میگفتن پیدا کردن یه دوست خوب خیلی سخته . ولی من باورم نمیشد . تا اینکه تورو دیدم که چقدر برای دوست شدن با من زحمت کشیدی...
Printable View
میگفتن پیدا کردن یه دوست خوب خیلی سخته . ولی من باورم نمیشد . تا اینکه تورو دیدم که چقدر برای دوست شدن با من زحمت کشیدی...
روی فرش دل من جوهری از عشق تو ریخت امدم پاک کنم عشق تو را بدتر شد!............................................. .......خلاصه ریدی به فرش!
هر صبح طلوعی دیگر است بر انتظار فرداهای من , و من در پشت پنجره ی تنهایی تورا می خوانم و خواهم ماند تنها در انتظار تو... تو با منی , هرجا بروم دوستت دارم ...! خدایا با توام , حواست کجاست ...؟
میدونی من دوست دارم من عاشقتم میمیرم برات میبوسمت . . . چند تا میم داره ؟!
من این اس ام اس رو نفرستادم ٬ موبایلم خودش فرستاد ٬ مثل اینکه موبایلم خاطر خواه موبایلت شده!
قد قد قد قد قد قد قد قد خوبه
.
.
.
خوبه همينو تمرين كن فردا تخم گذاشتنم ياد مي گيري !!!
اس ام اس نو و کهنه شما را خريداريم .(سازمان بازيافت Smsها )........
تايتانيک با تمام مسافراش فداي تو
.
.
.
.
.
.
نشدن که
.
.
.
.
.
.
.
به کوه يخ خوردن
شبانه:
سلام اين اس ام اس صرفآ جهت يادآوري به شما براي مسواک زدن است
و ارزش قانوني ديگه اي ندارد . شب بخير .
پيام بازرگاني ساعت 3 صبح
به يك عدد مرغ گير حرفه اي در سطح تيم ملي احتياج است
ببين يكي مي خواست الان بهت اس ام اس بزنه بيدارت كنه
من نذاشتم بيدارت كنه - كار خوبي كردم ؟
اگه يكي بهت لگد زد ناراحت نشو!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
لگد زد چون خيلي توپي
برو پايين منو ميبيني
. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . دير اومدي، رفتم
//////// \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
(< @ @>
.....o00……………00o…..
.
.
.
.
.
این عکس رو وقتی داشتی دختر همسایه رو دید میزدی ازت گرفتن....واقعا که....از تو بعید بود
ازت متنفرم !
.
.
.
.
.
.
چيه؟ اين پايين دنبال چيزي ميگردي؟
سه راه براي پولدار شدن: بابات برات پول دربياره. باباي مردم رو در بياري .بابات در بياد تا پول در بياري
از خدا پول خواستم، بانك داد، درخت خواستم، جنگل داد، اتاق خواستم، خونه داد، حالا ميترسم ازش تو رو بخوام يه گله گوسفند بده
صداقت خواستم داشتی ,مهربانی خواستم داشتی ,عشق خواستم داشتی , قور قوری جون گل کاشتی هر چی که خواستم داشتی تقدیم به قورباغه ی زندگی من...
""مخصوص نصف شب"
وااااااااااای...
چیه بابا؟
خوشحال نشو اس ام اس نداری...
من گوشیتم..خواب دیدم ویروسی شدم...از خواب پریدم یه دفعه...
هو...فردا یه آنتی ویروس روم نصب می کنی هااااا...
شب بخیر بگیر بخواب..
مرا هر جور خواستی در به در کن جفایت را از این هم بیشتر کن بزن با عشق خود آتش به جانم ولی اتش نشانی را خبر کن
بيبنم اگه يه روز از خواب بيدار بشي ببيني اون که دوستش داري گذاشته رفته ......... صبحونه چي مي خوري؟؟؟
یارو ميره بنزين بزنه سهميه اش تموم ميشه
ميگه خدارو شكر اين كار رو هم تا اخر انجام دادم
یارو بچشو ميندازه هوا ميگه خدايا به تو سپردم
میدونی M T N ایرانسل یعنی چی؟
یعنی مردم تلفن ندیده
---------------------------------------------------------------------------------
يارو ميره تو جنگل داد ميزنه من شير وپلنگ مي خورم يهو شيره يه نعره ميكشه یارو ميگه : خب البته من گاهي وقتا گوه زيادي هم مي خورم
-------------------------------------------------
يه خبر فوري: بالاخره من هم زن گرفتم ... .... يه هم زن برقي
لپتو بيار جلو
۱
۲
۳
۴
۵
تا ۱۰۰ هم بشماری از بوس خبری نيست...
میدونی فرق تو با میرزا نوروز چیه؟
اول پول داشت کفش نمیخرید
تو گوشی داری اس ام اس نمیدی!
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
بشین جمع و منها کن ببین این چندمین باریه که سر کاری!
برو پایین....................................با زم پایین تر....................................... حالا که تا پایین میری آشغالها را هم بزار دم در.:31::31:
اس ام اس نصفه شبی:
شرمنده این موقع اس ام اس می زنم.یه سوال برام پیش اومده.اگه امروز دمای هوا صفر درجه باشه و دمای هوای فردا دو برابر امروز سرد بشه،دمای هوای فردا چند درجه است؟
تاپیک بسته شد تا وقتی بابک برگرده ...
و یه تصمیمی برای برخورد با اونهای که بدون توجه به تذکر ها و قوانین، تعداد زیادی پست بی ربط (اس ام اس تکراری) میدن گرفته بشه
ممنون
تاپیک باز شد
تا وقتی در خدمت دوستان هستم...
تنها تاپیکی از موبایل که بهش میرسم همینه
تمام گلهاي خوشبوي دنيارو هم به پات بريزم بازم کمه چون پاهات خيلي بو ميده:31:
میدونی من دوستت دارم دورت میگردم می میرم برات . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چندتامیم داره........... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از من بپرسند بهترین، زیباترین، شجاع ترین، محبوب ترین، داناترین، عاقل ترین ادم کیه؟
انگشتمو به طرفت تو دراز می کنم و می گم این نمی تونه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکه و لره داشتن با هم حرف مي زدن: لره: تو کجا به دنيا اومدي؟ ترکه: تو بيمارستان!! لره: آخي مريض بودي؟
به ترکه میگن یه جمله ی فلسفی بگو میگه: احمق ترین افراد كسانی هستند كه به همه چیز اطمینان كامل داشته باشند. میگن: مطمئنی؟ میگه: صد در صد
عاقد از سگه سر سفره عقد میپرسه:
آیا وکیلم
سگه میگه با اجازه پدر سگم و مادر سگم و برادر های توله سگم و خوده تخمه سگم
واق واق
* اگه گفتي فرق سوزن با فرقون چيه؟؟؟...................................... .................................. كور خوندي فكر كردي هميشه اين آخر جوابه؟!!!!
* رشتي را پاس بداريم: -------- كفش : نفربر، دمپايي : منبر، ماشين : مراكش ، آينه : من درش پيدا، شيشه : اونورش پيدا، حمام : پاكستان، دوش: آب چرخ كن ، چنگال : يكي بود يكي نبود، بادمجان: خيار عزادار ، كشتي : تش خيس ، قايق : كفتر، ويلن : ميره و مياد خوشم مياد، مگس : پرويز ، خرمگس: سيد پرويز ، مادر: رسواي عالم ، پدر: معماي ناشناخته
* به سياه پوسته ميگن شامپو بدنت چيه ميگه: مشكين تاژ !!
* صفحه رو بده پايين!!...................................... .................. خوب حالا بده بالا .........!!!! ====>(ورزش اس ام اسي)
* سوال بينش كنكور امسال: چه کسي ميتواند دايي را تعويض کند؟ 1- خداوند 2- رهبر 3- اراده ملت 4- هيچکدام
سخت ترين سوال كنكور86
1-باراني
2-افتابي
3-برفي
4-همه موارد
0
0
0
0
0
0
در کدام یک از موارد زیر احمدی نزاد کاپشن به تن ندارد؟؟
طبق نظر مراجع عظام ختنه کردن چون نوعی کلاه برداری است حرام میباشد!!!
5 مرتبه بگو یا احمدی نزاد!!و برای 5 نفر بفرست!سهمیه بنزینت زیاد میشه!!!
1 نفرجدی نگرفت کارت سوختش باطل شد(کوتاهی نکن)!!!
طبق آخرين مصوبه وزارت دادگستري . خل بودن جرم نيست . ازادانه به كارت برس