دوستان این زبان فارسی کجاست که ما نمی بینیم جز زبان عربی و فرانسه و انگلیسی که چیزی دیگه نداره
Printable View
دوستان این زبان فارسی کجاست که ما نمی بینیم جز زبان عربی و فرانسه و انگلیسی که چیزی دیگه نداره
سلام به بروبچ ...... منم یکی گرفتم ...... آقا عجب گوشی توپیه
خوب حالا چیاشو چک کنم ؟ /؟؟؟؟؟؟
من دیشب رفتم علائدین یکی گرفتم
1:صدای بلند وبا کیفیت 2: صفحه نمایش عالی 3: دوربین توپ و......
لطفا سریع جوابمو بدین
mg74 عزیز چند گرفتی؟
من 265 تومن از علائدین گرفتم
لطفا سریع جوابمو بدین
چه رنگیشو؟
قرمزش
توپه توپه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
آقا نرم افزارهاش رو از کجا گیر بیارم ؟
نرم افزار چراغ قوه رو گوشی من کار نکرد.روی گوشی شما کار میکنه.؟؟؟؟
آقا نرم افزارهاش رو از کجا گیر بیارم ؟
:41::46::13::31::8::5::20::2::21::27::10::18::11:هنوز امتحان نکردم !:19::19::19:نقل قول:
بچه ها اولین گزارش از مشکل پیدا کردن بلوتوث 5700هایی که زبون فارسی دارن در سایت پرشین تولز شده.بیچاره نمیدونه چیکار کنه!!من نمیدونم چرا 5700 هایی که زبون فارسی دارند ایقدر مشکل دارن.باور کنید تا این احظه که دارم این پست رو مینویسم هر چی مشکل بوده مربوط به 5700 هایی هست که زبون فارسی دارن.
خواهش میکنم هر کی مسوله این کلوپ رو مهم کنه
با تشکر
بچه ها واسمه من زبون فارسی داره ولی تا حالا من به مشکلی بر نخوردم حتی تا حالا هنگم نکرده یکی از رفیقامم اسم بلوتوثش ضحاک بود وقتی سرچ کردم اسمشو راحت نشون داد بابا تو رو خدا 1 اشکال این گوشی رو 10 تا نشون ندید
ولی من می گم چون شما فکر می کنین گوشیه قیمتش ارزونه واسمه همین می خواین به قول معروف بزنین تو سر مال و یه مطلب دیگه من تا حالا تنها مشکلی که از این گوشی دیدم اینه که دوربینش زیاد خوب تو شب جواب نمی ده
در ارتباط با چینی یا مجارستانی بودن این گوشی باید خدمتتون عرض کنم که هر کسی این گوشی رو تو یک ماه اخیر خریده نگران چینی بودنش نباشه چون سری اول بوده و خودتونم می دونین که سری اول هر چیزی که میاد اصله
فعلا...
بچه ها تا حالا دفترچه راهنمای گوشی رو نگاه کردید؟؟؟میدونید در مورد قسمت چرخان گوشی چی نوشته؟؟؟نوشته:وقتی میخواهید قشمت پایین گوشی رو بچرخونید مثلا از حالت تلفن به حالت موزیک برید نباید سریعا گوشی رو بچرخونید.یعنی اینکه ابتدا گوشی رو به ارومی در حالت دوربین قرار میدید.سپس در حرکت بعدی به ارومی بر روی حالت موزیک قرار میدید.من از این شیوه استفاده کردم وتا حالا هیچ مشکلی نداشتم.در ضمن قسمت چرخان این گوشی شبیه به در دوربین ان73 و ان70 هست که اگر رعایتشون نکنید خراب میشن.در مورد ریستارت این گوشی باز هم میگم این یه مزیته.چون در صورت هنگ کردن گوشی و ایجاد فشار بر روی سی پی یوی قوی این گوشی باتری زیادی مصرف خواهد شد که این ریستارت 7 ثانیه ای که خیلی سریع امجام میشه کار رو راحت میکنه.در ضمن سعی کنید گوشی رو خاموش نکنید چون تقریبا در هر سری خاموش و روشن کردن این گوشی 2 خط از باطریتون کم میشه.فراموش نکنید سی پی یوی این گوشی 2 برابر گوشیهای دیگه قدرت داره پس میزان مصرف باطریش بیشتره.ولی سیمبین 9.2 در حالت استندبای مصرف باتری رو به خوبی کنترل میکنه
ببخشید این گوشی بدون نصب نرم افزار روی کامپیوتر شناخته میشه ؟
منظورم اینه که usb mass storage هستش ؟
سلام دوستان
من یکی از طرفداران این گوشی هستم پس نگین که میخوام روش عیب بزارم .
من از یه موبایل فروش شنیدم که 5700 و 5300 و ... از این سری دوام خوبی ندارن و پس از مدتی مشکل پیدا میکنند ( از لحاظ فیزیکی ) .
خب حالا با توجه به اینکه من میخوام این گوشی رو بخرم یه راهنمایی بکنید و تگر واقعا اینطوری هست بگید . ( لطفا چون خودتون گوشی رو دارین تعصبی توضیح ندید و طرف حق رو بگیرید )
خیلی خیلی ممنون
سلام بچه ها واسه من که تهش یه خورده لق شده دوستانی که مثل ماله من قسمت چرخون گوشیشون لق شده بهم بگن بینم زیادن یا نه حالا کسی بلده چه جوری می شه درستش کرد ؟
مال همه کمی لق میشه.در اصطلاح اب بندی شده.از این به بعد از شیوه ای که در پست قبلی ذکر کردم استفاده کنید تا مشکل پیش نیاد.در ضمن فکر نمیکنم بیشتر از این لق بشه.بی خیال.از اون چیزی که داری باید لذت ببری.من یک سال از ان70 نگهداری کردم و حتی از هندزفریهای گوشی استفاده نکردم ولی دیروز گوشی رو فروختم.برای من عبرتی شد که از چیزی که دارم باید لذت ببرم نه اینکه فقط تو فکر نگهداری از اون باشم.
قابل توجه بروبچ...گوشی منم فارسی داره اما نه مشکل پیدا کرده...نه تهش لق شده نه چیز دیگه عین ساعت کار میکنه ...صداشم که قربونش برم....صفحه نمایشش هم همه بچه محلا و دوست و اشنا رو انگشت به دهن کرده
خیلی دارم باهاش حال میکنم...مثل قدیم که با 6630 حال میکردم...خدا بیامرزدش
بابا یکی یه چند تا تم خوشکل بذاره دیگه!!!کف کردیم کل تاپیک شد حل مشکل و مقایسه
ببین تا حدودی جوی استیک و قسمت پایینیش پتانسیل خراب شدن رو دارن ! بسته به نحوه ی استفادت از گوشی داره اگه ازونایی هستی که خوب نگه نمیداری گوشی رو این گوشی نمیتونه گزینه ی خوبی واست باشه ! کلا من اعتقاد دارم از لحاظ فیزیکی گوشی چندان خوبی نیست ( ممکنه نظر دوستان دیگه فرق کنه ! )نقل قول:
سلام دوستان
من یکی از طرفداران این گوشی هستم پس نگین که میخوام روش عیب بزارم .
من از یه موبایل فروش شنیدم که 5700 و 5300 و ... از این سری دوام خوبی ندارن و پس از مدتی مشکل پیدا میکنند ( از لحاظ فیزیکی ) .
خب حالا با توجه به اینکه من میخوام این گوشی رو بخرم یه راهنمایی بکنید و تگر واقعا اینطوری هست بگید . ( لطفا چون خودتون گوشی رو دارین تعصبی توضیح ندید و طرف حق رو بگیرید )
خیلی خیلی ممنون
ولی اگه خوب از گوشی نگه داری میکنی مشکل خاصی نخواهی داشت !
کاملا درسته ! با همه ضعف و قوتهای این گوشی ( یا هر گوشی دیگه ) مهم اینه که آدم ازش لذت ببره !نقل قول:
برای من عبرتی شد که از چیزی که دارم باید لذت ببرم نه اینکه فقط تو فکر نگهداری از اون باشم.
آره متاسفانه واسه همه همینجوریه !نقل قول:
سلام بچه ها واسه من که تهش یه خورده لق شده دوستانی که مثل ماله من قسمت چرخون گوشیشون لق شده بهم بگن بینم زیادن یا نه حالا کسی بلده چه جوری می شه درستش کرد ؟
تو این سایت عضو شو :نقل قول:
بابا یکی یه چند تا تم خوشکل بذاره دیگه!!!کف کردیم کل تاپیک شد حل مشکل و مقایسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیتو از تو لیست انتخاب کن ( 5700 رو ندیدم ولی N95 رو انتخاب کردم که ورژن سیمبینش با 5700 یکیه ! ) بعدم برو به بخش تم ها و ... !
ببخشید عزیزان خواستم بگم گوشی من اصلا لق نشده هیچ ایرادی هم تا همین الان نداشته در ضمن من از خود سایت نوکیا سه تا بازی دانلود کردم یدونه هم انتی ویروس که دقیق متوجه نشدم ولی فکر کنم نوشته بود تا یکماه ساپورت میکنه اگه کسی انگلیسیش خوبه بره بخونه به ما هم بگه ولی حقیقتا میگم من خیلی تو خرید گوشی سخت گیرم تقریبا یکماه دنبال گوشی بودم همجور گوشی رو هم دربارش اطلاعات گرفتم هنوزم میگم بهترین گوشیرو با این مقدار پول گرفتم
دوستان آخرین فریمور این گوشی چنده؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟3.26 ؟؟؟؟یا جدیدترش هم هست؟؟؟
3.27 اخرین ورژن فریم ویر این گوشیه.
با سلام خدمت همه
شما اینقدر از این گوشی تعریف کردید که من رو وسوسه کردید یکی بگیرم. انشاا... جمعه صبح میرم.
راستی اگه قابل اعتمادی تو جمهوری سراغ دارید یا خودتون خرید کردید و راضی بودید بگید تا یه راست برم از
اونجا بگیرم وگرنه خودم می خوام برم از دفتر شاپیران بگیرم حداقل فکر کنم یه کم قابل اعتمادتر باشه.
به هر حال اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یه جوری که خلاصه بهمون نندازن ما مثل شماها گوشی باز نیستیم..
راستی یه سوال. این گوشی ویدئو را در حالت عمودی گوشی (مثل بقیه) نشون میده یا در حالت افقی که صفحه پهنتر هست؟
من از شاپیران به صورت اینترنتی خرید کردم.ولی جمعه صبح مطمئنی؟؟؟؟
به اطلاع دوستان می رسانم که قیمت گارانتی اصلی این گوشی 440 هزار تومان می باشد!
چراغ قوه تو گوشي من هم كار نكرد !
راستي Theme هم ميتونين از اينجا دانلود كنيد
من كه Nature 2 رو گذاشتم خيلي خوبه
از اينجا ميتونين دانلود كنيد !
کد:http://www.***********.com/mobile/archives/theme/nokia_s60v3
از مغازه ی شاپیران اگه بگیری که خیلی خوبه !نقل قول:
با سلام خدمت همه
شما اینقدر از این گوشی تعریف کردید که من رو وسوسه کردید یکی بگیرم. انشاا... جمعه صبح میرم.
راستی اگه قابل اعتمادی تو جمهوری سراغ دارید یا خودتون خرید کردید و راضی بودید بگید تا یه راست برم از
اونجا بگیرم وگرنه خودم می خوام برم از دفتر شاپیران بگیرم حداقل فکر کنم یه کم قابل اعتمادتر باشه.
به هر حال اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یه جوری که خلاصه بهمون نندازن ما مثل شماها گوشی باز نیستیم..
راستی یه سوال. این گوشی ویدئو را در حالت عمودی گوشی (مثل بقیه) نشون میده یا در حالت افقی که صفحه پهنتر هست؟
اگه فایل ویدیویی رو فول اسکرینش کنی به حالت افقی ( لند اسکیپ ) نشون میده !
سلام
ميبينم كه كلوپمون بحث توش داغه
باورم نميشه كه تو اين چند روزي كه من نبودم اينقدر پست داده باشين
خواستم بگم كه اگه مايليد تا اين تاپيك رو استيكي كنيم
اگه مايليد بگين تا يه جوري آقا كمال رو راضيش كنيم
ممنون
ساسان جان مهمش کن.دوست دارم برای اولین بار یک گوشی از سیری اکسپرس موزیک نوکیا مهم بشه!!!
سلام به برو بچه بازم چند تا موضوع واسه من پیش اومده پس همرو یه جا می گم ::::::::
1- اول مهسای جون گل یه کم صبر کنی تهش لق می شه
2- فروشگاه مورد اعتماد از نظر من تو علاالدین فروشگاه یاران آقای زرکش دوست خانوادگی ما هستش بگید از طرف امیر قاسم پور اومدین اسم داییمه می شناستش من که تا حالا 4 تا گوشی ازش خریدم ان 70 پارسال 5700 یه ماه پیش یه 6600 پیارسال و یه کا 750 هفت هشت ماه پیش
3- در ارتباط با تم هم چند تا گزینه ی خوب هست مثل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- آدم که بلا نسبت شما دوستان مغز خر نخورده که 440-450 تومن پول یا مفت بده
همین فعلا...
ساسان جان لینک دانلود نرم افزار چراغ قوه رو قرار بود بزاری اینجا!!پس چی شد.در ضمن نرم افزار قبلی رو که ممل جان گذاشته بود کار نکرد.
RAINYSKY جان ممنون از نظرتون
اگه همه همكاري كنن خوب ميشه
راستي اينم نرم افزار براي روشن شدن چراغ قوه:
http://www.************.com/Softwares/Download.aspx?id=246
به جاي ستاره ها gsmaria بنويسيد
اگه اين كار نكرد اين يكي رو امتحان كنيد
البته صد در صد بايد كار كنه
به هر حال همون بهتره
http://www.************.com/Softwares/Download.aspx?id=273