شما کدوم مجسمه رو میگید؟اون مجسمه که تندیس کتاب دستشه؟اگه منظورتون اونه که پشتش نیست.کمی بیشتر راهنمایی کنید.کله بازی رو زیر و رو کردم اما نیست:41:
این جای باطری رو بگید خواهشا:19:
Printable View
شما کدوم مجسمه رو میگید؟اون مجسمه که تندیس کتاب دستشه؟اگه منظورتون اونه که پشتش نیست.کمی بیشتر راهنمایی کنید.کله بازی رو زیر و رو کردم اما نیست:41:
این جای باطری رو بگید خواهشا:19:
یه قسمتی از بازی هست که به صورت همزمان داره اب میپاشه بیرون و اب هم برق دار هستش نزدیکش بشی برق میگیره
دقت کنی وسط اون اب های فواره ای یک لوه هستش برای برداشتن اون لوح باید بری یک مجسمه پیدا کنی اون مجسمه درست پشت دری هستش که با الماس ها باز میکنیم و چند قدم که چلو میری توی یک کوچه مانند یهو یه در میشکنه و چند تا زامبی میاد بیرون بری توی اون در یه کوچه خیلی کوچیک هستش که تهش یه مجسمه هستش دستشم برده بالا توی پشت مجسمه یه لوح دیگه هستش اونو برمیداری برمیگردی به قسمت همون ابها نگاه کنی یه جای خالی داره همون لوح رو میزاری اونجا فشار اب ها قطع میشه میتونی اون یکی لوح رو برداری همون رو رو میبری میزاری تو جای خالیه لوحی که از داخل مجسمه برداشتی بعد مجسمه میچرخه و میبینی یه باطری نشونت داد برشدار و ببر واسه اسانسور
دستتون درد نکنه اما کمی دیر گفتید خودم دیشب اینقدر گشتم تا پیدا کردم اما بعدش یه جایی هست که یه موسیقی برات پخش میکنه.من اون کلید رو از اونجا برداشتم اما دیگه جایی نیست که برم!!اونو چیکار کنم دیگه؟:11:
شما به بالاترین نقطه اون نقطه رفتی ..؟
بالای برج ساعت رو میگم...همون موسیقی که شنیدید اونجا باید با توجه به دکمه ها ردیف کنید تا همون شنیده بشه.
تا اونجایی که یادمه...
اولی ، سومی،چهارمی، ششمی رو بزن بعد بزن بنوازه اگه این نبود برعکسشو بزن.
ببینید میگم که اونو رفتم و موسیقی هم پخش شده و بعد بهم کلید داد.کلید رو برداشتم اما بعدش چه کنم؟
پس تونستی لذت حل کردن رو ببری!نقل قول:
محتوای مخفی: یه کم راهنمایی برای ادامه
به این عکس توجه کن:
کد:http://s30.aks98.com/files/56080016384207305504.jpg
نخیر جناب لیکن به این آسونی که میگی نیست!نقل قول:
باید شش تیکه آهنگ رو تکه تکه تست بکنه ببینه روی آپ درست هست یا داون بعدش که همشون درست بودن پلی میزنه و درش باز میشه و یه کلید کوچیک برمیداره و با یه کلید دیگه که از طبقه پایین به دست آورده ترکیبش میکنه.
آقا Squall Leonhart دستت درد نکنه که گفتی.ممنون:11:
جناب فرید جان...:31:
تست کردن نمی خواد دیگه انقدر اونجارو رفتم دیگه حفظی میزنم اونجارو..
بعد این که اون قسمت در درجه سختی هم فرق نداری تغیر نمی کنه که بگیم باید اول تست بزنه...
(الان یه تیکرو که پیدا کرده حتمی که توی تابلوها هستش تیکه دوم هم اونجاست تو ملودی میزاره تو ساعت بعدش فیلیم.:31:
در ضمن لایکن :31:
به طوری که یادم میاد این دستگاه ملودی کاملا رندوم هست و اصلا ثابت نیست و تنها راه حلش گوش کردن به قطعات آهنگ به طور جدا جدا هست تا آهنگ کامل بشه...نقل قول:
عزیزان شما هنوز جای ملودی دعوا دارین؟من اونجا رو شانسی زدم درست در اومد و دیشب اونو رفتم.یه خبر خوش البته فک نکنم برای شما بفرقه:31:
زریدنت اویل 3 رو تموم کردم:5::21:
اونم با 5 ساعت و 19 دقیقه و 47 ثانیه:27:.باور نداری بیا ببین:
بازم خوبه برای بار اول:15:دسته همتون درد نکنه واسه کمکاتون.کد:http://s30.aks98.com/files/84841323347289855633.jpg
راستی کسی رزیدنت اویل 2 رو نداره که آپلود کنه من دانلود کنم؟:43:
رزیدنت 2 لینکهاش تو اینترنت ریخته. فقط مستقیم نیستن شما باید مستقیمشون کنی.
توی هر سه تاشون میتونی پیدا کنی :
کد:http://romhustler.net/
کد:http://www.emuparadise.org/
کد:http://nitroroms.com/
رکوردت برای بار اول خیلی خوب هست ولی پیشنهاد میکنم برای رفتن به اویل دو عجله نکنی یه کم بشین مرسناریز برو + یه دست بدون سیو و روی هارد برو و از دست نمیسیس فرار کن تا رتبت آ بیاد. من رکوردم 2:30 و رتبه آ و بدون سیو هست.
زحمت کشیدی خسته نشدی....من تو هارد 1ساعت 35 رکورد دارم.نقل قول:
نه راندوم نشد هیچ وقت همیشه یک مدل بوده..نقل قول:
به طوری که یادم میاد این دستگاه ملودی کاملا رندوم هست و اصلا ثابت نیست و تنها راه حلش گوش کردن به قطعات آهنگ به طور جدا جدا هست تا آهنگ کامل بشه...
با سلام ، دوستان توی بازی دو نوع گلوله ی کلت وجود داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا کسی میدونه چطوری میشه دومی رو ساخت؟ :9:
وقتی قوطی های قرمز رو با دستگاه گلوله سازت قاطی میکنی اولی بدست میاد. حداقل باید 10 بار از گروه یک بسازی تا بتونی نوع دومم درست کنی. وقتی برای یازدهمین بار با دستگاهت قاطیش کنی ازت سوال میکنه میخوای از این نوع بسازی یا نهنقل قول:
ممنون که جواب دادین ، ولی دیروز فهمیدم ، البته توی هشتمین بار میپرسه.نقل قول:
در ادامه صحبت شما عرض کنم که منظور از قوطی قرمز همون باروت نوع A هست.نقل قول:
باروت نوع B هم با مخلوط کردن های مکرر گلوله شاتگان آبی ایجاد میشه.
فقط یه سوال باروت نوع C رو تا حالا کسی امتحان کردن که نهایتا چی درست میشه؟! به طور عادی از باروت نوع C گلوله لانچر معمولی ساخته میشه. من یادم نمیاد که زیاد اون رو امتحان کرده باشم… کسی امتحانش کرده؟
من این بازیو 7-8 سال پیس بازی کرده بودم اما وقتی تو اینترنت میگشتم به این تاپیک برخوردم و باعث شد که یه بار دیگه بازی کنم :31:
اینم رکورد من توی مرسناریز : ( با Quicksave )
توی بازی هم 1ساعت و 10 دقیقه هستش (البته توی pc) :20:
با سلام، دوستان يك سوال داشتم، آيا كسى ورژن ژاپنى اين بازى رو بازى كرده، اگه بازى كرده آيا فرقى با ورژن انگليسى داره؟ يا فقط زبانش فرق ميكنه؟
فرقی با هم ندارننقل قول:
من امتحان کرده بودم ولی تا جایی که یادمه تغییری نمیکردنقل قول:
فقط یه سوال باروت نوع C رو تا حالا کسی امتحان کردن که نهایتا چی درست میشه؟! به طور عادی از باروت نوع C گلوله لانچر معمولی ساخته میشه. من یادم نمیاد که زیاد اون رو امتحان کرده باشم… کسی امتحانش کرده؟
سلامنقل قول:
از داخل صندوقچه يك وسيله ي گرد مشكي رنگ هست مثل دگمه(خودمم آخر نفهميدم چيه دواته جوهر حالا هر چي كه هست مهم نيست) اونو بردار بايد همرات باشه اونوقت ميتونيد وارد اتاق save كه شديد(با اون ملوديه زيباش) بازيرو save كنيد .
البته من اين بازيرو حدود 8،7سال پيش بازي كردم و يكي از زيباترين بازيهاي عمرم بود.
موفق باشيد.
میشه ملودیش رو آپ کنیننقل قول:
تو رو خدا
بدجوری هوس شنیدنش رو کردم
ملودی مورد نظر شما...نقل قول:
از این جا دانلود کنید..
وا....
ارور 404 داد....
دوست عزیز از یه جا دیگه اپ کردم خودم هم امتحان کردم اوکی شد میتونی برداری
سلام من در قسمت وارد کردن آهنگ رو دستگاه پخش کننده مشکل دارم من در قسمت زیر پله ها یک دستگاه پخش کننده بود که برای من اینو پخش کرد duddud وقتی از پله ها با لا میرم و بالا نردبان میرم به به اتاق ذخیره بازی میرسم و میخوام رو اون رو تظیم میکنم روی duddud و دکمه پخش رو میزنم ولی هیچ کلیدی به من نمیده لطفا راهنمایی کنید
--------مشکل رفع شد------
جواب برای وارد کردن آهنگ باید آهنگی که برای شما پخش کرد مثلا اگر این بود duddud
وقتی داخل اتاق ذخیره بازی میرسی و میخوای اون رو تظیم کنی باید برعکس اون چیزی که پخش شده بود را وارد کنی که میشود uduudu و دکمه پخش رو میزنی و بعد به شما یک کلید میدهد
زیر پله ها اون طرفش یه دستگاه ملودی دیگه هم هست. فکر میکنم اون کد درست رو میده. سیو اون قسمت رو داری تا تاییدش بکنی؟
سلام
ایا راهی داره The Mercenaries - Operation: Mad Jackal بدون تموم کردن بازی آزاد بشه؟
بعد یک راهنمایی برای تنظیمات دسته اویل 3 بگید؟آیا راهی داره به غیر از دستی فعال کنیم؟
بعد از 8 سال میخوام یه دست اویل 3 بزنم.:دی
ورژن پی سی از همون اول مرسناریز باز هست. ولی به نظر من ورژن سونی یک رو با شبیه ساز ePSXe 1.6 اجرا بکن چون کیفیت گرافیکی بازی خیلی بالا میره. اگه خواستی میتونم سیو خودم رو واست آپلود بکنم.
اصلا بازی هایی که با شبیه ساز کنسول اجرا می شن به درد نمی خورن !
اگه دروغ می گم بگو دروغ می گم ؟
اگه شبیه ساز wii رو هم حساب کنی دروغ میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببینم تو جمعا 10 تا پست زدی با این حرفا دوبل شده:sq_2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه آهنگ پایانی بازی رو بذارین واسه دانلود؟
واقعاً یکی از زیباترین و دلنشین و آرامش بخش ترین موزیک هایی هست که توی عمرم شنیدم و تقریباً هر شب بهش گوش می دم قبل از خواب حس فوق العاده ای به آدم میدهنقل قول:
کد:http://spaniuly.persiangig.com/Nemises%20Ending%20Theme.mp3
نابــــــــــــــــــــــ ــــــودم کردی ارمین :n12:، نابود
وای وای اخرش که یا کارلوس خودش رو میرسوند یا کارلوس خودش هلیکوپتر رو کنترل میکرد جیل هم دستشو گرفته جلوی صورتش تا باد چشمشو اذیت نکنه
وقتی سوار میشیم بمب اتم زده میشه و جیل با نگاهش از منطقه دور میشه بعد سخنهای گزارش گر رادیو در مورد تلفات و امار و ارقام اخراج افراد امبرلا و استفای رئیس جمهور و بعد این موزیک با تیتر پایانی و بعد منتظریم تا رکوردمون رو ببینیم ...
ارمین خرابم کردی مرد... خرابتم
یکی این داداش من رو نصیحت بکنه تا حداقل یه دست این اویل سه رو تموم بکنه الان ده سالی میشه که میگم بیا یه دست باهم تمومش بکنیم ولی گوشش بده کار نیست. :n28:نقل قول:
شما بگین تا شاید حرف شما رو گوش داد! :n02:
به نظر من هر کس اویل سه و کال آف چهار و گل سه رو تموم نکنه گیمر نیست و فقط گیمر نما هست! :n09:
مرسی میشه ی جایی آپ کنین تا بشه دانلود کرد اینجوری فقط آهنگ پخش میشهنقل قول:
از نمسیس هم باهوش تر هست تو سری رزیدنت ایول؟