خوب.حالا این 8600gt که میگی چنده؟:31:نقل قول:
Printable View
خوب.حالا این 8600gt که میگی چنده؟:31:نقل قول:
تاپ ترین کارت گرافیک خونه ای چه قیمت و مارکی داره ؟؟
ترجیحا انویدیا
بین 150 تا 200 . بستگی به مارک و اورکلاک شدنش داره.نقل قول:
قوی ترین کارت :Geforce 8800Ultra با قیمتی بین 800 تا 850 .نقل قول:
تاپ ترین کارت گرافیک خونه ای چه قیمت و مارکی داره ؟؟
ترجیحا انویدیا
بهترین خرید : Geforce 8800GTX با قیمتی حدود 600 .
به صرفه ترین خرید : Geforce 8800GTS 320MB با قیمتی حدود 320 .
من تو این سه هفته سه تا کارت گرافیک عوض کردم!و با اجازه ی دوستان دو تا مدل بهت پیشنهاد میدمنقل قول:
xfx Fatal1ty 8600gt=189.000
xfx 8600gts =226.000
اگه برا بازی میخوای اولی رو بگیر چون هم قویه هم اور شده ی گیم.سیستم خنک کننده sbd دیگه باحالترشم کرده.قیمتشم منصفانس!
عذر میخوام ..نقل قول:
این قیمت ها به ریال بود یا تومن ؟
به تومان.نقل قول:
از کی تا حالا تاپ ترین کارت گرافیک خانگی شده 8600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من تو این سه هفته سه تا کارت گرافیک عوض کردم!و با اجازه ی دوستان دو تا مدل بهت پیشنهاد میدم
xfx Fatal1ty 8600gt=189.000
xfx 8600gts =226.000
سلام ببخشید می خواستم بپرسم که برای agp چه گرافیکی در حدود 100 تومان می شه خرید... ممنون می شم اگه جواب بدید..
رفیقمون که نگفت تاپ ترین کارت گرافیک بازار که شما یه کارت 800.000نقل قول:
تومنی رو بهش پیشنهاد کردی!!!!اگه میگفت بهترین کارت گرافیک برای کار حرفه ای اون وقت لابد میگفتی دوتا ultra رو sli کنه!!!
ولی به نظر من برای خونه و بازی همونایی که گفتم خوبن...بله منم میدونم 8800 از 8600 بهتره!!!:5:
این رفیقمون اگه xfx 8600 gt x edision یا xfx fatal1ty 8600 gt بگیره من تضمین میکنم براش کافیه:46:اگه کم بود بیار بده به من ضررشم پای من:10:
فکر کنم سوال دوستمون بهترین کارت گرافیک خانگی بود. حرفی هم از قیمت نزد. پس باید بهش بهترین رو معرفی کرد نه اینکه براش تصمیم بگیریم کارتش کم میاره یا نه. اگه میگفت کارت گرافیک حرفه ای که بهش Quadro FX 5600 رو پیشنهاد میکردم نه ultra sliنقل قول:
رفیقمون که نگفت تاپ ترین کارت گرافیک بازار که شما یه کارت 800.000
تومنی رو بهش پیشنهاد کردی!!!!اگه میگفت بهترین کارت گرافیک برای کار حرفه ای اون وقت لابد میگفتی دوتا ultra رو sli کنه!!!
توقع کاربران نشون میده کدوم کارت گرافیک براشون کافیه نه نظر من و شما!نقل قول:
ولی به نظر من برای خونه و بازی همونایی که گفتم خوبن...بله منم میدونم 8800 از 8600 بهتره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رفیقمون اگه xfx 8600 gt x edision یا xfx fatal1ty 8600 gt بگیره من تضمین میکنم براش کافیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کم بود بیار بده به من ضررشم پای من
ویرژیل عزیز!
از سوال شخص میشه استفادش رو پی برد...مخصوصا اگه زیاد راجع به قیمت بپرسه.خوب بود شما از قیمت کم بهشون میگفتی به بالا که طرف بیخیال نشه!!!همین gts8800 با رم 640 رو تا 4-5 روز پیش داشتم...باور کن با این fatality که الان دارم فرقی نمیکنه تو بازی چون بازی ها فعلا ماکسیمم همین قدر میخوان چرا بره پول اضافی بده؟؟؟فقط بخاطر اینکه 8800 باشه بره 320 مگ رو ورداره؟؟؟؟
همه میدونن 8800 بهتره اما من 100% مطمئنم همینی که گفتم به کار رفیقمون میاد
در هر صورت شما استاد مایی
مرسی
من خودم 8800GTX دارم. شاید بازیهای DX9 رو همون 8600FT Fital1ty هم راحت اجرا کنه ولی تو DX10 اینطور نیست. همین GTX هم بعضی جاها کم میاره.نقل قول:
همین gts8800 با رم 640 رو تا 4-5 روز پیش داشتم...باور کن با این fatality که الان دارم فرقی نمیکنه تو بازی چون بازی ها فعلا ماکسیمم همین قدر میخوان چرا بره پول اضافی بده؟؟؟فقط بخاطر اینکه 8800 باشه بره 320 مگ رو ورداره؟؟؟؟
تفاوت زیادی بین 320 مگ و 640 مگ نیست. رم تو Resolution های بالا تاثیر داره که 99 درصد مانیتورش رو ندارند.
مشخصه که 8600GT برای بازی به کار میاد ولی تاپ ترین نیست.نقل قول:
همه میدونن 8800 بهتره اما من 100% مطمئنم همینی که گفتم به کار رفیقمون میاد
در هر صورت شما استاد مایی
مرسی
اختیار داری من شاگرد شما هستم.
وای ویرژیل!!هر دفعه یه جیزی میگی که بحث رو بازتر میکنه!
بزار ویستا همه گیر بشه راجع به اونم(directx 10) بحث میکنیم!
راستی تو دایرکت 9 کم میاره یا تو 10؟؟؟؟تو 9 که عمرا کم بیاره!!!اگه این کم بیاره که فاتحه بقیه خوندس!(البته میدونم شما رو اخرین رزولوشن رو میگین و منم منظورم همونه)
مورد بعدی
اقا من کی گفتم تاپ ترین؟؟؟؟
اخه وقتی کسی میاد میگه برای مصارف خونگی خب باید اینو پیشنهاد داد!!!
این بحث رو هر چی بکشی کش میاد......حالا خودشون میان گرافیکشونو انتخاب میکنن و اونوقته که به حرف من ایمان میاری!!!!
اصلا ما چرا داریم به هم میپریم؟؟!!!؟؟؟
اقا من بازم میگم شما استاد ما
موفق باشید!
بله منظورم DX10 بود.نقل قول:
راستی تو دایرکت 9 کم میاره یا تو 10؟؟؟؟تو 9 که عمرا کم بیاره!!!اگه این کم بیاره که فاتحه بقیه خوندس!(البته میدونم شما رو اخرین رزولوشن رو میگین و منم منظورم همونه)
شما نگفتی تاپ ترین، ولی سوال این بود که تاپ ترین کارت گرافیک خونگی چیه.نقل قول:
مورد بعدی
اقا من کی گفتم تاپ ترین؟؟؟؟
اخه وقتی کسی میاد میگه برای مصارف خونگی خب باید اینو پیشنهاد داد!!!
این بحث رو هر چی بکشی کش میاد......حالا خودشون میان گرافیکشونو انتخاب میکنن و اونوقته که به حرف من ایمان میاری!!!!
معلومه که افراد بیشتری دنبال 8600 هستند. اگه سفارش شرکتهای وارد کننده رو ببینید تعداد 8600 که وارد میکنند شاید 7-8 برابر 8800 باشه.
به هم نمیپریم! بحث خوبیه اگه ادامه پیدا کنه ولی جاش اینجا نیست. اینجا مشاوره برای خرید کارت گرافیکه.نقل قول:
اصلا ما چرا داریم به هم میپریم؟؟!!!؟؟؟
اقا من بازم میگم شما استاد ما
نتیجه : Number1 عزیز ما هم 8800 رو معرفی کردیم و هم 8600 رو. بنا به هزینه ای که میتونید بکنید انتخاب کنید.
سلامنقل قول:
سهیل جان
تاپ ترین کارت
همون طور که کفتن
nvidia 8800ultra به قیمت 845 تومن با برد ایسوس
شما میتونی 7600gs sparkle بگیرینقل قول:
اگه گیربیاری
یا 7300gt sparkle
امیر جان ممنون از لطفت .
ولی قیمتش خیلی بالاست . من حداکثر قیمت 300 میخوام .
بهترین چیزی که میشه خرید 8800GTS 320MB با برد Asus هست حدود 320 تومن. یه سر و گردن از 8600GTS بالاتره.نقل قول:
ولی قیمتش خیلی بالاست . من حداکثر قیمت 300 میخوام .
کاملا درسته . این مدل رو یکی از دوستان دیگه هم پیشنهاد دادن و خیلی راضی بودن .
پس قطعی شد .
ممنون از لطفتون
خواهش میکنم. مبارک باشه.
کدوم یکی از برندهای زیر بهترن و به چه دلیل؟
xfx geforce 8600GT
asus geforce 8600GT
کدومشون بی صدا ترن و واسه game مناسب ترن؟
فریاد رسی نیست؟ بابا صد رحمت به PT ، اونجا لااقل زود جوابتو میدن...!
وقتی هر دوشون از روی برد مرجع nVidia ساخته شده اند هیچ فرقی نمیکنه. هر کدوم ارزونتر بود رو بگیر.نقل قول:
دوست عزیز . بچه های تاپیک حتما مشغول سر زدن به قسمت های دیگه هستن که نتونستن جواب بدن . من هم تخصصم تو اتومبیل و شبکه های کامپوتریه ... ولی از نظر من فکر کنم xfx گزینه اول مناسب تر باشه ...نقل قول:
همون طور که گفتن بردهای رفرنس تفاوت چندانی ندارن پس هر کدوم ارزونتر باشه به صرفه تره
آقا 7300 واقعان عالیه من که دارم و ازش هم رهضیم
بله 7300 خوبه ولی توصیه کردن 7300 در حال حاظر اشتباهه.نقل قول:
دوستان کارت گرافیک من asusen8500gtsilentهست میخواهم بدونم آیا دایرکست10روساپورت میکنه
بله می کنهنقل قول:
آنچنان فرقی ندارننقل قول:
ایسوس مقاومت و پایداری خیلی خوبی داره
ولی اگه برا game میخوای بهتره xfx xxx editsion بگیری که یکم گرون تره .
اگه بی صدا بخواین مدلهای silent گیگا انتخاب خوبین (بدون فن )
البته نمی دونم این مدل silent داره یا نه
البته معمولا صدای فن سی پی یو اونقدر بالا هست که صدای فن گرافیک توش گم می شه
بنابراین اگه شما به فکر بی صدا بودن سیستمتون هستین بهتره اول یه فن بی صدا برای سی پی یو بخرین
بعد کیس با فن بی صدا بردارین دست آخر به فکر فن گرافیک باشین
ضمنا این مدل های بدون فن خنک شدنشون بستگی کامل به جریان هوای داخل کیس داره
و اگه کیستون تهویه خوبی نداشته باشه احتمال داغ کردن کارت وجود داره
سلام
ببخشيد كارت گرافيك زير خوب هست ؟
قيمتش چند هست ؟
آيا پيشنهاد چيز ديگري مي كنيد ؟
VGA : PCIEX 256 asus
ممنون
با تشكر از شما
مدلش چیه ؟نقل قول:
بودجه شما چقر هست ؟نقل قول:
+ جواب سوال mahdi_moosavi
با تشكر
سلام
با 50 - 60 تومن چه كارت گرافيكي بخرم
6200 مي توني بخري 256mb يكم ديگه روش بگذاري مي توني 7300gs بگيري
نقل قول:نقل قول:
Mother board : Asus P5LD2-se
CPU : Intel LGA 3200 2M
RAM : Geil 2*512MB DDR2
HDD : Maxtor SATA 160GB 8Mb Buffer
FDD : Sony 1.44
Case : Green 2002 450W
CD-Writer : Liteon 52x32x52
VGA : PCIEX 256 asus
بودجه من زياد فرقي نمي كنه شما چي پيشنهاد مي دي و زياد هم گرون نباشه و قيمتش هم بگو ؟
حالا قيمت همين PCIEX 256 asus چند هست ؟
لطفا من را در تاپيك زير كمك كنيد
شما يك كيس با لوازم داخلش را به من پيشنهاد دهيد كه قيمتش بيشتر از 400 تومان نشود
من مانيتور و اسپيكر و غيره نمي خوام فقط كيس با لوازم داخلش
بريد به تايپيك زير :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=150585
با این قیمت میتونی fx5500 برداری که تو رده کارتهای 256 جزو ضعیفترین هاست و به لعنت خدا نمیارزه (( مخصوصا برای بازی که دیگه هیچی :41::41:))نقل قول:
فکر کنم اگه حداکثر ده تومن ناقابل رو اون 60 تومن بذاری بتونی یه geforce 6200 agp بخری البته با این فرض که مادر برد شما از گرافیک agp ساپورت بکنه چون گرافیکهای pci-express بدلیل فناوری جدید و کیفیت بهتر قیمت بیشتری هم دارند و معمولا از سری 6 جیفورس با geforce 6600 شروع میشوند و در نهایت هم به 8800 ultra ختم میشوند.
البته اگه رو آن بودجه پیشنهادی پول بیشتری هم بگذاری میتونی جیفورس 7300 هم بخری :20::20:
امیدوارم بچه های دیگه هم که خیلی از من بیشتر بلدند بهت کمک کنند.
به نر من یا نخر یا یه چیز خوب بخر..همون 7300 که دوستمون گفت خوبه
نقل قول:
دوست عزیز
انگار شما منظور بچه ها رو نگرفتین
انواع مختلف کارت گرافیک داریم که تولید asus هستن و 256 رم دارن و به اسلات pci express وصل می شن
یعنی تا اینجا شما هیچ اطلاعاتی از کارتی که مد نظرته ندادی
شما اسم مدل کارت رو دقیق بگو یا حداقل نوع چیپ بکار رفته رو
کارت 256 از 40 تومن داریم تا حدود 300 شایدم بالاتر
ATI AX 700 ASUS 256نقل قول:
64 تومن
قدیمیه ولی خیلی از 6200 بهتره