سمیه ان اس جان سلام
خیلی ممنون دستت درد نکنه ( صدای گوشیم تقویت شد )
و همچنین از امیرخان بیست بیست
Printable View
سمیه ان اس جان سلام
خیلی ممنون دستت درد نکنه ( صدای گوشیم تقویت شد )
و همچنین از امیرخان بیست بیست
خواهش میکنم عزیزمنقل قول:
خوش باشی
عزیزم مطمئن هستی که سری گوشی با سری فایل مانستری که گرفتی یکی هست؟نقل قول:
در ضمن باید بوت لودر اون هم یکی باشه
اگه این دو تا یکی بود . دیگه اشکال مربوط به کامپیوتره . چون تازگیا یه ویروس جدید اومده که هنوزب آنتی ویروس واسه اون نیومده . با پورت کار میکنه و اون پورتی که داری باهبش کار میکنی رو میبنده . واسه همین قطع میشه
میخوای ویندوزتو عوض کن شاید درس بشه
فعلا دیگه چیزی به نظرم نمیرسه
سلام ملت
بابا به دادم برسید
هیچ پدر آمرزیده ای بپدا نمیشه به من کمک کنه
می خواستم بپرسم چه طوری باید تم رو رو گوشی موتورولا وی تری نصب کنم
جان مادراتون هر کی میدونه کمک کنه این ایمیل منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ای که تو سی دی هست رو نصب کردم باهاش عکس و آهنگ رو می تونم انتقال بدم ولی برنامه
و تم رو نتونستم
دست به دامنتون کمک الان یک هفته است که دارم تو سایتایه مختلف دنبالش می گردم
ولی کسی جواب درست و حسابی به آدم نمی ده
اگه کسی می دونه به طور دقیق به من بگه
خدا جنت نصیب هر کی که منو از این دردسر نجات بده بکنه
برنامه یflash&backup رو سیستم من 4 بار کار کرد دیگه نتونستم راش بندازم:angry: رفتم تو PC دوستم اجراش کردم و با اون flash kardam کردم که تو CG1 وصط کار error میداد و رو گوشی پیغام critical error85 رو میداد تا اینکه buffer نرم افزار را از setting بردمش بالا و موفق شدم ولی گوشی پس ار restart دو باره رفت تو حالت boot که این دفعه با RSD زدم و.......
در ضمن من pack hello moto رو زدم که:صداش از اول بلند 2:کیفیت زومش خیلی رفته بالا 3:کیفیت فیلمبرداریش 3GP است ولی با کیفیت بالا و زمان نامحدود:4:ولی فنتش خیلی بیخوده 5:قابلیت تعویض MMC در حالت روشن هم بهش اضافه شده:cool:
با تشکر از همه ی دوستان
:blush:خوشگلم از Rogepost یا ما بلد نیستیم دان کنیم یا که نمیشه :blush:نقل قول:
aidin bia yahoo karet darammm, zodaaaaaaaa !
سلامنقل قول:
ببین چند پست قبل توضیح دادم چی شد
فقط PC باید سیستمش یه ذره کوچولو بالا باشه من الان هم تو PC خودم نمیتونم فلش کنم ولی با PC دوستم مشکل نداره
کسی نسخه ی crack شده flash&back up رو داره
برنامه ی خیلی خوبیه توسیه میکنم دان کنینش
من فلش hello moto edition زدم که زبان عربی نداشت ولی به کمک این برنامه که فلش رو به بخشهای مختلف تقسیم میکنه language pack گوشی رو با back up که قبلا از گوشی خودم داشتم عوض کردم:tongue:
باحاله نه:biggrin:
اول سوالم :فرق سری 85 با86 چیه ؟86 هم برا v3x استایا این سری ها رو میشه باهم عوض کرد
حالا کمکم کنید :در فلش hello moto نمادهای باطری و انتن مسخرست من DRM گوشی رو با DRM های دیگه عوض کردم ولی هیچکودوم کار نکرد , کسی از انها که کار کنه سراغ نداره؟
somayenhs جان تو پستهای قبلی گذاشتن ولی اکثرا یا مال سری 86 هستند یا کار نمیکنند:sad:
ASRAR تو اون تاپیک هم جوابت رو دادم ولی بازم اینجا میدم
شما بعد از نصب برنامه leather & gl گوشیتون رو در حالت data\ fax conection قرار میدین
اگه درایور گوشیتون به طور کامل شناخته شده باشه با باز کردن برنامه مدل گوشیتون رو انتخاب میکنین
سپس دکمه normal رو میزنین تا صفحش سبز بشه
سپس وارد struments میشین resource explorer رو انتخاب می کنین
صبر میکنین تا لود بشه . سپس وارد درایو گوشیتون میشین.در قسمت اسکین یک newfolder میسازین
و اسم اون رو درست به همون شکل که اسم اسکین رو دارین میزارین
و سپس فایل های تواسکین رو به جز عکس رو در اون میریزین و عکس رو نیز تو قسمت picture
بریزید.حالا گوشیتون رو بعد از بستن برنامه و جدا کردن از کابل روشن خاموش کنید(یا از طریق برنامه این کار کنید) حالا از اسکینتون استفاده کنید
یکی هم به من کمک کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:sad:
من تازه یه V3x خريدم البته بعد از کلی گشتن تو بازار .:biggrin:
نرم افزار های ارائه شده در انجمن رو که روش نصب می کنم موقع اجرا application error میده . :sad: (fifa - ضبط صدا - , . . . ) در بعضی موارد هم میگه out of date - set date and time
به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟//
در ضمن اصلا" نمی تونم با نرم افزار flex کار کنم . موبایلم رو نمی شناسه .
یه مشکل جدید هم دارم : Audio player نصب شده رو موبایلم موقع پخش آهنگ های mp3 یا ... تکه تکه و با وقفه های خیلی کم آهنگ پخش میکنه .
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین .
در ضمن اگه کسی Email سمیه رو داره به من بده .
با تشکر بیژن
SALAM BE HAMEGI VA OMIDVARAM HAL HAMATON MOTO BASHE VA YETAGAZA DASHTAM AGE MISHE DARBAREYE SEEM KARDAN GOOSHI YAKAM VAZEH TAR SOHBAT BOKONIN MAMNOON MISHAM:blush: :blush:
سلام
ممكنه يك برنامه براي زوم روي عكس بذارين.
براي گوشي v3x
ممنون از همهتون
سلام
اين سميه كجاست
ما داریم میمیریم
زودی بیا میموندیمو یه عالمه سوال
با عرض معذرتنقل قول:
با عرض معذرت
با عرض معذرت
من اومدم ولی شهر خیلی شلوغ شده
سعی می کنم تا اون جا که می تونم جواب بدم
اتفاقا خودم هم دنبالشم ولی برا v3x تا حالا ندیدم ولی در عین حال بازم چشمنقل قول:
1- برا تایپ به زبان فارسی از گزینه En/Fa روی نوار ابزار استفاده کن و اگه اون و نداری از Control Panel نصبش کننقل قول:
2- منظورت چیه بگو می خوایی چی کار کنی تا فقط در مورده اون توضیح بدیم چون موضوعه Seem خیلی وسیعه
سلام بیژن جاننقل قول:
1- خرید این مدل گوشی رو بهت تبریک می گم و امیدوارم ازش خوشت بیاد و مثله ما عاشقه مارک موتورولا بشی
2- برا رفع این مشکل راه های زیادی وجود داره ولی راحت ترین راحش به روز رسانی گوشی از طریق Motorola Live Update و یا کپی فایل های سالم Java تو شاخه a/mobile/certs/root/x509/ این لینک فایل ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- مشکلی که در رابطه با Flex هم داری مربوط به شناسایی گوشی از طریق درایورهای مخصوص گوشی به کامپیوتر می شه. برای دان کردن اونا برو به پست 282 تو همین تاپیک
4- در مورد مشکله جدید هم اگه با اضافه کردن اون فایل های جدید مشکل حل نشد اون Audio player که تو پست هست و نصب کن ببین چه طور می شه البته بعد از پاک کردن اولی بازم البته ترجیها و اگه بازم مشکلت حل نشد کار نصب برنامه و بازی و یا هر چیزی که پسوند فایل هاش Jar و Jad هست و با برنامه های توی پست 291 انجام بده.
5- اینم ایمیل من ولی اگه در مورد مسائله گوشیه اونا رو تو همین تاپیک مطرح کن تا بقیه دوستان هم یاد بگیرن SomayehNs@Gmail.com
سلام...........منم با کمکهای gsm عزیز تونستم گوشیمو راه بندهرم.
میخواستم ببینم که میشه کاری کرد که میسیجها رو مموری ذخیره شه(v3i).
مرسی
جواب سئوال : فرقشون در آدرس Seem ها و Records ها می مونه و به نوعی سری 86 به روز شده سری 85 مثله نسخه جدید نرم افزارای کامپیوترنقل قول:
جواب کمک : بیا اینم یه لینک DRM از سری 85 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا گرفتن DRM بیشتر هم می تونی بعد از گرفتن عضویت به این لینک سر بزنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
مابقیه سئوالات و بزنید به حساب تا اساعه می یام.
نام برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه : 0.7
اگه به هر دلیلی کد امنیتی گوشی رو فراموش کردید دیگه نگران نباشد چون با برنامه P2K_Easy_Tool می تونید کد گوشی رو عوض و یا به همون عدد 1234 برگردونید. در ضمن این برنامه امکانات خیلی زیادی رو داره از جمله برا کار با فایل های Flash , Flex , DRM , Bin و چیزای دیگه
نام برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه : 4.1
salam be hamegi
mikhastam bedonam aya barnamei vase zabte mokolemat hast yani vaghti ba kasi sohbat mikoni sedato zabto kono
QUOTE=aidinjoon;753587]میخواهین گوشیتون seem edit کنین ؟
کسی برا موتو جون خانوم منشی سراغ نداره؟
عزیزم به این اشاره نکردی که میشه 85 را با 86 فلش کرد یا نه؟نقل قول:
اگه در مورد bootloader و نحوه ی انتقال ان به گوشی اطلاعات داری ما رو هم بینسیب نزار:)
سلام
ممنونم سميه خانم.
منتظر برنامه هستم.
somayehns جان این شکلی پایینه چیه؟؟؟؟بد جور با حاله!!! اسکینه یا برانامه player است؟؟؟نقل قول:
__________________________________________________ ____________________________
راستی عجب سیم هایی برامون گذاشتی هااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
عزیز جان این واسه چیه؟؟؟ کاراییش چیه؟؟؟؟ فقط واسه v3x هست؟؟؟نقل قول:
راستی در مورد drm هم یه چیزایی بگو؟؟؟
ممنون
خیلی خوشحالم دوست عزیزنقل قول:
در مورد مسیج ها هم به هیچ نتیجه فعلا نرسیدیم فقط درست یادم نیست که از کجا این رو یاد هست(شرمنده از صاحب این مطلب)
جریانش این بود که تو setup مسیج ها میری و تو قسمت store to momory card مسیج هات ذخیره میکنی!!
من خودم به دلیل مشکل خاصی که برای گوشیم پیش اومده نتونستم!!! این کار رو انجام بدم ولی فکر کنم جواب بده!!!
شما یک امتحان کن ضرر نداره!!!
عزیزم برنامه های روی گوشی موتورولا همه شون تاریخ انقضا داره و وقتی به اون تاریخ میرسه دیگه کار نمیکنه .نقل قول:
پیشنهاد میکنم تاریخ گوشیت رو به عقب برگردونی و یه تست بکنی .
در مورد seem من اطلاعی ندارم .
من رشته کامپیوتر خوندم و فقط میتونم از نقطه نظر نرم افزاری کمک کنم .
در مورد عکس هم یه برنامه روی نوکیا دیدم که البته اسمش یادم نیست . ولی برنامه های جاوا بدون توجه به سخت افزار و سیستم عامل اجرا میشه . و به همه گوشیا میخوره . فقط شانس بیاری و باگ نداشته باشه که روی گوشیت کار کنه .
موفق باشی *** گوشی همه همش زنگ بخوره !!!
----------------------------------------------------------
برنامه مجزا و به صورت جاوا وجود نداره اما با تغییرات روی Audio Player خود گوشی احتمالا بشه یه کاری کرد ولی فی الحال نمی دونم چه طورینقل قول:
دنبالش نگرد وجود نداره مخصوصا برا V3xنقل قول:
85 به 86 و بالاعکس امکان پذیر نیست ولی اگه فایل هاشو مجزا کنی می شه یعنی مثلا یه Mp سری 85 را تیکه تیکه کنی و از نماد های اون استفاده کنینقل قول:
Boot Loader مثل BIOS تو کامپیوتر می مونه که هم به روشه سخت افزاری و هم نرم افزاری فایل ارتقائه تو ایران سخت افزارش و سراغ ندارم که کسی ارتقاء بده اما نرم افزاری می شه ولی به دلیل این که نحوه ی ارتقاء اون و هیچ یک از فروم ها تائید نکردن بهت پیشنهاد نمی کنم.
1- اون لینک یه DRM برا گوشی V3x سری 85نقل قول:
2- DRM یه فایلیه که توسط اون می شه نماید های آنتن و باطری و انیمیشن اارسال و دریافت پیام و .... رو تغییر داد و روشه نصبش هم مثل فلش کردن گوشی با این تفاوت که روی کد کروپ 15 تغییر ایجاد می کنه
3- در مورد Seem هم فراموش نکردم اما دقیقا یادم نمی یاد چی می خواستی یه بار دیگه به بنده حقیر لطف کن و بگو
4- برای گرفتن DRM های گوشی V3i بعد از عضویت به این لینک برو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gsm جان اینم یه سری DRM برا V3i :
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این دی آر ام هارو نصب کردم,ولی تغییری تو گوشیم ایجاد نشد!
مشکل چیه؟
در ضمن تمامی مراحل موفق بود,مطمئنم