چینی بودن که دلیل نیست چون همه برندهای بالا چینی هم دارند
ولی به نظر من تو این چند ساله موتورولا و سامسونگ شیک سازترین ها بودند
اگه بخام رتبه بدم
اول موتورولا
دوم سامسونگ
و بعدش نوکیا و سونیکسون وال جی
Printable View
چینی بودن که دلیل نیست چون همه برندهای بالا چینی هم دارند
ولی به نظر من تو این چند ساله موتورولا و سامسونگ شیک سازترین ها بودند
اگه بخام رتبه بدم
اول موتورولا
دوم سامسونگ
و بعدش نوکیا و سونیکسون وال جی
نقل قول:
در مورد چینی بودن زیاد موافق نیستم
اما یکمی رو چرا
وقتی یه گوشیه w810 ( که همه طرفدارای سونی بهش مینازن) رو بزاری کنار یه سامسونگ...
یکمی که با دکمه های هردوتا گوشی کا کنی میبینی آخرش جنس چینی همچین مالی هم نیست;)
دقیقاً.
از لحاظ جنس و بدنه و شکل، واقعاً W810 در مقابل سامسونگ D600 (که قبل از دبلیو810 تولید شده) کم میاره.
نمی دونم دیدی یا نه ولی مقایسه کامل این دو گوشی رو دوست خوبم جاوید نوشته و بزودی من می زارم تو وبلاگم. مهیار هم در جریانه. (مقایسه رو میگم)
آره منم مقایسه رو دیدم . اونوجوری که نوشته بود کیفیت صداش با نویز
شیک ساز ترین برند موتورولاست اینکه تو ایران بازار نداره و چند مدل به صورت محدود اومدن نمیتونیم بگیم گوشیهای این شرکت باریکن کاش یکم ضخیم تر بودن:cool: مثلا یه نگاه به A780 بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم طراحیش مال سال 2004 باشه البته من اینو یادم بود ازین طراحیهای فوقالعاده زیاد داره
گوشیهای SE شاید بعضا ظریف باشن و اکثرا یه ریختن یعنی مثل گاو پیشونی سفید میمونن نه اینکه بد باشن ازین جهت میگم که اون طراحی خوب توی گوشیهای SE زیاد تکرار میشه (به نسبت بقیه)
طراحی گوشیهای سامسونگ هم خوبه ولی مشکلی این شرکت داره از نوع خوبی از پلاستیj
بنظر من بین زیبایی و شیک بودن و جلف بودن تفاوت های زیادی هست
زیبا ترین گوشی ها بدون شک ساخت کم÷انی معظم سامسونگ هست
شیک ترین ها سونی اریکسن و نوکیا هستند البته گوشی های سادشون !!!!!!
و جلف ترین ها هم باز از سونی اریکسن ز610 و گوشی های این دسته
گوشی های سری لامور نوکیا
و کل گوشی های سری وی تری موتورلا
(شهاب جان چقدر رو این مسعله چینی بودن و کره ای بودن داری مگه تو ن÷اد پرستی خیلی دوست دارم بری مین برد .کارت گرافیک هارد و.... بخونی ببینی ساخت کجا هست
هر وقت نظارتی باشه جنس المانی با زا÷نی و امریکایی و چینی با هم فرقی ندارند)
نقل قول:
بابا جون مادرتون اینقدر حرف بیخود نزنید منظورم فقط شما نیست مهیار جان!!! همتونو میگم
چه اون کسی که چشم بسته میگه سونی اریکسن خوبه
و اونی هم که الکی میگه سامسونگ و نوکیا بده!!!!!!
الان خودتون یه مقایسه عادلانه کنید متوجه میشید
کاری که من 6 ماه ÷یش بین د600 مادرم و ک750 خودم انجام دادم و به نتایج خوبی رسیدم
÷س کمی عادلانه و از روی منطق صحبت کنید این شهاب جان که از سونی بدش میاد واقعا دلایلش ....هست
من خودم از ن.کیا بدم میاد ولی هیچ وقت گوشی های خوبشو نمیگم بد هست (مثل ن90.ن73.و....)
÷ش با همگیتون هستم ملاک خوب بودن یا بد بودن برندی رو از روی خوش اومدن یا بد اومدنتون از اون برند نزارید
بلکه از رو حقیقتی که هست بگید
مثلا سامسونگ ÷ر فروش تر همه میدونند که هات سوا÷ نیست
سرعت سیو کردن عکساش ÷ایینه یا از جهت کیفیت صدا در حد افتضاح هست
ولی نکات خیلی مثبتی هم داره مثل کیفیت عالی ال سی دی و فیلم برداری نرم و با کیفیتش
البته metal_militia جان به عنوان تايپك توجه كن
بحث فقط در مورد شيك سازترين كمپاني هست و مقايسه نرم افزاري و... ملاك در اين تايپك نيست
در موردهم كاملا با شما موافقمنقل قول:
بنظر من بین زیبایی و شیک بودن و جلف بودن تفاوت های زیادی هست
:ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:نقل قول:
هر وقت نظارتی باشه جنس المانی با زا÷نی و امریکایی و چینی با هم فرقی ندارند
شما صنعت نیمهسانا یا الکترونیک و نانوتکنولوژی وحتی پلیمر و.... رو توی چین- کره - آلمان - ژاپن - آمریکا - فندلاند و مجارستان رو یکی میدونید خروجی محصولات این کشورها با فرض خوب بودن نظارت یکیان
انصافا بعضی از نظراتت منطقی و درسته ولی تو هم از روی تعصب چشماتو رو بعضی چیزا میبندی
به نظر من نوکیا شیک می سازه و سونی اریکسون خوشگل ... .