سلام
کسی نمی دونه تو گوشی کربی 2 ایا میشه در هنگام نوشتن sms کادر نوشتن رو کیبوردی کرد؟
ایا قبلیت چرخش خودکار صفحه داره؟
Printable View
سلام
کسی نمی دونه تو گوشی کربی 2 ایا میشه در هنگام نوشتن sms کادر نوشتن رو کیبوردی کرد؟
ایا قبلیت چرخش خودکار صفحه داره؟
سلام دوستان کسی از آپدیت برای گلکسی اس ادونس خبر داره؟ اصلا قرار هست بیاد؟ منظورم ورژن اندروید هستش. ممنون
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
سلام ب تمامی دوستان ک لطف میکنن و به سوالات ما جواب میدن... خسته نباشید
دوستان گوشی galaxy s plus موزیک ویدیو full hd (1080p) پخش میکنه؟ یا اگه نمیکنه پلیری هست ک با نصب اون این قابلیتو داشته باشه؟
با تشکر
دوستان با گوشی های سامسونگ که دوربین دوم دارند به راحتی میشه چت تصویری داشت؟
بعد کسی که با موبایل چت میکنه میتونه به کسی که با کامپیوتر چت میکنه وب کم بده و هم مینطور وب بگیره؟
سلام دوستان
جایی رو میشناسید قطعات داخلی S3 رو داشته باشه؟؟؟
تاچ اسکرین گوشیم شکسته بردم گارانتی میگه نداریم از چند جا سوال کردم اونا هم میگن نداریم.
لطفا کمک کنید دارم دیوونه میشم.
درود.
نقل قول:
چه نسخه ای از آندروید مد نظرتون هست ؟
درود.
نقل قول:
داداش چون مدت زمان زیادی از اومدن اس 3 به بازار ایران به اون شکل نمیگذره ؛ کمتر پیش میاد اینطور قطعاتش.
تنها راهتون پرسش از مغازه ها هست تا بلکه یه فرجی بشه ولی به نظرم تا زمانی که خود پارس مایکروتل نیاره و ... کمتر بهش امید هست.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
سلام - گوشی من samsung f480 هستش ...
صفحه لمسی من از کار افتاده البته یه قسمتی از صفحه لمسی ...
تو رو خدا کمک کنید . چیکار باید بکنم ....
یه سوال داشتم
می خوام S3 بگیریم.حالا سوالم اینه اگه مشکلی واسه گوشی پیش بیاد قطعات یدکیش موجوده؟؟
بله قطعات معمولش موجوده...چیزایی که زیاد خراب میشه...مث lcd ...فکر نکنم مشکلی باشه خیالت راحتنقل قول:
سلام ، در گوشی سامسونگ s5560 هیچ چیزی اجرا نمی شه مخصوصا ویدیو لطفا راهنمایی کنید؟
سلام ، در گوشی سامسونگ s5560 هیچ چیزی اجرا نمی شه مخصوصا ویدیو لطفا راهنمایی کنید؟:47::26::33::8::sq_25:
سلام دوستان من قبلا نرم افزار همراه بانک ملت داشتم و استفاده میکردم ولی اشتباه ی که کردم برنامه پاک کردم ،الان میخوام نصب کنم نصب نمیشه نه ارور میده نه چیزی روش میزنی هیچ کاری انجام نمیده برنامه رو هم دوباره از سایت بانک دانلود کردم بازهم همانطور هست مدل گوشی سامسونگ GT5233a ممنون اگر میشه راهنمایم کنید.
با سلام من یک گوشی گالکسی ایس پلاس دارم ولی رمز گوشی را فراموش کردم لطفا بنده را راهنمایی فرمایید . با تشکر
سلام دوست عزیز من یه گلکسی مدل-i9080- دارم تمام قسمتش فارسی نمیشه البته دفترچه ام تماما خارجییه. متشکرم
سلام ببخشیدمن گوشی گلاسی اس دوز دوسیم کارته دارم پیامهای پیش نویس نمیدونم کجامیره خواستم راهنمایی کنیدممنون میشوم
دوستان یک عدد galaxy young هستش که نه توی گوشی نه تو سیمکارتش اسمس نیست ولی اسمس نمیگیره چون مینویسه مسیج مموری فول
چه تدبیر کنیم؟
کمک فوری :41:سلام من جدیدا گوشی GT-M8910 سامسونگ رو خریدم الان میخوام براش قفل رستگاه بذارم اما اول میگه رمز رو وارد کن در صورتی که این گوشی نو نو وخودم هم اصلا ر.ش رمز نذاشتم با 00000000 هم باز نمیشه من هم خوابگاهی هستم و میترسم یه وقت گوشیم رو جایی جا بذارم رو... سریعا کمکم کنید
کمک فوری :41:سلام من جدیدا گوشی GT-M8910 سامسونگ رو خریدم الان میخوام براش قفل رستگاه بذارم اما اول میگه رمز رو وارد کن در صورتی که این گوشی نو نو وخودم هم اصلا ر.ش رمز نذاشتم با 00000000 هم باز نمیشه من هم خوابگاهی هستم و میترسم یه وقت گوشیم رو جایی جا بذارم رو... سریعا کمکم کنید
سلام بچه ها چرا آپدیت ایران گلکسی s iii نیومده هنوز؟ منظورم 4.1.2:n13:
:n21::n22::n24::n19::n08::n10::n04::n19::n19::n24:
با سلام
من یه گالکسی پاکت Samsung Galaxy Pocket گرفتم ولی باهاش چندتا مشکل دارم:
1- موقع نصب بعضی برنامه ها خطاي تجزيه فايل ميده و قابل استفاده نيست.
2-عکس ها و فیلم های انتقالی رو نشون نمیده
3-بعضی موزیک ها رو پخش نمیکنه و میگه ترکیب اشتناه است.
4-هنگام اجرای بعضی برنامه ها ارور*#9900* میده و از برنامه خارج میشه
در ضمن روش انتقال فایل ها بلوتوش و رم ریدر هستش.ضمنا زمانی که فایلها رو cd کارت و بلوتوث هست مشکلی نیست ولی بعد از انتقال و هارد اکسترنال این ارور ها رو میده
man omnia i900 daram.nemitoonam wifi sho ra bendazam
سلام دوستان خسته نباشید. من یه سامسونگ چمپ champ 3303k خریدم اما به هیچ وجه نمیزاره نرم افزار نصب کنم.
متن ارور "بارگیری شده نا معتبر جار است" من از جمله بندیش چیزی نمیفهمم!
خیلی هم سرچ کردم. اما کسی جواب این مشکلو نمی دونست. میشه کاریش کرد یا کلا نرم افزار نمیخوره؟
سلام،دوستان من یه گوشی d600e دارم که فارسیش فعال نیست میخوام sms فارسیشو فعال کنم باید چکارکنم؟
طریقه نصب برنامه روی این گوشی هم بگید!
فریمورمم اینه:D600ECPEL1
یه کد بود برا سامسونگ e340 قدیمیم میزدم که صدا رو ضبط میکرد ، یه کد دیگه بود میزدم ضبط صدا متوقف میشد . در حالت ضبط میشد با کسی تماس گرفت و صدای مکالمه رو هم ضبط می کرد در اون حالت که کد رو بهش میدادیم ...
خواستم بدونم همچین کدی برای S5233a وجود داره که مجبور نباشیم از گزینه ی Record وقت مکالمه استفاده کنیم ؟ آخه رکورد وقتی فعال میشه که طرف گوشی رو برداشته و در این حالت صفحه هم قفل میشه و سخته اول صفحه رو باز کنم بعد گزینه ی رکورد رو بزنم ! میخوام از قبل تماس ، صدا همونطور ضبط بشه از همون اولین بوق هایی که برای تماس میشنویم ! آخه سامسونگ e340 اینطوری بود خیلی باهاش حال می کردم :wink:
چرا هیچکس اینجا جوابگو نیست؟:n14:
سلام
من گوشی سامسونگ s5360 چند بار قفل کرد و ریست کردم هم مموری هم تلفن
از وقتی ریست کردم دیگه مموری نمیخونه و میگه damged. و دوباره فرمت کنش. باز فرمت میکنم و همین میشه و اثر نداره
چه کار کنم. با خود گوشی فرمتش میکنم
اقا منم با گوشیم مشکل داشتم. اینجا پست زدم کسی جواب نداد. اخرش گوشی رو فلش کردم. تمام ایراداتی که حتی اصلا نمیدونستم داره هم حل شد.نقل قول:
شما هم یه فلش گوشیتو بزن مشکلت باید حل شه. فقط قبلش از تمامه اطلاعاته تو گوشیت کپی بگیر. من تمام مسایل مهمو تو تقویم گوشیم میزدم. یادم نبود کپی بگیرم. همش پرید.
یک سامسونگ wave 525 دارم که یک شماره رو اشتباهی دادم لیست سیاه حالا هر چی دنبال لیست سیاه میگردم پیداش نمیکنم ممکنه راهمایی کنید
سلام. برای من یک گلکسی نت 2 از دبی بعنوان هدیه آوردن که هنوز آکبنده و باز نشده میخوام بدونم آیا میشه با قلم اون به فارسی نوشت و نت برداری کرد؟ اگه نمیشه با یه گوشی دیگه عوضش کنم. چون بیشتر اعتبار این گوشی به قلم اون هست.
ای بابا ! کسی نبود به این پست جواب بده ؟! :n27:نقل قول:
سلام دوستان
نخواستم یه تاپیک جدید برا سوالم درست کنم پس همینجا میپرسم
یه گلکسی یانگ دارم از سامسونگ اپلیکیشنش خیلی کم استفاده میکردم ولی دیشب خواستم چند تا چیز دانلود کنم دو سه تا دانلود و نصب کردم
اما الان میخوام چند تا دیگه دانلود کنم میگه نات ایناف مموری
چرا؟
حافظه داخلی گوشی 100 مگ خالی داره و رم هم 6 و نیم گیگ
پس چرا میگه فضا وجود نداره؟
سلام ، من یک گوشی SIII دارم خاموش شده و دیگه روشن نمیشه > چه خاکی تو سرش بریزم ؟؟؟:n03::n13:
هیچکس اینجا جواب نمیده خودتونو خسته نکنید
با سلام
چرا در هنگام نصب برنامه بر روی گوشی گالکسی ایس هیچ سوالی در مورد اینکه این برنامه بر روی رم گوشی نصب شود یا بر روی اس دی کارت (حافظه خارجی ) پرسیده نمیشود؟
من گوشیم سامسونگ هست چرا نمیتونم با سامسونگ سایت اینستاگرام ثبت نام کنم ؟:n28:
سلام
گوشی من samsung wave II s8530 است.
به تازگی مشکلی با گوشیم پیدا کردم وقتی گوشیم رو به پی سی وصل می کنم گوشی شناخته نمیشه درایورش رو هم آپ کردم ولی باز نمیشناسه تو device manager هم این جوری میشه
لطفا راهنمایی کنید مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه مشکل در کانکت شدن وای فای گوشی سامسونگ S5560 مارول دارم
مودم بیسیم و TPlink 8901G هستش
دستگاه هایی که باهاش همزمان کانکت هستند بدون هیچ مشکلی و بیسیم
-----
تلویزیون LED اسمات سامسونگ
کامپیوتر
مشکلم با گوشی S5560 سامسونگم هست که نمی دونم تنظیمات رو چیکار کنم
گزینه وای فای رو روی گوشی انتخاب می کنم مودم رو میشناسه وقتی می زنم روی گزینه وایرلس سه تا گزینه روی گوشی میاد:
اتصال
افزودن
جزئیات
روی اتصال می زنم گزینه های فعالش این شکلی هست:
نوع اعتبار که شامل چهار گزینه هست:
ورود
کلید اشتراکی
WPA
WPA2
نوع رمز گذاری:
TKIP
AES
کلید شبکه که یه کادر هست و احتمالا پسورد وایرلس مودم رو می خواهد
پروتکل:
HTTP
WAP
متفرقه
بعدش:
آدرس سایت اصلی:
http://
آدرس ......: کادر خالی جلوش هست
زمان تأخیر: 300 ثانیه هست
بعدش نوشته:
موقتی: دو گزینه داره
روشن و خاموش که روی خاموش هست
گزینه بعدی:
تنظیمات 802.1x
تنظیمات بیشتر که وقتی بازش می کنم شامل:
ایستا IP
و غیره که غیر فعال هست
لطفا راهنمایی کنید تنظیمات رو چیکار کنم الان دو هفته است مودم رو خریدار کردم هیچ کسی هم نمی تونه کمکم کنه کانکت بشم
مودم هم به صورت PPPOE کانکت هست
با تشکر و سپاس
با سلام سوال در باره گوشی سامسونگ مدلGT-b7722i مشکل اینجانب درباره فعال سازی wifi در گوشی میباشد هر بار که این قسمت را میخواهم فعال کنم گوشی هنگ میکند و on نمیشود از زمان خرید گوشی نتوانستم از این قسمت استفاده کنم راهی برای حل این مشکل هست با تشکر