سلام به همگي
خوب من چند تا از ايرادات زانتيا رو برطرف كردم.اين هم از عكسها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چيه؟
Printable View
سلام به همگي
خوب من چند تا از ايرادات زانتيا رو برطرف كردم.اين هم از عكسها:
نظرتون چيه؟
یه خبر خوب دارم ریو می سازم خیلی هم قشنگ شده 80% کار رو انجام دادم.
آقا محمد من عکس از آرم تاکسی های خطی می خواهم که روی درشون هست ممنون میشم این کارو برام انجام بدی و عکسشو بهم بدی
یه خبر خوب دارم ریو می سازم خیلی هم قشنگ شده 80% کار رو انجام دادم.
آقا محمد من عکس از آرم تاکسی های خطی می خواهم که روی درشون هست ممنون میشم این کارو برام انجام بدی و عکسشو بهم بدی
همون طور که آقا توماج گفتن نباید این برنامه رو آپدیت کنین ولی شما میتونی به سایتش بری و آخرین نسخه که فکر کنم 9 باشه رو دانلود کنی و همون شماره سریال قبلی رو بهش بدی :31: من که این کار رو برای ورژن های جدید میکنمنقل قول:
آموزش برنامه ی زدمودلر 3 قمست از 12 قسمتش آماده شد که از یه مقاله ی آموزشی که میر محمد داد ترجمش کردم قرار شد اول بدم به خودش یه نگاهی بندازه بعد میزارم دانلود کنن
بعضی از دوستان PM فرستادن که این افکتها که گذاشتی برای دانلود اصلا به چه کاری میاد
این مجموعه فایلها رو برای این گذاشتم که دوستانی که نیدونن چجوری قسمتهای مختلف بازی رو عوض کنن یاد بگیرن
مثلا در این فایل ها آیکون یکی از اسلحه ها عوض شده که با همون یکی میتونین یاد بگیرن که بقیه رو عوض کننین
یا مثلا رنگ فونت بازی رو نارنجی گذاشتم که دیگه تو بازی نارنجی در میاد
یا هدف گیر اسلحه ها عوض شده
یا مثلا قسمت افکتها آتیش گرفتن ماشین ها بهتر شده یا مثلا صدمه های شیشه ی ماشن خیلی طبیعی تره یا دود ها و ماه و سبزه ها و درختها و.... اینقدر زاده که یادم نمیاد همش چی بود :31:
آقايون من مي خوام يه تاپيك تو دارينوس بزنم به خاطر همين جي تي اي تهران.البته اگه اجازه بدين چون به هر حال افراد زيادي مي تونن بيان تو گروه و كار با سرعت بيشتري پيش بره.نظرتون چيه؟
در ضمن محمد جان اون صفحه ي اول تاپيك رو يه ويرايشي بكن و اسم من رو هم بذار و همچنين اون پيشرفت كلي رو يه افزايشي بده ديگه(10 درصد يا 15 درصد)
:31: نه تو رو خدا همین جا ادامه بدیم ..............................نقل قول:
یه بار همین کارو کردیم نتیجشو دیدیم :31:
همین جا ادامه میدیم
-------------
چشم الان درستش کردم :5:
لطفا کارهاتونو برای همه ی افراد گروه پیغام خصوصی کنید که آخرش من یه پچ کنم و بازی کامل بشه !
ببخشید نظرم عوض شد :31:نقل قول:
اگه میشه خودتون اونجا یه تاپیک بزنید و چند نفر حرفه ای رو جذب کنید و بیارید اینجا
چشم.در ضمن آقا محمد اگه مي تونيد برام يه عكس از بالا ، يه عكس از جلو ، يه عكس از چپ ، و يه عكس از عقب يه ماشين كه تاحالا درست نشده به من بديد.مي دونم كه كار سختيه ولي ... اگه بتونيد من شايد بتونم اون ماشين رو درست كنم تا سريع تر به بخش نقشه ي بازي برسيم.
خوب شده اما پرژکتور ها کوچک هستند می توانی از این 2 عکس کمک بگیری.نقل قول:
راستی اگه من تو گروهتون هستم پس چرا اسم من تو پست اول نیست و اگر نیستم چرا ار اتومبیل های من استفاده میکنید. تکلیف من رو روشن کنید.
+ صندلی های توی ماشین باید روش بیشتر کار بشه.
میتونی از تکسچر مغازه های تیونینگ استفاده کنی!
آقا من اون تاپيك رو زدم.ببينم چي ميشه.:20:
سلام
من یه عضو جدید این گروه هستم ... اسم من بهراده و کار ساختمون ها رو انجام میدم ...... و به سفارش محمد عزیز گل اومدم تو این گروه و کارهارو از محمد یاد گرفتم
خوش اومدی بهراد جان
خوش آمدي بهراد جان !
نقل قول:خوش اومدي بهراد جان!:31:نقل قول:
خوش آمدي بهراد جان !
مي شه يه نمونه از كارهات رو نشون بدي.:10:
بله خوش آمدی.یه نمونه بده ببینیم!
نه ایشون به دلیل استعداد بالا نمیان !!!!!!
هر کاری کردم یاد نگرفت
اشکالی نداره ادامه میدیم !
چی شد بالاخره ایشون میان یا نه :31:نقل قول:
یه مود جدید یدا کردم که اس÷ورتهای مسخره ی بازی رو تغییر میده و اس÷ورتهای جدید به بازی اضافه میکنه :31:
خواهشا یکی تکسچر 206 صندوق دار برای من بزاره :5:
آقا میر محمد آموزش زدمودلر رو بزارم یا نه اگه اشکال داشت بگو تا درستش کنم ولی سریعتر
شما که هنوز برام نفرستادی که تا ببینم اول بده یه نگاه بندازم بعد بزار.
اینهم کار جدیم هواپیمائی ماهان که دانلودش آزاد هستش هرکی لینکشو می خواد یا پیام خصوصی بده یا اینکه بره از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنه.
خيلي خوبه .دمت گرم
چه تکسچری از 206 می خوای ؟؟؟؟؟؟؟
چراغ ؟ آرم؟؟؟؟ ........
هر کاری بخای برات می کنم من تو ویرایش این بازی خیلی ماهرم و برنامه های زیادی دارم که میتونه کمکت کونه morteza_m2n
آقا ما فعلا شديدا به چند نفر ساختمون ساز احتياج داريم.بلديد با 3dsmax كار كنيد؟نقل قول:
يا مرحله نويسي رو بلديد؟
به هر حال خوش اومديد.
ازهر کجاش تونستی برام عکس بگیر :31: اگه باعث زحمتت نمیشه یه چهار تا عکس جلو عقب و چپ راست بگیر برامنقل قول:
ممنون :40:
آفا میر محمد بارت لینکش رو آف گذاشته بودم
البته بهتر شد چون اون HTML بود حالا من PDF کردم خیلی بهتر شده
البته بگم که این آموزش بعضی جاهاش رو نفهمیدم برای همین همون انگلیسیش رو گذاشتم
مرحله ساز یکی از دوستان تو دارینوس گفت میام البته تا حالا تماس نگرفته برنامه نویسه ولی فکر کنم بیان
سلام دوست عزیز خوب بهتره چند تا عکس از کاراتو بزارینقل قول:
اگه برنامه داری به دوستان هم معرفی کن و تو تایپک ادیت و پیچ هم بزار
دوستان این عکس رو ببینین فکر کنم بهتر از این دیگه نمیشه فقط کافیه تهران رو وارد کنیم که بشه یه جی تی ای جدید
آقا ميرمحمد چند نفر تو دارينوس از سمند انتقاد كردن.مي گن اصلا شبيه سمند نيست.
در ضمن نظرتون در مورد بالن در شهر چيه؟
من مي خوام يه بالن بسازم:31:
ایولا اگر پیش برید به جایی میرسید
آقا یون یکی به من بگه که پشت ورنا چی نوشتن من اونها رو هم بنویسم کار ورنا تمومه
آقا يحيي خيلي خوبه.فقط اون كه ماشين ايراني نيست.
بله توماج جان تو این عکس فقط تهران و ماشینهای ایرانی کم هست اگه یه خورده ریز نیگا نی میفهی من برای هر چیزی تو این بازی یه ادیت انجام دادم ه دیگه بقیشون مثل همین ادیت میشه مثلانقل قول:
حالا دیگه میتونیم فونت ها عوض کنیم و به هر رنگی که دلمون خواست درش بیاریم
اگه تو نقشه رو نیگا کنی حالا دیگه ایکون نشانگر که رو نقشه رو نشون میداد عوض شده
یا مثلا چراغ ماشینها
البته الان که دیدم فهمیدم یه اشتبا کردم چون من آیکون اون یکی اسلحه رو تغییر داده بودم که اینجا عوض شده :31:
آقا این بازی هنوز ساخته نشده؟؟؟
سلام
آقا به من هم بگین یه کاری کنم .
فکر کنم نه :31:نقل قول:
ما که هر کاری بود تو صفحه ی اول گفتیم برو ببین میتونی انجام بدی یا نه ؟نقل قول:
راستی اگه میتونی خونه بساز چون خونه سازی افتاد عقب :31:
اگه فتوشاپ هم بلدی یه چند تا تبلیغ بساز بزاریم تو بازی مثل شامپو گلرنگ :31: البته جدی گفتم اگه تبلیغ بسازی برای بازی خیلی خوبه ولی قشنگ باشه :10:
اشتباه اومد
ببخشید
هنوز خيلي مونده.نقل قول:
در ضمن آقا يحيي يكي از مدير مبحثهاي سايت دارينوس پيشنهادات زير رو داده است.
نقل قول:
راديو ميشه داريوش بخونه يا بره روي فركانس 104.7 يا هر فركانس ديگه قران هم مي تونه بخونه
خوبه ایولاااا
من داشتم با يكي از دوستام در مورد اين بازي صحبت مي كردم گفت مجوز نمي دهند ! بهش گفتم اگه سر مجوز دادن بود كه هيچ بازي تو ايران نميومد !! فكر مي كنيد نياز به مجوز داره ؟؟
چون ايرانيا ساختن احتمالا مجوز بخوان.