شکوفه هاش قشنگ باشه دمتون گرم بگین دیگه فصل درخت کاری داره تموم میشه ما هنوز هیچی نزدیم
شاه توت هم خوبه اما آخه شکوفه هاش؟؟؟؟
یکی راهنمایی میکنه؟
حداقل یه عکسی چیزی
Printable View
شکوفه هاش قشنگ باشه دمتون گرم بگین دیگه فصل درخت کاری داره تموم میشه ما هنوز هیچی نزدیم
شاه توت هم خوبه اما آخه شکوفه هاش؟؟؟؟
یکی راهنمایی میکنه؟
حداقل یه عکسی چیزی
به به چه عجب آقا فرشید بعد از یه غیبت طولانی ، بالاخره پیداشون شد . آقافرشید گل داشتم نگران میشدم.
شاه توتی که فرشید عزیز گفت ، همون توت مجنونه که زیباست اما شکوفه نداره . خانم winter یه ماراتون راه انداخته و خیلی هم مشکل پسنده . حقیقتش ما که کم آوردیم .
البته یه پیشنهاد دیگه به نظرم رسید : زرد آلو هم اگه گیرتون بیاد با توجه به اینکه از خانواده رزاسه هست ، شکوفه زیبایی داره و با برداشتن جوانه انتهایی از شاخه مرکزی ، چتر بزرگ و زیبایی میده ، مضافا بر اینکه دارای برگهای خوش رنگ و نسبتا بزرگ و خوش ترکیبیه . البته بیشتر قیسی تو بازار هست و زردآلو به عنوان پایه استفاده میشه . اما زیبایی فوق العاده ای داره .
فردا صبح که میرم دنبال سنهای عزیز گندم ، تو منطقه ای که تردد دارم چندتا درخت خودرو زردآلو هست که در زمان میوه دار شدنش بنده زیاد به خدمتش میرسم ( جای همگی خالی ) اما الان برگ و بار درست و حسابی نداره ولی سعی میکنم ازش یه عکس بگیرم براتون بگذارم .
سلام حسین جان. لطف داری شما دوست عزیز.
متاسفانه اینترنتم مشکل داشت و قطع بود اما باور کنید دلم پیش شما و این سایت دوستداشتنی بود.
حسین جان بنظرتون این توت مجنون با قلمه قابل تکثیر هست؟ من چند تا قلمه 20-25 سانتی زدم و در ماسه گذاشتم که الان بعد از 10 روز ظاهرآ برگ هاش داره جوونه میزنه. بنظرتون فایده ای داره؟ دیگه چکار باید بکنم؟؟
سلام
فرشید جان ریشه دار میشه به شرطی که شما اشتباه منو نکنی و دمای بالای ماسه از دمای داخل ماسه بیشتر نشه و رطوبت محیط رو هم تامین کنی. درختانی مثل انجیر و انار و توت و انگور به راحتی در محیط باغ و در کنار انهار آبیاری ریشه دار میشن و تکثیر میشن.
سرکار خانم winter
بنا به قولی که به شما داده بودم خودم رو به درخت زردآلو رسوندم و براتون عکس گرفتم . البته زمان شکوفههاش گذشته اما یه مقداری به اندازه ای که تو عکس کچل نباشه داشت . یه درخت ارغوان هم تو باغچه جلوی منزل تو خیابون دارم که شاید نظر شما رو تامین کنه .
ببخشید tinypic عکس رو آپلود نمیکنه . صبح از اداره آپلود میکنم.
اوکی مرسی من 3 ساعته دارم فکر میکنم پس عکس کجاست
فقط یه سوال دیگه
شاید ربطی به باغبانی نداشته باشه اما فکرم نمیرسه از کسی دیگه بپرسم مادر بزرگم بیچارم کرده سبزه گذاشتن واسه امسال عید (گندم) بعد تازه امروز گذاشته یه کلمه گفتم تا عید سبز نمیشه میگه باید چیکار کنم گفتم من نمیدونم دیوونم کرده میگه این همه درس خوندی همینم بلد نیستی؟ تو میدونی به من نمیگی چطور میدونستی سبز نمیشه
خلاصه هر طور شده کمکم کنید من دعا گوی شما میشم خدا ایبن دنیا اون دنیا خیرتون بده
ٍلامنقل قول:
راحت ترين راه حل اينه كه بري بازار يه سبزه ناز و خوشگل واسش بخري البته با پول خودت و اونا رو بندازي دور :31:
سلام به همه
اتفاقآ یکهفته مانده به عید بهترین زمانه سبز کردنه گندمه.
گندم خیلی زود سبز میشه و مال من در عرض یکهفته به 7-8 سانت میرسه.
فقط تا 2-3 روز که ارتفاع جوونه ها به 1 سانت برسه بذارین داخل نایلون و دربش هم بسته باشه که رطوبتش کم نشه.
هر 6-7 ساعت هم چند دقیقه میتونی برای اسپری کردنه آب درب نایلون رو باز کنی تا هواش جابجا بشه.
باید یجوری هم باشه که تا سیزده بدر زیاد هم بلند نشه.
ضمنآ تخم شاهی هم که از اینهم زودتر سبز میشه و معمولآ 3-4 روز مونده به عید یه جوراب روی کوزه میکشن و تخم شهای خیس شده رو روی جوارب میمالن
موفق باشی دوست ما
حسین جان سلام
tinypic جدیدآ زیاد ناز میکنه
میتونی از لینک زیر استفاده کنی
کد:www.xs.to
راستی حسین جان نفرمودی چطور حرارت رو تنظیم کنیم؟نقل قول:
من این قلمه های توت مجنون رو داخل ماسه بادی گذاشتم اما نایلون روش نکشیدم و داخل اطاق هم هست.
مرسی
سلام رفقا
خانم winter فرشید درست میگه . هنوز دیر نشده. یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی ، ظرف محتوی بذور را بگذار یه جای گرم مثل روی شوفاژ یا روی سنگ شومینه تا بستر گرم بشه. به این روش سرعت رشد و جوانه زنی خیلی زیاد میشه . اما باید مواظب باشی که حرارت زیادی نشه . میتونی با گذاشتن یه جسم واسط مثل سنگ روی شوفاژ حرارت رو تنظیم کنی. رطوبت هم بایستی مدام کنترل بشه.
فرشید جان اگه نور آفتاب به باکس شما بخوره حرارت داخل اون به شدت بالا میره و باعث جلو افتادن رشد اندام هوایی میشه.
اینم امانتی winter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ارغوان در خونم
ما بخاری داریمنقل قول:
جای گرم مثل روی شوفاژ یا روی سنگ شومینه تا بستر گرم بشه
در ضمن مرسی از عکساتون اما متاسفانه واسه من نشون نمیده:(
فرشید کمک کن تا عکسهارو به خانم winter نشون بدم . یه راه حل پیشنهاد کن
چشم
ضمنآ حسین جان براتون ایمیل کردم. با توضیحات
امیدوارم این دوستمون الان بتونن عکسهارو ببینن
وااااااااای اینا چقد خوشگلن
البته عرق گیلانی من دومیه رو انتخاب میکنه
نمیدونم چیه آلوچه اس؟
میگم چرا وقتی میریم کوهپایه همه جا به طور طبیعی آلوچه وحشی در اومده؟
از اینا میشه تو باغ هم کاشت؟
دوست خوبم ، فرشید خان بسیار ممنونم و هم به من و هم به خانم winter ( اسم سختی دارن ) لطف کردین . ببخشید که تاخیر داشتم . این ایام بسیار از نظر مبارزه با سن گندم ، ایام حساسیه و ما تا دیر وقت هر شب جلسه داریم و وقتی میام خونه با توجه به اینکه دوباره سحر باید برم تومنطقه ، دیگه رمقی برام نمیمونه که بیام و انجام وظیفه کنم .
فرشید جان نمیدونم چکار کردی ، من هم از منزل قادرم که تصاویر رو ببینم ، اگه کاملا روش کار و برامون توضیح بدی همه دوستانی که این مشکل رو در دیدن عکسها دارن ، استفاده میکنن . بازم ازت ممنونم
خانم w. در پست قبلی اسم و رقم درخت رو براتون توضیح دادم . عکس دومی که فرشید زحمتش رو کشیده ، منظورم نشون دادن چتر درخت زردآلو که کوفه اون در عکس اول مشخصه و عکس سومی هم مربوط به غنچه های درخت ارغوانه که الان دیگه همشون باز شدن و خیلی زیبا شده . تو باغچه جلوی درب منزل و در خیابان کاشتم که امسال به گل نشسته . اگه آقافرشید لطف کنن و روش کار رو معرفی کردن ، بقیه عکسهارو هم مشاهده کنید ، خالی از لطف نیست
ف
خواهش میکنم حسین جاننقل قول:
کمترین کاری بود که میتونستم در جواب زحماتتان انجام بدم
روش و لینک دانلود فایله لازم رو در لینک زیر گذاشتم تا در دسترس همه باشه
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3605737#post3605737
دوستان به دلیل اینکه یکی از قوانین انجمن عدم بحث در رابطه با فیل .. ترینگ هست من تاپیکو حذف کردمنقل قول:
سایت تی نی پیک فیل..تر برابعضیا شما می تونید عکسای خودتونو تو سایتها ی دیگه مثاپ کنید یا اگه لازم شد خودم این کاررو می کنم تا دیگران راحتتر ببینن بقیه موارد رو با پیغام خصوصی پیگیری کنیدکد:http://www.imagehosting.com/
ممنون از توجهتون:20:
<>کد:http://www.4shared.com/file/94859362/59538729/plant.html
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
گیاه شماره یک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی : پیله آ
نام انگلیسی : Aluminium plant
نام علمی : Pilea cadierii
--------------------------------------------------
گیاه دومی شبیه اینه ولی مطمئن نیستم ببین اینه یا نه اگه می شه عکسای بیشتری بگیری ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی : شفلرا
نام انگلیسی : Umbrella tree
نام علمی : Schefflera arboricola
سومی رو نشناختم :31:
عکس سوم نوعی کراسولا باید باشه .
شباهتی با این عکس داره
سلام دوستان
من توی گلدونه عکس دومی یه ترکیب خاکی دیدم که در یکی از گلفروشیها هم قبلآ دیده بودم.
قیمتش هم گرون بود و یک کیسه رو 30هزار تومان میگفتن
از اون سفید گرد ریزا هم داشت که همش گوله گوله هست :20:
اینا یعنی چیه و از چه ترکیب خاکی درست شده که گرونه
مرسی
سلام به همه دوستان
من علاقه زیادی به احداث یک گلخانه پیشرفته دارم.ولی مبتدیم ایا با 200میلیون میشه و یه زمین 5000متری تو شمال میشه؟لطفا راهنمایی کنین ممنون.
این خاک تیره باید پیت ماس باشه که انواع مختلفی از این خانواده تولید میشه و فکر میکنم منشا طبیعی داشته باشه . بسیار بافت سبک و با خاصیت جذب و نگهداری آب فراوان . دانه های سفید هم پرلیت هست که کار ماسه رو انجام میده و منشاء معدنی داره و بسیار بستر سبکی را ایجاد میکنه و بیشتر برای ریشه دار کردن گیاهان استفاده میشه و بدون خواص شیمیایی است . اطلاعات بیشتر رو میتونی با یه سرچ بگیری
ممنون از حسین عزیز
آقا مارو تنها نذار. کار میدیم دست خودمونا
سلام دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه سال نو رو بهتون تبریک میگم امیدوارم که سال خوب وسبزی داشته باشید من یه سوال داشتم امیدوارم که جوابمو بدید ممنون میشم
من حدود 5 هفته پیش سه تا پیاز گل از قبیل اختر مریم و گل خورشیدی خریدم که گل خورشیدی حدود 20 سانتیمتر برگاش در اومده بود هر سه تاشونو تک تک تو گلدون کاشتم خاکشم مخلوط خاک باغچه و مقداری ماسه وخاکبرگ بود الان گلدون اختر 3 برگ بزرگ در اومده ورشدش خوبه و از لبه های برگش وقتی آب میدم به گلدون, آب میاد.گل مریم 2 تا جونه زده گل خورشیدی ام برگاش زرد شد منم از ته بریدمشون حالا همین جوری مونده .
حلا از شما اطلاعاتی در مورد این سه تا گل میخواستم تا بهتر ازشون مراقبت کنم ممنون میشم.
آقا فرشید گل
عذرخواهی میکنم اما باور بفرمایید تاخیر در حضور من در جمع صمیمی اینجا بخاطر درگیری شدید من با سن گندمه و تا دیروقت هرشب وقت منو میگیره . از ارادت من به بچه های خوب این سایت چیزی کم نشده . دیشب توجلسه از طریق موبایلم دست و پا شکسته یه چیزایی دیدم و الان خودمو رسوندم خونه تا یه سلامی عرض کنم و دوباره برم .انشاءا... بعد از برداشت گندم که تا اواسط خرداد طول میکشه دربست در خدمت شما هستم و باهم صفا میکنیم.
آقا مجید گل من تجربه پیازی ندارم فقط میدونم که پیازها نسبت به آبیاری بیش از حد حساسند و در اثر بیماریهای خاکزاد دچار پوسیدگی میشن و از بین میرن لذا بعد از فصل رویش دیگه نیازی به آب ندارند .از دوستانی که اطلاعاتی دارند خواهش میکنم که پاسخ دهند تا استفاده کنیم
حسین عزیزم
این حرفا چیه رفیق
اگر کمکی ازم برمیاد بگو خودمو برسونم
آقا فرشید گل ، احیانا این اواخر این جمله رو .::: دانش اگر در ثریا هم باشد ، مردانی از سرزمین پارس بر آن دست خواهند یافت :::. روی lcd موبایلت ندیدی؟ اگه اینبار رو هم حساب کنیم در مجموع میشه 4 بار . پس من چهارتا بالا هستم .
نقل قول:
سلام
قبل از هر چیز بهتون توصیه می کنم در صورتی که تجربه این کار رو ندارید و علاقه به ورود به این حرفه رو دارید حتما به طور کامل در همه زمینه های این کار تحقیق کنید و در صورتی که نظرتون مثبت بود وارد این کار بشید و در صورت امکان سعی کنید قبل از شروع کار حتما تجربه و اطلاعات لازم را کسب کنید و بعد شروع کنید .
به طور معمول در 5000 متر مربع زمین می توان 4000 متر مربع گلخانه احداث کرد که البته بستگی به وضعیت و ابعاد و شرایط زمین دارد .
در مورد هزینه ساخت گلخانه همانطور که قبلا هم ذکر کردم :
موفق باشید .نقل قول:
هزینه احداث گلخانه کاملا مغیره و وابسته به مواردی از جمله خاکی یا هیدرو پونیک بودن کشت . ارتفاع سازه .نوع سازه .وضعیت دریچه های تهویه سقفی و کناری . جنس لوله ها و پوشش مورد استفاده . نوع و تعداد سیستمهای گرمایشی . سیستم آبیاری .وجود سیستو پد وفن وموارد دیگر که با تغییر هریک قیمت تغییر میکنه .
یک سازه ایرانی با ارتفاع مناسب و امکانات معمولی برای کشت خاکی حدود 25 -30 هزار تومان برای هر متر مربع هزینه داره .
سازه های پیشرفته خارجی که امکانات متفاوتی دارند بسته به امکانات از متر مربعی 60 - 50 هزار تومان به بالا قیمت داره .
در قسمت پاييني تمام گل هاي محمدي رنگ سفيد پيدا ميكند علت چيست؟
یه سوال در مورد گل سنبل دارم...
میشه کسی توضیح بده چه جوری پیاز گل سنبل رو نگه داریم؟
کی پیازشو از خاک در بیاریم؟ باید تا پاییز بمونه، یا الانم که برگاش نسبتا سبزه میشه؟
خیلی خیلی تشکر...:11:
چند نكته:نقل قول:
اون گل شيپوري نيست اسمش ختمي چيني هست
خشكي برگ مربوط به گرماي هواي خوزستانه
ملخ براي باغچه بده و بايد سم بزنين ولي چون توي خونه هست استفاده از سم اونم براي كنار زياد ضروري نيست
كوكب رو توي زمستون بكار و آهار رو تابستون
[QUOTE=vahide;3684868]یه سوال در مورد گل سنبل دارم...
میشه کسی توضیح بده چه جوری پیاز گل سنبل رو نگه داریم؟
کی پیازشو از خاک در بیاریم؟ باید تا پاییز بمونه، یا الانم که برگاش نسبتا سبزه میشه؟
خیلی خیلی تشکر...:11:[/QUOT
شما كدوم شهر هستين؟
اولي رو دوست عزيزمون درست گفته دومي مطمئنم شفلرا هست و سومي به نظرم يك نوع بگونيا باشهنقل قول:
دوست من ، برداشت پیاز سنبل را بایستی از اواسط خرداد تا اواسط تیر انجام داد . روشهای متفاوتی هم در برداشت داره که اینجا مجال گفتنش نیست اما پیازهای برداشت شده را بایستی در دمای 25 تا 30 درجه نگه داشت .نقل قول:
سلام دوستان لطفا برای طریقه کود دهی ابیاری و پاشت درخت انار بنده راراهنمایی کنید .
سومی هم کالانکوئه هست.نقل قول:
موفق باشید
امین رخ