البته نه کاملانقل قول:
میتونی بری و مرحله Croft Manor رو هم بازی کنی که اون هم به نوع خودش جالبه و Secret های باحالی داره :31:
Printable View
البته نه کاملانقل قول:
میتونی بری و مرحله Croft Manor رو هم بازی کنی که اون هم به نوع خودش جالبه و Secret های باحالی داره :31:
ممنون رفيق خيلي باهالي.:10:نقل قول:
سلام:31:نقل قول:
من هر كاري ميكنم اين غول اخرش نميميره
وقتي نزديكم ميشه من اسلوموشنش ميكنم از روسرش ميپرم همينطورم شليك ميكنم بخ پشتش
ولي ازش خون كم نميشه:41: اگه غول اخرش نبود ميدادم خودت ردش كني:46: اخه ميخوام دموشو ببينم
سلامنقل قول:
وقتی نزدیک شد و حالت اسلوموشن پیش امد باید کلیک راست موس رو نگه داری و شیفت رو با جهت پایین رو بزنی
(شیفت + جهت پایین) لارا به سمت عقب شیرجه میزنه .غول هم سریعا میخواد ضربه بزنه که وقتی شما به عقب میپری ضربه اون رو جاخالی میده و بعد کاملا پشت سر غول مشخص میشه که اون لحضه باید دشلیک کنی .بعد از اینکه شلیک کردی برای چند ثانیه تو همون حالت میمونه که باید با یک تفنگ قوی تر بزنی تا خونش سریعتر بره
چند بار تکرار کنی اینحرکت رو میمیره :46:
ممنون
ببينم چي ميشه
ممنون
از end boy عزيز
بالاخره من اين بازيو به پايان بردم
ممنون
قشنگ بود
كسي سيو 100% اين بازيو نداره ميخوام ببينم چه چيزايي ازاد شده
سیو 100% برای شما دوست عزیز :46: :نقل قول:
برای فعال کردن Cheat باید از Option برید و گزینه ها رو On کنیدکد:http://www.divshare.com/download/1010374-614
برای شروع بازی هم در اغاز هر مرحله میتونید مدل لباس ها رو انتخاب کنید
زیر قسمت ا نتخاب Easy و Hard
:10:
دمت گرم خيلي باحالينقل قول:
معلومه اين كاره اي:46:
با عرض شرمندگي من باز يه جا گير كردم توي اون مرحله كه يه ستون هست و چنتا پل رو بايد آزاد كرد تا گويهاي چهار طرف ستون رو برداريو تو پل چهارم يعني سمت راستي كه ميرسه به يه جا كه دره قفس مانند باز ميشه و يه موجود رو ميكشه و با كشيدن يه اهرم پله هايي نمايان ميشه.ببخشيد كلي داستان گفتم.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.سيو هم گذاشتم
save: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این قسمت باید جعبه رو میاوردی بیرون از اون حفره.از روی همون حفره میرفتی بالا تا به اخرین دستگیره برسی و یکی دیگه ار پلها بیاد پایین و شی اخر رو بگیری .بعد هم بر میگشتی به سمت ستون اصلی در وسط کاخ
4 تا شی رو میزاری سر جاش در روبرو باز میشه
سیو در مقابل دربی که تازه باز شده :
موفق باشید :46:کد:http://www.divshare.com/download/1016394-c0d
ممنون دوست عزيز كلي حال دادي ولي اي كاش اون سنگهارم رد ميكردي بدجور موندم توش.جون من نگي پس حس ماجراجوييت كجا رفته كه خدايي اين ديگه خيلي سخته.بازم ممنون.نقل قول:
ببخشيد دوستان يه سئوال ( قبلا هم پرسيده بودم ولي مثل اينكه كسي جواب رو نميدونست )
اين آخر legend چي شد ؟ مادرش چه بلايي سرش اومده بود ؟
تو پست 39 گفتم كه!نقل قول:
راستي كسي هست كرك بازي رو به من بده؟
سلام من تو قسمتی که میخواد از سکو بپره می افتم تو چی کار کنم ممنون میشم؟
ببخشید من این بازی رو تازه خریدم به مشکل خوردم اون دایناسور بزرگه رو چه جوری می شه کشت
ببخشید عکسش یادم رفت:41:
نقل قول:سلامنقل قول:
شما باید به سمت دایناسور شلیک کنید تا خط قرمز سمت چپ پر بشه بعد دایناسور به سمت شما حمله میکنه
وقتی داره نزدیک میشه و به دو قدمی شما برسه حالت اسلوموشن پیش میاد. که شما باید کلیک راست موس رو نگه دارید و بعد 4 تا جهت رو نشون میده که تو اون لحظه شما باشید شیفت رو نگه داری و به یکی از جهت های که دوست داری حرکت کنی مثلا سمت راست .باید شیفت رو بگیری و جهت راست رو بزنی و تو همون حالت اسلوموشن جاخالی که دادی همزمان دو تا هدف از دو طرف به سر دایناسور نزدیک میشن که وقتی دوتا هدف به هم رسیدن هدف قرمز میشه و این موقع هست که شما باید شلیک کنید. در همون قسمت 3 تا دیوار خاردار هست که باید دایناسور رو در اون قسمت عصبانی کنید و وقتی حمله کرد باید شما پشت به اون دیوار باشید و وقتی تو حالت اسلو موشن جاخالی دادید به سرش شلیک کنید( وقتی دو تا هدف روی سرش Lock شد ) تا به خارها بخوره و سریعتر جونش بره. بیشتر سعی کن کنار دیوارهای خاردار انجام بدی این حرکت رو .انقدر باید این کار رو انجام بدی تا خونش به اخر برسه :46:
DVD مدرن بدون کرک هستنقل قول:
ماله من که کرک نداره :18: :13:
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید یا یه عکس از محلی که گیر کردید اینجا قرار بدید برای راهنمایی بیشتر :46:نقل قول:
سلام.دمت گرم بابا شما خیلی واردی.میشه به منم کمک کنی؟اینجا گیر کردم.پایین ترین دالونه(ِDamocies).دستگیرم دیگه کار نمیکن.جعبه رو هم از اون بالا اوردم بیرون ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم.تو کلید اخر(قرمز)گیر کردم.کمک!
سلامنقل قول:
من دقیقا نفهمیدم شما کجا رو میگی؟
یه عکس با Print Scrn بگیر از اون جایی که میگی تا دقیق راهنمایت کنم
حالا همون ايكوني كه باهاش ميري تو بازي رو اگه ميتوني بده.نقل قول:
اقا كسي نبود كرك بازي رو به ما بده؟!
تورا به خدا كمكم كنيد نميتونم اينجارو رد كنم
سیو در مقابل دربی که تازه باز شده :
کد:[HTML]http://www.divshare.com/download/1016394-c0d[/HTML]
براتون بعد همون قسمت سیو زدم:
اسم سیو: Lara
:46:کد:http://www.divshare.com/download/1029047-2d4
ایکون برای شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این سیو میتونید دریافت کنید:
کد:http://www.divshare.com/download/1029117-81c
دستت درد نكنه رفيق كلي حال دادي.خدايي اگه نبودي تا حالا صدبار بازي رو آنيستال كرده بودم.:11:نقل قول:
ممنون . تو زحمت افتادي نميدونستم 19 مگا بايته!!!نقل قول:
اين آقاي End Boy كارش حرف نداره
خيلي بچه 20 يه
شرمنده میکنیدنقل قول:
چشاتون 20 میبینه :31: :46:
سلام من در قسنتی که تعداد زیادی ستون داره گیر کردم راهنمایی کنید ممنون
هزارتا مرحله پر از ستون هست اسم مرحله با عکس لطفا.نقل قول:
سلام من در قسنتی که تعداد زیادی ستون داره گیر کردم راهنمایی کنید ممنون
ممنون.
سلام تو اين مرحله من دو تا دستگيره داخل مجسمه ها رو پايين كشيدم كه يكي اب رو كم ميكنه و ديگري دوباره زياد ولي نميدونم بعد بايد چيكار كنم .لطفا راهنمايي كنيد ممنون.
دستگیره زیر اب رو میکشی پاییننقل قول:
از مجسمه سمت چپ بالا میری و دستگیره رو میکشی
بعد از سمت راست همون مجسمه که بالا هستی گوشه دیوار رو با پرش میگیریو مسیر رو ادامه میدی تا به مجسمه سمت راست برسی دستگیره اون قسمت رو هم میکشی . بعد اب کمی بالاتر میاد
به درون اب میپری و به سمت مجسمه سمت چپ میری و از درون اب به داخل مجسمه میری و ...
البته دقیق خاطرم نیست این چیزی که گفتم صحیح هست ولی یادمه اب رو تا اون مجسمه باید میاوردیم بالا بعد از زیر اب باید واردش می شدیم !
سلام من اينجا گير كردم وقتي از دره سمته چپ ميرم كه بايد از رو ديوار بپري رو صخره اي كه زيرش ابه اون رو نميگيره .!
اين جا رو ميگم :
نقل قول:
سلام
لینک عکس رو قرار بدید خیلی بهتره
چون سایز عکس باعث بینظمی در تاپیک میشه
در مورد این قسمت هم شما اگر دقت کنید تا اخر دیوار نرفتید که پرش میزنید و نمیگیره اون قسمت پشت سر لارا رو
بچسبید به ته دیوار و بعد یک بار حالت پرش گرفتن لارا رو انجام بدید که بدنش رو به جلو میاره و دوباره به عقب میره بعد پرش بزنید راحت میگیره و فکر میکنم بعدش هم برای حفط کردن تعادل باید E رو بزنید:46:
سلام دوستان...
من نسخه dvd این بازی رو از apple گرفتم.....ولی متاسفانه بازی برای من پروفایل نمیسازه در نتیجه نمیتونم بازی رو سیو کنم...لطفا راهنمایی کنید....در ضمن رو ویستا بازی می کنم.
اقا مشکل حل شد...نقل قول: