40-53 باید باشه که یه دمای نرمال هستش.نقل قول:
با یه مقدار بنزین تمیزش کن و بعد روغن بزن دما هم باید بین 35 تا 45 باشه بیشتر از این دور فن پائین هستنقل قول:
با عرض سلام
جواد جان مشکلم حل شد حق با شما بود مشکل از رم بود عجب نامردی بود اون فروشنده که به من حقیقت رو نگفت راستی میتونم بپرسم که مشکل از چیه رم بوده منظورم اینه که مشکلش کجا بوده واسه اطلاعات عمومی خودم سئوال میکنم ممنون میشم اگه سئوالم رو جواب بدی در نهایت از راهنماییت ممنون