داداش امید من این کار رو کردم( دانلود ) فقط اگه اونجا من ک÷ی کنم که میگه یه فایل دیگه به این اسم که هست که ! روی همون ک÷ی کنم ؟ اگه اینکاررو بکنم چجوری قبلی رو ÷اک کنم ؟
Printable View
داداش امید من این کار رو کردم( دانلود ) فقط اگه اونجا من ک÷ی کنم که میگه یه فایل دیگه به این اسم که هست که ! روی همون ک÷ی کنم ؟ اگه اینکاررو بکنم چجوری قبلی رو ÷اک کنم ؟
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
امين جان شما ابتدا ايميج بازي رو از درايو مجازي unmount كن بعد فايل رو كپي كن بله بهت پيغام ميده كه ميخواد بشينه روي فايل قبلي با همين نام شما yes را بزن تا بر روي فايل قبلي بشينه بعد دوباره توسط درايو مجازيت فايل ايميج بازي رو mount كن و بعد بازي رو اجرا كن ;)
سلام.
من وقتي بازي Return to Castle Wolfenstein رو تو XP اجرا ميكنم با خطاي كنسولي زير مواجه ميشم.كه ظاهرا از Open-GL خطا ميگيره.
آيا ترفند و راه حلي داره كه بشه اين بازي رو اجرا كرد؟.البته تو ويندوز 98 يا ME به خوبي اجرا ميشه.
به عكس خطا حتما نگاه كنيد.
کد:http://www.fileupyours.com/files/18421/Wolf%20Error.bmp
با تشكر
من بازي انيموشاي 3 را گرفتم موقع اجراي بازي ارور مي دهد البته كارت گرافيكم اي تي اي هست با رم 128 .من كرك بازي را ميخواستم
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeid4865
مدل دقیق کارت گرافیکتون چیه ؟
متن اروری هم که بهتون میده را اینجا بنویسید
در ضمن بازی کرک نداره بدون کرک اجرا میشه ;)
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام
من بازي specforce رو خريدم ولي نمي دونم چطور نصب مي شه .اين بازي به همراه يك نرم افزار نصب مي شه به اسم DAEMON كه ظاهرا كارش ايميج گرفتنه . ولي وقتي نصب بازي تموم مي شه يك صفحه مياد كه سي دي رو پيدا كنه و پيغام مي ده سيدي 2 رو بزارين و لي وقتي ميزارم پيغام retray مي ده .لطفا منو راهنمايي كنيد.
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط emp-ehsan
دوست عزیز اسم درست و کامل بازی همینه ؟
من یه همچین چیزی نشنیدم اگر که میدونی اسم دقیقشو بگو تا ببینیم قفلش چیه آیا کرکی چیزی براش اومده
بعد اگر که عکس اروری که بهت میده رو اینجا بزاری خیلی خوبه
موفق باشی ;)
داش امید سلام . باز اومدم مزاحمت شم . اگه نبودی چیکار می کردم من ! :*
1) در مورد همون ُاسپلینتر . ببین من اون فایل رو اونجا کپی کردم روی فایل قبلی هم نشست اما چندتا چیز بوجود اومد اولیش اینکه قبلا که بازی رو مونت میکردم درایو دی وی دی مجازیم شکل بازی روش میو مد اما الان نیومد . دوم اینکه بازی این دفعه هم اجرا نشد .
و یه چیز دیگه اونم اینکه این فایلی که بهم دادی در مقایسه با فایل قبلی حجمش به مراتب کمتر بود !! چرا ؟!! و اینکه نمیشه یا جایی معرفی کنی اصلا من این ایمیج بازی رو دانلود کنم ؟ شاید من اصلا بد نصب میکنم آره ؟
من اینجوری نصب میکنم که : اول همه سی دی ها رو می ذارم ایمیج می گیرم بعد از ایمیج نصب میکنم و بعدش ری استارت و اومد بالا خاموش می کنم کابلا رو میکشم دوباره اومد بالا مونت میکنم اما مشکل همینه که سریال رو نمی پذیره !
این که از این .
مشکل دیکه مربوط به سایلنت هیل 4 اونم اینکه من 4 تا سی دی اینو از یکی گرفتم نصب کردم اما موقع اجرا میگه که به درستی نصب نشده ! لازم به ذکر که سی دی ها رایتی و یه چیزه دیگه اونم اینه که داخل سی دی یک یک فایل متنی که توش نوشته محتویات پوشه کرک رو محل نصب کپی کنیم و تو اون پوشه یه فایل رجیستری که کپی میکنم اونجا اجرا میکنم اما بصورت یه فایل متنی باز میشه و اینا توشه :
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\konami\silent hill 4\1.00.000]
"install language"="english"
"install"=C:\program files\konami\silent hill 4
"movie install"=C:\program files\konami\silent hill 4
"Uninstall Path"=F:\Program Files\InstallShield Installation Information\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}
همینم کمکم کن که آقایی .
:blink: :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
امین جان سلام شما این فایل رو به جای فایل با پسوند mdf گذاشتی توجه کن یه فایل داری با پسوند mds شما این فایل رو جایگزین اون فایل کنی ؟
ایمیج فکر نکنم مشکلی داشته باشه با همین هم میتونه بازی رو اجرا کنی
======================
امین جان برای اجرای این فایل شما بر روی فایل کلیک راست کن و گزینه open with را انتخاب کن و در این قسمت با زدن کلید browse به آدرس C:\WINDOWS\regedit.exe بروید و با این کار درست میشه منظور از c درایوی که ویندوزتون نصبه هست ;)نقل قول:
مشکل دیکه مربوط به سایلنت هیل 4 اونم اینکه من 4 تا سی دی اینو از یکی گرفتم نصب کردم اما موقع اجرا میگه که به درستی نصب نشده ! لازم به ذکر که سی دی ها رایتی و یه چیزه دیگه اونم اینه که داخل سی دی یک یک فایل متنی که توش نوشته محتویات پوشه کرک رو محل نصب کپی کنیم و تو اون پوشه یه فایل رجیستری که کپی میکنم اونجا اجرا میکنم اما بصورت یه فایل متنی باز میشه و اینا توشه :
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\konami\silent hill 4\1.00.000]
"install language"="english"
"install"=C:\program files\konami\silent hill 4
"movie install"=C:\program files\konami\silent hill 4
"Uninstall Path"=F:\Program Files\InstallShield Installation Information\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}
همینم کمکم کن که آقایی .
[QUOTE=OMID_ONLINE]:blink: :blink: :blink:
امین جان سلام شما این فایل رو به جای فایل با پسوند mdf گذاشتی توجه کن یه فایل داری با پسوند mds شما این فایل رو جایگزین اون فایل کنی ؟
ایمیج فکر نکنم مشکلی داشته باشه با همین هم میتونه بازی رو اجرا کنی
======================
آخه عزیز مگه نباید روی فایلی با پسوند خودش بشینه ؟! من الان تو شاخه ی ایمیج اینارو دارم . البته بعد از کپی این فایل که شما زحمت کشیدی :
SCCT.md0 & SCCT.md1&SCCt.mdf&SCCt.mds
در مورد سایلنت هیا هم بعدا تست می کنم الان درروقت و من پس فردا امتحان دارم ;) :blink:
ترم تموم شه بیشتز مزاحمت میشم :blush:
دوباره سلام من اصلا حواسم نیست ! فایل رو فایل هم نامش میشینه ! معذرت اون موقع گیج بودم نفهمیدم ! باشه من ایمیج رو دوباره میگیرم خبرت میکنم عزیز
امید جان دوباره سلام ! باز یک مشکل دیگه بیبن من بازی Black & White رو تهیه کردم میخوام نصب کنم بعد از چند ثانیه اولای نصب یا وقتی سی دی رو میذارم درایو سی دیم و سی دی رایترم محو میشه !!! و بازی از من درایو سیدی میخواد که ندارم ! باید بگم این مشکل فقط وقتیه که سی دی این بازی رو می خوام نصب کنم و مجبور میشم سیستمو ری استارت کنم ؟! مشکل چیه عزیز ؟
اونای قبلی هم هنوز تست نکردم .
همه جور آقایی
:blink: :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
والا من که تاحالا این مدلیش رو ندیدم :blink:
ولی یه پیشنهاد شما ببین میتونی با یه برنامه از سیدی یک بازی ایمیج بگیری بعد با دائمون تولز سیدی یکی که ایمیج گرفتی را مونت کن و با درایو مجازی نصب کن ببین باز هم همین مشکل رو داری یا نه :)
مخلص تمام بازيكناي pc
بابا gun اخر بازيه البته تو سبك خودش
من يه جا گير كردم اگه كسي بلده يه كمكي هم به ما كنه
اونجا که باید هودو رو پیدا کرد موندم !
یعنی پیداش میکنم و بعد اونا من رو دستگیر میکنن و میندازن زندان, بعدش بازی قاطی میکنه و از بازي خارج ميشه سيستم pc منم اينه گرافيك geforce 64 mx 440 رم 256 مگ و cpu 2400 celeron جان هر كسي كه دوست دارين كمك كنيد با تشكر از تمام بروبچس
با اجازه آقا امید.نقل قول:
نوشته شده توسط HELLBOY 2005
عزیز اینجا محل این پست شما نیست من در همون جایی که تاپیک زدید جوابتونو دادم .
سلام دوباره امید جان این بازی ها منووووووووو کشتن . ترم تموم شده می خوایم یه نفسی بکشیم که نمیشه از اون بازی بلک و وایت که از خیرش گذشتمو بازی رو پس دادم . حالا بعد از یه ماه میخوام پرنس رو که گرفتم نصب کنم که بازم مثل اسپلینتر ازم سیدی کی قبول نمیکنه ! اون یکی رو که هنوز اونی که گفتی تست نکردم اما اینجا تاپیک مربوطه رو خوندم ویندوز رو دوباره نصب کردم ! درایوی که میخوام این بازی رو بریزمم Ntfs کردم که سر همین موضوع چون باره اولم بود نصف هارد دوس داشتنیم فرمت شد ! اما حالا باز میبینم سی دی کی ازم قبول نمیکنه ! اون کارای سیم درایور و اینا هم که انجام دادم ! یه کمک دیگه بکن که من از همه بیشتر اینجا زحمتت دادم و میدم .
سلا م امین جاننقل قول:
نوشته شده توسط piishii
والا شما اینجور که میگید تمام مراحل را درست دارید انجام میدهید ولی باز من مراحلی که باید انجام دهید را میگم.
اول بازی رو از روی سیدی یا dvd بر روی هارد میریزید که به شما ایمیج بازی را میدهد.
سپس نرم افزار daemon tools 4 را نصب میکنید تاکیید میکنم دائمون ورژن 4
بعد فایل ایمیج بازی را در دائمون مونت کرده و نصب اصلی بازی را انجام میدهید
بعد ازپایان نصب سیستم را خاموش کرده و کابل برق سیدی رام ها و dvd رام ها را قطع میکنید و سیستم را روشن میکنید.
از روی دسکتاپ بازی را اجرا میکنید صفحه check disk میاد و یه قسمت داره که سریال را وارد باید کنی سریال را وارد میکنی و check disk را میزنی و میره داخل بازی
نکته قابل توجه اینه که شما نباید هیچ درایو مجازی یا حقیقی دیگری به غیر درایو مجازی ساخته شده توسط دائمون تولز داشته باشید ;)
سلام بر شما بازس خورها
اقا من جدیدا بازی شاهزاده ایرانی سه رو گرفتم
که مال شرکت تکین هر کار کردم نصب نشد
تو راهنماش میگه که درایوت باید انتی اف اس باشه همین کارو کردم
اما نشد سی دی یکشو میزارم برای نصب تا یکجا میره بعد یکهویی از ستاپ میره بیرون و ناپدید میشه
شما بگید مشکل از کجاست
با تشکر
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Jeagar
دوست عزیز عضویت شما را در این فروم نبریک میگویم.
عزیز جان موقعی که داری از روی سیدی های بازی نصب میکنی ستاپ میپره بیرون ؟
هیچ ارور خاصی بهت نمیده ؟
اگر که موقع ستاپ از روی سیدی میپره بیرون احتمالا سیدی بازی مشکل داره ;)
نه سی دی بازی رو راحت کپی میکنم رو هارد راحت کپی می گیره
از رو هارد اجرا میکنم بازم همونطوری میشه
فکر میکنم متوجه منظور من نشدیدنقل قول:
نوشته شده توسط Jeagar
این بازیها 2 تا ستاپ داره
یکی ستاپی که شرکت تولید کننده بازی تو ایران درست میکنه که ستاپ اول
یکی هم ستاپ شرکت سازنده بازی هست که ستاپ اصلی بازی این هست
برای شما موقع ستاپ اول یا دوم از وسط نصب میپره بیرون ؟
سلام
من وقتي بازي Psychotoxic را نسب مي كنم در زمان اجرا وقتي صفحه سياه مي شود كه ميخواهد بازي اجرا شود
اين پيغام ظاهر مي شود لطفا" كمك كنيد
Error
---------------------------
ERROR: Vulpine(R) Vision(TM) requires support for the ARB_multitexture extension!
Please make sure you have the latest video drivers installed for your 3D card.
ممنون
سلام:
در بازي gunبعضي وقت ها بازي ساپرت نميشه يا فرم مياره كه اعصاب آدم رو حسابي به هم مي زنه . چاره چيست؟!
cpu intel 2.80 mhz
ram 512 mb
graphic fx 5200 256 mb 128 bit
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hossein-p30-f
شما مشخصات سیستمتون را هم بنویسید به صورت کامل
کارت گرافیکتون چیه ؟
من این بازی رو انجام ندادم ولی فکر نمیکنم آنچنان گرافیک خفنی داشته باشه که بخواد برای شما مشکل ساز بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
در هر صورت به شما پیشنهاد میکنم جدیدترین درایور کارت گرافیکتون را دانلود کرده و نصب کنید احتمال داره مشکل حل بشه ;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
مشكل نبايد از كارت گرافيك باشه
همونطور كه اميد عزيز هم گفتند گرافيك بازي بالا نيست
من بازي رو با كارت Geforce 4200 TI اجرا كردم
ممنون
با سلام
كارت گرافيك من 128 Albatron
cpu : intel(r) 2.6
مادر بورد هم p4p800s-x isuz است
با سلام شما مدل دقیق کارت گرافیکتون رو ننوشتینا که چیپست کارتتون چیه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط hossein-p30-f
ولی تا اونجا که حافظه یاری میکنه فکر میکنم داخل سیدی بازی یک نرم افزار هست که یک codec هست که برای اجرای اون بازی نصبش الزامی میباشد
شما باید اون codec رو نصب کنید تا بتونین بازی رو اجرا کنید
اگر که نصب کردید و مشکل حل نشد مدل دقیق کارت گرافیکتون را بگید ;)
سلام دوستان(با عرض پوزش از omid جان
ببخشید من جی تی آ 5 را نصب کردم(6 سی دی)و کرک را هم کپی کردم
وقتی بازی اجرا می شود فیلم اول بازی که برای معرفی شرکت و کارکنان است می آید
ولی وقتی قسمت بازی می خواهد بیاید یکدفعه خارج می شود
سیستم من رم256 است و کارت گرافیکم128و در مورد جی تی آ 4 چنین مشکلی نداشتم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
کارت گرافیکم GeForce FX5200 است
ممنون
همانطور که اونجا هم خدمتتون گفتم این حالت اکثر مواقع برای این هست که گرافیک جواب نمیده ولی این کارت نباید مشکلی داشته باشه مگر اینکه از این کارتهای ریمارک باشه
در هر صورت تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که درایور جدید کارت گرافیکت رو نصب کنی شاید مشکل حل بشه
اینهم لینک آخرین درایور برای کارت گرافیکهای nvidia
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی ;)
با سلام
كارت گرافيك من GeFORCE B1.51 (ALBATRON) 128
در ضمن اون codec که گفتید رو نسب کردم
این رو هم نگفتم که من یک بار دیگه این بازی رو نسب وکمی از اون رو بازی کردم
با تشکر
با سلام
دوست عزیز طبق اروری که داره به شما میده داره از گرافیکتون ایراد میگیره
من به شما پیشنهاد میکنم اون درایور که در صفحه قبل برای یکی از دوستان گذاشتم شما هم دانلود کنید احتمال داره که مشکل حل بشه ;)
در ضمن این مدل کارت گرافیکی که شما گفتی نوع چیپست کارت مشخص نشده
شاید کارتهای albatron اینجوری نام گزاری میکنند GeFORCE B1.51 (ALBATRON) :blink:
با عرض سلام و خسته نباشيد .
من بازي PAINKILLER را نصب مي كنم ولي بعد از اين كه نصب بازي به اتمام مي رسد نوشته زير بوجود امد :
ERROR: could not Initialize DirectX 9 Renderer
من DirectX 9 را کامل کامل نصب کردم ولي دوباره نيز ارور بالا را ميدهد.
و حتي طبق راهنماي نصب بازي را نصب و بعد كرك كردم و به مشكل كه گفتم برخورد كردم. در ضمن من بااين چند بار است كه اين بازي را خريده ام و با مشكلات بالا كه گفتم مواجه شدم.
لطفا سريال دقيق و كامل بازي را نيز بدهيد.
ممنون ميشوم اگر يك راه كارساز و عمل كننده رابگوييد.
درضمن من اين دفعه بازي را کاملا کرک شده خريدم ولي بازهم بازي کار نمي شود.
( Painkiller . Version : v1.0 ) ... .
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط shahyar_2005
دوست عزیز این ارور داره از دایرکت ایکس شما ایراد میگیره
ورژن دایرکت ایکس مورد نیاز این بازی چیه و شما چه ورژنی را بر روی سیستم نصب دارید ؟
در ضمن کارت گرافیک شما مدلش چیه ؟
سلام
من بازي شاهزاده ايراني 3 رو نصب کردم اما بعد از تموم شدن دموي اول بازي کامپيوتر ريستارت مي شه. مي خواستم بدونم علت چيه؟
فکر کنم مشکل از سخت افزار باشه.
مشخصات سيستم :
رم : 512
گرافيک : 256
سي پي يو : پنتيوم 4 , 2000
ٌويندوز : Windows Xp midea Center Edition Service Pack 2
هارد : 60GB
اگه کمک کنین ممنون میشم.
تو بازی شاهزاده ایرانی شماره دو یه قسمتی هست تو حدود هشتاد درصد بازی که یه اتاق گرد با هفت هشت تا در که اگه از هر کدوم وارد بشی دوباره از در اصلی وارد میشی و نمیتونم هیچ کاری کنم
اگه کسی میتونه جوابم رو بده که خیر از دنبا و آخرتش ببینه
اين آيدي من هست اگه بگيد بهم ممنون ميشم
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ahmads
میتونه مشکل سخت افزاری باشه
شما با بازی دیگه ای این مشکل رو ندارین ؟
اگر که با بازیهای دیگه این مشکل رو نداشته باشین موضوع مشکل سخت افزاری منتفی است و بر میگرده به قفل بازی
به خاطر نوع قفل بازی احتمال این وجود داره که روی بعضی از سیستم ها بازی ریست کنه البته ممکنه با عوض کردن ویندوز مشکل حل بشه ;)
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط احمدزاده
در این تاپیک مطرح کنید ;)
سلام بر همه:
در بازی call of duty2 (6 (cd به مشکلی بر خوردم . بازی در حالت گرافیکی lowهم بصورت فرم فرم اجرا میشود. و این هم مشخصات سیستم:
windows xp sp1
ram:512mb
card graphic:fx 5200 (256mb of ram)(128-bit)
cpu 2.8 celeron intel
mother board :asus p4p-800x
باید بگ.یم که با این سیستم بازی هایی را مثل driver3(high).pes5(med).farcry(high).coldfera and gun ….
را در سطح خوبی بازی کرده ام.
چاره چیست؟؟!!
با تشکر
آقا منتظریم ها!!؟؟