ممنون بیل جوون ( به اسم کوچیک صدات کردم)نقل قول:
لطفا بگو این کار شدنیه یا نه ؟؟؟
نقل قول:
Printable View
ممنون بیل جوون ( به اسم کوچیک صدات کردم)نقل قول:
لطفا بگو این کار شدنیه یا نه ؟؟؟
نقل قول:
اپتیکال زومو با لوازم جانبی می شه ایجاد کرد. من برای گوشی های دیگه دیدم ولی برای ان 95 اطلاعی ندارم .نقل قول:
نشرسه آموزش و اطلاع رساني عصر شبكه- سال سوم- شماره 49 - پانزدهم خرداد 1386 صفحه 18و19 بخش چهارراه فن آوري- نوشته شده توسط علي پناهي:نقل قول:
متاسفانه گوشي فاقد لرزشگير است(منظور دوربينش) اين مورد يك
"در مورد زوم اپتيكال نيز بايد بگوييم كه دوربين اين امكان را دارد اما صحبتي از آن در برگه اطلاعات نشده است"
حالا منم نمي دونم كه خودش زوم اپتيكال داره يا نه با وسايل جانبي مي شه اين كار رو كرد از دوستم علي محمدي پرسيدم كه ان95 داشت كه آيا موقع زوم لنز عقب و جلو مي شه گفت نه پس احتمالا خودش نداره
ببینید سوال من اینه که قبلا که گوشی ها رو با کامپیوتر و دستی سریالشو عوض میکردن
حالا با فرض اینکه مخابرات هنوزم گوشی ها رو رجیستر نمیکنه میشه یه N95 از خارج آورد و مثل اون یکی گوشی ها با 4 تومن سریالشو عوض کرد ؟
همین الان رفتم تو سایت نوکیا و سه تا گوشی رو مقایسه کردم N95 N93 N93i
N95 زووم اپتیکال نداره !
بله برای اینکه تنها گوشی که زوم اپتیکال داره N93 هستش ....
و ان 93 آي
سلام دوستان...
من شنيدم مخابرات رجيسترو برداسته درسته؟؟
اگه درسته..پس ديگه فرقی بين رجيستر شده و نشده وجود نداره؟؟؟
ممنون ميشم جواب بدين....
مگه گوشی باید چه چیزی داشته باشه انگار انتظارات این بوده که یه دروبین 5 مگاپیکسلی که با امکانات یه دوربین دیجیتال و یه اسپیکر با صدای اسپیکر کامپیوتر باشه مگه می شه گوشی باشه که ایراد نداشته باشه
و برای ریجیستر مخابرات اعلام کرده که گوشی های تکیو ریجیستر می کنه
مخابرات اعلام کرد "رجیستر گوشی ها دوباره آغاز شد"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نیس سوال منو جواب بده ؟؟؟
ببینید سوال من اینه که قبلا که گوشی ها رو با کامپیوتر و دستی سریالشو عوض میکردن
حالا با فرض اینکه مخابرات هنوزم گوشی ها رو رجیستر نمیکنه میشه یه N95 از خارج آورد و مثل اون یکی گوشی ها با 4 تومن سریالشو عوض کرد ؟
اگه میشد ن95و با 4 تومن سریلشو عوض می کردن ملت ن95 دستشون بودنقل قول:
یه مطلب تو نت دیدم بد نیست شما هم یه نگاه بندازین :
/کد:http://www.engadget.com/2007/06/23/nokia-n95-rc-plane-unlimited-diy-aerial-photography
اینو میدونم ولی دلیلشو نمیدونمنقل قول:
مگه فرق این با گوشی های دیگه ( قسمت IMEI ) شون چیه ؟
ن95و اینجوری می کنن ولی چون برنامش اگه اشتباه اجراه بشه فاتحه گوشی خوندس و یه آی سی هست که تو گوشی هست که اونو عوض می کنن پس در این صورت باید بیخیال اینجور کارا شی وا نوکیا قیمت بالا
قیمت N95 الان توی بازار تهران چنده؟ الان که رجیستر برداشته شده میشه رجیستر نشده هم خرید؟پیشاپیش از جوابتون ممنونم.
قيمت روز رجيستر شده 200/1بدون رجيستر 670000
به نظر شما الان که رجیستر مخابرات برداشته شده اگه رجیستر نشده بخرم با سیم کارتهای tci کار می کنه
نقل قول:
دیگه رجیستر شده و نشده معنی نداره !
اگه خبر راست باشه شده مثل قبل که نیازی به این کارا نبود و گوشی میخریدی و
استفاده می کردی !
باید کار کنه !
wowwwwwwwwwwwwwwwww
بهم تبریک بگین
بالاخره بعداز ماهها انتظار گوشی مورد علاقمو گرفتم اونم چه گوشی واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی:18:
بابا این نوکیا دیگه زده به سیم آخر همه چیزش معرکست
راستی من اونو 150/1 از علائالدین با گارانتی اصلی خریدم
جالب اینجاست که دفترچه راهنمای توش هم فارسیه و خود گوشی هم زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه یعنی کلا فارسی میشه
راستی بهتون بگم که اگه کسی شک داره به این گوشی واقعا دراشتباهه چون واقعاشاهکاره از هر لحاظ :8:
سلام
چند تا سوال داشتم که توی این کلوپ تقریبا نتونستم به اونا برسم .
اول اینکه بلندی اسپیکر در حد ان73 یا 3250 هست یا نه ؟
ثانیا کیفیت صدای در چه حدی است ؟ آیا کیفیت آن از ان73 و یا سایر گوشیهای با کیفیت همچون دبلیو 950 بیشتره یا نه ؟
ثالثا شایعاتی هست در مورد کیفیت عکسهای گرفته شده با ان95 میگن فقط عکسها بزرگ شده و کیفیت آنچنانی نداره مثلا ان 80 در مقایسه با ان73 با اینکه هر دو 3 میگ هستن ولی ان80 در حد 2 میگ هم نبود.
آیا عکسها در مقابل ان73 بهتر هستش یا نه ؟
رابعا:31: (میدونیم عربی بلدی:31: ) کیفیت و بلندی صدای هندزفری در مقابل ان91 و سایر گوشیهای برتر مثل دبلیو 950 چطوره؟ آیا میشه هندزفری ان91 را به این گوشی وصل کرد ؟
پنجم (سواد عربی ام همین قدر بود) چند تا عکس از هندزفری و منوی پلیرش رو نشون بدین.
ششم اگه عکسی دارید که با این گوشی گرفتید اینجا بندازین خیلی ممنون
علیکم السلام
اولا صدای اسپیکرش عالیه من با n73 کار نکردم ولی چندماهی 3250داشتم که صداش از 3250 بالاتره
ثانیا باید اکولایزرش و استریوش رو تنظیم کنی تا کیفیتش فوق العاده بشه
ثالثا چرنده پرنده مزخرفه و ... عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییه :31:
رابعا اونم عالی وقشنگه - نمیدونم امتحان نکردم
خامسا باشه بعدا
عربی ات رو توی کنکور چند زدی ؟:31:
منتظر عکسات هستم
راستی هندزفری مثل دبلیو قشنگ توی گوش میره یا اینکه بزرگه و گوش رو اذیت میکنه
ای بابا چند تا عکس بذارین دیگه ...
راستی میگن که باتری زود خالی میکنه درسته ؟شما چند وقت یه بار شارژ میکنید؟ چی کاری باهاش انجا م میدید.
سرعتش نسبت به ان 93 و ان 73 چطوره؟
آیا میشه تبدیل به موزیکالش کرد ؟ وقتی آپدیت کنید سرعتش بالا میره ؟
ببخشید که خیلی سوال پیچتون کردم
به نظر من تنها عیبی که داره ضعف باتریه همین ....
نقل قول:
من شک نداشتم ! D:
پول نداشتم !
نقل قول:
عربی رو خوب زدم :21:
عالی خیلی هم فاز می ده
خب چند تا عکس ازش برامون بذار و صداش رو با بعضی گوشی ها مقایسه کننقل قول:
دستت درد نکنه
يکی از بچه ها N95 رو خريده من هم همچنان منتظر خريدش هستم
ولی با ديدنش يه سؤال برام پيش اومده و اون اينکه چطوری شارژ ميشه چون اتصالی برای پريز برق
توی پکيج اون نديدم فقط يه اتصال بود که سر پهن داشت
از مديران خواهش ميکنم يکی جواب بده، يعنی ميشه با همون کابل شارژ که سر دوشاخه اون
بجای گرد مستطيلی باشه مستقيم با يه سيم به برق زد، و يا...؟
همون مستطیلی رو با یه تبدیل میتونی به پریز بزنی برو به لوازم برقی فروشی
راستی چرا N95 من صداش از N73 خیلی کمتره
جایی تنظیم داره که من بلد نیستم؟
صداش هم اندازه K750 هست
آقا یکی بگه n95 رجیستر نشده باشه کار میده یا نه؟
سلام-عليكم السلام.
آقا اصلا اين حرفا چيه ؟ هر كس ان 95 داره اندازه صداشو با ان73 مقايسه كنه كه معلوم بشه . لطفا هر كسي كه داره.
اگه صداش واقعا كمتر باشه فاجعس. 1ميليون و خورده اي بدي بعدش اينجوري . حالا اين هيچي قسمت بدش اينه كه بعد بفهمي چيني بوده . حالا حالا ها بايد صبر كرد . اونايي هم كه خريدن از 2 حالت خارج نيستن
1- مايه دار تشريف دارن
2-رسيك بزرگي رو پذيرفتن
در ضمن من اصلا معني خز شدن رو نميفهمم . وقتي يه گوشي خوش ساخت باشه و مناسب خب همه ميخرن. اين نشونه خز بودن گوشي نيست . نشونه انتخاب مردم وخوشت ساخت بودنشه حالا چه 1100 باشه چه ان95 .
كسي هم كه نميخواد گوشيش خز بشه بايد گوشي سفارش بده و....
دوربینی که 5 میگاپیکسل واقعی نیست رو بایستی اضافه کرد به ایراداتش و باتری ضعیف .نقل قول:
(از دیگران اینها رو شنیدم)
یه زحمت بکش برو تو موزیک پلیر ویک آهنگ رو اجرا کن بعد از قسمت گزینه ها یاoption تنظیمات صوتی رو انتخاب کن و بلندی صدا رو روشن بزار بعد توی option برو توی اکولایزر و قسمت گزینه هاش و سومی که پیش تنظیم جدید هستش رو انتخاب کن و همه نوارها رو تا آخر ببر بالا و سپس بازگشت یا back رو بزن حالا یک گزینه جدید توی اکولایزرها اضافه شده که باید اونو انتخاب کنی تا صدای گوشیت رویایی بشه :8:نقل قول:
راستی گوشی من فارسیه به همین خاطر توضیخاتش کمی فارسیه .... شرمنده :5:
ديديد گفتم اين گوشي تا يك ماه ديگه دسته هر بچه اي كه از مامانش قهر مي كنه مي افته .
نشد من ي گوشي بگيرم كسي نخره - 8 ماه N95 داشتم ، تموم شد به 20 روز نمي كشه خز ميشه اگه نديدي .
بابا تو خیلیییییییییییی مایه داری...همه میدونن...بیخیال...نقل قول:
همچین میگی انگار نوکیا مختص تو این گوشی رو ساخته...
خوبه نفس کشیدن از نظر تو خز نمیشه...وگرنه چون تو داری نفس میکشی بقیه حق نداشتن نفس بکشن...
آقاي امير فرخ خان روي صحبتم با شماست .
اولا من هيج جائي نگفتم من مايه دارم و مايه دار هم نيستم اگر هم 8 ماه N95 دارم بواسطه ماموريت دولتي به ايتاليا بوده و پولش رو هم دولت داده نه من !
ثانيا نوكـــيا واسه من گوشي توليد نمي كنه اما خيلي بهتر بود به جاي چشم و هم چشم از هم كه كي جه گوشي اي داره هركس بنا به نيازش گوشي بخره - ( من كه مي دونم حالا ي دفه همه به امكانات اين گوشي نياز پيدا مي كنن ) -
خلاصه اينكه نفس كشيدن نياز همه هست پس خز شدن بر نمي داره اما N95 نياز همه نيست اما سعي مي كنن بخرن پس خز ميشه
اقایون من بابام میخواد بره این کشورهای اسیائی (چین کره مسکو) یه همچین جاهائی حالا میخوام بگم یه گوشی خفن از همه نظر برام بیاره به نظر شما چه مدل چه مارکی بگم بهتره که تو ایران انتن بده ؟؟؟مثلا دوربین قوی صدا معرکه همچیش توپ باشه قیمتشم تا 1.5 با شه موردی نداره؟؟؟لطفا اساتید راهنمائی بفرمائین؟؟؟(در ضمن گوشی قبلیم n73me بوده)
صدای خوب و تصوی خوب رو میتونی توی نوکیا ان 95 و ان 73 موزیکال ببینی
تو همه سایت ها مقایسه Live انجام دادن بین سری خوب N مثلا N93 N93i N73 N95 .مثلا mobile-review مقایسه کرده بود.من که شانس تست دقیق پیدا نکردم هنوز ولی گفته بود که توی صدا N73 خیلی بهتره و خیلی هم فاصله داره با N95 .توی ضبط فیلم هم از نظر حساسیت و کیفیت ضبط صدا و تصویر N93 اول شد.البته باید خیلی جزئی باشه این اختلافها ولی در مورد خز شدن گوشی از شما که کارمند دولت هستید و شاغلید و سنی دارید ازتون بعیده کلا با خودم گفتم این پستهارو کسی با مشخصات شما نزده.تو دبی دست همه N95 یا N73 Music Edition کسی هم مشکلی نداره گوشی که خوب باشه قیمتشم مناسب همه می خرن ولی N95 هر چقدر هم که خوب باشه همه که فعلا نمی خرن.تازه میگی پولشم خودت ندادی چرا حرص می زنی ؟انگار بقیه گناه کارن گناه می کنن که می خوان N95 بخرن.هر کسم آزاده هر گوشی خواست بخره واقعا خنده داره......